Gość: lok dno. IP: *.elpos.net / *.elpos.net 29.03.06, 00:51 amatorskie dno, tego nie da się oglądać z 10 lat temu jakieś tam osiedlaki były bardziej strawne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzos Re: dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 07:37 Jak się naćpasz to a z resztą szkoda słów narkomanie jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoda Re: dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 09:16 kiedyś z kolegai ogladalismy PTV i stwierdzilismy że: 1. Na robieniu TV to oni sie nie znają 2. Całość przypomina : trupa-zero życia 3. powspominalismy złote czasy Krzywca i jego programów, co prawda technika była tragiczna ale zawartośc spoko cos innego, i mecze kosza instalu były super, bo te teraz jagi to jak ktos nie był na meczu to nie wie o co chodzi ..... 4. Zniknie PTV jak tylko źródełko kasiory wyschnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mientus Re: dno. IP: *.elpos.net 29.03.06, 17:36 Ale żeś palnał z tymi meczami... hahaha jak ktoś nie wie na czym polega sport, zwany piłką nożną, to może i się nie łapie w retransmisjach meczów Jagiellonii hahaha Wiadomo, że lepiej jest narzekać. A wystarczy trochę poszperać w programie i każdy może znaleźć coś ciekawego dla siebie. No, chyba że się jest miłośnikiem realityshowów... Mi się PTV podoba i jak mam chwilkę to sobie ją oglądam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yoda Re: dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:54 ...na czym polega sport,... a na czym polega TV? na pokazywaniu jakiś źle oświetlonych plamek, nudnych i nie wyraźnych? ....A wystarczy trochę poszperać w programie ... hihihi szperać w programie dobre okreslenie samo wystawia AUTOROM świadectwo profesjonalizmu. Najgorzej jak amator jest świecie przekonany o swoim profesjonaliźmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mientus Re: dno. IP: *.elpos.net 31.03.06, 23:08 Czy ktoś Ci każe oglądać mecze Jagiellonii w PTV? Warunki są jakie są, to nie Canal+ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cynamon Re: dno. IP: *.elpos.net / *.elpos.net 01.04.06, 06:53 ktos pytał i ktos odpowiedział - ja też uważam że to co leci w Elposie jako PTV atrakcyjnoscią równa się "planszom" na kanale reklamowym; tylko dla tfurcóff, desperatów i pijanych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOP to nie ma prawa istnieć IP: *.elpos.net / *.elpos.net 31.03.06, 18:29 istnienie PTV przeczy prawom ekonomii i zdrowego rozsądku, ciekawjestem z czego PTV zyje - z kasy unijnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: weronika Re: PTV dobrze zapowiadająca się TV czy dno. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 08:53 a mi się podoba, oczywiście nie wszystko, ale można znaleźć coś dla siebie, coś co się dzieje w regionie, a nie w innych miastach. Ostatnio widziałam program o szkole rodzenia, wszystkiego się dowiedziałam i teraz nie muszę szukać nie wiadomo gdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kawelin Re: PTV dobrze zapowiadająca się TV czy dno. IP: 195.177.196.* 01.04.06, 09:11 Temat o PTV najwyraźniej założył sfrustrowany mały człowieczek, któremu w życiu najwyraźniej nic nie wychodzi. Podłapali inni, którzy znają się na wszystkim, ale tylko w teorii. Proponuję drodzy koledzy założyć własną TV i pokazać na co was stać. Kaski nie ma? A no to zaróbcie wszak widać z waszych wypowiedzi, że na tym się też znacie... PTV nie jest telewizją kierowaną do ludzi, którzy najwyraźniej wychowali się jak tu już ktoś wspomniał na serialach, czy jakichś debilnych realityshow(czy jak to się pisze). PTV kierowana jest do ludzi, którzy interesują się losami Jagiellonii oraz tym co w regionie ,,piszczy”. Pewnie, że trudno aby jednego z drugim interesowały regionalne informacje na temat Młynowej, Tykocina czy Supraśla. Widać Panowie oczekują czegoś na skalę ,,światową”. Polecam więc założyć sobie Canal + (zapłacić za abonament) i oglądać TV na światowym poziomie. Dla mnie ważne jest, że PTV istnieje. Jest to nasza lokalna telewizja, która mówi o losach naszego regionu i propaguje najstarsza ,,instytucję” w mieście jaką jest Jagiellonia. Oby więcej takich inicjatyw w mieście, w którym się tylko narzeka i krytykuje tych, którzy próbują coś robić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frustrat Sfrustrowany mały kawelin IP: *.elpos.net 01.04.06, 12:50 Sfrustrowany mały kawelin co mu w zyciu nie wychodzi:) Poprostu typowo białostocko-białoruska tolerancja dla innych niz jedynie słuszne Kawelinowe poglady. Jeśli ktos ma SWOJE inne zdanie to: a)Sfrustrowany mały złowiek co mu w zyciu nie wychodzi (ulubiona wyuczona na pamięc zagrywka forumowych nieinteligentów) b) napewno z konkurencji c) wywalony z tej roboty (np PTV) d)i oczywiscie nie ma kasy (co to ma do opini ? może wyraża biedotę autora?) e) nie podoba się to zrób lepsze !!! Ja na przykład uważam PTV zo TOTALNE DNO, a dlatego że miałem nieprzyjemnośc oglądać swego czasu ostry najazd kłamliwymi reportazami na konkurenta MTC (nie nie mam w tym interesu i nie jestem od NICH) materiał był tragiczny - ale co miś daje kasę miś mówi co ma być, tak zwane dziennikarstwo PTV gnie sie w pół, raczki i buciki ucałuje i zrobi co trzeba - dlatego dla mnie to DNO i nie oglądam a złe wrazenie pozostało. Jak bym miął się zakładać to postawiłbym że PTV pociągnie do WYBORÓW mis albo kolega misia bedzie kandydatem i trzeba będzie obiektywnie go pokazać i.... kranik z kasa stop. no jeszcze intertesy bierzace misia czyli Centum handlowe jagiellonia - po biznesowemu nie idzie bo mis za cienki to trzeba podkopami i od tyłu: "... propaguje najstarsza ,,instytucję” w mieście jaką jest Jagiellonia..." - koń by się uśmiał ....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa Kawelin do szkoły! IP: *.elpos.net / *.elpos.net 02.04.06, 09:38 jest takie coś jak statystyka : pytasz ludzi czy lubią lody i na podstawie odpowiedzi masz jakąś wiedzę o popularności (reprezentatywność no inna sprawa) i naprawdę nie ma sensu by producenci lodów obrazli i wyzywali tych co lodów nie lubią od frustratów zacofańców i ... Kawelin tylko wie od czego tam jeszcze. Oczywiście kończąc stwierdzeniem: "Jak CI ty taki a taki lody nie smakują to zbuduj fabrykę lodów i pokaż co potrafisz....." PS PTV nie jest czymś co mozna nazwać Telewizją - ot taka zbieranina tego co akurat dało się nagrać - padnie, bo nie wierzę że ktoś na dłuższą metę będzie na to łożył, a reklam nie będzie bo ogladalność na poziomie zera (własna niereprezentatywna sonda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wic Re: PTV dobrze zapowiadająca się TV czy dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 09:28 zapewne nadawanie meczów jagi uświęca w oczach kiboi, jednak faktem jest iż w PTV jest taki fajny pan co gada ze śmieszna bródką i jeszcze gorszymi okularami co jak mówi to nic a nic zrozumieć nie można :) ot taka fajna amatorska zabawa w TV, bedzie do kiedy bedzie sponsor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicka Re: PTV dobrze zapowiadająca się TV czy dno. IP: *.csk.pl 03.04.06, 19:02 To co powiesz o tvp z Bialegostoku, ktora ma duzo wiekszy budzet i pracuja tam sami fachowcy? A swoja droga jak sie nie podoba, zawsze mozna zmienic kanal. Oglada ten kto chce, nie ma przymusu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: PTV dobrze zapowiadająca się TV czy dno. IP: *.elpos.net / *.elpos.net 03.04.06, 20:05 ta telewizja ma dopiero rok.... może pamiętacie jak żałosne były programy tv białystok na samym początki, mimo że kasy im nie brakowało? w ptv można czasem znaleźć coś ciekawego. aktualności są o.k. jedyna wada to ciągłe powtórki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wickaluś Re: PTV dobrze zapowiadająca się TV czy dno. IP: *.elpos.net 03.04.06, 21:45 pytanie było proste czy fajna czy dno - nie rozumiecie - ocena nikt nikomu nie zabiera pilota:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Re: PTV dobrze zapowiadająca się TV czy dno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 10:34 Jak ktos pyta to powie: DNO, taaak wiem nie musze ogladać i nie oglądam... odpowiadam na pytanie Widziałem TV Dziemiana tak tu opluwana jest 100 razy lepsza - choc ma mase wad, ale da się oglądać Odpowiedz Link Zgłoś