kanalia.siemiatycka 25.02.07, 18:08 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
romanpidlaszuk Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 22:42 Romanie! Masz odwagę krzewić swoje prawdy,to i miej odwagę podpisać się imieniem i nazwiskiem pod głoszonymi głupotami.Prawdy wypowiadane przez "romanajakiegośtam który jest skądśtam" są jak strony książki bez okładki i autora.Książkę okaleczono i nie jest ona temu winna. Ty zaś ponosisz winę za to,że twoje bzdury nie będą miały ojca.To tak jak z sukcesem i porażką.Sukces ma wielu ojców.Porażka żadnego. Wychodzi na to,że Twoja krucjata jest porażką... ------------------------ Ja zabieram glos w sprawach narodowosciowych na Podlasiu i przedstawilem sie jakiej jestem narodowosci , wyznania i z jakich okolic pochodze. Natomiast ty tez na swoj sposob zabierasz glos na ten temat ale nie chcesz powiedziec jakiej jestes narodowosci i wyznania, wstydzisz sie czy nie masz narodowosci i wyznania? Odpowiedz Link
kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 22:53 Ty zwyczajnie kreujesz sytuację narodowościową.Skoro to robisz,to powinieneś mieć tyle odwagi aby starczyło Ci jej na podpisanie się nie tylko jako jakiś kaczordonald,ale także imieniem i nazwiskiem. Fakt,że tego nie czynisz świadczy o braku wiary we własne brednie. Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 22:56 Ty zwyczajnie kreujesz sytuację narodowościową.Skoro to robisz,to powinieneś mieć tyle odwagi aby starczyło Ci jej na podpisanie się nie tylko jako jakiś kaczordonald,ale także imieniem i nazwiskiem. Fakt,że tego nie czynisz świadczy o braku wiary we własne brednie. ----------------------- Powiesz jakiej jestes narodowosci i wyznania czy nie? jezeli nie powiesz to bede uwazal,ze nie masz narodowosci, wyznania i zazdroscisz tym co maja. Odpowiedz Link
kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:17 Niczego nie mogę zazdrościć człowiekowi któremu brakuje odwagi na podpisanie się własnym imieniem i nazwiskiem pod własnymi teoriami. Wstydzisz się własnego ukraińskiego nazwiska? Czy może wiedząc o fałszywości swoich teorii boisz się śmieszności? Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:23 Niczego nie mogę zazdrościć człowiekowi któremu brakuje odwagi na podpisanie się własnym imieniem i nazwiskiem pod własnymi teoriami. Wstydzisz się własnego ukraińskiego nazwiska? Czy może wiedząc o fałszywości swoich teorii boisz się śmieszności? ---------------------- Forum jest anonimowe, 99.9% forumowiczow nie podaje swego imienia i nazwiska, nieprawdaz? Ale jak sie pisze swoje zdanie na tematy narodowoscio-religijne to wypadaloby sie podac swoja narodowosci i religie, tak aby inni forumowicze wiedzieli kto tu co mowi, nieprawdaz? Odpowiedz Link
kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:33 99.9% forumowiczów (zapewne Ukraińcy :)) nie tworzy chorych teorii pod którymi należałoby się podpisać Inni forumowicze wiedzą kto pisze. No przecież romanpidlaszuk. Ale kto to jest romanpidlaszuk? I co sprawia,że unika jak ognia własnego nazwiska? Ja uważam,że wstydzisz się swoich i samego siebie. Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:43 99.9% forumowiczów (zapewne Ukraińcy :)) nie tworzy chorych teorii pod którymi należałoby się podpisać Inni forumowicze wiedzą kto pisze. No przecież romanpidlaszuk. Ale kto to jest romanpidlaszuk? I co sprawia,że unika jak ognia własnego nazwiska? Ja uważam,że wstydzisz się swoich i samego siebie. --------------------- Uwazam, ze stukniety jestes gosciu. Odpowiedz Link
kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:49 Kulturalny człowiek powinien przedstawić się nawet stukniętemu. Wstydzisz się? Czego? Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:58 Kulturalny człowiek powinien przedstawić się nawet stukniętemu. Wstydzisz się? Czego? --------------------- Ale chyba nie na anonimowym forum, co? Odpowiedz Link
kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 26.02.07, 00:04 Sam zacząłeś wymagać przedstawienia się.Więc teraz bądż tylko konsekwentny. Odpowiedz Link
romanpidlaszuk Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 26.02.07, 04:57 Sam zacząłeś wymagać przedstawienia się.Więc teraz bądż tylko konsekwentny. ------------------ ...i jestem, w przeciwienstwie do ciebie ANONIMOWA KANALIO... Odpowiedz Link