ralston 28.02.03, 12:46 ... no właśnie - będzie drugie złoto? Trzymam ksiuki za Adama. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Stanislaw Re: A dziś w Predazzo... IP: *.dip.t-dialin.net 28.02.03, 12:52 ralston napisał: > ... no właśnie - będzie drugie złoto? Trzymam ksiuki za Adama. Moze slyszales co w wywiadzie powiedzial byly niemiecki skoczek Weisflog? - Adam zaskoczyl nas zlotym medalem i zaskoczy jak w piatek nie zdobedzie drugiego:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 13:01 Ach, żeby to było tak proste jak mówi Jens... Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 13:07 ralston napisał: > Ach, żeby to było tak proste jak mówi Jens... To jest tak proste jak powiada Adaś - trzeba oddać dwa dobre, równe skoki... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 13:18 No, niby prawda... Ale Ingebrigtsen odgraża się, że wygra z Adasiem... O niedoczekanie jego! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 13:18 To co zaczynamy świetować .... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 13:44 Witaj Chatko - trans misję Telewizja, za przeproszeniem Oszołoma, Publiczna, zaczyna około 18 -tej naszego czasu :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 13:51 ralston napisał: > Witaj Chatko - trans misję Telewizja, za przeproszeniem Oszołoma, Publiczna, > zaczyna około 18 -tej naszego czasu :) Kurcze niech ktos doradzi jak polaczyc korepetycje, z wieczorkiem balkanskim i skokami Adasia :((( Witaj Ralsiku, juz zdrowy? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 13:54 chatka_ napisała: > ralston napisał: > > > Witaj Chatko - trans misję Telewizja, za przeproszeniem Oszołoma, Publiczn > a, > > zaczyna około 18 -tej naszego czasu :) > > Kurcze niech ktos doradzi jak polaczyc korepetycje, z wieczorkiem balkanskim i > skokami Adasia :((( > Witaj Ralsiku, juz zdrowy? Zabrać korepetytanta i telewizor na wieczorek bałkański - proste? A co do zdrowia - to już lepiej. Był u mnie mój ulubiony pan doktor. Ten który zaleca, żeby dużo pić. Och, jak ja się lubię stosować do jego zaleceń :))) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 14:11 ralston napisał: > Zabrać korepetytanta i telewizor na wieczorek bałkański - proste? Nie bardzo bo nie widzi mi sie zajmowanie 4 malymi dziecmi na imprezce :( Ale moze popracuje nad tematem zajec, Winter sports? :)z wykorzystaniem audio visuals, a potem biegiem do Famy, na tance zdaze! > A co do zdrowia - to już lepiej. Był u mnie mój ulubiony pan doktor. Ten który zaleca, żeby dużo pić. Och, jak ja się lubię stosować do jego zaleceń :))) A czy ten doktor nie mial na mysli herbatek ziolowych np. imbirowej? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 14:14 Pan doktor nie mówił co ma na myśli, ale o czym innym facet może myśleć jak nie o piwie? Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 13:42 ralston napisał: > Ale Ingebrigtsen odgraża się, że wygra z Adasiem... Odgrażała się żaba, że jak księżniczką zostanie to wszystkie bociany jej rycerz wymłóci... Złoto Adasiowi należy się jak chłopu ziemia! I basta! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 14:05 Nie ważne o któej zaczyna, wążne o któej my kończymy.... A ja sie smucę, że nie będzie startował M.Schmidt. Szczeże mówiąc gdy rywalizowował z Małyszem to ja trzymałem kciuki za Milkę... Szkoda mi go. W tym roku jest zupełnie bez formy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 14:07 Będzie dobrze - oby tylko Makaroniarze zawodów nie odwołali - że to niby zeskok za twardy albo za miękki... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 14:08 Na szczęście nie ma skoczków włoskich (poza Cekonem), więc Włochom to zwisa Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kolczugin Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 14:13 alex.4 napisał: > Na szczęście nie ma skoczków włoskich (poza Cekonem), więc Włochom to zwisa > Pozdr Niech im zwisa, oby jeszcze powiewało troszeczkę... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 14:15 Najlepiej od dołu, pod narty... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A dziś w Predazzo... 28.02.03, 15:36 O 20 będziemy wiedzieć czy możemy się bawić poatryjotycznie z Małyszem w tle Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś