kris_bialystok 19.02.06, 21:26 Ciekawy artykuł i strona. Jestem za tą rewitalizacją. www.miastojutra.pb.bialystok.pl/rewitalizacjabialegostoku.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:28 "Nadszedł chyba już czas na znalezienie obiektów odpowiadających potrzebom funkcjonalnym Akademii Medycznej. Należy zaproponować nową lokalizację dla władz uczelni. Powinna to być lokalizacja niezbyt odległa ze względu na położenie głównych budynków dydaktycznych przy ulicy Mickiewicza a klinik przy ul. Skłodowskiej i Waszyngtona." To kto będzie zbierał na nowe budynki dla AM? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:30 > To kto będzie zbierał na nowe budynki dla AM? > :-) > > właśnie????Już ponoć jest otwarta zwierzętarnia przy ul.Waszyngtona:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:33 Tak? Słyszałem, że już kończą jej budowę, ale nie sądziłem, że tak szybko ją otworzą;-) Tak a propos to AM stara się o pieniądze na budowę Wydziały Pielęgniarstwa i Ochrony Zdrowia (taki to chyba wydział):-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:37 nekroskop88 napisał: > Tak? Słyszałem, że już kończą jej budowę, ale nie sądziłem, że tak szybko ją > otworzą;-) > Tak a propos to AM stara się o pieniądze na budowę Wydziały Pielęgniarstwa i > Ochrony Zdrowia (taki to chyba wydział):-) > > bardzo możliwe...tzn. tak,słyszałam o tym od kobiet pracujących w Zakładzie Histologii i Embriologii,ponoć lada dzień mieli otworzyć(było to miesiąc temu).Nie wiem,czy będzie to typowe miejsce hodowlane,czy znajdą się tam również laboratoria do przeprowadzania doświadczeń na zwierzętach... Wydział Pielęgniarstwa i Ochrony Zdrowia chyba będzie jeden,kilka dni temu wybrano prodziekana:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:38 > Nie > wiem,czy będzie to typowe miejsce hodowlane,czy znajdą się tam również laborat > oria do przeprowadzania doświadczeń na zwierzętach... Będą. To jest Centrum Medycyny Doświadczalnej. Już współczuję tym biednym zwierzątkom. Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:40 > Będą. To jest Centrum Medycyny Doświadczalnej. Już współczuję tym biednym > zwierzątkom. > > hmm,to dziwne,moja znajoma z Zakładu Fizjologii Doświadczalnej była tam i mówiła,że przeznaczono niewiele pomieszczeń i mają być przeznaczone tylko na klatki dla zwierząt...Muszę się podpytać i w razie czego poinformuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:42 www.amb.edu.pl/centrum_dosw/start.htm Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:45 A nie sorry, tu nic nie pisze. Czytałem o tym gdzieś indziej... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:46 nekroskop88 napisał: > A nie sorry, tu nic nie pisze. Czytałem o tym gdzieś indziej... > > wiem,kiedyś mi na maila wysłałeś artykuł z porannego:) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:45 nekroskop88 napisał: > www.amb.edu.pl/centrum_dosw/start.htm > a wiesz że miałam wziąć udział w projekcie związanym z zabijaniem myszek?ale nie miałam sumienia,jejku,jak one piszczą zamknięte w tych klatkach:( Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:46 O, nie, po co mi to mówisz. Teraz nie będę mógł spać... Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:53 nekroskop88 napisał: > O, nie, po co mi to mówisz. Teraz nie będę mógł spać... > > ale to miało być w ramach opowiedzianej Ci bajki na dobranoc:)bo jutro wyjeżdżam i nie będzie mnie na forum i...i tak mi się te myszki przypomniały!jak chcesz,znam jeszcze inną historię(bardziej drastyczna) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:54 dawaj, dopiero jutro przeczytam, bo teraz już spadam ;) dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:55 nekroskop88 napisał: > dawaj, dopiero jutro przeczytam, bo teraz już spadam ;) dobranoc > > to Ci na maila wyślę:)Dobranoc! Odpowiedz Link Zgłoś
kris_bialystok Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:38 Ty chyba studiujesz współczesne życie miasta - wszytsko gdzieś wypatrzysz.Uszanowanko Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:39 Się łazi po stronkach, się wie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:38 został nim dr hab. Sławomir Terlikowski(nic mi nie mówi to nazwisko,ale...to on). Odpowiedz Link Zgłoś
kris_bialystok Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:42 Ciekawe czy UM będzie chciał realizować ten projekt? Może przed wyborami, ha ha:) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:45 Coś Ty, te projekty to wymysły studentów PB. Miasto być może nawet o nich nie wie... Odpowiedz Link Zgłoś
kris_bialystok Re: Rewitalizacja Białegostoku 19.02.06, 21:45 Zobaczcie na ten link www.miastojutra.pb.bialystok.pl/bedeker/glowna.html Bojary, ciekawe, to chyba najstarsza po centrum dzielnica Białegostoku. Odpowiedz Link Zgłoś