Dodaj do ulubionych

meble black red white

IP: *.szeptel.net.pl 26.08.06, 21:31
gdzie w mieście mogę kupic te meble. Może ktos ma meble sytemu vis a vis i
zechce wyrazic opinie na ich temat
Obserwuj wątek
    • nekroskop88 Re: meble black red white 26.08.06, 23:12
      Białystok
      Lux
      ul.Przędzalniana 60a
      telefon: (085) 664 08 10
      e-mail: luxmeble@vp.pl

Białystok
      Sklep Meblowy
      ul.Warszawska 79
      telefon: (085) 740 48 19
      e-mail: stef@tlen.pl

Białystok
      Delbana
      ul. Upalna 3
      telefon: (085) 661 24 84
      e-mail: biuro@delbana.com.pl

Białystok
      Madom
      ul. świętego Rocha 21
      telefon: (085) 744 60 30
      e-mail: dm.meble@interia.pl

Białystok/Księżyno
      Vega Meble
      ul.Mazowiecka 43
      telefon: (085) 663 25 18
      e-mail: biuro@vega-meble.pl
    • Gość: ja Re: meble black red white IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 16:03
      ja mam vis a vis i jeszcze jeden system w pokoju dziecka - tanie i nietrwałe,
      złozenie prosto to wyczyn godny mistrza świata. ŻADNA - Żadna szuflada nie
      wytrzymuje dłużej niż rok (i wcale nie jest przeładowana!) rozwala sie od
      otwierania i zamykania
      w sumie mam ponda 12 elementów i tylko łuzko dla dziecka mozna powiedziec
      działa bez zarzutów
      • Gość: janek Re: meble black red white IP: *.pl 27.08.06, 16:12
        tez slyszalem co nieco (nie mam). ze uchwyty sie lamia, wszystko sie sypie
        bardzo szybko
    • Gość: Anfernee Re: meble black red white IP: *.iig.pl 29.08.06, 00:36
      Ja mam kilka sztuk z systemu KENT. Ze skręceniem nie miałem problemu, ale może
      dlatego, że mam za sobą własnoręczne zrobienie kilku mebelków od podstaw. Dla
      laika niektóre elementy mogą sprawiać problemy (szczególnie dobre ustawienie
      zawiasów). Jak będzie z trwałością? Mam nadzieję, że dobrze. Póki co mebelki
      stoją trzeci tydzień.
      • czajannna Re: meble black red white 29.08.06, 08:43
        meble black red white nie są dobre. wytrzymują góra dwa lata, potem 3ba
        wymieniać... chyba, że dla Ciebie mają służyć jako tymczasowe...
    • Gość: sbs Re: meble black red white IP: 217.97.203.* 29.08.06, 12:30
      Mialem/mam meble z POP system. Trwale, solidne, jedne z najciezszych jakie maja
      w ofercie (ma znaczenie gdy sie je nosi, oj ma), nie moge absolutnie narzekac na
      nie. Sam skladalem, zadnych problemow przy skladaniu. Przy skladaniu szuflad
      nalezy nie zalowac kleju i robic to dobrze i starannie. Sklejane przeze mnie
      wymagaly poprawiania po paru miesiacach a jeden mebel (szafka z szufladami)
      mialem skladany w sklepie i trzyma jak cholera juz pare ladnych latek.
      • Gość: sbs Re: meble black red white IP: 217.97.203.* 29.08.06, 12:32
        Aha zapomnialem, BRW ma tez w ofercie krzesla. Ich kupno graniczy z CUDEM !!!
        Pare razy zamawialem, czekalem po pare miesiecy i ... w koncu sie poddalem
        • Gość: ja składanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:01
          pisząc że złożenie PROSTO graniczy z cudem miałem na mysli niedokładne
          wykonanie, nawierty i ogólna miernotę wykończenia - a nie sposób składania np.
          jedna szawka jest tak wykonana że podczas otwierania szuflady odpada lista
          ozdobna bo zachacza o nia szyflada - prawa jest ok a lewa listwa ciut za gruba
          i o takie klocki mi chodzi - no pewnie są tacy co kupione meble biorą na swój
          własny warsztat stolarski i poprawiaja - ja moge porównac z meblami FORTE -
          zupełnie inna bajka składasz i masz ! z Redami tak nie jest musisz poprawiac ,
          doklejac a i tak łożyska z szufLAD nawet pustych wyplują niedługo kulki ....
          • Gość: sbs Re: składanie IP: 217.97.203.* 29.08.06, 14:23
            Powtorze co pisalem wczesniej, ja nie mialem ZADNYCH, NAJMNIEJSZYCH problemow i
            przy skladaniu i przy uzytkowaniu (za wyjatkiem szuflad zlozonych bez kleju ;) ).
            Powiem wiecej, meble moje przezyly nawet pozniejsze przenoszenie, przewoz oraz
            czesciowy demontaz i montaz. Czesc przewozilem bez rozkrecania, czesc Z +
            znoszenie i wnoszenie na pietro (mieszkania w bloku).
    • Gość: EB re_set IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:40
      myślałam o kupieniu biurka i jakichś półek na książki z linii re_set BRW. może
      macie jakieś opinie na temat jakości tych mebli? dotychczas kupowałam meble z
      Bydgoskich Fabryk Mebli, fornirowane naturalną okleiną drewnianą (linia
      Walencja). są bardzo solidnie i porządnie wykonane. teraz myślę o zakupie
      biurka i spodobało mi się BRW, ale po tym co przeczytałam tutaj mam pewne obawy
      przed zakupem.
      • Gość: sbs Re: re_set IP: 217.97.203.* 30.08.06, 10:19
        Kup najlepiej meble Made in Bialystok i bedzie gites
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka