Gość: kamil IP: *.chello.pl 23.10.02, 12:07 Kto mi pomoże. Szukam Ireny która w latach siedemdziesiątych studiowała w Warszawie, mieszka lub mieszkała w Białymstoku przy ul. Bażantarskiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka1 Re: Szukam Ireny IP: 212.33.74.* 23.10.02, 15:43 pozostaje tylko zyczyc powodzenia w poszukiwaniach ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szukam Ireny IP: *.chello.pl 23.10.02, 19:15 Dzięki za słowa otuchy, ale to była kiedyś moja Wielka Miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: Szukam Ireny IP: btok:* / 212.33.64.* 24.10.02, 09:48 Gdybyś znał nazwisko byłoby o niebo łatwiej. A tak nawet nie napisałeś jaki kierunek studiowała.Myślę , że nie będzie to łatwe.Ale nadzieję trzeba mieć zawsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szukam Ireny IP: *.chello.pl 25.10.02, 06:42 Studiowała na SGGW lub SGPiS, mieszkała w akademiku na Kazimieżowskiej. Nazwiska nie podawałem do nie chciałem cos przekręcić ale skoro to może pomuc to zaryzykuję "Sieśkiewicz, Szuszkiewicz" jakoś tak. Teraz pewnie ma inne. Adres w Białymstoku był Bażantarska jednak co do numeru nie mam pewności ale chyba 6. Dzięki za zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś