Dodaj do ulubionych

A co do zespołu "Rima"!

19.01.06, 09:01
Mam zasadnicze pytanie , czy zespół tan wydał jakąś płytę? Jeżeli tak to można ja wstawić gdzieś na serwerze np. torrent, czy e-mule i niech ludziska z całej polski posłuchają, też bym posłuchał bo zbytnio nie miałem takiej sposobności.
Obserwuj wątek
    • karolcia59 Re: A co do zespołu "Rima"! 19.01.06, 11:38
      Po prostu wejdż na ich stronę,tam dowiesz sie wszystkiego,prościej już nie
      można:)A na stale wodka i chleb,zabył pra kachanie ,zabył pra tiabie...itd
    • and5 Re: A co do zespołu "Rima"! 19.01.06, 11:43
      Oto próbka muzyki Rimy

rima.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjM1MzcuaHRtbA==
      Na mp3 wirtualnej polski można sobie legalnie sciągnąc i posłuchac ich twórczosci
      • karolcia59 Re: A co do zespołu "Rima"! 19.01.06, 12:02
        O cholera można prościej,chylę czoła przed adminem:)
    • bloodedhabit Re: A co do zespołu "Rima"! 19.01.06, 12:04
      Ja jedyniem zasugerowałem jak można nadać troche popularnści zespołowi, a przynajminej to, ze jego nazwę przczyta, usłyszy wiele osób i to wie kto wśród ich będze? Nawet liderzy znanych zespołów nie mają zdytnio nic przeciwko temu, że ich przeboje krążą po minternecie, prawdziwy koneser jakiejś muzyki i tak kupi orginał. Chcę przez to powiedzieć, że jeżeli nawet przypadkiem ktoś usłyszy tą muzykę i mu się spodoba to kupi płytę, bo mu sie podoba, a tak mieszkaniec np. Gdańska skąd może wiedzieć, że istnieje taki zespół jak Rima, że graja taka super muzykę, nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka