Gość: lisi IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.06, 23:57 i w jakich ilościach? Ja potrafię zjeść 2 tabliczki pełnomlecznej naraz koniecznie z Wedla :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koczisss Re: Jaką lubicie czekoladę 02.01.06, 23:58 Czekoladową, a najbardziej z czekolady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LasVegasMan Re: Jaką lubicie czekoladę IP: *.dyn.sprint-hsd.net 03.01.06, 04:04 Najbardziej zywa, ale musi byc mloda i ladna. Musze przyznac, ze niektore sa takie. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Jaką lubicie czekoladę IP: *.dip.t-dialin.net 03.01.06, 08:34 Ja też lubie czekoladę; a najbardziej gorzką. Ale w drugiej kolejności Zołądkową Gorzką. Bywa, że spożywam jednocześnie, Siedząc w kinie - nowocześnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-800 Re: Jaką lubicie czekoladę IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.01.06, 11:34 Najlepsze są duże mleczne nadziewane czekolady firmy Fazer. Niestety ostatnio u nas nieosiagalne. Odpowiedz Link Zgłoś
nutopia Re: Jaką lubicie czekoladę 03.01.06, 12:33 Gość portalu: T-800 napisał(a): > Najlepsze są duże mleczne nadziewane czekolady firmy Fazer. Niestety ostatnio u > nas nieosiagalne. mleczna z duzymi orzechami (w całości - laskowe) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu Re: Jaką lubicie czekoladę 03.01.06, 12:52 no taką z orzechami oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azja Re: Jaką lubicie czekoladę IP: *.aster.pl 03.01.06, 12:56 jest taka nowa Milka z rumem - pyszna od zawsze z calymi orzechami - ta z okienkiem belgijskie praliny Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Jaką lubicie czekoladę 03.01.06, 13:01 ooo tak, ta orzechowa z okienkiem jest super :) dobre są także czekolady Alpen Gold: mleczna i orzechowa Wedel i Milka też mogą być:-) Odpowiedz Link Zgłoś
abranova Re: Jaką lubicie czekoladę 03.01.06, 14:13 Chyba łatwiej byłoby mi wymienić, jakich nie lubię... W każdym razie zawsze najbardziej przeze mnie poszukiwana jest Malajska z Goplany. Kiedyś była produkowana normalnie a teraz tylko jakieś limitowane wersje. Czyżby wiórki kokosowe zdrożały?? Co do ilości to chyba pól tabliczki jednego dnia mogę zjeść bez wyrzutów sumienia. Ale nie codziennie oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia1708 Re: Jaką lubicie czekoladę 03.01.06, 14:17 najlepsze są lindta mleczna Wedla tez oki ;O) a ta z okienkiem z orzechami laskowymi, ble-paskudztwo Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Jaką lubicie czekoladę 03.01.06, 15:27 Ja białą jak sperma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w kontra b Re: Jaką lubicie czekoladę IP: *.zax.pl / *.zax.pl 03.01.06, 15:30 Miętowa jest pysia,mniam, mniam ,mniam? Odpowiedz Link Zgłoś