Gość: korni IP: 212.33.80.* 06.12.02, 14:37 a dostal ktos z was cos od mikolaja ??? bo ja sweterek , cuuuuudddddnnnnyyyyy , mowie wam :) :) :) :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chatka_ Re: mikolajki : ) 06.12.02, 15:31 Kożuch!!! I to wcale niespadkowy a la Janda z Czlowieka z marmuru, ale nowiutenki, grafitowy, mieciutki z kapturem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: mikolajki : ) IP: 212.33.74.* 06.12.02, 15:33 a mi dzis kaszlak zapalil chociaz mroz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: mikolajki : ) IP: 212.33.74.* 06.12.02, 15:39 aha i w koncu dorwalam sie do porzadnych ilosci salatki jarzynowej mmmmmmmmmmm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: mikolajki : ) 06.12.02, 16:47 ralston napisał: > Uśmiech córki z rana i czekoladę... aaaa - i jeszcze bokserki w mikołaje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: mikolajki : ) 06.12.02, 18:11 ralston napisał: > > Uśmiech córki z rana i czekoladę... > aaaa - i jeszcze bokserki w mikołaje :))) tez od córki? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: mikolajki : ) 06.12.02, 19:43 a u mnie byli kolednicy! Bardzo nedzni, ale mimo wszytko milo sie zrobilo! Odpowiedz Link Zgłoś
just_wolf Re: mikolajki : ) 06.12.02, 20:14 chatka_ napisała: > a u mnie byli kolednicy! Bardzo nedzni, Miałaś na myśli, że nie kupili Ci prezentów?:) > ale mimo wszytko milo sie zrobilo! Gość w dom - Bóg w dom, a zawsze i tak najważniejsze są intencje. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: mikolajki : ) 06.12.02, 20:29 just_wolf napisał: > chatka_ napisała: > > > a u mnie byli kolednicy! Bardzo nedzni, > > Miałaś na myśli, że nie kupili Ci prezentów?:) Nie bo nie dostali prezentow! :) Pomarancze nie ciesza juz dzieci tak jak nas cieszyly! > > ale mimo wszytko milo sie zrobilo! > Gość w dom - Bóg w dom, a zawsze i tak najważniejsze są intencje. > :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: mikolajki : ) 07.12.02, 11:45 PoziomK też dosiał czekoladę, właśnie sobie podjadam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: mikolajki : ) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.12.02, 22:53 chatka_ napisała: > Kożuch!!! I to wcale niespadkowy a la Janda z Czlowieka z marmuru, ale > nowiutenki, grafitowy, mieciutki z kapturem! Bardzo ci się przyda, jak wrócisz w nocy. Ma być bardzo zimno. Byłam na festiwalu! Widziałam ostatni pokaz slajdów (wyprawa w Himalaje na motocyklach). Ciekawy! Ależ tłum przyszedł! Ciebie nie widziałam, a może widziałam, ale nie rozpoznałam. Spróbuję jeszcze raz, 20 grudnia w Białymstoku. Pozdrawiam i dziękuję. Habitus Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: mikolajki : ) 09.12.02, 01:00 Kozuch zostal w domu, samochod nie pomiescilby mnie i kozucha i oczywiscie paru innych pasazerow!POza tym nie zapowiadalo sie zebysmy mieli sie gdziekolwiek z Muzeum ruszac, do baru z zupkami (na Swietokrzyskiej - polecam bardzo) jak i do Empiku blisko! Ciesze sie ze bylas, chociaz ten pokaz nie byl reprezentacynjy dla festiwalu. Nie wzruszl nie zmusil do refleksji, byl ubogi w informacje, w ogole niewiele wniosl w przeciwnienstwie np. do pokazu Ani Olej w sobote - byl to najbardziej osobisty pokaz jaki jej widzialam , ale taka tez byla jej wyprawa. A mimo wszystko byl to dobry pokaz bardzo luzny po serii powaznych bardzo profesjonalnych pokazow. Festiwal generalnie byl dosc nierowny, ale nie chodzilo organizatorom by byl to festiwal wylacznie gwiazd takich jak Panstwo Govenlockowie czy Mazurkiewiczowie ale by pokazac najrozniejsze rejony swiata roznych podroznikow, sposoby i cele ich podrozowania. A teraz maly test czy nie siedzials gdzies blisko mnie, w 3 rzedzie po lewej stronie od wejscia. Czy slyszals jak najpierw dzwonil telefon kolezanki (niechcacy nie wylaczyla) a potem w poszukiwaniu jej wywrocila termos ktory z halasem poturlal sie pod przednie siedzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: mikolajki : ) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.12.02, 11:49 chatka_ napisała: > Ciesze sie ze bylas, chociaz ten pokaz nie byl reprezentacynjy dla festiwalu. > Nie wzruszl nie zmusil do refleksji, byl ubogi w informacje, w ogole niewiele > wniosl w przeciwnienstwie np. do pokazu