Dodaj do ulubionych

W jurcie u Tatara

IP: *.thorn1.nsw.optusnet.com.au 18.07.06, 12:56
Co za chlam a widac, ze dziennikarzynie co skrobnal ten tekst bardzo sie
podoba. Przeciez to gorzej niz Cepelia.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: W jurcie u Tatara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 17:26
      W Ałma-Acie widziałam jurty z bardzo grubego filcu.
    • Gość: Mosiek Re: W jurcie u Tatara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 18:45
      gosciu jak to uwazasz za chlam to siedz dalej w wygodnym krzeselku w plastikowej
      rzeczywistosci i ogladaj kablowke bo skomentowales to chyba tylko z checi
      skomentowania czegos. Bez dalszego komentarza po prostu zalosne.
    • Gość: Stanisław Re: W jurcie u Tatara IP: *.pools.arcor-ip.net 18.07.06, 18:53
      Ech rozmarzyłem się.
      Nabiłby się człowiek w takiej jurcie kumysu albo herbaty ze zjełczałym masłem,
      ech...
    • gibki Re: W jurcie u Tatara 18.07.06, 20:13
      w płocku tatarlandię mamy od zawsze
      viva radziwie
    • neiden Re:jurta tatara w polsce ? 18.07.06, 23:16
      od kiedy tatarzy sa czescia polskiego folkloru ? i dotego dostaja pieniadze na
      ten nonsens.napadali na polske ,mordowali polakow i dzisiaj w nagrode pomaga
      sie tym elementom w egzystecji.ktos w rzadzie powinien wytrzezwiec i zaczac
      myslec o wlasnych rodakach.wcale bym sie nie zdziwil gdyby w polsce ukazaly sie
      reklamy tego typu:najlepsze wakacje dla mlodzierzy w obozie "ss" na mazurach ,
      albo wypoczniesz dobrze w obozie "nkwd" lublin.polacy zaczniejcie troche myslec!
      • nekroskop88 Re:jurta tatara w polsce ? 18.07.06, 23:17
        > polacy zaczniejcie troche myslec

to chyba zupełnie nieznana ci czynność, prawda?
      • Gość: Stanisław Re:jurta tatara w polsce ? IP: *.pools.arcor-ip.net 18.07.06, 23:24
        To są Tatarzy którzy przeszli z hord na naszą stronę.
        Bili się dzielnie za Rzeczpospolitą i nagrodzeni zostali GREEN-CARD i dobrami
        ziemskimi. Poczytaj trochę.
      • Gość: Sharkman Re:jurta tatara w polsce ? IP: 217.153.134.* 19.07.06, 10:22
        Odkąd ich Sobieski sprowadził i na podlasiu umiejscowił. Trzeba znać historię
        swojego kraju. Proponuję zwiedzić Tatarski Szlak.
    • Gość: li Re: W jurcie u Tatara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 23:54
      wakacje na Mazurach! fajne miejsce.

gajowka.info
      • neiden do nekroskop 88 19.07.06, 01:18
        oni byli tak jak kozacy. w 1920 z nami ,w 1944 z niemcami zabijali warszawiakow
        w powstaniu warszawskim.teraz w polsce sa muzulmanskimi terorystami.premier ich
        przepraszal,nie wiem po co .
        • Gość: Tomek Re: do nekroskop 88 IP: *.none / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.06, 02:04
          Oj panowie Tatary! Z brezentu jurte?! A o wojłoku to wy nie słyszeli (Wasi
          przodkowie z pewnością słyszeli). W Surtexie można podobno kupić. No jakby
          jeszcze były "skaczki", zapasy i jakieś strzelania z łuku to z przyjemnością
          wpadnę. Mam nadzieję że to projekt dla tych co wiedzą że przy wejściu do jurty
          należy potrząsnąć czym innym niż tylko kieską.
    • fruchtzwerg a dla chetnych, ktorzy zechca przejsc na islam 19.07.06, 08:49
      krotki kurs obchodzenia sie z materialami wybuchowymi, obslugi rpg-7 i darmowy
      bilet na dzihad.. do wyboru na razie Irak, Liban, albo Palestyna. W miare
      postepow dzihadu dojda nowe cele
      • nekroskop88 Re: a dla chetnych, ktorzy zechca przejsc na isla 19.07.06, 08:54
        już się nazlatywało psychicznych, umiesz odróżnić Tatara od Araba?
        • zewsi Re: a dla chetnych, ktorzy zechca przejsc na isla 19.07.06, 08:56
          A nawet jakby to była restauracja arabska, to co w tym złego?
    • Gość: Cymr W gościnie u polskich Tararów. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.06, 10:28
      Spedziłem kilka dni w gościnie (na kwaterze)w Bohonikach u Pani Eugenii. Piszę w
      gościnie po pomimo płacenia za nocleg czuliśmy się gośćmi.
      Przesympatyczna i otwarta rodzina. Pani Eugenia opiekuje się też meczetem w
      Bohonikach dokąd zabiera swoich gości na zwiedzanie.
      Poza tym kołduny Pani Eugenii, mniam. To ponad rok temu, ale nadal pamiętam ten
      smak. Palc lizać. Gorąco polecam.
    • Gość: Ja z Bojar Re: W jurcie u Tatara IP: *.csk.pl 19.07.06, 11:26
      Odwal się od Cepelii. W Cepelii było kolorowo, jarmarcznie, na ludowo
      odpustowo, aż śmiesznie ale nie żałośnie, jak nie przymierzając w budowanej IV
      RP i tamtych jurtach - ewenemencie(ha,ha,ha!) na ziemiach polskich w okolicy
      Kruszynian. A co do chłamu -to delikatnie nazwałeś.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka