Dodaj do ulubionych

Dziewczyny, bardzo proszę

IP: *.elpos.net 03.08.06, 21:24
Jeżeli macie obwisłe brzuchy, nie noście krótkich bluzek. To bardzo żałosne.
Obserwuj wątek
    • Gość: nutopia Re: Dziewczyny, bardzo proszę IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.08.06, 21:50
      to ja też o coś poproszę
      i nie noście biodrówek za mocno wyciętych
      • szop.pracz Re: Dziewczyny, bardzo proszę 03.08.06, 21:53
        Może pójść dalej, i całkiem sie rozebrać?
        • Gość: x Re: Dziewczyny, bardzo proszę IP: *.elpos.net 03.08.06, 23:32
          ja dodam jeszcze dziewczyny robcie brzuszki i zastosujcie diete
          • Gość: wkoronkiewicz Re: Dziewczyny, bardzo proszę IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 03.08.06, 23:55
            ja zaś słyszałem ostatnio świetny dowcip:
            Kiedy kobiety będą równe mężczyznom?
            Gdy grube i kompletnie łyse będą myśleć "Wyglądam tak super, że każdy facet
            chce mnie przelecieć"
            • Gość: Quasi Modo Re: Dziewczyny, bardzo proszę IP: *.euro-net.pl 04.08.06, 08:07
              Co by było gdyby nie było mężczyzn? Świat byłby pełen grubych szczęśliwych
              kobiet.
              • skoropis Re: Dziewczyny, bardzo proszę 04.08.06, 09:36
                Quasi, przejrzyj na oczy! One nie robią tego dla mężczyzn. One to robią dla
                innych kobiet. Od tego zależy ich "pozycja" w babskich oczach.
                • nutopia Re: Dziewczyny, bardzo proszę 05.08.06, 08:54
                  skoropis napisał:

> Quasi, przejrzyj na oczy! One nie robią tego dla mężczyzn. One to robią dla
                  > innych kobiet. Od tego zależy ich "pozycja" w babskich oczach.

całkowicie się z Tobą zgadzam
      • Gość: monika Re: Dziewczyny, bardzo proszę IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 04.08.06, 00:19
        Co według Ciebie znaczą za mocno wycięte biodrówki?? ;P
        • nutopia Re: Dziewczyny, bardzo proszę 05.08.06, 08:57
          Gość portalu: monika napisał(a):

> Co według Ciebie znaczą za mocno wycięte biodrówki?? ;P

to znaczy że są tak krótkie,że zasłaniają tylko wzgorek łonowy. Jeśli panna ma
          obwisły brzuch to jej ten brzuch wypława za opaśnicę
          zrozumialaś?
          nie mam nic przeciwko obwisłym brzuchom, każdy ma taki jaki sobie wyhodował,
          ale nei ma sensu wszystkiego pokazywać.
          • Gość: monika Re: Dziewczyny, bardzo proszę IP: *.mexico.one.pl / 217.97.164.* 05.08.06, 11:20
            A jeśli ktoś nie ma opony na brzuchu,tylko ładny zgrabny brzuszek,to nadal jesteś przeciwny zbyt mocno wyciętym biodrówkom?? ;P
    • Gość: drań Re: Dziewczyny, bardzo proszę IP: *.koba.pl / *.koba.pl 04.08.06, 00:53
      Agora SA informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie
      ingeruje w treść wątków i komentarzy umieszczanych przez użytkowników na Forum.
      Usuwane mogą być jedynie listy o treści reklamowej lub rażąco sprzecznej z
      zasadami.
      • Gość: Z.P. Re: Dziewczyny, bardzo proszę IP: *.elpos.net 04.08.06, 23:41
        Należy mieć na uwadze, że to nie tyle krótkie bluzki są modne, co ładne talie.
        Ten warunek jednak spełniają nie wszystkie panienki. Oczywiście żyjemy w
        wyzwolonym kraju i każda może ubierać się jak chce, podobnie jak ja komentować
        to co widzę na ulicach.
        Jednocześnie wyjaśniam, iż moim zamiarem nie jest reklamowanie fitnes klubów,
        których też nie jestem przeciwnikiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka