IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 23:14
Do jakiego LO sie wybieracie, gimnazjalisci?;)
Ja zastanawiam sie nad I...Czekam tylko na to, kiedy - jesli w ogole - beda
dni otwarte - bo chcialabym obejrzec troche szkole. Nie moglam byc na Forum
Szkol, wiec nie orientuje sie zbytnio co i jak...Pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • Gość: gimnazjalistka_6 Re: Liceum IP: 80.240.183.* 02.04.06, 09:39
      też zastanawiam się nad wyborem szkoły. Ale wydaje mi się ze bede składać do VI
      i II LO. W dwojce wiem kiedy są dni otwarte, w szóstce niestety nie, a bardzo
      chciałabym się tam wybrać na dzień owarty. Co do I LO to też nie wiem kiedy
      jest dzień otwarty. Chyba wszystkie szkoły takie dni oraganizują, ale ja już
      powoli zaczynam wątpić w to, że w VI Lo bedzie dzień otwarty.
      • Gość: Norbert Re: Liceum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 16:49
        dzień otwarty w VI LO jest jutro w piatek dnia 12 maja......ale w jakich
        godzinach to nie wiem
    • Gość: gimnazjalistka_6 Re: Liceum IP: 80.240.183.* 02.04.06, 09:46
      dowiedziałam się że w szóstce nie ma nigdy dni otawrtych, a na domiar złego jak
      przyjdę sama pooglądać szkołę, to mogą mnie przydybać za nie zmienienie butów.
      szok.
      • Gość: Stanisław Re: Liceum IP: *.pools.arcor-ip.net 02.04.06, 10:31
        Gdybym był dyrektorem tej szkoły to i zmiana butów byłaby za mała.
        Każdy uczeń musiałby zakładać pomarańczowy kombinezon żeby na wygary nie
        uciekał a pan woźny osobiście zamykałby wszystkim zamki błyskawiczne na
        tytanową kłódeczkę;)
      • Gość: gimnazjalistka Re: Liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:53
        Za to w 1LO jeszcze nie wiedza, czy beda organizowac. Kurcze, dziwnie troche
        isc tak w ciemno;))
        Mam nadzieje tylko, ze jesli sie juz zdecyduje, to dostane sie tam. Co prawda
        jestem finalistka konkursu z j polskiego [a co, pochwale sie;d],ale nigdy nic
        nie wiadomo.
        • Gość: VI Re: Liceum IP: *.euro-net.pl 02.04.06, 20:09
          VI jest szkola otwarts wiec przyjsc i obejrzec szkole mozesz zawsze, jest tylko
          1 maly warunek: nie mozesz wejsc tam ot tak sobie, proponuje pierwsze kroki
          skierowac na portiernie (po wejsciu do budynku od razu na lewo) i wyjasnic po co
          przychodzisz, kim jestes itd. Nie powinno byc problemu, prawdopodobnie ktos Cie
          moze nawet oprowadzic. I niech Cie nie zmyla teksty, ktore zaraz sie moze
          pojawia ze to nieprawda, sam bowiem taka akcje widzialem jak jeden z panow
          pracujacych na portierni oprowadzal kilka osob. Podstawa to wiedziec jak sie
          zachowac po wejsciu do szkoly. Takie zachowanie pracownikow spowodowane jest
          otaczajaca nas rzeczywistoscia i dosyc liczna grupa bliznich "madrych inaczej"
          probujacych wejsc na teren szkoly w roznych nieakceptowalnych czesto celach.
          Pozdrawiam serdecznie.
          • Gość: gimnazjalistka_6 Re: Liceum IP: 80.240.183.* 03.04.06, 15:08
            Dzięki za informacje.Już wcześniej słyszałam o VI pochlebne informacje, a teraz
            się już upewniłam że jest to szkoła na poziomie przynajmniej ogólnie mówiąc bo
            wiem, że wyjątki spotkam.
            • Gość: sceptycznie Re: Liceum IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 03.04.06, 17:40
              (nie idzcie do 3go, 3cie bee)
            • Gość: misia Re: Liceum IP: *.koba.pl / *.koba.pl 03.04.06, 17:54
              aha...czy jest to szkola na poziomie..no coz...nie zgodzilabym sie w tym w 100
              % bo widze i slysze co sie ostatnio dzieje.Od niewadna 6 zaczela powoli
              schodzic na psy przez pare wyczynow ROZNYCH uczniow..szkoda gadac ale wiadomo
              to wyjatki heh
    • Gość: misia Re: Liceum IP: *.koba.pl / *.koba.pl 03.04.06, 17:51
      alez ja nic zlego o 6 nie powiem ;) ucze sie tam i nie narzekam za
      bardzo.Wlasciwie to dobra szkola,kiedys byla jeszcze lepsza lecz teraz
      nauczyciele przewaznie 'odklepuja' swoja robote i nie przykladaja sie zbytnio
      to prowadzenia lekcji i na wiekszosci mozna sobie spokojnie posluchac muzyczki
      czy pospac,albo pospisywac prace domowe :D nie wiem jak jest w innych klasach
      ale w mojej to jest np calkowity luz na historii mozna nic nie robic fakt
      gorzej na klasowkach gdy babka walnie na 3 czy 4 strony kilkanascie pytan plus
      jakies 2 rozprawki na jednej klasowce (czesto zostajemy na przerwach bo nawet z
      dobrymi sciagami ciezko jest sie wyrobic z napisaniem tego zwlaszcza ze jedna
      forma dluzsza to jest na 20 pkt!) , no luz jest na gegrze i to ostry wlasciwie
      babka pogada 5 min da pytania do zrobienia na lekcji i jest ok mozna miec same
      dobre oceny ale nauczyc to sie na jej lekcjach za wiele nie mozna ;/ a z innych
      przedmiotow to zalezy po prostu jaki nauczyciel.Niektorzy ciagle gadaja cos na
      dyrektora ze to taki on a taki ale ja tam go bardzo lubie czlowiek jest
      dowcipny i naprawde super a to ze czasem wparuje do kibelka nagle i poochrzania
      za palenie to wlasciwie nic takiego.Gdybym miala wybrac teraz jakas szkole
      wybralabym ta - mimo wszystkich wad ktorych jest na prawde nie
      wiele...Pozdrawiam ;)
    • Gość: gimnazjalistka_6 Re: Liceum IP: 80.240.183.* 03.04.06, 21:38
      Właśnie się dowiedziałam, że niedługo mają być "otwarte okna "(dzień otwarty)w
      I LO. jeszcze nie wiadomo konkretnie kiedy odbędzie się ten dzień otwarty, ale
      w każdym bądź razie ma być.
      • Gość: gimnazjalistka Re: Liceum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 21:50
        Ze zrodel nieoficjalnych, rozumiem?;)))
        Wielkie dzieki za ta informacje :* Jesli wiedzialabys cos wiecej, tzn na jaki
        dzien to jest planowane, to jestli mozesz, daj znac w tym watku. Bede b.
        wdzieczna :)
        • Gość: magda Re: Liceum IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.05.06, 15:35
          do VILO można przyjść napewno jutro! będzie można jeszce kupic ciasto :)
          zapraszam, na pewno was ktoś oprowadzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka