Dodaj do ulubionych

SDI czy warto?

IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 13:12
Czy warto zakladać SDI? Jak to działa?
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: SDI czy warto? 04.01.03, 14:17
      Od czasu gdy moja siostra miałą SDI ciagle ktoś się jej włąmuje do komputera.
      Włamanie do SDI jest bardzo proste. Ma się stale przyporządkowany ten sam numer
      IP. Raz wyczyściło jej cały komputer z wszelkich informacji/ Moja siostra nie
      ma już SDI.
      Pozdr
      • Gość: anilah Re: SDI czy warto? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 15:05
        Dzięki za ostrzeżenie. Jestem nieco zaniepokojona.A co na to inni użytkownicy
        SDI?
        • Gość: nxa Re: SDI czy warto? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 15:12
          Cześć
          Używam SDI od roku i jedyny problem to kasa. Za przyjemności trzeba płacić.
          Popatrz na swój i mój adres. Bliższych informacji udzieli Ci właściciel
          komputera (IP). Ja nie narzekam. Nie mam żadnych włamań i innych sensacji. Może
          to sprawa sposobu instalacji oprogramowania i ustawień. Czasami
          wolniej "chodzi" ale to zależy od ilości użytkowników.
          Pzdr.
          • Gość: anilah Re: SDI czy warto? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 15:21
            Czy 3 użytkowników to dużo czy mało?
            • Gość: nxa Re: SDI czy warto? IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 04.01.03, 15:23
              Cicho, za to też się płaci. (4)
            • Gość: hejkumkejkum Re: SDI czy warto? IP: *.tkb.pl / 10.1.33.* 04.01.03, 16:14
              Gość portalu: anilah napisał(a):

> Czy 3 użytkowników to dużo czy mało?

hmm przy dużej kulturze korzystania z internetu to i z 7 osób można podłączyć pod SDI, ale uważam że optimum dla SDI to 3-4 userów
      • Gość: vivi SDI nie warto!!! IP: *.biaman.pl 06.01.03, 09:25
        alex.4 napisał:

> Od czasu gdy moja siostra miałą SDI ciagle ktoś się jej włąmuje do komputera.
        > Włamanie do SDI jest bardzo proste. Ma się stale przyporządkowany ten sam
        numer
        >
        > IP. Raz wyczyściło jej cały komputer z wszelkich informacji/ Moja siostra nie
        > ma już SDI.
        > Pozdr
        Przepraszam to żarty, czy ktoś na serio jest taki dyletant?

SDI w naszym regionie nie warto (i to nie z powodu głupowatych siostrzyczek)
        bardzo zła jest infrastruktura SDI w TPSA. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM
        • Gość: kacper Re: SDI nie warto!!! IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 12:34
          A, co polecasz?
          • Gość: vivi co warto? IP: *.biaman.pl 07.01.03, 14:47
            Stale korzystam z :
            SDI
            SZEPTEL (radiowo)
            Telewizja Kablowa ELPOS

I oceniam:
            1 miejsce ---
            • Gość: kacper Re: co warto? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 07.01.03, 22:39
              Ciekawe ile te dobre firmy by wzieły kasiory by dociagnac kabel z bialegostoku
              do lap (abo)?
    • jerzyr Re: SDI czy warto? 04.01.03, 19:34
      Gość portalu: anilah napisał(a):

> Czy warto zakladać SDI? Jak to działa?
      W Łapach jest ponad 100 portów SDI to chyba świadczy o duzym zainteresowaniu.
      Jedyna wada to cena , mimo wszystko zbyt wysoka. Rozwiązanie to sieć i
      rozłozenie kosztów. Ja mam podpiete 7 komputerow i serwer na strony www
      oczywiscie pod SDI i nikt szczegolnie nie narzeka. Fakt ze hakerzy bombarduja
      (kilkaset razy dziennie!) ale dobre zabezpieczenie wystarcza. Przez dwa lata
      nie zdarzyla mi sie jakas wpadka.
      Skoro sie pytasz o SDI to skad klikasz przez SDI?
      • habitus Re: SDI czy warto? 04.01.03, 22:25
        jerzyr napisał:

.
        > Skoro sie pytasz o SDI to skad klikasz przez SDI?

Też mi się to pytanie nasuwa?
        • Gość: anilah Re: SDI czy warto? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 05.01.03, 11:23
          Korzystam z uprzejmości znajomych. Ich też przepytałam na te okoliczność. jak
          już mam wydać te kilkaset zlotych to nie mam ochoty tego żałować
          • Gość: anilah Re: SDI czy warto? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 13.01.03, 23:40
            No wiec mam to SDI. Jak narazie działa średnio - mowię o szybkości. Największym
            zaskoczeniem była wizyta w telekomunikacji- sadziłam, że za takie pieniądze
            ktoś fachowy bedzie to instalował. Tymczasem dostałam pudełko z akcesoriami i
            instrukcją obslugi. Bylo z tym trochę zabawy. Nie obyło się bez pomocy
            przyjaciół
            • Gość: kacper Re: SDI czy warto? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 00:59
              Fachowość w telekompromitacji? Prędzej Wróblewski zrezygnuje z koryta niż TP
              wyjdzie naprzeciw klientom!!!!!!!
              • Gość: anilah Re: SDI czy warto? IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 14.01.03, 10:14
                nasz klient - nasz płatnik. Jak ćwok nie zna sie na komputerach to wara od SDI.
                to jest dewiza telekomunikacji
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka