Gość: ona IP: *.szeptel.net.pl 26.08.06, 21:31 gdzie w mieście mogę kupic te meble. Może ktos ma meble sytemu vis a vis i zechce wyrazic opinie na ich temat Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nekroskop88 Re: meble black red white 26.08.06, 23:12 Białystok Lux ul.Przędzalniana 60a telefon: (085) 664 08 10 e-mail: luxmeble@vp.pl Białystok Sklep Meblowy ul.Warszawska 79 telefon: (085) 740 48 19 e-mail: stef@tlen.pl Białystok Delbana ul. Upalna 3 telefon: (085) 661 24 84 e-mail: biuro@delbana.com.pl Białystok Madom ul. świętego Rocha 21 telefon: (085) 744 60 30 e-mail: dm.meble@interia.pl Białystok/Księżyno Vega Meble ul.Mazowiecka 43 telefon: (085) 663 25 18 e-mail: biuro@vega-meble.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: meble black red white IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.06, 16:03 ja mam vis a vis i jeszcze jeden system w pokoju dziecka - tanie i nietrwałe, złozenie prosto to wyczyn godny mistrza świata. ŻADNA - Żadna szuflada nie wytrzymuje dłużej niż rok (i wcale nie jest przeładowana!) rozwala sie od otwierania i zamykania w sumie mam ponda 12 elementów i tylko łuzko dla dziecka mozna powiedziec działa bez zarzutów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: meble black red white IP: *.pl 27.08.06, 16:12 tez slyszalem co nieco (nie mam). ze uchwyty sie lamia, wszystko sie sypie bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anfernee Re: meble black red white IP: *.iig.pl 29.08.06, 00:36 Ja mam kilka sztuk z systemu KENT. Ze skręceniem nie miałem problemu, ale może dlatego, że mam za sobą własnoręczne zrobienie kilku mebelków od podstaw. Dla laika niektóre elementy mogą sprawiać problemy (szczególnie dobre ustawienie zawiasów). Jak będzie z trwałością? Mam nadzieję, że dobrze. Póki co mebelki stoją trzeci tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
czajannna Re: meble black red white 29.08.06, 08:43 meble black red white nie są dobre. wytrzymują góra dwa lata, potem 3ba wymieniać... chyba, że dla Ciebie mają służyć jako tymczasowe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: meble black red white IP: 217.97.203.* 29.08.06, 12:30 Mialem/mam meble z POP system. Trwale, solidne, jedne z najciezszych jakie maja w ofercie (ma znaczenie gdy sie je nosi, oj ma), nie moge absolutnie narzekac na nie. Sam skladalem, zadnych problemow przy skladaniu. Przy skladaniu szuflad nalezy nie zalowac kleju i robic to dobrze i starannie. Sklejane przeze mnie wymagaly poprawiania po paru miesiacach a jeden mebel (szafka z szufladami) mialem skladany w sklepie i trzyma jak cholera juz pare ladnych latek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: meble black red white IP: 217.97.203.* 29.08.06, 12:32 Aha zapomnialem, BRW ma tez w ofercie krzesla. Ich kupno graniczy z CUDEM !!! Pare razy zamawialem, czekalem po pare miesiecy i ... w koncu sie poddalem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja składanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:01 pisząc że złożenie PROSTO graniczy z cudem miałem na mysli niedokładne wykonanie, nawierty i ogólna miernotę wykończenia - a nie sposób składania np. jedna szawka jest tak wykonana że podczas otwierania szuflady odpada lista ozdobna bo zachacza o nia szyflada - prawa jest ok a lewa listwa ciut za gruba i o takie klocki mi chodzi - no pewnie są tacy co kupione meble biorą na swój własny warsztat stolarski i poprawiaja - ja moge porównac z meblami FORTE - zupełnie inna bajka składasz i masz ! z Redami tak nie jest musisz poprawiac , doklejac a i tak łożyska z szufLAD nawet pustych wyplują niedługo kulki .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: składanie IP: 217.97.203.* 29.08.06, 14:23 Powtorze co pisalem wczesniej, ja nie mialem ZADNYCH, NAJMNIEJSZYCH problemow i przy skladaniu i przy uzytkowaniu (za wyjatkiem szuflad zlozonych bez kleju ;) ). Powiem wiecej, meble moje przezyly nawet pozniejsze przenoszenie, przewoz oraz czesciowy demontaz i montaz. Czesc przewozilem bez rozkrecania, czesc Z + znoszenie i wnoszenie na pietro (mieszkania w bloku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EB re_set IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:40 myślałam o kupieniu biurka i jakichś półek na książki z linii re_set BRW. może macie jakieś opinie na temat jakości tych mebli? dotychczas kupowałam meble z Bydgoskich Fabryk Mebli, fornirowane naturalną okleiną drewnianą (linia Walencja). są bardzo solidnie i porządnie wykonane. teraz myślę o zakupie biurka i spodobało mi się BRW, ale po tym co przeczytałam tutaj mam pewne obawy przed zakupem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sbs Re: re_set IP: 217.97.203.* 30.08.06, 10:19 Kup najlepiej meble Made in Bialystok i bedzie gites Odpowiedz Link Zgłoś