Gość: ????????/ IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 22:15 Jakie wczoraj jak to dzisiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w srode ludzie co wy piszecie ???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :((( Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 18.12.02, 22:18 Znalem jednego z Łomży ...........:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikt Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.sav.tkb.net.pl 19.12.02, 00:29 Gość portalu: ????????/ napisał(a): > Jakie wczoraj jak to dzisiaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w srode ludzie > co wy piszecie ???????? bo to jest juz gotowy druk do jutrzejszego wydania gazety dlatego pisza ze wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: 213.25.24.* 19.12.02, 11:05 zajmujecie się jakimiś drobnymi technicznymi pierdołami!A jakaś odrobina refleksji na temat wypadku i ofiar? WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEŻANKA POSZKODOWANYCH Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 16:15 Gość portalu: taki jeden napisał(a): > zajmujecie się jakimiś drobnymi technicznymi pierdołami!A jakaś odrobina > refleksji na temat wypadku i ofiar? WSTYD!!! cO TY KURWA WIESZ O TYCH SPRAWACH... MAM NADZIEJĘ ŻE ZGNIJESZ I ŻE NIKT CI NIE POMOŻE, MAM NADZIEJE ZE WSZYSCY CIE OPUSZCZĄ I ZOSTANIESZ SAM.. CO TY KURWA WIESZ MOZE CO MAJĄ PISAĆ O PEDOFILACH I GUMOWYCH LALACH???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEGA POSZKODOWANYCH Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: proxy / *.szeptel.net.pl 19.12.02, 08:40 TO BYLI MOI DOBRZY KOLEDZY BARANOWSKI PAWEŁ RAZEM ZEMNA SIE KOLEGOWŁ BARDZO MI PRZYKRO ZE TO SIE STAŁO A LE TO CO NAPISALISCIE TO NIEJEST W ZUPEŁNOSCI PRAWDA ...... JANIS85-PL@O2.PL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Nigdy o was nie zapomnę.... IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 09:39 Współczuje rodzinie ofiar.A takze dziewczynie Przemka ,Marcie. Nigdy was nie zapomne. Jeden z nich był szczególnie bliską mi osoba .Jego śmierć jest dla mnie szokiem nie potrafie sobie z tym poradzić .Byli za młodzi na śmierć ,bo na was jeszce nie powinien przyjść czas.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ŁOMŻYNIANKA Re: Nigdy o was nie zapomnę.... IP: *.szeptel.net.pl 21.12.02, 15:43 Dzinglu, Czacza, Baran .... R . I . P. .... Znalam ich trzech... :( Nie moge uwierzyc w to, co sie stalo! Szczere kondolencje dla rodzin i bliskich przyjaciol ofiar!!! Ogromne wyrazy wspolczucia dla Marty, dziewczyny Przemka! Trzymajcie sie cieplo! Do tych wszystkich, ktorzy wypowiadaja sie na temat przyczyn wypadku: wiem, ze Przemek nie bylby tak glupi, zeby wyprzedzac na trzeciego, ladujac sie pod ciezarowke. Powodem byla zla pogoda, a nie glupota!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEŻANKA POSZKODOWANYCH Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 16:08 SZKODA ŻE MÓJ ŚP. KOLEGA ZGINĄŁ W TYM WYPADKU... lECZ JA NIEWINIE JEGO ZA TEN WYPADEK... SAMI WIDZIMY JAKIE SĄ WARUNKI NA DROGACH... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: walpi1 Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.dipol.tkb.net.pl 19.12.02, 13:01 Wczoraj kilka minut po wypadku jechałem koło miejsca zdarzenia i byłem prawie pewien , że to cysterna walneła w tył Nissana. To bardzo dziwne . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosica Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: 212.33.74.* 19.12.02, 13:39 przyczyna wypadku byla nadmierna predkosc nissana.kierowca pewnie myslal ( jesli w ogole myslal, bo jak byl z lomzy to watpie - nie umiecie jezdzic o mysleniu juz nie wspominam ), ze jest mistrzem kierownicy. zapomnial tylko ze jest zima , jest slisko a na wlasny pogrzeb kazdy zdazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Do ktosicy - Śmiertelny wypadek IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:24 Nie wypada ale musze, skad ty sie dziewczyno wyrwalas? zapewne z aglomeracji Bialystok, powiem Ci cos: jezdze juz 12 lat jezdze duzo na trasie i widze roznych matolkow i nie ma reguly czy to jest osoba z lomzy, warszawy, bialegostoku czy innej pipidowy a co do tego wypadku powinnas wstrzymac sie z glupimi komentarzami, moze nie pomysleli, moze brawura ich zabila, mysle ze tu nie ma co komentowac, zginelo 4 mlodych ludzi, sam artykul sklania do myslenia i nie potrzebne sa nikomu uwagi w twoim wykonaniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:28 moją wypowiedz cytuje do niejakiego koleszki ktosicy.Znalem bardzo dobrze tych ludzi.Skąd ty jestes koleszko jesli smiesz twierdzic ze ludzie z Łomży nie myślą.Bądz tak dobry i odpisz mi i wyjaw swoje dane.Mysle ze w taki sposób nie powinno sieę wypowiadac o ludziach zmarłych i jak chcesz to pokaze ci gdzie twoje miejsce.A wiec jesli masz honor ujawnij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosica Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: 212.33.74.* 19.12.02, 15:42 Gość portalu: Ziom napisał(a): > moją wypowiedz cytuje do niejakiego koleszki ktosicy.Znalem > bardzo dobrze tych ludzi.Skąd ty jestes koleszko jesli smiesz > twierdzic ze ludzie z Łomży nie myślą.Bądz tak dobry i odpisz mi > i wyjaw swoje dane.Mysle ze w taki sposób nie powinno sieę > wypowiadac o ludziach zmarłych i jak chcesz to pokaze ci gdzie > twoje miejsce.A wiec jesli masz honor ujawnij sie > > to slowo na kol... to sie pisze przez ż. jesli nawet umiesz myslec ( cha, cha) to z kolei nie umiesz pisac. i spadaj na swoje forum tu jest Bialystok a nie lomza ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mam Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.tpnet.pl / *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:54 Z pewnością, zdążymy na własną śmierć. Uszanuj tych co zginęli. Jesteś pewna/ny że zawsze jeździsz bez ryzyka? A jak inni ryzykują, to przecież i ciebie dotyczy. Miałem wypadek w Bałymstoku z winy Baiłostoczczanina, ale czy to oznacza, że Ci z Białego są kiepscy? Spokojnie, spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEŻANKA POSZKODOWANYCH Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 16:20 Gość portalu: ktosica napisał(a): > przyczyna wypadku byla nadmierna predkosc nissana.kierowca pewnie myslal ( > jesli w ogole myslal, bo jak byl z lomzy to watpie - nie umiecie jezdzic o > mysleniu juz nie wspominam ), ze jest mistrzem kierownicy. zapomnial tylko ze > jest zima , jest slisko a na wlasny pogrzeb kazdy zdazy. A czy ty wiesz że czasem nawet najlepszy kierowca nie uniknie wypadku i po drugie co ty kur.. pier.... że łomżynianie wcale nie myślą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lomzyniak Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.szeptel.net.pl 21.12.02, 15:05 ktosica to stary zjebany bialostocki sledz, jeb sie w ryj jebana dziwko!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalif Brawura, głupota, to deliatne określenia IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:32 Widziałem ten wypadek. Według mnie do zderzenia doszło przy prędkości sporo ponad 100 km na godzinę. Padał śnieg, temperatura ok. -4 stopni, sól rozpuszczała śnieg i powodowała, że było bardzo ślisko. Na poboczach leżał śnieg. Między koleinami było więcej sniegu. Nie dużo, cienka warstwa, ale wystarczyła do utraty kontroli nad autem. Kierowca był zielony, ale z ciężką nogą. W aucie koledzzy i koleżanka. Okazja wykazać się mistrzowstwem w kierowaniu. Jak określić wyprzedzanie na trzecigo w takich warunkach. I ta prędkość... Głupota nie boli. Ale nie czuje już bólu pozostała trójka. Za to, co czuą ich rodziny, przyjaciele... Brak słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Brawura, głupota, to deliatne określenia IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:40 Kalif moze to wiecej niz glupota i brawura, ja bardziej chcialam dac do zrozumienia ktosicy, ze pewnych rzeczy nie powinno sie pisac, polecam dla niej forum lomza, bo jej posty sa na poziomie wlasnie owego forum, tam mozna sie wykazac co ma sie do powiedzenia na temat ludzi z lomzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalif Re: Brawura, głupota, to deliatne określenia IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:52 Masz rację, ja właśnie wczoraj zaraz po wypadku jechałem z Białegostoku. Piszę co widziałem. A poza tym chyba wiesz co ci młodzi ułani wyprawiają na ulicach miasta (Piłsudskiego, Zawadzka). Chociaż czepianie się łomzyniaków przez białostoczan przypomina stare przysłowie: "przyganiał kocioł garnkowi". Bywam tam i widzę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ew Re: Brawura, głupota, to deliatne określenia IP: *.31-136-217.adsl.skynet.be 19.12.02, 16:04 "Bo wszyscy Polacy to jedna rodzina bialostoczanin,lomzanin, chlopak czy dziewczyna".... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziom Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 14:33 Chciałbym napisac cos jeszcze do redakcji tego pisma.Prosilbym jesli nie jestescie do konca pewni, nie cwypisujcie takich bzdur.Nikt z tej czwórki wspaniałych ludzi nie mial 20 lat Najstarszy miał 19.Kierowca 17,drugi chlopak 18 zas dziewczyna 18 NIe raz natknąlem sie na bzdury wypisywane przez was Jestescie jak kanalie które chcą sie przyssac do byle czego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yankee Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 15:16 A ja chce zlozyc kondolencje ich rodzinom. O przyczynach mozna pogadac innym razem (jesli jest o czym gadac?, bo wszystko jest jasne) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mozo Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: 10.20.33.* 19.12.02, 15:39 Gość portalu: Ziom napisał(a): > Chciałbym napisac cos jeszcze do redakcji tego pisma.Prosilbym > jesli nie jestescie do konca pewni, nie cwypisujcie takich > bzdur.Nikt z tej czwórki wspaniałych ludzi nie mial 20 lat > Najstarszy miał 19.Kierowca 17,drugi chlopak 18 zas dziewczyna > 18 NIe raz natknąlem sie na bzdury wypisywane przez was > Jestescie jak kanalie które chcą sie przyssac do byle czego Faktycznie było co roztrząsac. Chyba nie o to chodzi, ile mieli lat, tylko o to, ze zgineli mlodzi ludzie. Emocje was ponosza, a nigdy nie zauwazylem by gazeta byla ta goniaca za sensacja. Polecam lekture Wspolczesnej, na zdjeciu mozesz sobie poogladac ciala trojki mlodych ludzi. A jak malo to polecam obiektyw na zywo, moze zidentyfikujesz swoja kolezanke po butach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega siostry Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.czerwony-bor.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 18:03 Gość portalu: mozo napisał(a): > Gość portalu: Ziom napisał(a): > > > Chciałbym napisac cos jeszcze do redakcji tego pisma.Prosilbym > > jesli nie jestescie do konca pewni, nie cwypisujcie takich > > bzdur.Nikt z tej czwórki wspaniałych ludzi nie mial 20 lat > > Najstarszy miał 19.Kierowca 17,drugi chlopak 18 zas dziewczyna > > 18 NIe raz natknąlem sie na bzdury wypisywane przez was > > Jestescie jak kanalie które chcą sie przyssac do byle czego > Faktycznie było co roztrząsac. Chyba nie o to chodzi, ile mieli lat, tylko o > to, ze zgineli mlodzi ludzie. Emocje was ponosza, a nigdy nie zauwazylem by > gazeta byla ta goniaca za sensacja. Polecam lekture Wspolczesnej, na zdjeciu > mozesz sobie poogladac ciala trojki mlodych ludzi. A jak malo to polecam > obiektyw na zywo, moze zidentyfikujesz swoja kolezanke po butach.... ...........kolgo to co napisałeś to jest poniżej przeciętnej...po pierwsze to sobie zaleciałeś z tymi wspaniałymi(to było chamskie)...a po drógie to bym cię chyba zajebał za te buty...taki ktoś jak ty to nie powinien nawet wchodzić na opinnie i się wypowiadać...czekaj kutasie...może i ciebie kiedyś będą poznawać po butach...zastanów się nad tym...,,życie chodz piękne tak kruche jest,wystarczy jedna chwila by zgasić je,,...jestem normalnym człowiekiem w odróżnieniu od ciebie i nawet ci powiem...nie życzę ci takiej tragedi ani największemu wrogowi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEŻANKA POSZKODOWANYCH WIADOMOŚC DO KOLEGISIOSTRY IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 13:13 Gość portalu: kolega siostry napisał(a): > Gość portalu: mozo napisał(a): > > > Gość portalu: Ziom napisał(a): > > > > > Chciałbym napisac cos jeszcze do redakcji tego pisma.Prosilbym > > > jesli nie jestescie do konca pewni, nie cwypisujcie takich > > > bzdur.Nikt z tej czwórki wspaniałych ludzi nie mial 20 lat > > > Najstarszy miał 19.Kierowca 17,drugi chlopak 18 zas dziewczyna > > > 18 NIe raz natknąlem sie na bzdury wypisywane przez was > > > Jestescie jak kanalie które chcą sie przyssac do byle czego <-------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: 217.97.75.* 19.12.02, 19:08 > obiektyw na zywo, moze zidentyfikujesz swoja kolezanke po butach.... Jeśli chodzi o kolezanke to poznal bym ja nie patrzac na buty. Myślisz ze zycie ciebie oszczedzi piszac cos takiego??. Z wypadku znalem tylko ją to była wspaniała dziewczyna. Nic wiecej nie moge napisać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Śmiertelny wypadek IP: *.charterga.net 19.12.02, 17:07 Jednym z pasazerow byl moj kochany brat a zarazem wspanialy przyjaciel. Czarek nigdy Cie nie zapomne. Bedziesz na zawsze w moim sercu. Dzielilo nas tylko kilka dni by znowu sie spotkac... R.I.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol: BRAT POSZKODOWANEGO Re: Śmiertelny wypadek IP: *.charterga.net 19.12.02, 17:16 Jednym z pasazerow byl moj kochany brat a zarazem wspanialy przyjaciel. Czarek nigdy Cie nie zapomne. Bedziesz na zawsze w moim sercu. Dzielilo nas tylko kilka dni by znowu sie spotkac... R.I.P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Śmiertelny wypadek IP: *.is.pl / 172.17.1.* 19.12.02, 18:01 wogóle o czym wy tu gadacie kłócicie sie że łomżynianie nie potrafia jeździć czy wy macie chociaż troche sumienia troche współczucia dla rodzin poszkodowanych-zastanówcie sie najpierw zanim coś napiszecie Wszyscy trzej(oprócz dziewczyny) byli moimi znajomymi Jak wogóle możecie ich osadzać w tak tragicznej chwili. zastanówcie sie co muszą czuć teraz ich: rodzina przyjaciele znajomi,szczere kondolencje dla nich wszystkich:(:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziki Śmiertelny wypadek IP: *.acn.waw.pl 19.12.02, 19:12 Znałem dobrze bardzo dobrze trójkę ofiar.Jeden ze zmarłych chłopaków był dla mnie jak brat...."Piotrek nigdy juz nic nie bedzie tak samo,a tyle jeszcze było przed nami,tyle planów..." Spoczywaj w pokoju."Małolat" tyle razy Ci mowilem ze jezdzisz za szybko. Ta tragedia zmieni nas wszystkich,a wszyscy dla których jest to poprsotu kolejna sensacja na łamach gazet zanim cokolwiek powiecie zastanówcie sie nad tym,bo nie zdajecie sobie sprawy co ta tragedia dla wszystkich,którym ofiary były bliskie znaczy.Spoczywajcie w pokoju...Nigdy o Was nie zapomnimy !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rada Re: Śmiertelny wypadek IP: 209.17.132.* 19.12.02, 23:51 Gość portalu: Karol: BRAT POSZKODOWANEGO napisał(a): > Jednym z pasazerow byl moj kochany brat a zarazem wspanialy > przyjaciel. Czarek nigdy Cie nie zapomne. Bedziesz na zawsze w > moim sercu. Dzielilo nas tylko kilka dni by znowu sie spotkac... > R.I.P > Drogi Karolu, Wiem co czujesz z wlasnego rownie bolesnego przezycia. Twoj brat byl odrebna dusza, ktora zyje wiecznie. Jego dusza skonczyla to zycie teraz poniewaz wypelnila juz swoja role. "Gdy przychodzimy na swiat placzemy, a wszyscy wokol nas sie ciesza. Gdy umieramy wszyscy wokol nas placza, a nasza dusze wyplenia radosc". (Tybetanska Ksiega Umarlych). Bede sie modlila za Ciebie i Twoja rodzine. Jedynie w modlitwie znajdziesz prawdziwie ukojenie - zrumialam to sama gdy stracilam najblizsza mi osobe. Jezeli moga Ci pomoc, prosze daj mi znac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koszmar Kamikadze- mogło byc więcej ofiar IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 19.12.02, 19:48 Ciekawe jakby wyglądały komentarze tych wszystkich "kolegów" "koleżanek" poszkodowanych jakby przez durnotę i brawurę doszłoby do czołówki z innym samochodem osobowym z 5-cio osobową rodziną na pokładzie i przeżyłoby najstarsze 10- letnie dziecko. Sorry ale nikt normalny w takich warunkach nie przekracza pewnych prędkości i nie wyprzedza kolumny samochodów w intensywnej śnieżycy. Kilka dni temu wracałem z Wawy i dwóch podobnych mistrzów kierownicy wyskakiwało zza górki na czołówę- przy takich warunkach jak wczoraj na żadne manewry nie byłoby szans, przy takich warunkach niech młodzi i bezmózgowcy raczej wsiadaja do PKS-ów a nie podbierają samochody od starych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Kamikadze- mogło byc więcej ofiar IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 25.12.02, 19:28 co sie stało to sie nie odstanie i każdy ma prawo wypowiedziec sie jak chce , ale uszanujcie słowa ich koleżanek i kolegow. podobały mi sie słowa Dzikego- zwrocił uwage na problem i w jakis sposob pożegnał kolegow. z drugiej strony ciekawe co bys ty koszmar mowił gdyby to twoja rodzina siedziała w tym samochodzie i wszyscy zginęli niezależnie czy z winy kierowcy czy kogos(lub czegos) innego z ofiar znałam tylko Barana i tylko z widzenia, ale jak sie dowiedziałam o wypadku to mi sie smutno zrobiło. szkoda ich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: p1:* / 172.17.0.* 19.12.02, 22:47 tak w ogole to niemoge sie pogodzic z takim czyms, jak to teraz bez nich bedzie? a co z ich rodzinami, naprawde wspolczuje, znalem dwoch z nich, szkoda ze ich juz niema, bedzie mi ich brakowalo, a gdzie byl Bóg??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: *.17.79.204.lifespan.org 20.12.02, 00:27 Kochani, zamiast klocic sie, lepiej zmowcie modlitwe za ich dusze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słejzi Łomża Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: 80.240.165.* 20.12.02, 17:18 wy kurwa nic nie wiecie pierdolicie glupoty wy icala ta wasza pierdolona polska prasa i telewizja huja wiecie i huj sie dowiecie ja i moi kumple znamy te osoby wiec nie pierdolcie glupot o nich bo osobiscie tam sie u was zjawie szukacie sensacji to zajrzyjcie starej w kako z powazaniem ZIOM!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Śmiertelny wypadek na trasie Warszawa - Biały IP: 80.240.165.* 20.12.02, 17:20 przepraszam za ostre slowa krytyki ale tak jest i ja bym wolal zebyscie nie pisali bzdur z powazaniem ZIOM!!!!!!!!! p.s.Przepraszam!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: habitus Śmiertelny wypadek IP: *.zigzag.pl 20.12.02, 20:22 Szanowni koledzy,koleżanki, bracia i inni wyjątkowo bliscy dla poszkodowanych. Dziwnie się wasza rozpacz po stracie tych tak bliskich dla was osób wyraża. Czyżby wielkość straty mierzyło się w waszym środowisku ilością słów nieparlamentarnych? Nikt w chwilę po zdarzeniu nie jest w rozpaczy tylko w szoku. Przypominacie wystaszoną grupkę pragnących przez chwilę pobyć w centrum zainteresowania wywołanego tym tragicznym zdarzeniem. Wasz wspaniały kolega zabił troje młodych ludzi i sam zginął. Kogo za to winicie? Czy był rozważny wiedząc, że trzyma w rękach ich zdrowie i życie gdy w takich warunkach pogodowych wyprzedzał na trzeciego z szybkością ponad 100km/godz? Uważacie, że myślał w tym momencie? Co do rozpaczy. Parę lat temu zginął w wypadku mój brat cioteczny, dorosły mężczyzna (zostawił małą córkę). Zginął sam, bo zawiódł samochód. Nikogo za sobą nie pociągnął do grobu, tak jechał prosto w śmierć, żeby nikt poza nim nie ucierpiał. Nie wyobrażam sobie sytuacji w której tuż po wiadomości siadam i wypisuję na forum stek bluzgów. GDZIE KONIA KUJĄ TAM ŻABA NOGĘ NADSTAWIA. Ciszej nad tą trumną. Przypominacie mi płaczki egipskie, które dostawały denary za głośny płacz nad zmarłym często sobie nie znanym. To nie wasz pogrzeb, nie pchajcie się w kadr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOLEŻANKA POSZKOD Re: Śmiertelny wypadek IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 22.12.02, 21:12 Gość portalu: habitus napisał(a): > > Szanowni koledzy,koleżanki, bracia i inni wyjątkowo bliscy dla poszkodowanych. > Dziwnie się wasza rozpacz po stracie tych tak bliskich dla was osób wyraża. > Czyżby wielkość straty mierzyło się w waszym środowisku ilością słów > nieparlamentarnych? > Nikt w chwilę po zdarzeniu nie jest w rozpaczy tylko w szoku. Przypominacie > wystaszoną grupkę pragnących przez chwilę pobyć w centrum zainteresowania > wywołanego tym tragicznym zdarzeniem. Wasz wspaniały kolega zabił troje młodych > > ludzi i sam zginął. Kogo za to winicie? Czy był rozważny wiedząc, że trzyma w > rękach ich zdrowie i życie gdy w takich warunkach pogodowych wyprzedzał na > trzeciego z szybkością ponad 100km/godz? Uważacie, że myślał w tym momencie? > Co do rozpaczy. Parę lat temu zginął w wypadku mój brat cioteczny, dorosły > mężczyzna (zostawił małą córkę). Zginął sam, bo zawiódł samochód. Nikogo za > sobą nie pociągnął do grobu, tak jechał prosto w śmierć, żeby nikt poza nim nie > > ucierpiał. Nie wyobrażam sobie sytuacji w której tuż po wiadomości siadam i > wypisuję na forum stek bluzgów. > GDZIE KONIA KUJĄ TAM ŻABA NOGĘ NADSTAWIA. Ciszej nad tą trumną. Przypominacie > mi płaczki egipskie, które dostawały denary za głośny płacz nad zmarłym często > sobie nie znanym. To nie wasz pogrzeb, nie pchajcie się w kadr. Sory mówisz że ten twój brat nikogo nie wzioł do grobu a skąd wiesz że także w tym przypadku nie zawiódł samochód że były złe warunki atmosferyczne.... A może jak twierdzi poklicjant zajmującu się to sprawa że prowadziła dziewczyna!!!! i co ty teraz powiesz!!! Jeśli mam niepłakać to co świętować że zmarł????? że spotkał go taki los najpierw zastsanów sie co mówisz a raczej piszczesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś