Dodaj do ulubionych

GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU?

IP: *.aster.pl 18.01.06, 13:04
Znacie jakieś fajne, nietypowe miejsca, raczej nie jakieś zamknięte duszne
knapjy, a coś w plenerze - jakieś wyjątkowe miejsce w lub w okolicach
Bialegostoku. Musi być naprawdę wyjątkowo i pięknie. Proszę o jakieś
propozycje.
Obserwuj wątek
    • makbrajd macdonald 18.01.06, 14:28
      Gość portalu: amade napisał(a):

> Znacie jakieś fajne, nietypowe miejsca, raczej nie jakieś zamknięte duszne
      > knapjy, a coś w plenerze - jakieś wyjątkowe miejsce w lub w okolicach
      > Bialegostoku. Musi być naprawdę wyjątkowo i pięknie. Proszę o jakieś
      > propozycje.

MacDonald
      • alex.4 Re: macdonald 18.01.06, 14:57
        aleś wymyslił... mcbride nadal jesteś po piwie??????????????
      • Gość: T-800 Re: macdonald IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.01.06, 13:45
        He, he, he, he, he, he, he!!! :-)))))))))))

Pozdrawiam! :-)
        • alex.4 Re: macdonald 19.01.06, 20:16
          pokaż mi jaki żart ciebie cieszy, a powiem ci kim jesteś:)
    • Gość: rowerzyk Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: 195.177.197.* 18.01.06, 14:29
      Hałda na Sowlanach.

Pozdrawiam
    • zewsi Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 18.01.06, 14:42
      Przy ruinach mostu w Kruszewie.
      • zewsi Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 18.01.06, 14:47
        Albo przy ruinach kościółka w Hieronimowie.
    • madzia1708 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 18.01.06, 14:44
      no nie wiem.... w plenerze??
      proponuję w domu, kolacyjka, świece itp...nowa pościel ;O)

Powodzenia
      • alex.4 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 18.01.06, 14:58
        a może nalezy w porozumieniu z narzeczoną poprosić o jej rekę jej rodziców u
        niej w domu?
        • madzia1708 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 18.01.06, 15:33
          oj Alex
          to później, za dzień, dwa..... te oficjalne zaręczyny...
          • alex.4 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 18.01.06, 15:37
            a może anleży poprosić wybrankę o pomoc w wyborze pierścionka zaręczynowego dla
            niej a potem się oświadczyć podczas oficjalnych zaręczyn?
            • Gość: nutopia Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: *.csk.pl 18.01.06, 15:41
              jezu alex
              ależ z ciebie Romantyk!
              • madzia1708 ma rację ! 18.01.06, 15:46
                po co popełnić gafę... kupic jakiś szmelc z wielkim kamieniem ....trzeba
                skonsultować ten zakup, z osobą, która będzie go nosić.... tak myślę.... bo
                wiesz Nutopio poźniej taka niespodzianka moze latami leżeć w pudełeczku :O)

Pozdrowienia dla Zakochanych
                • Gość: Wiosna Re: ma rację ! IP: 83.238.108.* 30.01.06, 16:43
                  Jeśli narzeczona uzna pierścionek zareczynowy za szmelc, to zapomnijcie o
                  ślubie...Chyba chłopak wie najlepiej, co się jego dziewczynie spodoba, a
                  niezgodności mogą być co najwyżej w - przepraszam - rozmiarze. Ale i na to są
                  sposoby. Zreszta panie w sklepach z biżuterią w B. sa przemiłe i na pewno
                  dobrze podpowiedzą.
                  Poza tym w pytaniu nie było nic o pierścionku.
                  • alex.4 Re: ma rację ! 30.01.06, 16:46
                    wiosno jesteś wielką optymistka. faceci weidzą co sądzą co się kobietom podoba,
                    a nie to co się im podoba...:)
                    • Gość: Wiosna Re: ma rację ! IP: 83.238.108.* 30.01.06, 16:52
                      ...czujny jesteś...
                      Ale pamiętaj, że my kobiety bierzemy na to poprawkę, bo jesteśmy optymistkami,
                      ale nie naiwnymi. Przynajmniej nie wszystkie z nas..
                      Pozdrawiam.
              • alex.4 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 18.01.06, 15:49
                na szczęście to nie twoja opinia w tej materii byłą istotna:)
                • piekny.arkadiusz Robercie, najważniejsze żeby nie pluć!! 18.01.06, 16:13
                  www.ocen.pl/lecturer.php?action=show&who=521
                  • kamilar Re: Robercie, najważniejsze żeby nie pluć!! 19.01.06, 11:19
                    No i co z tego??
    • Gość: mocniak Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: 80.50.35.* 18.01.06, 16:34
      Jak w Białymstoku to tylko w kościele. Wybór jest spory - dla każdego coś się
      znajdzie :-P
      • stefan.bialystok Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 18.01.06, 16:38
        Amade, oświadcz się w jakiejś eleganckiej restauracji o ile Cię na nią stać.
        • alex.4 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 18.01.06, 16:40
          najpierw musi być jakaś elegancka restauracja, tych jest coraz mniej:)
          • hratli Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 19.01.06, 11:29
            swiete slowa alex!
    • Gość: amade dziękuję! IP: *.aster.pl 19.01.06, 11:15
      wiele dobrych propozycji! teraz jadę wybadać te miejsca. pierścionek już mam.
      jesteśmy razem od wielu lat. znamy się, wiem, co kocha, co Jej się podoba,
      kocham Ją - jak móglbym ją prowadzić do jubilera i powiedzieć: "Wybieraj!"...
      masakra!
      przy świecach w domu nie. poznaliśmy się w plenerze, wszystko, co ważne ;) i
      przelomowe w naszym życiu dzieje się w plenerze, nie jesteśmy domatorami,
      rodzice też Alex, ale rzeczywiście poźniej.
      Jeteście wspaniali, dziękuję! Jeśli coś jeszcze przyjdzie Wam do glowy, mam
      jeszcze trochę czasu! :)
      • Gość: pamietaj Re: dziękuję! IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 19.01.06, 12:43
        Pamiętaj! Najwazniejsza jest miłość, nie ważne gdzie ją wyznasz, liczy się
        fakt,ze ją kochasz. Miłość jest wieczna, choć wiem,ze mąż mnie nie kochał , ale
        wierzę,ze milość jest wieczna. Pozdrawiam
        • Gość: amade Re: dziękuję! IP: *.aster.pl 19.01.06, 20:29
          Kochal na pewno... tylko sie pewnie pogubil... my faceci już tak mamy...
          zaniedbujemy, zapominamy, nie wiemy, ze tak trzeba... ale kochamy! (to nie jest
          moja pierwsza milość, ani druga... ale ostatnia! "bo nigdy nie wiadomo - mówiąc
          o milości, pierwsza jest ostatnią, czy ostatnia pierwszą" - ks. J.Twardowski)
          Najserdeczniej Cię pozdrawiam! Szczęście leży blisko, czasami przysypia, ale
          nie ginie!
      • madzia1708 miłe :O) 19.01.06, 13:42
        jest to, co piszesz, jak bajka :O)

powodzenia :O)
        • alex.4 Re: miłe :O) 19.01.06, 13:52
          cóż powodzenia:)
          jeśli masz trochę wolnej kasy zabierz ją na wycieczkę do romantycznego miejsca -
          Wenecja, Paryż, Praga, czy Kraków. Pójdz do dobrej restauracji i wydaj sporo
          na kolacje:)

Powodzenia
          • Gość: Stryj Stefan Re: miłe :O) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 14:02
            Nie wystarczy wydać sporo. Świadczą o tym choćby zaciągnięte i niespłacone
            kredyty demokratów.pl. Poszło dużo, wyszło mało, co Alex?

Życze udanych oświadczyn! :) Tzn. pozytywnej odpowiedzi na postawione pytanie :)
            • Gość: amade Re: miłe :O) IP: *.aster.pl 19.01.06, 20:31
              dziekuje Stryju! :)
          • Gość: amade Re: miłe :O) IP: *.aster.pl 19.01.06, 20:33
            dziękuje Alex! Wycieczka będzie na Wschód - to Jej marzenie.
            najdroższą kolacją będzie dla niej ta przygotowana przeze mnie. to Aniol,
            Anioly nie liczą kasy :)
            pozdrawiam!
        • Gość: amade Re: miłe :O) IP: *.aster.pl 19.01.06, 20:30
          dziękuję! i pozdrawiam! :)
      • Gość: kawelin Re: dziękuję! IP: *.csk.pl 19.01.06, 17:10
        >> Jeteście wspaniali, dziękuję! Jeśli coś jeszcze przyjdzie Wam do glowy, mam
        >> jeszcze trochę czasu! :)

noo zastanów się,
        dzisiaj konkubinat doskonale spełnia swoje zadanie :)))
        pamiętaj że wszystkie zouzy były kiedyś kochanymi dziewczynami

PS znasz kogoś z otoczenia co nie żałuje że się ożenił ??

• nutopia Re: dziękuję! 19.01.06, 18:29
          ja nie znam:)
          • madzia1708 Re: dziękuję! 19.01.06, 19:07
            a sama masz męża?
            • alex.4 Re: dziękuję! 19.01.06, 19:18
              czeka na mcbride`a albo piecyka kiedy w końcu zainteresują się kobietami:)
              • nutopia Re: dziękuję! 20.01.06, 13:55
                alex.4 napisał:

> czeka na mcbride`a albo piecyka kiedy w końcu zainteresują się kobietami:)

no coś ty alex. przecież to ty mialeś się ze mną ożenić!
                • alex.4 Re: dziękuję! 20.01.06, 16:20
                  nie pamiętasz jak dostałaś kosza:)?
                  • Gość: nutopia Re: dziękuję! IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 22.01.06, 21:30
                    oj alex...
                    widzę, że z pamięcią kiepsko....za dużo boczku może?
            • nutopia Re: dziękuję! 20.01.06, 13:55
              madzia1708 napisała:

> a sama masz męża?

mam
              ale pytanie bylo o znajomych!
              • madzia1708 :O) 20.01.06, 15:55
                spoko :):):):)
        • alex.4 Re: dziękuję! 19.01.06, 19:20
          Gość portalu: kawelin napisał(a):

> >> Jeteście wspaniali, dziękuję! Jeśli coś jeszcze przyjdzie Wam do glo
          > wy, mam
          > >> jeszcze trochę czasu! :)
          >
          > noo zastanów się,
          > dzisiaj konkubinat doskonale spełnia swoje zadanie :)))
          > pamiętaj że wszystkie zouzy były kiedyś kochanymi dziewczynami
          >
          > PS znasz kogoś z otoczenia co nie żałuje że się ożenił ??
          >
          a: jest taki żart. Spieraja się historyk, prawnik i socjolog co jest lepsze
          konkubinat czy małżeństwo. Prawnik mówi konkubinat, brak zobowiązań prawnych.
          Socjolog wskazuje że to przecież podstawowa komórka społeczna, dlatego
          małżeńśtwo i basta. A historyk mówi i to i to. Pytaja sie go jak to pogodzić? A
          on powiada, że kiedy nie ma go w domu to żona myśli, że jest u kochanki, kiedy
          nie ma go u kochanki to ona sądzi, że jest on u zony. a on spokojnie może
          siedzieć w bibliotece.
        • Gość: amade Re: dziękuję! IP: *.aster.pl 19.01.06, 20:37
          kawelin, znam takich mnóstwo! kocham Ją, nawet jako zolzę! wszystko w niej
          kocham! :) pozdro
          • Gość: kawelin Re: dziękuję! IP: *.csk.pl 19.01.06, 23:14
            czas skutecznie wyleczy ciebie z tej choroby,
            a po pierwszym dziecku to już bankowo,
            jak krystaliczne uczucie przekształci się z smród zas...nych pieluszek których
            nikomu nie chce się zmienić :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
            • alex.4 Re: dziękuję! 20.01.06, 16:21
              czyżbyś kawelinie był sfrustrowanym młodym ojcem?
            • Gość: amade Re: dziękuję! IP: *.aster.pl 22.01.06, 15:10
              No to mamy inne podejście do życia. Mimo wszystko życzę wszystkiego
              najlepszego.
    • Gość: aron Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 19.01.06, 20:14
      ja proponuję na środku deptaka na Lipowej
      • alex.4 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 19.01.06, 20:15
        deptaka nie ma:)
        Szkoda, że nie ma restauracji na Świętojańskiej Arabskiej...
        Miejsce musi mieć klimat, więc pub też nie jest dobrym miejscem
        Niestety innych dobrych miejsc jest na lekarstwo
        • makbrajd Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 23.01.06, 14:02
          a u ciebie na klatce schodowej?
          • alex.4 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 23.01.06, 14:53
            ??????????
            mcbride nie pij tyle tego piwa....
            • Gość: nutopia Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: *.csk.pl 24.01.06, 11:32
              ??? alex nie patrz tyle w lusterko!
              • makbrajd Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 24.01.06, 11:36
                i nie oglądaj tyle Smerfów...
                ja wiem, że smerf ważniak ci imponuje...ale może pomyśl o czym innym już
                chłopie! znajdź sobie moze kobietę?
                • Gość: Olek Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: *.bialan.pl 24.01.06, 14:37
                  Nie wiem czy otwarty jest skansen wsi czy jakoś tak po drodze do Augustowa ale
                  jak dla mnie super miejsce i taki klimat ma fajny.
                  Fajny pomysł z tymi zaręczynami w plenerze.
                  • Gość: amade Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: *.aster.pl 24.01.06, 17:08
                    Dziękuję. Tzw. BMW (Bialostockie Muzeum Wsi) po drodze do Augustowa już przez
                    nas wyeksploatowane na wszystkie strony... Kochamy zimę, czekam na największy
                    mróz - w sobotę ma być -45stopni, wieczorem zamierzam się oświadczyć! Mam
                    nadzieję, że ta sytuacja rozgrzeje i mnie i Ją!!! :))))
                    POZDRAWIAM SERDECZNIE I TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI!!!
                    PAMIĘTAJCIE, DLA KOBIETY (DLA DRUGIEGO CZLOWIEKA) WARTO ZROBIĆ WSZYSTKO!!!
                    ŻYLISMY OBOK SIEBIE DOSYĆ DLUGO, A NIE WIEDZIELISMY, ZE JESTESMY DLA SIEBIE
                    STWORZENI... WIELE OBOJE PRZESZLISMY... ALE BYLO WARTO! I NADAL WARTO!!! NIECH
                    ŻYJE MILOŚĆ!!!!
                    • Gość: nutopia Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 24.01.06, 20:25
                      spokojnie człowieku spokojnie...
                • alex.4 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 24.01.06, 15:32
                  z twoich bozonarodzeniowych wypowiedzi wynika, że zdaje się że to jest włąśnie
                  twój problem:)
                  • Gość: szrh Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: *.red.bezeqint.net 25.01.06, 18:20
                    jesli teraz w okolicach Bialegostoku jest snieg proponuje jakas cicha
                    restauracje w Supraslu lub Tykocinie, ktorej drzwi nie wychodza na ruchliwa ulice.
                    A potem oswiadczyny na zewnatrz, z widokiem na iskrzacy snieg i powrot ze
                    zmarznieta przyszla zona na deser i czekajace na nia kwiaty na stole. Nie
                    zapomnij o kwiatach, to nie mniej wazne niz pierscionek :) pewnie i bez kwiatow
                    wyjdzie za ciebie ;) ale taka chwile pamieta sie na zawsze. Powodzenia.
                    • alex.4 Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? 30.01.06, 16:59
                      dokłądnie. Kwiatysą ważne. Nigdy nie rozumiałęm dlaczego kobiety kochaja
                      kwiaty, ale większość kobiet je kocha
    • Gość: amade Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: *.aster.pl 30.01.06, 19:58
      Odlożylem te zaręczyny - ma rodzinę w Katowicach, calą sobotę spędziliśmy w jej
      domu, próbując się dodzwonić do tej rodziny. Nikt nie odbieral. Ale wszystko
      ok, wrócili późnym wieczorem, na targach nie byli.

Tak więc wszystko się rozegra 4 lutego.

Alex, myślę, że kobiety lubią wszystko, co jednocześnie piękne, delikatne i
      nietrwale. Stąd m.in. milość do kwiatów.
      • Gość: kin Re: GDZIE SIĘ OŚWIADCZYĆ W BIALYMSTOKU? IP: *.duna.pl / 83.151.32.* 31.01.06, 15:02
        ja osiwadczylem sie w hortexie...znajomego co łoił na skrzypach wzialem...bylo
        milo....ale osobiscie polecam wejsc na gorke po starej skoczni narciarskiej na
        pietraszach i jak bedzie zachod slonca oswiadczyc sie...piekny widok z tej
        góry...ale musi miec ciepel buty:)) pozdro....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka