kristal 17.12.02, 13:25 Smolniki, Bolcie, Gołdap ( Piękna Góra ) ktoś był , jeździ, będzie się wybierał. Może inne miejsca w okolicy ciekawe do jazdy. Gdzie warto się pofatygować ( nie mówię o górach oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wolfgang Re: Gdzie na narty ... ? IP: *.com.pl 17.12.02, 19:47 sa u nas trzy wyciagi: 1 piekna gora, zaopatrzenie barowo,trystyczno-gastronomiczno-hotolewo, jest zajebiste, tlok niemilosierny,bo zjezdzaja tam nawet niemcy i holendrzy(po jakiego diabla,nie wiem,ale sa) 2 gora jesionowa (czy to jest w koncu czynne czy nie, bo juz sam nie wiem...) 3 smolniki -czynne jak najbardziej bylo rok temu -bazy turystycznej na miejscu nie widzialem :) ale smolniki niedaleko,wiec jakis sklepik sie znajdzie :)) a teraz taki myk: ja na nartach wlasciwie jezdzic nie umiem, totez: jesli potrzebne sa strome gorki, na polnoc od suwalk selsi lagodne,to 20km na wschod sa kapitalne malozaludnino tereny wokol krasnopola pozdrawiam i milego szusowania Odpowiedz Link Zgłoś
kristal Re: Gdzie na narty ... ? 30.12.02, 10:24 jakie ceny są na Pięknej Górze ? Odpowiedz Link Zgłoś