Dodaj do ulubionych

uwaga !! Na potrawy z grila

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:52
kupiłem dzis ,w Kwadracie przy Andersa gotowe potrawy na grila . Jakież było moje zdziwienie gdy to coś zdjołem z grila i zaczołem konsumowac ,normalnie sama sól .Jakiś gość albo byl na kacu i niemiał smaku , lub tez uczeń zaczoł dorabiać na wakacje .Ostrzegam Niekopujcie tam pod rzadnym pozorem tych potraw , bo obrzydzicie sobie grila do końca P.S nawet browar nie pomógł .
Obserwuj wątek
    • Gość: yy Re: uwaga !! Na potrawy z grila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:56
      zdjąłem, zacząłem, nie miał, zaczął, nie kupujcie, żadnym - obrzydło mi i żaden
      browar tu nie pomoże. Fuj.
      • Gość: xx Re: uwaga !! Na potrawy z grila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:09
        zgadzam się , albo browar lub coś z klawiaturą - nawet teraz cos mi nie pisze jak trzeba ale jak masz ochotę to sobie kup coś na grila z kwadratu to napewno poplujeż pełną gęba !!!!
        • Gość: nutopia Re: uwaga !! Na potrawy z grila IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 25.06.06, 20:13
          no tak, teraz klawiatura winna:)
          • Gość: xx Re: uwaga !! Na potrawy z grila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:22
            lub potrawy z kwadratu !!!
          • Gość: xx Re: uwaga !! Na potrawy z grila IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:24
            proponuję zakupy w Kwadracie to też ci się przesoli
    • Gość: q Re: uwaga !! Na potrawy z grila IP: 195.177.197.* 25.06.06, 21:52
      Masz racje! Kupilem tam lod BigMilk Algidy i tez byl przesolony! Bojkotujmy Kwadrat! Nie robmy tam zakupow!
      Wpisujcie dzielnice ktore sa za!
    • sith_df Re: uwaga !! Na potrawy z grila 25.06.06, 21:55
      To nie kupuj, ja osobiscie tam nie kupuje, ale zeby od razu bic na alarm taką
      siła? Osobiscie wole Auchan (ach, te winogronka):)
      • majkelm Re: uwaga !! Na potrawy z grila 25.06.06, 23:24
        >>Osobiscie wole Auchan (ach, te winogronka):)
        O matko, a ja odwrotnie, wolę o wiele bardziej Kwadracik od Oszołoma
        A najbardziej mały sklepik pod blokiem ...

Pozdrawiam majkelm
        • sith_df Re: uwaga !! Na potrawy z grila 27.06.06, 10:55
          U mnie na Nowym Miescie jest w sumie fajnie. Mam PMB polaczony z Leader Price,
          Mam 2 Lewiatanki (wymiataja!) i mam Zabke:) Do szczescia jeszcze tyylko calodoby
          brakuje. A tak poza tym to jest ok:)
    • Gość: meg Smacznego dla naiwnych IP: *.chello.pl 28.06.06, 14:42
      gotowe potrawy na grilla to nic innego jak czwarte lub piąte wcielenie mięsa,
      jeżeli się nie sprzeda jako świeże, potem jako odpowiednio pidświetlone, potem
      naoliwione, umyte ludwikiem itp., to daje się jak najwięcej przypraw, żeby
      zabić smak, kolor i nieciekawy już zapach i sprzedaje się jako potrawę na
      grilla lub jeżeli chodzi o kurczaki, to jako kurczaki z rożna, zapiekanki i
      bigos w supermarkecie to dokładnie to samo.
      Wszędzie się o tym trąbi od kilku lat.
      Myślałam, że proceder zaginie dzięki uświadomionym klientom, a tu proszę
      niejaki xx podtrzymuje ten biznes przy życiu.
      Tu nie oburza ani kwadrat ani zaden inny sklep tylko Twoja naiwność. Gratuluję,
      masz za swoje, smacznego!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka