fiat_lux 24.01.06, 17:57 gdzie mogliby rozmawiac ze soba kotwicz i alex to nic ze iloscia postow szybko przegoni forum bialystok, ale przynajmniej mam nadzieje ze watki o kosciele nie beda rozmowa na temat wegier Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sdaf Re: proponuje nowe podforum IP: *.aster.pl 24.01.06, 18:02 też wlaśnie o tym myślalem; podpisuję się pod wnioskiem. podforum proponuję nazwać ALEKOT, KOTALEX, FIGHT ONE lub po prostu AK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: proponuje nowe podforum IP: *.teradyne.com 24.01.06, 18:04 a moze na serwerze UwB, w czasie zajec? jak Suski piszesz sie czy dalej udajesz durnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdaf Re: proponuje nowe podforum IP: *.aster.pl 24.01.06, 18:09 czy to do mnie drogi kotwiczu? jestem kobietą, więc nie wiem, o jakm suskim mowisz. na FB tylko bywam, ale często na Was trafiam. o ile Ty masz jeszcze jakieś poczucie humoru, o tyle alex.4 nie za go za grosz. a te Wasze potyczki slowne warto zarchiwizować i dać im oddzielne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: proponuje nowe podforum IP: *.teradyne.com 24.01.06, 18:13 nie, to nie do ciebie, suski to alex.4-dr historii starozytnej na UwB, znawca wszystkiego i wszystkich, tropiciel antysemitow, faszystow, homofobow i oszolomow-jednym slowem wlasnych lustrzanych odbic, ma sie te fobie alus no nie;). Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: proponuje nowe podforum 24.01.06, 18:07 a ja proponuje podforum dla fiata i kotwicza aby mogli się po raz kolejny kłócić o kościele:) niech będzie fiatkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: proponuje nowe podforum IP: *.teradyne.com 24.01.06, 18:11 wiec zaproponuje forum tylko dla alexa-wal suskiego bedzie dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: Proponuję podforum "Wyrocznia Aleksieja" IP: *.teradyne.com 24.01.06, 18:14 dobre ;)))))). Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: proponuje nowe podforum 24.01.06, 18:21 ciesze sie ze moja propozycja cieszy sie duzym zainteresowaniem tak jak sie spodziewalem zabrali glos takze i zainteresowani alex cos slabo jeden post, kotwicz natomiast standardowo - 4 posty, dlugo i bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotwicz Re: proponuje nowe podforum IP: *.teradyne.com 24.01.06, 18:28 widze identyczny sens w twoich postach........ proponujesz ty, proponuje ja.......demokracja cala geba...... Odpowiedz Link Zgłoś