Dodaj do ulubionych

Kogo podziwiacie?

IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 11.12.02, 15:29
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawdziwy Oszołom Re: Kogo podziwiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 15:34
      Ja podziwiam Ojca Świętego Jana Pawła II Ocja dyrektora Tadeusza Rydzykla i
      Mariana Jurczyka
      • Gość: Prawdziwy Oszołom Re: Kogo podziwiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 16:13
        Gość portalu: Prawdziwy Oszołom napisał(a):

> Ja podziwiam Ojca Świętego Jana Pawła II Ocja dyrektora Tadeusza Rydzykla i
        > Mariana Jurczyka
        zapomniałem o Gabrielu Janowskim
        • Gość: saunne Re: Kogo podziwiacie? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 18:28
          Ludzi:
          1. madrych
          2. z zasadami
          3. takich co nie poddaja sie po pierwszej porazce
          4. i nie narzekaja na okraglo

Pozdrawiam.
          • Gość: Oszołom z RM Re: Kogo podziwiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 19:15
            Gość portalu: saunne napisał(a):

> Ludzi:
            > 1. madrych
            > 2. z zasadami
            > 3. takich co nie poddaja sie po pierwszej porazce
            > 4. i nie narzekaja na okraglo
            >
            > Pozdrawiam.

1,2,3 ok. punkt 4 tylko mafia i rządzący nienarzekają oraz biznesmeni
            aferzysci...oni są dla ciebie wzorem do naśladowania i podziwiania??
            • saunne Re: Kogo podziwiacie? 11.12.02, 22:07
              Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a):

> Gość portalu: saunne napisał(a):
              >
              > > Ludzi:
              > > 1. madrych
              > > 2. z zasadami
              > > 3. takich co nie poddaja sie po pierwszej porazce
              > > 4. i nie narzekaja na okraglo
              > >
              > > Pozdrawiam.
              >
              > 1,2,3 ok. punkt 4 tylko mafia i rządzący nienarzekają oraz biznesmeni
              > aferzysci...oni są dla ciebie wzorem do naśladowania i podziwiania??

Drogi Oszołomie napisałam, że podziwiam ludzi, którzy "nie narzekają na
              okrągło", a nie tych, którzy w ogóle nie narzekają (z prostego powodu zresztą -
              myślę, że tacy nie istnieją). Ufam, że potrafisz dostrzec różnicę.
              Poza tym, zgodnie z tematem wątku, to moje subiektywne kryterium (które po
              szczegółowej analizie mogłabym wzbogacić jeszcze o kilka dodatkowych
              określników). Twoje pytanie jest lekko tendencyjne, dlatego myślę, że
              powinieneś odpowiedzieć na nie sobie sam...
              • chatka_ Re: Kogo podziwiacie? 11.12.02, 22:13
                Saunne jestes zbyt laskawa, pytanie jest glupie!

A Pr.Oszlom moze wyjasni za co podziwia swoje, przepraszam, typy, najwyrazniej
                nie za madrosc ani odwage bo znaczyloby ze to mafia, ciekawam wiec za co?
                • Gość: Oszołom z RM Re: Kogo podziwiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 11:15
                  W dzisiejszych czasach mówić prawdę prosto z mostu krytykować pewne osoby ze
                  świecznika to akt najwyższej odwagi..kiedyś takich pałowano a dziś próbuje się
                  wyśmiewać..to też element walki z takimi osobami..a poza tym Jana Pawłą II nie
                  trzeba tłumaczyć...podziwiam go za całokształt..
                  • chatka_ Re: Kogo podziwiacie? 12.12.02, 11:39
                    Nie zrozumielismy sie. Chyba nie myslales ze okreslilabym Jana Pawla II
                    per 'typ'. Chodzilo mi o trojke panow wymienianych w dalszej kolejnosci.
            • ralston Re: Kogo podziwiacie? 12.12.02, 09:33

> Gość portalu: saunne napisał(a):
              >
              > > Ludzi:
              > > 1. madrych
              > > 2. z zasadami
              > > 3. takich co nie poddaja sie po pierwszej porazce
              > > 4. i nie narzekaja na okraglo
              > >
              > > Pozdrawiam.
              >
              > 1,2,3 ok. punkt 4 tylko mafia i rządzący nienarzekają oraz biznesmeni
              > aferzysci...oni są dla ciebie wzorem do naśladowania i podziwiania??

Prrrr..... Żeś się brachu zagalopował...
    • Gość: benise Re: Kogo podziwiacie? Tworcow stronic GW - dobra IP: 62.88.128.* 12.12.02, 12:22
      robota
      • Gość: Oszołom z RM Re: Kogo podziwiacie? Tworcow stronic GW - dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 19:49
        Równie dobrze można chwalić założycieli szamb...
        • Gość: Kasandra Re: Kogo podziwiacie? Tworcow stronic GW - dobra IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 12.12.02, 20:07
          Zrobili pozyteczna rzecz (ale to bylo dawno, baaaardzo dawno, w czasach
          starozytnych)
          • n_ina Oszolom... 12.12.02, 21:19
            gdyby nie bylo szamb dalej biegalbys do wychodka na podworku... nawet w taki
            mroz jak dzis... A jak Ci sie nie podoba GW - nie zagladaj na jej strony i
            tyle. Mnie sie nie podoba Nasz Dziennik, wiec go nie czytam.
            • Gość: Oszołom z RM Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 21:57
              Wy macie szamba w obejściach a ja mam w domu kanalizację... chyba jednak dobrze
              że mieszkam w Poznaniu a nie w Białymstoku...
              • n_ina Re: 12.12.02, 22:13

> Wy macie szamba w obejściach a ja mam w domu kanalizację... chyba jednak
                dobrze
                >
                > że mieszkam w Poznaniu a nie w Białymstoku...

to zjeżdżaj na forum Poznania.
                A jak myślisz, co jest odpływem twojej kanalizacji? Rozumiem, że w Poznaniu
                ścieki wylewają się na ulice...ale wszak maja tam KANALIZACJE... a nie to co u
                nas...
    • just_wolf Re: Kogo podziwiacie? 12.12.02, 22:56
      Trochę prowokacyjnie:
      roboty - za to, że nie mają uczuć
      • Gość: rick Re: Kogo podziwiacie? IP: proxy / *.home.cgocable.net 13.12.02, 02:43
        Podziwiam oszolomow.Potrafia pisac,czytac,korzystac zkomputera,pokonczyli
        jakies szkoly,a mimo to tak czasami bredza ze chyba malo kto ich rozumie.Mysle
        ze jest to godne podziwu.
        • Gość: ryczu Re: Kogo podziwiacie? IP: 212.160.236.* 13.12.02, 07:15
          To tak jak z absolwentami filologii różnistych... wiedzą wszystko o
          literaturze, tylko nie wiedza, jak się książkami cieszyć...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka