Gość: Misiek IP: *.proxy.aol.com 20.10.02, 19:04 Siema, mam pytanko: Czy miasto Bialystok zorganizuje powitanie Nowego Roku 2003 na wolnym powietrzu ? Dzieki za kazda odpowiedz, pozdrawiam wszystkich Bialostoczan Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: sylwester 2002/2003 IP: *.osiedle.net.pl 21.10.02, 09:54 hmmm miasto Bialystok narazie ma inne problemy na glowie czyli wybory a to czy bedzie cos na powietrzu czy nie zalerzy od tego kto zostanie prezydentem czy Ci sie to podoba czy nie dziwny wniosek ale niestety prawdziwy w tym chorym swiecie wszystko sie wokol polityki kreci. mam nadzieje ze bedzie bo sama nie mam jeszcze planow a nawet jesli jakies palny bede miala to nie mam na ich zrealizowanie kasy :-( Odpowiedz Link Zgłoś
soulless Re: sylwester 2002/2003 23.10.02, 11:28 To ja mam nieco inne pytanie zwiazane z Sylwestrem. Jakie macie plany? czy mozecie polecic cos ciekawego w kraju albo za granica? Moze jakies namiary na fajna chate nad jeziorem dla calej paczki albo inna ciekawa forma sylwestrowania? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: sylwester 2002/2003 23.10.02, 11:48 Polecam bardzo sylwester w lesniczowce, w tamtym roku udal sie bardzo i robimy powtorke. Problem w tym ze trzeba by juz taka chatke zarezerwowac w sierpniu(?) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: sylwester 2002/2003 23.10.02, 14:43 A czy zaraz po Nowym Roku nie bedziemy musieli sie wstydzic za organizacje Wielkiej Orkiestry Swiatecznej Pomocy i przekaz w TVB? Odpowiedz Link Zgłoś