Ani Olej w sobote - byl to najbardziej > osobisty pokaz jaki jej widzialam , ale taka tez byla jej wyprawa. A mimo > wszystko byl to dobry pokaz bardzo luzny po serii powaznych bardzo > profesjonalnych pokazow. Festiwal generalnie byl dosc nierowny, ale nie > chodzilo organizatorom by byl to festiwal wylacznie gwiazd takich jak Panstwo > Govenlockowie czy Mazurkiewiczowie ale by pokazac najrozniejsze rejony swiata > roznych podroznikow, sposoby i cele ich podrozowania. > A teraz maly test czy nie siedzials gdzies blisko mnie, w 3 rzedzie po lewej > stronie od wejscia. Czy slyszals jak najpierw dzwonil telefon kolezanki > (niechcacy nie wylaczyla) a potem w poszukiwaniu jej wywrocila termos ktory z > halasem poturlal sie pod przednie siedzenia :) Pokaz podobał mi się właśnie dlatego, że był relacją z wyprawy zwykłych motocyklistów, bez ambicji podróżniczych. Widać ze slajdu na slajd jak zakochują się w krainie, przez którą podróżują. Pod koniec już są całkowicie nieprzytomni z miłości. Siedziałam przy środkowym przejściu, ale w dalszym rzędzie. Komórkę wyłączyłam jeszcze przed reklamami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: mikolajki : ) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 12:27 Nic nie dostałam... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: mikolajki : ) IP: 212.33.74.* 07.12.02, 13:43 Habi nie martw sie na gwiazdke dostaniesz podwojnie ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Re: mikolajki : ) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.12.02, 17:37 Gość portalu: anka1 napisał(a): > Habi nie martw sie na gwiazdke dostaniesz podwojnie ! :) Eeee, wolę się ucieszyć dwa razy, niż raz - ale bardziej. Zresztą człowiek się bardziej martwi, że stracił, niż cieszy, że zyskał. Tegoroczny Nobel z ekonomii był o tej ciekawej ludzkiej cesze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rowerzyk Re: mikolajki : ) IP: *.euro-net.pl 07.12.02, 14:01 rowerzyk dostal piecyk gazowy... do naprawienia. (skromnie liczac wyniesie to z 400zl :) ), a od Bila G. zajecie na pol soboty, czyli reinstalacje Windy. :) Jakie by te prezenty nie byly, licza sie intencje. Co nie? :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: mikolajki : ) IP: 212.33.74.* 07.12.02, 17:19 pewnie :)))) i od tego czy sie potrafisz cieszyc z blahostek jak w tym dowcipie o prezentach dla optymisty i pesymisty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: mikolajki : ) 10.12.02, 13:16 Nie dalej jak 3 tyg temu sformatowalem swoj dysk. Wszystko na nowo poinstalowane, dokumenty i pliki moje trzymam na innych dyskach. Chodzi teraz jak nowy :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: mikolajki : ) IP: 212.160.236.* 09.12.02, 07:40 Dostałem od Mikołaja... grpę. Ledwo dycham :( AAAAAAAAaaaapsik :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: mikolajki : ) IP: 212.33.74.* 09.12.02, 08:19 to mu ja teraz oddaj z procentem ! :))) na zdrowie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: mikolajki : ) IP: 212.160.236.* 09.12.02, 08:23 Z procentem? Znaczy grypa + zapalenie oskrzeli? W jego wieku powikłania mogą byc groźne. A potem mnie oskarżą o zamordowanie legendy :( To już wolę sam sie przemęczyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: mikolajki : ) 09.12.02, 11:06 Z dziesiejsza Rzeczypospolita Mikolajek przyniosl plyte AM Jopek a na niej polska wersja Have yourself a little Merry Christmas, Biel z ostaniej plyty i Lulaj ze Jezuniu z Patem Methenim. Czy juz macie? Ja mam 4 :) Piekna to bedzie pocztowka grajaca dla przyjaciol za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: mikolajki : ) IP: 212.33.74.* 09.12.02, 13:42 mam, slucham. i zaluje ze taka krotka ta plyta :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: mikolajki : ) 09.12.02, 15:14 Dlatego Chatka kupiła sobie cztery :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: mikolajki : ) IP: 212.33.74.* 09.12.02, 15:35 ale to ciagle to samo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zi0mek Re: mikolajki : ) IP: *.cronet.pl 09.12.02, 16:23 Od mikołajka worek cukierków >>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: mikolajki : ) IP: 212.33.74.* 10.12.02, 13:09 a ja 2 rekordy wedlowskie i piwo !:)) Odpowiedz Link Zgłoś