nekroskop88 03.02.06, 18:21 Droga redakcjo, kiedy łaskawie wybierzecie admina tego forum? Czy to aż tak ważne stanowisko, że trzeba się nad nim zastanawiać pół roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koczisss Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 03.02.06, 18:23 Nie ma kandydatów, bo nikt się nie nadaje, zbyt radykalne poglądy ludzie tu piszący mają we wszystkie możliwe strony, opcje polityczne, wyznaniowe etc. Więc ni da rady:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uomrzan Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:11 Skoro mie ma środka (umiarkowania) więc twórzmy z sumy radikalizmów jakąś średnią (umiarkowanie). Ja się staram - zawsze nawołuję do zgody. I proponuję Ciebie bo jesteś doskonałym przykładem radykalizmu "jakiegoś" - obecnego na wschodzie (nie nazwę go po imieniu). Będziesz połową admina - czyli jednym biegunem, połową dipola. Szukajmy drugiej połowy. Stwórzmy średnią. Kogoś diametralnie innego od Ciebie myślę, że łatwo da się odszukać. Niech będzie to ktoś, kto jest Twoim przeciwieństwem (mentalnym, moralnym i logicznym). We dwójkę rządźcie... Niech będzie zgoda. Reszta oceni. Powodzenia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rodia Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 04.02.06, 07:56 Regulamin jest spisany i znany od dawna. Wystarczy go przestrzegac i usuwac jawnie obrazliwe watki w rodzaju: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=36184947 Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 03.02.06, 18:23 może czekają aż im zapłacą za myślenie i wybory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: Po co nam CENZOR? IP: 195.177.197.* 04.02.06, 10:14 Tylko głupcy nazywają samowolę - wolnością Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: Po co nam CENZOR? 04.02.06, 15:26 Tylko głupcy nazywają samowolę - wolnością ---------------------------------------------------- Jezeli chodzi o WOLNOSC SLOWA to sie z toba nie zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
redakcja.bialystok Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 04.02.06, 15:29 To nie redakcja wybiera społecznego admina. Prosze o skierowanie tego pytania tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 04.02.06, 16:08 To nie redakcja wybiera społecznego admina. Prosze o skierowanie tego pytania tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299-------------------------------------------------- Moim zdaniem z forum powinny byc usuwane posty zawierajace slowa niecenzuralne,usuwanie innych byloby ingerencja w wolnosc slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 04.02.06, 16:10 i prowokatorskie skierowane przeciwko Białemustokowi! Odpowiedz Link Zgłoś
romanpidlaszuk Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 04.02.06, 16:12 i prowokatorskie skierowane przeciwko Białemustokowi! ---------------------------------------------------------- a to juz byloby naruszaniem wolnosci slowa,glupki tez maja prawo do wolnosci slowa ale madrzy maja prawo ich glupie zaczepki ignorowac;) Odpowiedz Link Zgłoś
fiat_lux Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 04.02.06, 21:36 nekroskop88 napisał: > Droga redakcjo, kiedy łaskawie wybierzecie admina tego forum? Czy to aż tak > ważne stanowisko, że trzeba się nad nim zastanawiać pół roku? > > chcialbym poprzec twoja kandydature, ale chcialbym poznac twoje stanowisko nt wycinania watkow (bo chyba tym glownie bedziesz sie zajmowal) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 04.02.06, 21:37 Ja nie kandyduję. Wystarczą mi moje fora prywatne i moderowanie forum zdjęć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? IP: *.hsd1.mi.comcast.net 04.02.06, 22:09 wydaje mi sie ze ze administrator forum jest zupelnie niepotrzeby.Zycie i uzytkownicy forum ksztaltuja ksztalt forum.Ciagle wielu ludzi potrzebuje bata.Dajcie zyciu i swojej tolerancji uksztaltowac poziom tego forum.Najlatwiej jest powiedzic ze forum jest marne bo admin jest zly,nie to forum jest takie jak my.Zacnimy wiec od siebie.Pozdrawiam rick Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 04.02.06, 22:12 Tu chodzi o okresowe pojawianie się prowokatorów lub ludzi piszących o niewiadomo czym (np. tato1). Zaśmiecają tylko forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? IP: *.hsd1.mi.comcast.net 04.02.06, 22:37 czesciej niz mowie czytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? IP: *.hsd1.mi.comcast.net 04.02.06, 22:39 casami mowie,mimmo ze powinienem milczec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? IP: *.pools.arcor-ip.net 04.02.06, 23:22 No i w końcu niektórzy się zmieniają; np. Zewsi ładnie pisze... A Tato? Cóż, kto poniesie rękę na tatę? Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 04.02.06, 23:31 Gość portalu: Stanisław napisał(a): > No i w końcu niektórzy się zmieniają; np. Zewsi ładnie pisze... > A Tato? Cóż, kto poniesie rękę na tatę? No właśnie Stanisławie i za to się napijemy jak również... za bezpieczny łikend :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? IP: *.pools.arcor-ip.net 04.02.06, 23:33 Aha, no to siup! ...do monitora! Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: KIEDY ADMIN TEGO FORUM? 05.02.06, 01:40 Oj Stanisławie Ty jak coś powiesz to baki zrywać! buehahahaha Odpowiedz Link Zgłoś