kilerka7 15.07.07, 10:01 Kupiłam taka tuniczkę tylko w żółtym kolorze-moim ulubionym :) - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hazel_dobkins Re: POMOCY-jaki dół? 15.07.07, 13:33 Przy takim kroju tuniki, dół musi być wąski..Rurki pasują idealnie, tak samo jak wąskie opinające uda spodenki do kolana.. Krój tuniki zakrywa biodra, więc może skuś się na experyment..jakoś nie widzę innego zestawienia.. Pencil skirt zupełnie mi z tą górą nie leży..:/ Odpowiedz Link Zgłoś
nelly.nelly Re: POMOCY-jaki dół? 15.07.07, 15:26 krój tej tuniki plus poziomy pas haftu na dole juz same w sobie poszerzają biodra, a z drugiej strony - też widzę ją tylko z rurkami, ew. leginsami Odpowiedz Link Zgłoś
cosmo_politanka Re: POMOCY-jaki dół? 15.07.07, 15:33 zgadzam sie, ze ta "falbana" dodatkowo Ci poszerzy Równiez polecam legginsy lub rurki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kilerka7 Chyba będę musiała zaryzykować 15.07.07, 21:53 Spróbuję z legginsami za kolano... W sumie nie wiem dlaczego spodobała mi się ta tuniczka, ja ja kupowałam w sklepie nie na allegro, zreszta widzę że ten sprzedawca nie ma żółtych... Genralnie tuniczki z falbanką na dole mi ostatnio jakoś się podobają , mimo, ze optycznie moze rzeczywiscie poszerzą mi biodra, ale co mi tam grunt abym się dobrze w tym czuła :) Odpowiedz Link Zgłoś