Gość: morfeusz IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 21:48 Prawda to,czy fałsz???... -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: morfeusz Re: Facet to Świnia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 22:23 co??.. -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: srutututu Re: Facet to Świnia IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 03.12.05, 22:29 Jeśli coś to Wieprz :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: Facet to Świnia IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 22:46 czasami tak.dlaczego pytasz,a moze tylko stwierdzasz? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda,ale 03.12.05, 22:46 babki też nie są święte! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 22:49 anioly,sa mniej atrakcyjne,tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 22:55 anioły czy diabły,co za różnica!hehe ale zbyt grzeczne są nudne,a faceci-czasem przeginają,choć twierdzą,że nic złego nie zrobili... Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 22:58 bad_habit napisała: > anioły czy diabły,co za różnica!hehe > ale zbyt grzeczne są nudne,a faceci-czasem przeginają,choć twierdzą,że nic złeg > o nie zrobili... > :) bad habit ty moze zmień faceta?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 22:59 > :) bad habit ty moze zmień faceta?:) a dlaczego tak uważasz? Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:01 bad_habit napisała: > > > :) bad habit ty moze zmień faceta?:) > > a dlaczego tak uważasz? zmień faceta, zmienisz zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:02 > > zmień faceta, zmienisz zdanie:) zmieniłam wygląd,zmienię i resztę,nie ma problemu!:D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:04 bad_habit napisała: > > > > > zmień faceta, zmienisz zdanie:) > zmieniłam wygląd,zmienię i resztę,nie ma problemu!:D > zuch dziewczyna!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:04 > > > > zuch dziewczyna!:) a co?Raz się żyje!:P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:06 bad_habit napisała: > > > > > > > > zuch dziewczyna!:) > a co?Raz się żyje!:P w dodatku tak krótko > Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:08 > > w dodatku tak krótko > > chyba że odkryjemy lek przedłużający życie(choć za dług żyć też nie można...)Zyje się tyle ile trzeba:D,jak w piosence"będzie to co musi być..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 22:59 jestesmy twardzi za nic sie nie przyznamy,chyba ze nas chwala Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:01 Gość portalu: rick napisał(a): > jestesmy twardzi za nic sie nie przyznamy,chyba ze nas chwala nie zawsze jesteście twardzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:02 > nie zawsze jesteście twardzi:) czesto są "miętcy":P Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:02 bad_habit napisała: > > > nie zawsze jesteście twardzi:) > > czesto są "miętcy":P ale o tym sza!:))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:03 > > czesto są "miętcy":P > > ale o tym sza!:))))))))))))))))))))))) niom,ok!Ani mru mru:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 23:03 tak,juz po robimy sie chwilowo zmiekczeni Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:04 Gość portalu: rick napisał(a): > tak,juz po robimy sie chwilowo zmiekczeni hmm,załóżmy,że myslałeś o tych samych faktach co ja!Choć to mało prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:05 Gość portalu: rick napisał(a): > tak,juz po robimy sie chwilowo zmiekczeni a ile trwają u ciebie takie chwile? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:06 > a ile trwają u ciebie takie chwile? to pewnie jego tajemnica;D Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:07 bad_habit napisała: > > > a ile trwają u ciebie takie chwile? > > to pewnie jego tajemnica;D może lepiej niech nam nie mówi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 23:07 nie ma reguly Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:09 Gość portalu: rick napisał(a): > nie ma reguly zalezy od sytuacji i bodźców zewnętrznych?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 23:11 jastes inteligientna/y Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:12 Gość portalu: rick napisał(a): > jastes inteligientna/y dzięki!Ja=kobieta,więc inteligentna;D a Ty bardzo tajemniczy,prawda nutopio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 23:15 nie jestem tajemniczy,zwykla"swinia" Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:21 Gość portalu: rick napisał(a): > nie jestem tajemniczy,zwykla"swinia" ale swinia jest rodzaju żeńskiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:21 Gość portalu: rick napisał(a): > nie jestem tajemniczy,zwykla"swinia" może raczej świntuch! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 23:23 w jezyku potocznym swinia jest bezplcowa Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:27 Gość portalu: rick napisał(a): > w jezyku potocznym swinia jest bezplcowa hmm,może raczej w stylu unisex,czyli:słowo dotyczy zarówno kobiet jak i mężczyzn Dobra,ja zmykam z FB,na razie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 23:34 niech ci sie przysni sympatyczna swinia,dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:01 Gość portalu: rick napisał(a): > jestesmy twardzi za nic sie nie przyznamy,chyba ze nas chwala tak,przyzwyczajeni jesteście do tego.A Ty czasem chwalisz albo doceniasz kobiety za to,co robią?Działa to w drugą stronę czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 23:05 zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:06 Gość portalu: rick napisał(a): > zalezy ok,jasne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 23:46 Tak mam zakręconą głowę że nie wiem czy facet to świnia,jest czy nie jest. To może odwrócić pytanie i retorycznie zapytać; Co ma robić facet,żeby świnią w oczach Pań nie był? -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, 03.12.05, 23:50 Gość portalu: morfeusz napisał(a): > > > Tak mam zakręconą głowę że nie wiem czy facet to świnia,jest czy nie jest. > To może odwrócić pytanie i retorycznie zapytać; > Co ma robić facet,żeby świnią w oczach Pań nie był? nie powinien robić świństw > > -- > Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.12.05, 23:54 ???? -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: zależy od sytuacji i faceta,czasem to prawda, IP: *.home.cgocable.net 03.12.05, 23:54 morfi,przepraszam ze tak powiem,ale jestes bardzo mlody albo naiwny.Nic nie mozesz zrobic."od tej chwili wszystko co zrobisz, lub powiesz moze byc uzyte przeciwko tobie" Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: Facet to Świnia 04.12.05, 00:10 facet jest pijany jak świnia albo trzeźwy jak świnia... a jeśli zakochany? to jest zakochaną świnią...pijaną lub trzeźwą amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Facet to Świnia IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.12.05, 00:47 Koczisss...to nie jest tak jak myślisz,nawet jak myślisz że tak jest. -- Jestem Morfi i jestem z Polski Odpowiedz Link Zgłoś