delicja11 25.01.06, 22:59 Może ktoś mi podać namiary? co myślicie o tym zespole? ma ktos jakieś doświadczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
shiva772 Re: ZESPÓŁ MEGA!! 27.01.06, 21:28 Ja mam. Grali na moim weselu i do dziś znajomi wspominają, że byli super. Odpowiedz Link Zgłoś
evelisia Re: ZESPÓŁ MEGA!! 02.02.06, 15:35 ja nie slyszalam jak graja, ale wlascicielka sali na ktorej wyprawiamy wesele powiedziala, ze wesele prowadza niezle, ladnie spiewa kobitka i ogolnie jest super. jedyny mankament jest taki ze duzo pija i czasami sa problemy Odpowiedz Link Zgłoś
shiva772 Re: ZESPÓŁ MEGA!! 03.02.06, 19:46 BZDURA!!! U mnie nie wypili ani kropli. Z tego słyną. Wzięli flaszkę do domu bo im daliśmy. Namiarów już niestety nie mam - sprawdzałam ale można by ich poszukać przez Toast - tam często grają na balach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: ZESPÓŁ MEGA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:22 Namiary ma firma joker oni z nimi wspoolpracuja 085 74 15023 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muzyk Re: ZESPÓŁ MEGA!! IP: *.82-139.bia.tkb.net.pl 12.02.06, 21:53 Nie pier..l polewaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pall mall Re: ZESPÓŁ MEGA!! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 04.08.06, 17:16 jak tam grają to znaczy że lipa dwa razy byłem i niestety za cenę jaką proszą niewiele się starają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basista Re: ZESPÓŁ MEGA!! IP: *.neto.pl 05.08.06, 16:30 co to za zespół co nie chla. Beznadzieja jakaś pewnie. Kapela musi się napruc na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basista Re: ZESPÓŁ MEGA!! IP: *.neto.pl 05.08.06, 16:30 co to za zespół co nie chla. Beznadzieja jakaś pewnie. Kapela musi się napruc na weselu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenon .z. Re: ZESPÓŁ MEGA!! IP: *.bialystok.vectranet.pl 13.06.13, 00:57 zespol bardzo przecietny,graja z playbecku,za glosno jak na wesele.a caly problem ze nie graja w domu na wyjsciu.poprostu nie maja akordeonu.jak mi to wielka zenada,repertuar tez jakis rockowy.zero weselnych piosenek.goscie byli totalnie na nich wsciekli.nie polecam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rejestrator Re: ZESPÓŁ MEGA!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.13, 12:49 Nie polecam DJ KRISa :) youtu.be/kJs-ugM7EIM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdka Re: ZESPÓŁ MEGA!! IP: *.internetia.net.pl 04.08.13, 13:45 nie polecam, po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzka Re: ZESPÓŁ MEGA!! IP: *.183.235.20.dsl.dynamic.t-mobile.pl 18.09.13, 16:47 A ja polecam MEGĘ, jeśli ktoś lubi trochę ambitniejsze klimaty, niż typowo weselne i biesiadne granie, pomijając już zupełnie disco polo. To zdolni muzycy, mają ciekawy repertuar, tylko czasami za mocno gwiadorzą. Ja nie mogę potwierdzić, że grają z playbacku'u, wręcz przeciwnie - cały czas na żywo i na wysokim poziomie. Ale jeszcze lepszy i duuużoo sympatyczniejszy jest WHITESTOK - gorąco polecam. Cenią się tak samo, jak MEGA, ale wg mnie są jeszcze lepsi, a już na pewno nie mają much w nosie. A jeśli chodzi o oprawę ślubu, to polecam kwartet smyczkowy StringArte, też z Białegostoku - dziewczyny są doskonałe. Odpowiedz Link Zgłoś