sith_df 24.06.06, 11:50 A tak jakos mnie naszlo:) Dawajcie swoje pomysly na opis GG osoby, ktora zeszla z tego padolu:) MOze nie jest to za smieszne (smierc), ale pomysl fajny:) Moja propozycja: - Uzytkownik nie bedzie juz dostepny... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Status GG po śmierci 24.06.06, 21:46 t-800 napisał: > Zaraz wracam. i chmurka:) Odpowiedz Link Zgłoś
zenobia27 Re: Status GG po śmierci 24.06.06, 18:22 Bocian cię przyniósł, bocian cię odniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Status GG po śmierci IP: *.euro-net.pl 24.06.06, 21:34 > MOze nie jest to za smieszne (smierc), ale pomysl fajny: > ) IDIOTYZM ! widac, że krótko stąpasz po Ziemii Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Status GG po śmierci 25.06.06, 01:44 pomysł ściągniety ... żądam praw autorskich :) sam na pewnej stronie kiedyś to opublikowałem ... idiotyzm... hmm ... mądry człowiek powinien dojrzeć także do śmiania się ze śmierci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Status GG po śmierci IP: *.euro-net.pl 25.06.06, 14:16 > idiotyzm... hmm ... mądry człowiek powinien dojrzeć także do śmiania się ze > śmierci... nie wiem co w tym śmiesznego. A może chcecie takie statusy powiedzmy "z życia wzięte"?? doprawdy.. zabawne.. Odpowiedz Link Zgłoś
sith_df Re: Status GG po śmierci 25.06.06, 08:13 Coz rzec moge? Dystansu troche ludzie, dystansu! Ja np podobnie jak niktorzy Bialostccy :) forumowicze chcialbym zeby byli weseli po moim zejsciu:) Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Status GG po śmierci 25.06.06, 15:47 chciał bym się potrafić śmiać z własnej śmierci i potrafię ... do w końcu element życia...hmm... życia... chyba tak :_) a co do tych za życia.. to np. teraźniejszy mój ...."Dzień dobry Białystok - Ty najlepiej wiesz gdzie najszybciej dochodzę " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Status GG po śmierci IP: *.euro-net.pl 25.06.06, 17:10 wcale nie uwazam, ze smierc to jakiś temat tabu, ale według mnie wszystko ma swoje granice.. naprawde, NIE życzę ci, by pewnego dnia w twoim komunikatorze pojawił się ten status o którym cały czas mówimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Status GG po śmierci 25.06.06, 18:40 u każdego kiedyś się pojawi... każdy kiedyś umrze :) więc nie ma czego tu komu życzyć ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
nekroskop88 Re: Status GG po śmierci 25.06.06, 18:43 > więc nie ma czego tu komu życzyć ... :) jest życzę Ci przyjemnej śmierci, ahoj! Odpowiedz Link Zgłoś
bialostoczanin Re: Status GG po śmierci 25.06.06, 18:58 chodziło tu raczej o ogólne życzenie komuś śmierci...a to jak by było życzeniem czegoś pewnego... ale pomimo wszystko za życzenia dziękuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arytmia6969 Re: Status GG po śmierci IP: *.eranet.pl 25.06.06, 21:58 jedni o śmierci,a drudzy o dochodzeniu-no pięknie:p :) Odpowiedz Link Zgłoś