Dodaj do ulubionych

W kamasze przed dniem wyborów

IP: *.bchsia.telus.net 22.09.06, 07:36
Macki PiS-u siegaja wszedzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: kelowna Samorządowy kandydat PO ''wzięty w kamasze'' IP: *.bchsia.telus.net 22.09.06, 07:38
      Macki PiS-u siegaja wszedzie, parodia demokracji.
      • Gość: fredek SP...AJ DZIADU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 07:47
        • Gość: si Przecież wiadomo że ich HONOR jest nic nie warty IP: *.eranet.pl 22.09.06, 10:52
          Oni po prostu nie mają za grosz honoru
          A kaczory nie wiedzą co to jest honor
      • moroux Białoruś! 22.09.06, 08:51
        Przecież takie metody stosuje nie kto inny, jak Aleksander Łukaszenko!!!
        • zewsi Re: Białoruś! 22.09.06, 10:43
          Miałem takie same skojarzenia. Tak samo posąpił Łukaszenka przed ostatnimi
          wyborami prezydenckimi.
          • Gość: Aha Re: Białoruś! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:48
            zewsi napisał:

> Miałem takie same skojarzenia. Tak samo posąpił Łukaszenka przed ostatnimi
            > wyborami prezydenckimi.

I pomyliłes się. Tam i tutaj to czysty przypadek.
            • alex.4 Re: Białoruś! 22.09.06, 18:22
              Białoruś.... czysta Białoruś....
      • Gość: Geralt taki sam obywatel jak kazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 14:18
        to taki sam obywatel jak kazdy inny, dobry znak ze nie ma swietych krów.

geralt.blox.pl/html
        • zewsi Re: taki sam obywatel jak kazdy 22.09.06, 14:35
          To teraz tylko czekac jak Jarka nam wezmą do armii, uuu zrobią z niego kota.
          • geralt9 Re: taki sam obywatel jak kazdy 22.09.06, 16:38
            zewsi napisał:

> To teraz tylko czekac jak Jarka nam wezmą do armii, uuu zrobią z niego kota.

Jarek jest objety immunitetem. Premier to troche inna funkcja niz w samorzadzie.
            • alex.4 Re: taki sam obywatel jak kazdy 22.09.06, 18:21
              pewnych rzeczy się nie robi. PIS nie ma klasy
            • zewsi Re: taki sam obywatel jak kazdy 22.09.06, 21:38
              To ja wiem, ze premeir to nie wykładowca uczelniany. Tyle, że żaden immunitet
              nie chroni od pójścia w kamasze.
    • alkud Kocham PiS za jego pomysły 22.09.06, 08:13

jak w temacie :)))

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/09/Prezydent-USA-GW-Bush-to-psychopata.html
    • nike_air_max Re: W kamasze przed dniem wyborów 22.09.06, 08:17
      Eeee, pojeździ trochę autem z otwartym oknem
      przeziębi się, pójdzie do lekarza i dostanie
      L4 na czas tego szkolenia. Autorytet w podobnej
      sprawie czyli niejaki Kurski, mówił zdaje się
      że sam decyduje kiedy jest chory i gdzie może się
      pojawiać
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3598461.html
    • crazy Świetne zdjęcie , lol ;-)))))))) 22.09.06, 08:36

Który to?

Jeden z dwóch co podtrzymują tło?

GAZETO! DOBIERAJ ZDJĘCIA, ALBO ICH NIE DAWAJ...

HAHAHA, ŚWIETNE NA PORANEK PIĄTKOWY...

a co do treści, to rzeczywiście skandal, ale się przyzwyczailiśmy (albo się
      przyzwyczaimy.

Pozdrawiam ciepło...

Crazy
    • Gość: Renia Ciekawe na co po 20 latach przyda się wojsku... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.09.06, 08:38
      ...taki rezerwista? Pomijam, że facet kandyduje. Przecież to czysty idiotyzm i
      zmarnowana kasa podatników. Zero sensu.
      Nikt w armii nie wyobraża sobie chyba, że czynny zawodowo facet z codziennymi
      obowiazkami i rodziną na utrzymaniu co jakis czas urządza sobie prywatne
      ćwiczenia. Może jestem w błędzie?
      W zeszłym roku wezwano mojego męża na 3 dni. Po 18 latach i kompletnie bez
      związku z tzw. specjalnością wojskową lub wykonywanym zawodem. Wiekszośc jego
      kolegów przybyła z komórkami i załatwiała sprawy służbowe. Z wyjatkiem
      jednego "rezerwisty", każdy po raz 1 został wezwany na podobne ćwiczenia po
      odbyciu służby po studiach. Ćwiczenia polegały na lenieniu się i piciu piwa.
      Panie Ministrze, jaki to ma sens? Jakie Pan znajduje uzasadnienie marnujac
      pieniądze podatników i narażając pracodawców na straty w zwiazku z powołaniem
      pracownika na kilka dni?
      • Gość: niby_oficer Zamiast armii zawodowej brzuchacze w mundurach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:04
        robią sobie cyrki, masz racje, sam byłem i w sumie nie narzekam, bo poczułem się jak na studiach :), gralismy w karty i pilismy, po co te ćwiczenia to nie wiem. Jakbym prowadził własną firme to by mnie szlag trafił, że marnuje czas.
      • Gość: 7777 Re: Ciekawe na co po 20 latach przyda się wojsku. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 17:24
        MOIM ZDANIEM NAJWAżNIEJSZA JEST OJCZYZNA A NA DRUGIM PLANIE WALKA O STOłEK.NIK
        NA TEN TEMAT NIE POWINIEN NAWET DYSKUTOWAć.
        • kawa_i to tylko twoje chore zdanie... 22.09.06, 21:04
          ...bo poza tym, ze tu nie chodzi o walke o stolek tylko sluzbe narodowi glowa a
          nie miesniami to rzeczowa dyskusja jest cecha ludzi inteligentnych a ty na
          takiego nie wygladasz. pewnie jestes wojskowym - to wyszystko tulmaczy :-/.
    • Gość: gato85 Re: W kamasze przed dniem wyborów IP: *.pnet.com.pl 22.09.06, 08:40
      to jest generalnie nie do wiary. moi znajomi wrocili z saxow - londyn i
      barcelona i opowiadali mi ze jak mowili na miejscu ze w polsce premier i
      prezydent to blizniacy to nikt nie wierzyl i traktowano to jako dobry kawal. i w
      tedy do mnie dotarlo, ze ja, chociaz ich nie cierpie, to po malu sie
      przyzywczajam, nie dziwi mnie juz to. i to mnie przeraza! dziwmy sie i buntujmy!
    • przesmiewca2 Sikorski 22.09.06, 08:47
      to szuja.
    • Gość: maverick.77 mam kolejny punkcik..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 08:58
      ...do listy zatytułowanej: "Dlaczego chcę wyjechać z Polski?".
    • kamilar Re: W kamasze przed dniem wyborów 22.09.06, 09:11
      Nie przesadzajcie, zwykły przypadek. Rozmawiałem na ten temat z człowiekiem
      znającym procedury pracy WKU i nie doszukiwałby, się tutaj żadnej złośliwości.
    • ponury_drwiacy_szyderca PZPRowskie metody PiSd 22.09.06, 09:20
      • kamilar Zabawne, Wy w to wierzycie??? 22.09.06, 09:21
        Krytyka małpiego rozumu. Zwyczajny przypadek.
        • intel-e-gent Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 09:39
          Więc zgodnie z zasadą kto skorzysta...
          Podejrzewa się PiS.

PiSuary do toalet!

zapiskizoblezonegomiasta.blox.pl
          • kamilar Re: Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 09:43
            intel-e-gent napisał:

> Więc zgodnie z zasadą kto skorzysta...
            > Podejrzewa się PiS.

A moze skorzysta PO, przecież Wy już macie kolejny argument przeciwko PiS-owi.
            Zobacz jak to teraz ładnie można używać argumentu faszyzacji kraju w walce
            propagandowej. Moze to sam zainteresowany maczał w tym palce, by dostać
            powołanie??:)
            • intel-e-gent Re: Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 09:46
              Tego też nie można wykluczyć. Tym bardziej, że SLD też może skorzystać. Tylko,
              że - te partie nie stosują takich metod...

PiSuary do toalet!

• koloratura1 Re: Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 12:46
                intel-e-gent napisał:

> Tego też nie można wykluczyć. Tym bardziej, że SLD też może skorzystać. Tylko,
                > że - te partie nie stosują takich metod...

To nie to, że "nie stosują takich metod" (ja już jestem skłonna wierzyć, że
                KAŻDA partia może stosować WSZELKIE metody), tyle tylko, że partie nie będące u
                władzy mają na to o wiele mniejsze szanse...
                >
                • intel-e-gent Re: Coś dziwnie korzystny dla PiS ten przypadek 22.09.06, 13:27
                  SLD będąc u władzy jakoś nie stosowało takich metod...

PiSuary do toalet!

• zaczarowany-pierniczek Niestety, ale tak. 22.09.06, 11:40
          W kontekscie nagłej zmiany ordynacji (a sposób jej uchwalenia niezgodny z
          konstytucją), możliwych podsłuchów, błyskawicznych śledztw po 7 latach,
          powoływanie do wojska tuż przed wyborami nie wygląda na zwyczajny przypadek.
          Za dużo tych zwyczajnych przypadków.
    • michalparadowski W kamasze przed dniem wyborów 22.09.06, 09:56
      Brawo! Wreszcie wiem, do czego służy monopol w resortach siłowych.
    • incipit Ka-CzKa działa 22.09.06, 09:59
      gdzie się da. Wojsko też można wykorzystać. I minister Radek musi to niestety
      firmować. Współczuję.
    • Gość: rado Te "stalinowskie" metody kaczyńskich to już fakt.. IP: *.centertel.pl 22.09.06, 10:00
      jestem w szoku
    • Gość: WIOSKOWY Re: W kamasze przed dniem wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:01
      BRAWO BRAWO BRAWO PISiaki to awangarda WIOCHY umiejom wszystko skręcić bo nie
      ma sie co dziwić toć one juz jako dzieciaki umieli podpier.olić Księżyc a tak
      naprawde to jak piknie ujeba.i Be.owego Jędrusia to jaki problem chwycić za
      jaja Truskolaskiego i chocholi taniec odpie.dolić ! Hej !
    • es_zet_pe Re: W kamasze przed dniem wyborów 22.09.06, 10:31
      bzdury, sądzę że to czysty przypadek. Znając mechanizm działania monowskich
      instytucji, to całkiem wytłumaczalne. Powoływanie ludzi na ćwiczenia po kilka
      czy kilkanaście lat po zetce czy sprz-e jest całkiem normalne. Akurat trafiło
      na gościa z PO i ktos z tego robi wielką aferę.
      • 1zorro W polityce nie ma przypadkow... sa tylko wpadki. 22.09.06, 10:35

• Gość: do Joli Re: W polityce nie ma przypadkow... sa tylko wpad IP: *.icpnet.pl 22.09.06, 10:42
          Jolka to teraz bedziesz w opozcji tak...? ;/
    • pariah Kolejny zbieg okoliczności? 22.09.06, 10:50
      Pod rządami tych żałosnych dyletantów i niedouków następuje wysyp zbiegów
      okoliczności- a to kogoś z kontrkandydatów w kamasze wezmą, a to Wąsacz idzie w
      tiurmu choć zarzuty są identyczne, jak były lat temu 4 i 5, to nagle w Krakowie
      po 2 latach ślimaka w dochodzeniu nagle jest szybki postęp.
      Ludzie - toż to jakiś koszmarny żart.
      PAMIĘTAJCIE WĘGRY!!!!
    • Gość: Kris W kamasze przed dniem wyborów IP: *.pwsz.legnica.edu.pl 22.09.06, 10:53
      Może Tuskolaska;)
    • Gość: gość Re: W kamasze przed dniem wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 10:54
      Każdy musi proporcjonalnie odsłużyć ojczyźnie. A platformiastym, to zawsze nie w
      ten czas
    • zaczarowany-pierniczek Bydło... 22.09.06, 11:32
      Tylko to mi przychodzi do głowy widząc wszystkie machlojki naszej władzy, byleby
      wygrać wybory...
    • Gość: WIOSKOWY Re: W kamasze przed dniem wyborów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:34
      I cieszy mnie że som tacy co szczynom wiary nie dajom i mówiom że to tylko
      deszcz oj wy głazajoby jedne jakom radość dajeta WIOSKOWYM ! Hej !
    • create wezwania wojskowe zamachem na wolność obywateli 22.09.06, 11:42
      Wszystkie wezwania do odbycia służby wosjkowej poza stanem wojny są zwykłym
      zamchem na wolnośc obywateli. I to jest 100% prawda z którą urzędnicza armia
      niefachowa nie umie się pogodzić
      • Gość: bogdan1234 Re: wezwania wojskowe zamachem na wolność obywate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:53
        zgadzam sie. dlatego nalezy albo masowo je ingorowac(co jest niekonformistycznym
        zachowaniem polagajacym na lamaniu chorego prawa) albo po prostu wyjezdzac z kraju.
        • Gość: Polak Re: wezwania wojskowe zamachem na wolność obywate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:56
          Wyjeżdzać i zostawic go sąsiadom na zajęcie się zdegradowaną krainą.
    • Gość: szokoloko jak za komuny.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.06, 11:51
      ...wsadzali za kratki czy powolywali do wojska wszelka opozycje to to wszystko
      byly tylko przypadki. mowie wam, tak bylo!!
    • laseczka.galby PiS = DNO 22.09.06, 12:06

• alex.4 Re: PiS = DNO 22.09.06, 18:23
        Taka jest Polska rzeczywistość...
        • kamilar Re: PiS = DNO 22.09.06, 19:58
          To nie jest rzeczywistość. Tylko małpi rozum przeciwników PiS-u.
          Ja się przykładowo dzisiaj dowiedziałem, że Truskolaski kandyduje, ludzie w WKU
          nie musieli tego wiedzieć, potrzebowali przeszkolić chłopa, zeby wszystko się w
          papierach zgadzało, wzięli tego który odpowiadał kryteriom. Proste.
          • alex.4 Re: PiS = DNO 22.09.06, 20:03

Oj Kaczyński chyba u Łukaszenki pobierał nauki
            • kamilar Re: PiS = DNO 22.09.06, 20:18
              Zieliński radzi, by Truskolaski odesłał wezwanie, najlepiej z zaświadczeniem z
              państwowej komisji wyborczej, że został zarejestrowany jako kandydat. Ćwiczenia
              odbędzie zapewne w przyszłym roku.
              Gdyby to było świadome działanie to nie byłoby odwołania od decyzji.
    • Gość: Jonek W kamasze przed dniem wyborów IP: *.e-wro.net.pl 22.09.06, 12:10
      "... daję słowo honoru..." Byłem w wojsku i nauczyłem się że honor oficera nie
      ma żadnej wartości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka