poziomk 08.03.03, 17:53 Jako jeden z ostatnich chciałbym Naszym Forumowym dziewczynom, pannom, mężatkom, itd złożyć najlepsze żyxenia z okazji 8 marca. NAJLEPSZEGO :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: chatka_ Re: Foremki IP: *.piasta.pl 08.03.03, 18:14 PoziomKo dla mnie dzisiaj jestes pierwszy! Slowo! :)) Ale nie ostatni, wkladam obcasy i biegne na kolacje... :)))pa Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Foremki 09.03.03, 00:05 PoziomK-u nie będziesz ostatni. Z racji na to, że dopiero o tej porze się dziś loguję, to i życzenia spóźnione ode mnie wszystkim Foremkom :) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Foremki 09.03.03, 00:14 Ralsie jestes pierwszy, dzisiaj! Zyczenia jak najbardziej na miejscu, dzien kobiet jest wszakze codziennie, tak wczoraj mowilo wielu mezczyzn, ktorzy maja "ambiwalentny stosunek do tego komunistycznego swieta". Dla mnie jest raz do roku, ale nie bede sie klocic :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Foremki 09.03.03, 00:15 No fakt, w międzyczasie z dzisiaj się jutro zrobiło, a właściwie z wczoraj dzisiaj, eee... chyba się zaplątałem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Foremki 09.03.03, 17:59 Ale my nasze foremki pozrawiamy dalej. W końcu życzymy im wszystkiego najlepszego nie tylko od święta, ale nacodzień Odpowiedz Link Zgłoś