e-moll 09.05.06, 17:14 no dobra wracam do domu bo sie dzisiaj narobiłem;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggpie Re: do domu 09.05.06, 19:53 a ja teraz dopiero kończę pisaninę o żelbetowych płytach obornikowych, zbiornikach na gnojówkę, tudzież o budynkach chlewniowo-składowych. Kończę i idę na rower. A na rowerze nad rzekę (ale wygląda jakby miało zaraz lunąć..). _____________________________________________________ Piszę (edytując) na bazie czegoś takiego (ratunku!!): "Działka obecnie zabudowana budynkiem mieszkalnym murowanym krytym blachą oraz budynkiem murowanym do prowadzenia hodowli zwierzęcej jak i budynkami murowanymi jak składowanie maszyn rolniczych i spichrzem oraz drewnianym budynkiem stodoły krytym słomą, który przed rozpoczęciem prac budowlanych należy rozebrać pozostałe są to grunty rolne, na podstawie decyzji o warunkach zabudowy nr WSG. 7331-17/05 wydanej przez Urząd Gminy w Śniadowie i na podstawie art. 59 ust. 1 i art. 4 ust 2 z dnia 27 marca 2003 r. o planowaniu i zagospodarowaniu przestrzennym /Dz. U. z 2003 r. Nr 80 poz. 717/ i 1, 3, 9 Rozporządzenia Ministra Infrastruktury z dn. 26 sierpnia 2003 r. w sprawie sposobu ustaleń, dotyczących nowej zabudowy i zagospodarowania terenu w przypadku braku miejscowego planu zagospodarowania przestrzennego /Dz. Ust. Nr 164 poz. 1588/ oraz art. 104 Kodeksu postępowania administracyjnego, działka przeznaczona pod zabudowę zagrodową, z dopuszczeniem zabudowy mieszkalnej i obiektami towarzyszącymi". Pisownia oryginalna ;) Ma ktoś może pomysł jak to sensownie przerobić? (Się już poddałam..) Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: do domu 09.05.06, 20:36 opuszczasz juz te dumne miasto Warmii i Mazur?:D Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: do domu 09.05.06, 21:52 Jeszcze nie ;) a nad jeziorem, zaiste, bosko. Lekki deszczyk, wiatr, mewy.. Żyć, nie umierać ;) Odpowiedz Link Zgłoś