nekroskop88 28.03.06, 20:13 Prezenterzy nie czytają z kartek, to duży postęp ;-) Poza tym mają dość ciekawe programy (np. "Doza kultury") :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sasiad Re: BTM się rozwija IP: *.csk.pl 28.03.06, 23:12 W ogole jest juz mniej jardu w tej tv, maja ciekawe tematy i jakos to zaczyna miec rece i nogi. Tak trzymac. PS. Studio ladniejsze niz w "obiektywie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuck u [...] IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.03.06, 16:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor Re: BTM się rozwija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 16:31 nie ogladalem tych wymiotow z jardu nigdy i nie zamierzam. to taki sam syf jak ptv Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: BTM się rozwija 29.03.06, 16:32 skoro nie oglądałeś tego, to skąd wiesz, że to syf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rektor Re: BTM się rozwija IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:18 bo widziałem - ale nie oglądałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuck u Re: BTM się rozwija IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.03.06, 16:32 Co wy ludzie oczu nie macie czemu chcecie na siłę robić propagandę tylko niedorozwiniętym ludziom podoba się btm (nie obrażając niedorozwiniętych ludzi) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: BTM się rozwija 29.03.06, 16:33 Skoro tylko niedorozwiniętym ludziom podoba się BTM, to tobie tym bardziej powinna się spodobać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fuck u Re: BTM się rozwija IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.03.06, 16:36 Wydaje mi się że opracujesz w tym BTM-ie bo ja muszę za to płacić i sądzę że gorszej chały nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: BTM się rozwija 29.03.06, 16:39 Aha, pracuję w BTM. Dorabiam sobie, bo rząd brytyjski mało płaci. A płacisz chyba za ogół programów, a nie tylko za BTM prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kszyhu77 Re: BTM się rozwija 29.03.06, 17:14 nekroskop a co to ta BTM jest?? troche dlugo mnie juz w Bialym nie ma. czy to Miejska telewizornia ktora miala powstac z ramienia UM kilka (a moze nawet kilkanascie) lat temu?? ------- ...i to by bylo na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: BTM się rozwija 29.03.06, 17:15 BTM to Białostocka Telewizja Miejska, powstała bez udziału UM ;-) www.btm.jard.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kszyhu77 Re: BTM się rozwija 29.03.06, 17:47 nekroskop88 napisał: > BTM to Białostocka Telewizja Miejska, powstała bez udziału UM ;-) > www.btm.jard.pl > Jesli to jest Jardu to nie moze to byc z definicji nic ciekawego. Kiepski hotel, cienkie radio, studniowki w Jardzie - wiekszej chaly nigdy nie bylo (opinia potwierdzona, nie to zebym sam tam mial) no i jest tam pewna osoba na kierowniczym stanowisku, zwiazana kiedys z Aeroklubem (dobrze, ze tam a nie gdzie indziej, bo by wszystko zepsul). Z drugiej strony dziwie sie wlascicielowi, ze chce mu sie wymyslac nowe przedsiewziecia, zamiast dopracowac to co istnieje ------- ...i to by bylo na tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MS Re: BTM się rozwija IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 29.03.06, 19:03 mnie się ta kiszka z cytrynką bardzo podoba "trendy" że hej! www.jard.pl/dzialy.php?id=reklama_kiszka Odpowiedz Link Zgłoś