25.02.07, 18:08
Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
Obserwuj wątek
    • romanpidlaszuk Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 22:42
      Romanie! Masz odwagę krzewić swoje prawdy,to i miej odwagę podpisać się
      imieniem i nazwiskiem pod głoszonymi głupotami.Prawdy wypowiadane
      przez "romanajakiegośtam który jest skądśtam" są jak strony książki bez
      okładki i autora.Książkę okaleczono i nie jest ona temu winna.
      Ty zaś ponosisz winę za to,że twoje bzdury nie będą miały ojca.To tak jak z
      sukcesem i porażką.Sukces ma wielu ojców.Porażka żadnego.
      Wychodzi na to,że Twoja krucjata jest porażką...

------------------------

Ja zabieram glos w sprawach narodowosciowych na Podlasiu i przedstawilem sie
      jakiej jestem narodowosci , wyznania i z jakich okolic pochodze. Natomiast ty
      tez na swoj sposob zabierasz glos na ten temat ale nie chcesz powiedziec jakiej
      jestes narodowosci i wyznania, wstydzisz sie czy nie masz narodowosci i
      wyznania?
      • kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 22:53
        Ty zwyczajnie kreujesz sytuację narodowościową.Skoro to robisz,to powinieneś
        mieć tyle odwagi aby starczyło Ci jej na podpisanie się nie tylko jako jakiś
        kaczordonald,ale także imieniem i nazwiskiem.
        Fakt,że tego nie czynisz świadczy o braku wiary we własne brednie.
        • romanpidlaszuk Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 22:56
          Ty zwyczajnie kreujesz sytuację narodowościową.Skoro to robisz,to powinieneś
          mieć tyle odwagi aby starczyło Ci jej na podpisanie się nie tylko jako jakiś
          kaczordonald,ale także imieniem i nazwiskiem.
          Fakt,że tego nie czynisz świadczy o braku wiary we własne brednie.

-----------------------

Powiesz jakiej jestes narodowosci i wyznania czy nie?
          jezeli nie powiesz to bede uwazal,ze nie masz narodowosci, wyznania i
          zazdroscisz tym co maja.
          • kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:17
            Niczego nie mogę zazdrościć człowiekowi któremu brakuje odwagi na podpisanie
            się własnym imieniem i nazwiskiem pod własnymi teoriami.
            Wstydzisz się własnego ukraińskiego nazwiska? Czy może wiedząc o fałszywości
            swoich teorii boisz się śmieszności?
            • romanpidlaszuk Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:23
              Niczego nie mogę zazdrościć człowiekowi któremu brakuje odwagi na podpisanie
              się własnym imieniem i nazwiskiem pod własnymi teoriami.
              Wstydzisz się własnego ukraińskiego nazwiska? Czy może wiedząc o fałszywości
              swoich teorii boisz się śmieszności?

----------------------

Forum jest anonimowe, 99.9% forumowiczow nie podaje swego imienia i nazwiska,
              nieprawdaz?

Ale jak sie pisze swoje zdanie na tematy narodowoscio-religijne to wypadaloby
              sie podac swoja narodowosci i religie, tak aby inni forumowicze wiedzieli kto
              tu co mowi, nieprawdaz?
              • kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:33
                99.9% forumowiczów (zapewne Ukraińcy :)) nie tworzy chorych teorii pod którymi
                należałoby się podpisać

Inni forumowicze wiedzą kto pisze. No przecież romanpidlaszuk. Ale kto to jest
                romanpidlaszuk? I co sprawia,że unika jak ognia własnego nazwiska?
                Ja uważam,że wstydzisz się swoich i samego siebie.
                • romanpidlaszuk Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:43
                  99.9% forumowiczów (zapewne Ukraińcy :)) nie tworzy chorych teorii pod którymi
                  należałoby się podpisać

Inni forumowicze wiedzą kto pisze. No przecież romanpidlaszuk. Ale kto to jest
                  romanpidlaszuk? I co sprawia,że unika jak ognia własnego nazwiska?
                  Ja uważam,że wstydzisz się swoich i samego siebie.

---------------------

Uwazam, ze stukniety jestes gosciu.
                  • kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:49
                    Kulturalny człowiek powinien przedstawić się nawet stukniętemu.
                    Wstydzisz się? Czego?
                    • romanpidlaszuk Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 25.02.07, 23:58
                      Kulturalny człowiek powinien przedstawić się nawet stukniętemu.
                      Wstydzisz się? Czego?

---------------------

Ale chyba nie na anonimowym forum, co?
                      • kanalia.siemiatycka Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 26.02.07, 00:04
                        Sam zacząłeś wymagać przedstawienia się.Więc teraz bądż tylko konsekwentny.
                        • romanpidlaszuk Re: Kanalio, nie wstydz sie siebie! 26.02.07, 04:57
                          Sam zacząłeś wymagać przedstawienia się.Więc teraz bądż tylko konsekwentny.

------------------

...i jestem, w przeciwienstwie do ciebie ANONIMOWA KANALIO...
    • romanpidlaszuk BELKOT, WATEK NIE WART CZYTANIA! 26.02.07, 05:04

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka