Gość: XxX_Dk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 21:00 co soandzicie o pmb???? jakie waronki pracy i wogole Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: |andy| Re: PMB IP: *.koba.pl / *.koba.pl 25.02.06, 21:28 Gość portalu: XxX_Dk napisał(a): > co soandzicie o pmb???? Kiedyś mieli dobre bułki zmięsem, dawno ich nie widziałem. wiecie może czy dalej je robią? Odpowiedz Link Zgłoś
bad_habit Re: PMB 25.02.06, 21:50 Gość portalu: XxX_Dk napisał(a): > co soandzicie o pmb???? jakie waronki pracy i wogole co "sondzę"?nie wiem!a pytasz o waronki czy warunki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z.P. Re: PMB IP: *.elpos.net / *.elpos.net 25.02.06, 22:36 Jakie warunki? Mordercze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: PMB IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 25.02.06, 22:53 Macie wspaniałe warunki pracy bo drugie pobory to przejadacie w sklepach jak ta firma jeszcze istnieje ...???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: PMB IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 26.02.06, 22:48 i co ty człowieku wiesz???????? ręce opadają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek22 Re: PMB IP: *.euro-net.pl 29.06.06, 21:42 właśnie, (mówię do macka) gó.. wiesz, szkoda, przydał by ci sie heheheh (porobić tam oczywiści) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: PMB IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 30.06.06, 01:03 Mialem tam praktyki i nie byo wcale zle,ale co do roboty na stale to nie pali mi sie ta,(he,he) Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: PMB 30.06.06, 01:39 ja powiem tyle.. gdzie w Polsce nie jestem to jeśli szukam przykładowo konserw w jakims miasteczku to zawsze szukam PMB... jako jeden z niewielu trzyma klasę... i nie piszę tak tylko dlatego że popieram swoje... choć niestety i w przekroju lat te różowe mielonki nie są takie jak były kiedyś... ale niestety...żarcie się zmienia... na gorsze niestety... już nawet keczup nie smakuje tak samo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pl Re: PMB IP: *.osiedle.net.pl 30.06.06, 11:11 bialostoczanin zgadzam sie z toba w 100%-ach a pmb jako jedno z nielicznych zachowało dobry smak i jest najlepsze wiekszosc zeczy ktore jem z tad pochodza a i sklepy sa bardzo ladne i czyste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzesiek22 Re: PMB IP: *.euro-net.pl 30.06.06, 11:26 maniek na praktykach to jest ok, "prace lekke i przyjemne" a praca to co innego, a co do konserw to - tak są w miare dobre Odpowiedz Link Zgłoś