Gość: Kasandra IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 11.12.02, 15:29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Prawdziwy Oszołom Re: Kogo podziwiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 15:34 Ja podziwiam Ojca Świętego Jana Pawła II Ocja dyrektora Tadeusza Rydzykla i Mariana Jurczyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawdziwy Oszołom Re: Kogo podziwiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 16:13 Gość portalu: Prawdziwy Oszołom napisał(a): > Ja podziwiam Ojca Świętego Jana Pawła II Ocja dyrektora Tadeusza Rydzykla i > Mariana Jurczyka zapomniałem o Gabrielu Janowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: Kogo podziwiacie? IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.12.02, 18:28 Ludzi: 1. madrych 2. z zasadami 3. takich co nie poddaja sie po pierwszej porazce 4. i nie narzekaja na okraglo Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kogo podziwiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.02, 19:15 Gość portalu: saunne napisał(a): > Ludzi: > 1. madrych > 2. z zasadami > 3. takich co nie poddaja sie po pierwszej porazce > 4. i nie narzekaja na okraglo > > Pozdrawiam. 1,2,3 ok. punkt 4 tylko mafia i rządzący nienarzekają oraz biznesmeni aferzysci...oni są dla ciebie wzorem do naśladowania i podziwiania?? Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Kogo podziwiacie? 11.12.02, 22:07 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: saunne napisał(a): > > > Ludzi: > > 1. madrych > > 2. z zasadami > > 3. takich co nie poddaja sie po pierwszej porazce > > 4. i nie narzekaja na okraglo > > > > Pozdrawiam. > > 1,2,3 ok. punkt 4 tylko mafia i rządzący nienarzekają oraz biznesmeni > aferzysci...oni są dla ciebie wzorem do naśladowania i podziwiania?? Drogi Oszołomie napisałam, że podziwiam ludzi, którzy "nie narzekają na okrągło", a nie tych, którzy w ogóle nie narzekają (z prostego powodu zresztą - myślę, że tacy nie istnieją). Ufam, że potrafisz dostrzec różnicę. Poza tym, zgodnie z tematem wątku, to moje subiektywne kryterium (które po szczegółowej analizie mogłabym wzbogacić jeszcze o kilka dodatkowych określników). Twoje pytanie jest lekko tendencyjne, dlatego myślę, że powinieneś odpowiedzieć na nie sobie sam... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Kogo podziwiacie? 11.12.02, 22:13 Saunne jestes zbyt laskawa, pytanie jest glupie! A Pr.Oszlom moze wyjasni za co podziwia swoje, przepraszam, typy, najwyrazniej nie za madrosc ani odwage bo znaczyloby ze to mafia, ciekawam wiec za co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kogo podziwiacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 11:15 W dzisiejszych czasach mówić prawdę prosto z mostu krytykować pewne osoby ze świecznika to akt najwyższej odwagi..kiedyś takich pałowano a dziś próbuje się wyśmiewać..to też element walki z takimi osobami..a poza tym Jana Pawłą II nie trzeba tłumaczyć...podziwiam go za całokształt.. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Kogo podziwiacie? 12.12.02, 11:39 Nie zrozumielismy sie. Chyba nie myslales ze okreslilabym Jana Pawla II per 'typ'. Chodzilo mi o trojke panow wymienianych w dalszej kolejnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kogo podziwiacie? 12.12.02, 09:33 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Gość portalu: saunne napisał(a): > > > Ludzi: > > 1. madrych > > 2. z zasadami > > 3. takich co nie poddaja sie po pierwszej porazce > > 4. i nie narzekaja na okraglo > > > > Pozdrawiam. > > 1,2,3 ok. punkt 4 tylko mafia i rządzący nienarzekają oraz biznesmeni > aferzysci...oni są dla ciebie wzorem do naśladowania i podziwiania?? Prrrr..... Żeś się brachu zagalopował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benise Re: Kogo podziwiacie? Tworcow stronic GW - dobra IP: 62.88.128.* 12.12.02, 12:22 robota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Kogo podziwiacie? Tworcow stronic GW - dobra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 19:49 Równie dobrze można chwalić założycieli szamb... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasandra Re: Kogo podziwiacie? Tworcow stronic GW - dobra IP: *.ld.euro / 10.100.0.* 12.12.02, 20:07 Zrobili pozyteczna rzecz (ale to bylo dawno, baaaardzo dawno, w czasach starozytnych) Odpowiedz Link Zgłoś
n_ina Oszolom... 12.12.02, 21:19 gdyby nie bylo szamb dalej biegalbys do wychodka na podworku... nawet w taki mroz jak dzis... A jak Ci sie nie podoba GW - nie zagladaj na jej strony i tyle. Mnie sie nie podoba Nasz Dziennik, wiec go nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.02, 21:57 Wy macie szamba w obejściach a ja mam w domu kanalizację... chyba jednak dobrze że mieszkam w Poznaniu a nie w Białymstoku... Odpowiedz Link Zgłoś
n_ina Re: 12.12.02, 22:13 Gość portalu: Oszołom z RM napisał(a): > Wy macie szamba w obejściach a ja mam w domu kanalizację... chyba jednak dobrze > > że mieszkam w Poznaniu a nie w Białymstoku... to zjeżdżaj na forum Poznania. A jak myślisz, co jest odpływem twojej kanalizacji? Rozumiem, że w Poznaniu ścieki wylewają się na ulice...ale wszak maja tam KANALIZACJE... a nie to co u nas... Odpowiedz Link Zgłoś
just_wolf Re: Kogo podziwiacie? 12.12.02, 22:56 Trochę prowokacyjnie: roboty - za to, że nie mają uczuć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Re: Kogo podziwiacie? IP: proxy / *.home.cgocable.net 13.12.02, 02:43 Podziwiam oszolomow.Potrafia pisac,czytac,korzystac zkomputera,pokonczyli jakies szkoly,a mimo to tak czasami bredza ze chyba malo kto ich rozumie.Mysle ze jest to godne podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryczu Re: Kogo podziwiacie? IP: 212.160.236.* 13.12.02, 07:15 To tak jak z absolwentami filologii różnistych... wiedzą wszystko o literaturze, tylko nie wiedza, jak się książkami cieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś