Gość: kelowna IP: *.bchsia.telus.net 22.09.06, 07:36 Macki PiS-u siegaja wszedzie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kelowna Samorządowy kandydat PO ''wzięty w kamasze'' IP: *.bchsia.telus.net 22.09.06, 07:38 Macki PiS-u siegaja wszedzie, parodia demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: si Przecież wiadomo że ich HONOR jest nic nie warty IP: *.eranet.pl 22.09.06, 10:52 Oni po prostu nie mają za grosz honoru A kaczory nie wiedzą co to jest honor Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Białoruś! 22.09.06, 08:51 Przecież takie metody stosuje nie kto inny, jak Aleksander Łukaszenko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: Białoruś! 22.09.06, 10:43 Miałem takie same skojarzenia. Tak samo posąpił Łukaszenka przed ostatnimi wyborami prezydenckimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aha Re: Białoruś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:48 zewsi napisał: > Miałem takie same skojarzenia. Tak samo posąpił Łukaszenka przed ostatnimi > wyborami prezydenckimi. I pomyliłes się. Tam i tutaj to czysty przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geralt taki sam obywatel jak kazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:18 to taki sam obywatel jak kazdy inny, dobry znak ze nie ma swietych krów. geralt.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: taki sam obywatel jak kazdy 22.09.06, 14:35 To teraz tylko czekac jak Jarka nam wezmą do armii, uuu zrobią z niego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: taki sam obywatel jak kazdy 22.09.06, 16:38 zewsi napisał: > To teraz tylko czekac jak Jarka nam wezmą do armii, uuu zrobią z niego kota. Jarek jest objety immunitetem. Premier to troche inna funkcja niz w samorzadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: taki sam obywatel jak kazdy 22.09.06, 18:21 pewnych rzeczy się nie robi. PIS nie ma klasy Odpowiedz Link Zgłoś
zewsi Re: taki sam obywatel jak kazdy 22.09.06, 21:38 To ja wiem, ze premeir to nie wykładowca uczelniany. Tyle, że żaden immunitet nie chroni od pójścia w kamasze. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Kocham PiS za jego pomysły 22.09.06, 08:13 jak w temacie :))) --- religiapokoju.blox.pl/2006/09/Prezydent-USA-GW-Bush-to-psychopata.html Odpowiedz Link Zgłoś
nike_air_max Re: W kamasze przed dniem wyborów 22.09.06, 08:17 Eeee, pojeździ trochę autem z otwartym oknem przeziębi się, pójdzie do lekarza i dostanie L4 na czas tego szkolenia. Autorytet w podobnej sprawie czyli niejaki Kurski, mówił zdaje się że sam decyduje kiedy jest chory i gdzie może się pojawiać wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3598461.html Odpowiedz Link Zgłoś
crazy Świetne zdjęcie , lol ;-)))))))) 22.09.06, 08:36 Który to? Jeden z dwóch co podtrzymują tło? GAZETO! DOBIERAJ ZDJĘCIA, ALBO ICH NIE DAWAJ... HAHAHA, ŚWIETNE NA PORANEK PIĄTKOWY... a co do treści, to rzeczywiście skandal, ale się przyzwyczailiśmy (albo się przyzwyczaimy. Pozdrawiam ciepło... Crazy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Ciekawe na co po 20 latach przyda się wojsku... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.06, 08:38 ...taki rezerwista? Pomijam, że facet kandyduje. Przecież to czysty idiotyzm i zmarnowana kasa podatników. Zero sensu. Nikt w armii nie wyobraża sobie chyba, że czynny zawodowo facet z codziennymi obowiazkami i rodziną na utrzymaniu co jakis czas urządza sobie prywatne ćwiczenia. Może jestem w błędzie? W zeszłym roku wezwano mojego męża na 3 dni. Po 18 latach i kompletnie bez związku z tzw. specjalnością wojskową lub wykonywanym zawodem. Wiekszośc jego kolegów przybyła z komórkami i załatwiała sprawy służbowe. Z wyjatkiem jednego "rezerwisty", każdy po raz 1 został wezwany na podobne ćwiczenia po odbyciu służby po studiach. Ćwiczenia polegały na lenieniu się i piciu piwa. Panie Ministrze, jaki to ma sens? Jakie Pan znajduje uzasadnienie marnujac pieniądze podatników i narażając pracodawców na straty w zwiazku z powołaniem pracownika na kilka dni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niby_oficer Zamiast armii zawodowej brzuchacze w mundurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:04 robią sobie cyrki, masz racje, sam byłem i w sumie nie narzekam, bo poczułem się jak na studiach :), gralismy w karty i pilismy, po co te ćwiczenia to nie wiem. Jakbym prowadził własną firme to by mnie szlag trafił, że marnuje czas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 7777 Re: Ciekawe na co po 20 latach przyda się wojsku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:24 MOIM ZDANIEM NAJWAżNIEJSZA JEST OJCZYZNA A NA DRUGIM PLANIE WALKA O STOłEK.NIK NA TEN TEMAT NIE POWINIEN NAWET DYSKUTOWAć. Odpowiedz Link Zgłoś
kawa_i to tylko twoje chore zdanie... 22.09.06, 21:04 ...bo poza tym, ze tu nie chodzi o walke o stolek tylko sluzbe narodowi glowa a nie miesniami to rzeczowa dyskusja jest cecha ludzi inteligentnych a ty na takiego nie wygladasz. pewnie jestes wojskowym - to wyszystko tulmaczy :-/. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gato85 Re: W kamasze przed dniem wyborów IP: *.pnet.com.pl 22.09.06, 08:40 to jest generalnie nie do wiary. moi znajomi wrocili z saxow - londyn i barcelona i opowiadali mi ze jak mowili na miejscu ze w polsce premier i prezydent to blizniacy to nikt nie wierzyl i traktowano to jako dobry kawal. i w tedy do mnie dotarlo, ze ja, chociaz ich nie cierpie, to po malu sie przyzywczajam, nie dziwi mnie juz to. i to mnie przeraza! dziwmy sie i buntujmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maverick.77 mam kolejny punkcik..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:58 ...do listy zatytułowanej: "Dlaczego chcę wyjechać z Polski?". Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: W kamasze przed dniem wyborów 22.09.06, 09:11 Nie przesadzajcie, zwykły przypadek. Rozmawiałem na ten temat z człowiekiem znającym procedury pracy WKU i nie doszukiwałby, się tutaj żadnej złośliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Zabawne, Wy w to wierzycie??? 22.09.06, 09:21 Krytyka małpiego rozumu. Zwyczajny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 09:39 Więc zgodnie z zasadą kto skorzysta... Podejrzewa się PiS. PiSuary do toalet! zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 09:43 intel-e-gent napisał: > Więc zgodnie z zasadą kto skorzysta... > Podejrzewa się PiS. A moze skorzysta PO, przecież Wy już macie kolejny argument przeciwko PiS-owi. Zobacz jak to teraz ładnie można używać argumentu faszyzacji kraju w walce propagandowej. Moze to sam zainteresowany maczał w tym palce, by dostać powołanie??:) Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 09:46 Tego też nie można wykluczyć. Tym bardziej, że SLD też może skorzystać. Tylko, że - te partie nie stosują takich metod... PiSuary do toalet! zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 12:46 intel-e-gent napisał: > Tego też nie można wykluczyć. Tym bardziej, że SLD też może skorzystać. Tylko, > że - te partie nie stosują takich metod... To nie to, że "nie stosują takich metod" (ja już jestem skłonna wierzyć, że KAŻDA partia może stosować WSZELKIE metody), tyle tylko, że partie nie będące u władzy mają na to o wiele mniejsze szanse... > Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Re: Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 13:27 SLD będąc u władzy jakoś nie stosowało takich metod... PiSuary do toalet! zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-pierniczek Niestety, ale tak. 22.09.06, 11:40 W kontekscie nagłej zmiany ordynacji (a sposób jej uchwalenia niezgodny z konstytucją), możliwych podsłuchów, błyskawicznych śledztw po 7 latach, powoływanie do wojska tuż przed wyborami nie wygląda na zwyczajny przypadek. Za dużo tych zwyczajnych przypadków. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski W kamasze przed dniem wyborów 22.09.06, 09:56 Brawo! Wreszcie wiem, do czego służy monopol w resortach siłowych. Odpowiedz Link Zgłoś
incipit Ka-CzKa działa 22.09.06, 09:59 gdzie się da. Wojsko też można wykorzystać. I minister Radek musi to niestety firmować. Współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Te "stalinowskie" metody kaczyńskich to już fakt.. IP: *.centertel.pl 22.09.06, 10:00 jestem w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOSKOWY Re: W kamasze przed dniem wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:01 BRAWO BRAWO BRAWO PISiaki to awangarda WIOCHY umiejom wszystko skręcić bo nie ma sie co dziwić toć one juz jako dzieciaki umieli podpier.olić Księżyc a tak naprawde to jak piknie ujeba.i Be.owego Jędrusia to jaki problem chwycić za jaja Truskolaskiego i chocholi taniec odpie.dolić ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
es_zet_pe Re: W kamasze przed dniem wyborów 22.09.06, 10:31 bzdury, sądzę że to czysty przypadek. Znając mechanizm działania monowskich instytucji, to całkiem wytłumaczalne. Powoływanie ludzi na ćwiczenia po kilka czy kilkanaście lat po zetce czy sprz-e jest całkiem normalne. Akurat trafiło na gościa z PO i ktos z tego robi wielką aferę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Joli Re: W polityce nie ma przypadkow... sa tylko wpad IP: *.icpnet.pl 22.09.06, 10:42 Jolka to teraz bedziesz w opozcji tak...? ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
pariah Kolejny zbieg okoliczności? 22.09.06, 10:50 Pod rządami tych żałosnych dyletantów i niedouków następuje wysyp zbiegów okoliczności- a to kogoś z kontrkandydatów w kamasze wezmą, a to Wąsacz idzie w tiurmu choć zarzuty są identyczne, jak były lat temu 4 i 5, to nagle w Krakowie po 2 latach ślimaka w dochodzeniu nagle jest szybki postęp. Ludzie - toż to jakiś koszmarny żart. PAMIĘTAJCIE WĘGRY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris W kamasze przed dniem wyborów IP: *.pwsz.legnica.edu.pl 22.09.06, 10:53 Może Tuskolaska;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: W kamasze przed dniem wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:54 Każdy musi proporcjonalnie odsłużyć ojczyźnie. A platformiastym, to zawsze nie w ten czas Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowany-pierniczek Bydło... 22.09.06, 11:32 Tylko to mi przychodzi do głowy widząc wszystkie machlojki naszej władzy, byleby wygrać wybory... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIOSKOWY Re: W kamasze przed dniem wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:34 I cieszy mnie że som tacy co szczynom wiary nie dajom i mówiom że to tylko deszcz oj wy głazajoby jedne jakom radość dajeta WIOSKOWYM ! Hej ! Odpowiedz Link Zgłoś
create wezwania wojskowe zamachem na wolność obywateli 22.09.06, 11:42 Wszystkie wezwania do odbycia służby wosjkowej poza stanem wojny są zwykłym zamchem na wolnośc obywateli. I to jest 100% prawda z którą urzędnicza armia niefachowa nie umie się pogodzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan1234 Re: wezwania wojskowe zamachem na wolność obywate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:53 zgadzam sie. dlatego nalezy albo masowo je ingorowac(co jest niekonformistycznym zachowaniem polagajacym na lamaniu chorego prawa) albo po prostu wyjezdzac z kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: wezwania wojskowe zamachem na wolność obywate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:56 Wyjeżdzać i zostawic go sąsiadom na zajęcie się zdegradowaną krainą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szokoloko jak za komuny.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:51 ...wsadzali za kratki czy powolywali do wojska wszelka opozycje to to wszystko byly tylko przypadki. mowie wam, tak bylo!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: PiS = DNO 22.09.06, 19:58 To nie jest rzeczywistość. Tylko małpi rozum przeciwników PiS-u. Ja się przykładowo dzisiaj dowiedziałem, że Truskolaski kandyduje, ludzie w WKU nie musieli tego wiedzieć, potrzebowali przeszkolić chłopa, zeby wszystko się w papierach zgadzało, wzięli tego który odpowiadał kryteriom. Proste. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: PiS = DNO 22.09.06, 20:03 Oj Kaczyński chyba u Łukaszenki pobierał nauki Odpowiedz Link Zgłoś
kamilar Re: PiS = DNO 22.09.06, 20:18 Zieliński radzi, by Truskolaski odesłał wezwanie, najlepiej z zaświadczeniem z państwowej komisji wyborczej, że został zarejestrowany jako kandydat. Ćwiczenia odbędzie zapewne w przyszłym roku. Gdyby to było świadome działanie to nie byłoby odwołania od decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jonek W kamasze przed dniem wyborów IP: *.e-wro.net.pl 22.09.06, 12:10 "... daję słowo honoru..." Byłem w wojsku i nauczyłem się że honor oficera nie ma żadnej wartości. Odpowiedz Link Zgłoś