Gość: bernard IP: *.telia.com 21.10.02, 20:44 w numerze 27 m.in.Rower seksualny-Wojtka Koronkiewicza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ormond Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.yp.net.au 22.10.02, 04:03 Chetnie bym je czytal gdyby byly dostepne na internecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 22.10.02, 16:39 jak spotkam Bogdana Redaktora Naczelnego Dudko, to mu o tym wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.10.02, 17:51 Ja rowniez dolaczam sie do prosby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.telia.com 22.10.02, 21:08 Gość portalu: koro napisał(a): > jak spotkam Bogdana Redaktora Naczelnego Dudko, to mu o tym wspomnę. ....Tekst rzeczywiscie interesujacy!!!! bernard Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Czytajcie bialostockie KARTKI 22.10.02, 23:19 Wlasnie. Nawet w Bialymstoku, Kartki nie sa az tak powszechnie dostepne. Jedyny numer jaki mam, dostalem od kogos z redakcji, gdy napatoczylem sie na grupke biesiadnikow w jenej z restauracji... > jak spotkam Bogdana Redaktora Naczelnego Dudko, to mu o tym wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.telia.com 22.10.02, 21:06 Mozna zaprenumerowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.17.79.204.lifespan.org 22.10.02, 21:20 Niby tak, zle mieszkamy na innych polkulach. Przyznasz, ze prasa z co najmniej tygodniowym opoznieniem jest co najmniej denerwujaca... Odpowiedz Link Zgłoś
soulless Re: Czytajcie bialostockie KARTKI 23.10.02, 10:40 Gość portalu: bernard napisał(a): > Mozna zaprenumerowac... Chetnie bym czytal. Ale nie chce prenumerowac. Internet to jedna mozliwosc. Inna to zwykla sprzedaz, niech redakcja dogada sie z np. jedna ksiegarnia, w ktorej bedzie mozna znalezc aktualny numer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.telia.com 23.10.02, 21:35 . ..mozna kupic w Polsce w dawnych "empikach", w Bialymstoku sprzedaje ksiegarnia Akcent /czy jeszcze? - Nie wiem./Zreszta, temu kto chce przeczytac nie ma zadnych przszkod.Ponadto KARTKI wydaje tez ksiazki - z reguly tomiki poezji,Najciekawsza, wedlug mnie, to METAFIZYKA PROWNCJI rozmowy przeprowadzone przez Jana Kaminskiego m.in. z L.Tarasewiczem, K.Czyzewskim, W.Pawluczukiem i z red.nacz.Kartek Bogdanem DUDKO (Vivat!) Bernard /Szwecja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koro Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.bsk.vectranet.pl / 10.1.100.* 24.10.02, 16:09 rpzmawiałem z panem bogdanem redaktorem naczelnym dudko. sprawa wyglada następująco pisma które dostępne są w internecie, z reguły nie drukują wszystkich artykułów, lub tylko ich fragmenty. w przypadku pisma literackiego kartki byłoby to nieporozumieniem. pismo jest dostępne w wielu księgarniach kraju, a być może również za granicą. istnieje możliwość prenumeraty, a czas oczekiwania, wcale nie jest aż tak długi. mam nadzieję, że to nie była reklama i nie złamałem zasad panujących na szacownym forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bernard Re: Czytajcie bialostockie KARTKI IP: *.telia.com 24.10.02, 16:12 Gość portalu: koro napisał(a): > rpzmawiałem z panem bogdanem redaktorem naczelnym dudko. sprawa wyglada > następująco pisma które dostępne są w internecie, z reguły nie drukują > wszystkich artykułów, lub tylko ich fragmenty. w przypadku pisma literackiego > kartki byłoby to nieporozumieniem. pismo jest dostępne w wielu księgarniach > kraju, a być może również za granicą. istnieje możliwość prenumeraty, a czas > oczekiwania, wcale nie jest aż tak długi. mam nadzieję, że to nie była reklama > i nie złamałem zasad panujących na szacownym forum --------------- SAPIENTI SAT! pozdrawiam bernard Odpowiedz Link Zgłoś