e-moll 06.06.06, 14:14 specjalnie dla wędrownej grajki;-) moim zdaniem komandytariusz odpowiada grzecznie;-) bo chociaż lubi sobie wypić, nigdy nie zapomina o dobrym wychowaniu;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-moll Re: jak odpowiada komandytariusz 06.06.06, 14:33 a tak w ogóle to przybij piąche, bo znam te niedole studiowania na prawie;-) i tych wszystkich komandytariuszy, komplementariuszy i innych dupków natomiast z łaciny to najbardziej podoba mi się tłumaczenie: krzywa kość żaby;- )) trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_grajek Re: jak odpowiada komandytariusz 06.06.06, 14:51 To nie prawo, a administracja.Nie oszczędzono mi wiekszości przedmiotów prawniczych buuu.Łacina też była, ale w liceum z niezapomnianą panią Ryszardą-małą i niedowidzącą:D Ale piątkę przybijam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
e-moll Re: jak odpowiada komandytariusz 06.06.06, 16:00 prawo jest wnerwiające! i nie znoszę prawników;-) a gdzie chcesz po studiach? Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_grajek Re: jak odpowiada komandytariusz 08.06.06, 20:11 Ja też nie znoszę prawników- chyba że jest bogaty i ma fajne autko:))) Komandytariusz już nie musi odpowiadać ani grzecznie ani ograniczenie bo egzamin już z głowy.oooch jak miło:) Odpowiedz Link Zgłoś