Dodaj do ulubionych

Imperium kontratakuje......!

IP: *.teradyne.com 16.03.06, 14:45
www.dw-world.de/dw/article/0,2144,1874852,00.html
observer.guardian.co.uk/world/story/0,,1728983,00.html
www.homiki.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=893
biedne Niemce i Biedronie......hahahahaha
klamstwo, klamstwem pogania........i wszystko w normie........
Obserwuj wątek
    • fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 15:48
      przynajmniej kaczki beda sie mogly wytlumaczyc przed narodem co robily przez
      ponad 100 dni? odpowiedz bedzie probowalismy dostac poparcie w sejmie (co sie
      niestety nie udalo - dni wyjete z historii polski), ustanowilismy becikowe i
      walczylismy z pederastami jak mowi posel wierzejski. narod nie bedzie pytal
      dlaczego przy 20% bezroboci i niskim poziomie zycia, 95% ludzi ledwo wiazacych
      koniec z koncem ma sie zajmowac walka z 5% ludzi z ktorych spora czesc i tak ma
      sie dobrze w szeregach kleru katolickiego?
      to bardzo dobra wiadomosc dla kaczyniakow

ale zaraz co pan kotwicz robil na tych stronach?
      • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 15:55
        przegladalem bzdury, ktorych dopuszcza sie Biedron:
        "...In Poland, where President Lech Kaczynski barred gay pride marches during
        his tenure as mayor of Warsaw and Prime Minister Kazimierz Marcinkiewicz called
        for state protection against homosexual "contamination" of society, gay rights
        activists also said they had high hopes for the resolution.

"When you hear from the prime minister that homosexuality is abnormal, that we
        should be cured, that they will try to cure us by force, this is quite
        frightening," said Robert Biedron, the head of Warsaw-based Campaign against
        Homophobia....".
        A moze potrafisz poprzec jego slowa konkretami-chodzi o "When you hear from the
        prime minister that homosexuality is abnormal, that we should be cured, that
        they will try to cure us by force, this is quite frightening..." badz "...and
        Prime Minister Kazimierz Marcinkiewicz called for state protection against
        homosexual "contamination"..."-no przeciez mamy "wolnosc slowa" badz mowiac
        wprost "wolnosc klamstwa".......

• kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 15:58
          badz belkot Sz.Niemca, ktory twierdzi.....hahahah nie moge, ze:
          "....He has been attacked by skinheads and threatened by police, and Szymon
          Niemiec sees life in Poland getting even tougher. 'For gays and lesbians,
          today's Poland is like 1930s Germany,' he says. 'We are ruled by a fascist
          party, which uses the same language and ideas as Hitler.'.....".
          nosi juz naszywke na plecach, a moze oczekuje na transport do obozu......?
        • fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:00
          napisz do niego jak cie to teraz interesuje (nie wiem dlaczego)

mnie w tej chwili interesuje zmniejszenie bezrobocia w bialymstoku i poprawa
          infrastruktury. w obliczu 20% bezrobocia zajmowanie sie gejami pachnie dla mnie
          ksiazka 1984. moze o to kaczyniakom chodzi bo poki co nic lepszego nie wymyslili
          • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:08
            ciebie interesuje to, a mnie cos zupelnie innego.....
            czyzbys chcial wprowadzic indeks tylko "wlasciwych" tematow....?
            pachnie czym pachnie, ale pedaly klamia w zywe oczy i nikt na to nie reaguje....
            wybiorczosc fiaciku, ot co......no bo przeciez Niemiec badz Biedron to nie Dorn
            badz Wassermann......
            poczekaj, wedle posla Komorowskiego juz niedlugo PO wraz z SLD juz cos
            wymysli....
            moze jeszcze przeglosuja trzecie becikowe, badz obciaza budzet
            podatkiem "lagiewnickim"....;).
            • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:17
              a tu masz kolejny przyklad "wolnosci" slowa, tym razem w wydaniu GW.....
              piszac o zamianie naczelnego w Rzepie (Lisiecki i powrot Janke) uzywa sie
              typowego plucia i walenia blotem...:
              "....Wiele osób w redakcji boi się teraz o niezależność dziennika. -
              Dopiekliśmy rządowi, pisząc o aferze ministra Mikosza czy o konflikcie pomiędzy
              ministrami Ziobro i Wassermannem. Pod nowym kierownictwem będziemy mogli pisać
              tylko o aferach Platformy czy SLD - przewiduje reporter "Rz"....."-to jest
              dopiero "rzetelnosc" dziennikarska, jakze "bystra" i na wskros przeszywajaca
              zamierzenia Rzepy....hahahahaha!

• fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:30
                kotwicz69 napisał:

> a tu masz kolejny przyklad "wolnosci" slowa, tym razem w wydaniu GW.....
                > piszac o zamianie naczelnego w Rzepie (Lisiecki i powrot Janke) uzywa sie
                > typowego plucia i walenia blotem...:
                > "....Wiele osób w redakcji boi się teraz o niezależność dziennika. -
                > Dopiekliśmy rządowi, pisząc o aferze ministra Mikosza czy o konflikcie pomiędzy
                >
                > ministrami Ziobro i Wassermannem. Pod nowym kierownictwem będziemy mogli pisać
                > tylko o aferach Platformy czy SLD - przewiduje reporter "Rz"....."-to jest
                > dopiero "rzetelnosc" dziennikarska, jakze "bystra" i na wskros przeszywajaca
                > zamierzenia Rzepy....hahahahaha!
                >

to po co wspierasz agore poprzez pisanie na ich portalu? kazdy twoj post to dla
                nich pieniadz, nawet jesli to bedzie pol grosza. rozwiazanie proste - nie
                lubisz, nie wspieraj, jednak twoich postow jest tu calkiem duzo
                • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:37
                  widze, ze kolega na "zakazach" dzisiaj leci......
                  najpierw tematy, teraz portale........
                  to nie ja zadecyduje, czy i jesli Agore szlag trafi......;).
                  • fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:39
                    kotwicz69 napisał:

> widze, ze kolega na "zakazach" dzisiaj leci......

to nie zakaz, to dobra rada

> najpierw tematy, teraz portale........
                    > to nie ja zadecyduje, czy i jesli Agore szlag trafi......;).

ale mozesz dolozyc swoje 5 centow poprzez nie wspieranie ich portalu. to tylko
                    rada. mozesz oczywiscie dalej pisac na ich portalu, ale badz swiadom (pewnie i
                    tak jestes) ze wspierasz agore i GW
                    • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:40
                      twoje rady tez mnie nie interesuja.......
                      • fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:43
                        kotwicz69 napisał:

> twoje rady tez mnie nie interesuja.......

chcialem tylko pomoc. jestes tak oderwany od polskiej rzeczywistosci ze myslisz
                        ze w polsce juz nie ma co do roboty tylko pedalow ganiac
                        • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:46
                          przeciez nie jestes tak ciemny i chyba widzisz, ze tu nie o pedalstwo ale
                          lzenie chodzilo......
                          czyzbyc pracy poszukiwal......?
                          widze, ze cie ten temat drazy, a tu kolejne granice otwieraja......
            • fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:29
              kotwicz69 napisał:

> ciebie interesuje to, a mnie cos zupelnie innego.....
              > czyzbys chcial wprowadzic indeks tylko "wlasciwych" tematow....?
              > pachnie czym pachnie, ale pedaly klamia w zywe oczy i nikt na to nie reaguje...
              > .
              > wybiorczosc fiaciku, ot co......no bo przeciez Niemiec badz Biedron to nie Dorn
              >
              > badz Wassermann......
              > poczekaj, wedle posla Komorowskiego juz niedlugo PO wraz z SLD juz cos
              > wymysli....
              > moze jeszcze przeglosuja trzecie becikowe, badz obciaza budzet
              > podatkiem "lagiewnickim"....;).

zrobmy tak. niech sie premier zajmie ta sprawa (czy ktokolwiek jest
              kompetentny), jak tylko bezrobocie spadnie o 5-10% - mnie to bedzie
              satysfakcjonowalo. z tego co relacjonuja kaczory nie powinno to byc dlugo, wiec
              doczekasz sie swojej zemsty. dla mnie to jest temat zastepczy
              • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:30
                twoja satysfakcja mnie nie interesuje, zastepczosc tez nie........
                • fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:32
                  kotwicz69 napisał:

> twoja satysfakcja mnie nie interesuje, zastepczosc tez nie........

zajmuj sie wiec pedalami jesli to jedyne twoje zmarwienie. jak nie wiesz gdzie
                  ich szukac to w klerze katolickim jest ich znacznie wiecej niz w ogolnej
                  populacji - masz wiec grupe do wyzycia sie
                  • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:39
                    a w ktorym miejscu stwierdzilem, ze jest to moje jedyne zmartwienie.....?
                    a przeciez kiedys pewien Zyd powiedzial........;)
                    • fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:41
                      kotwicz69 napisał:

> a w ktorym miejscu stwierdzilem, ze jest to moje jedyne zmartwienie.....?

od kilku dni to twoj jedyny topik - klamstwa pedalow

> a przeciez kiedys pewien Zyd powiedzial........;)

zyd padl 2000 lat temu i wszyscy go maja w powazaniu. ludzie sie jednak
                      obruszaja ze sie im prawde mowi
                      • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 16:48
                        i znowu klamiesz.....
                        od ilu dni fiaciku......?
                        "Zyd padl i wszyscy go maja w powazaniu..."-pracujesz nad "dobiciem"
                        do "tolerancyjnych" i "kulturalnych"......?
                        doktor su.ki i doktor s...uka napewno sie ucieszal.......
                        • fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 17:29
                          kotwicz69 napisał:

> i znowu klamiesz.....
                          > od ilu dni fiaciku......?

conajmniej od tygodnia nie zalozyles innego watku. klamie?

> "Zyd padl i wszyscy go maja w powazaniu..."-pracujesz nad "dobiciem"
                          > do "tolerancyjnych" i "kulturalnych"......?
                          > doktor su.ki i doktor s...uka napewno sie ucieszal.......

to juz sprawa twoja i twojego doktora
                          • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 17:34
                            to twoj doktor, a co do dni i dat......no to moze powtorka podsawowki sie juz
                            klania........3/16 badz 16/3 to juz pare dni.......?
                            od kiedy.....?
              • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 17:00
                jak zawsze, celnie i na temat:
                rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060316/publicystyka/publicystyka_a_8.html
                • fiat_lux Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 18:00
                  ty tez wyjechales bo mogles i wrocisz?
                  • kotwicz69 Re: Imperium kontratakuje......! 16.03.06, 18:22
                    jesli tylko bede na to mial ochote i sprzyjajace warunki......;)
    • Gość: Jasne Homofobia IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 16.03.06, 16:49
      Homofobia to ciekawe słowo.
      Jak wiadomo homo znaczy człowiek, a fobia strach, lęk przed czymś.

Więc czym jest homofobia ?
      • kotwicz69 Re: Homofobia 16.03.06, 16:58
        ale ja sie nie boje........wiec Homofobia, to chyba nie na miejscu......
      • Gość: ddd Re: Homofobia IP: 82.160.179.* 16.03.06, 20:09
        fg
      • fiat_lux Re: Homofobia 16.03.06, 20:29
        pl.wikipedia.org/wiki/Homofobia

"Homofobia (od słów "homoseksualizm" i "fobia")"

wikipedia mozesz tez edytowac ty, jesli uwazasz ze ten artykul jest ograniczony
        lub niezgodny z faktami
      • fiat_lux Re: Homofobia 16.03.06, 20:38
        Gość portalu: Jasne napisał(a):

> Homofobia to ciekawe słowo.
        > Jak wiadomo homo znaczy człowiek, a fobia strach, lęk przed czymś.
        >
        > Więc czym jest homofobia ?

mozesz tez sobie tlumaczyc tak: jest wiele takich nazw: np ojciec swiety, nie
        jest to moj ojciec, teoretycznie nie ma dzieci a wiec nie jest niczyim ojcem,
        ani swiety tez nie jest. sam jp2 (ksywa "ojciec swiety") ktory byl dla wielu
        lepszym z papiezy ma problem z zostaniem blogoslawionym nie mowiac juz o swietosci
        • Gość: kotwicz Re: Homofobia IP: *.teradyne.com 16.03.06, 21:06
          ale skoro wiekszosc pedalow sie nie boi, to dlaczego mowimy o homofobii....?
          • fiat_lux Re: Homofobia 16.03.06, 21:27
            jesli znasz na tyle "srodowisko" zeby powiedziec czy wiekszosc czy mniejszosc i
            czy sie boi czy nie boi, to dlaczego do tego samego zrodla nie zwrocisz sie ze
            swoim pytaniem?
            • Gość: kotwicz Re: Homofobia IP: 1.3.* / *.proxy.aol.com 16.03.06, 22:07
              moze dla tego, ze jest mi wolno zadac to pytanie na tym forum, chyba sie z tym
              zgodzisz......?
              • fiat_lux Re: Homofobia 16.03.06, 22:25
                Gość portalu: kotwicz napisał(a):

> moze dla tego, ze jest mi wolno zadac to pytanie na tym forum, chyba sie z tym
                > zgodzisz......?

jak najbardziej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka