Dodaj do ulubionych

Lepper to prawdziwy europejczyk

22.09.06, 17:15
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3637108.html
Unia pobłogosławiła
czekamy więc na koalicję wyborczą Samoobrony-SLD-PD-UP-SDPL
Obserwuj wątek
    • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 18:19
      mcbride jak na razie to z Lepperem tworzy lk koalicję PIS. Widzę, że byłeś tym bardzo zdegustoany skoro tak to teraz odreagowujesz....:)))))
      • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:23
        alex.4 napisał:

> mcbride jak na razie to z Lepperem tworzy lk koalicję PIS. Widzę, że byłeś
        tym
        > bardzo zdegustoany skoro tak to teraz odreagowujesz....:)))))
        >

jeszce bardziej by mi się chciało rzygać na widok Wojtka Olejniczaka i Jurka
        Szmajdzińskiego czule całujacego się z Władkiem Frasyniukiem
        no ale jak dla ciebie to sama rozkosz
        więc i Leppera europejczyka w sojuszu z PD powitasz orgazmatycznie
        • fiat_lux Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:29
          pamietam jak kiedys pisales wszystkim co sie z toba nie zgadzali ze pluja zolcia
          nie widzialem tyle zolci i nienawisci na forum niz tej od was, forumowych
          "patriotow" i "obroncow kosciola"

juz dawno przestalo mnie to dziwic
          • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:36
            popatrz w lustro....tylko nie zapluj, bo bedzie slabo widac.....
            • fiat_lux Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:44
              kotwicz69 napisał:

> popatrz w lustro....tylko nie zapluj, bo bedzie slabo widac.....
              >

alez ja nie mienie sie obronca kosciola ani wyznawca chrzescijanstwa
              ani sie nie afiszuje tak patriotyzmem jak wy "prawdziwi polacy" - "tymczasowo"
              na wygnaniu

wasza hipokryzje mozna za to wkleic do encyklopedii jako doskonaly przyklad
              znaczenia tego slowa
              • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:46
                kotwicz dokonał kolejnego skrótu myslowego:)
                standart:)
              • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:49
                korej, tej co mowi o przynaleznosci i scislym dzialaniu ZOBu z AK, czy tez
                wikipedii.....patrz sprawa H.Batuty?
                a...nie zapomnij wspomniec pewnego zyda, ufo, itp..........
                • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:51
                  oj kotwicz czytanie tqwoich postó to czytsa rozkosz. Nikt inny nie potrafi pisać tak bez sensu jka ty. Z takim typowo poslkokatolickim zacietrzewieniem, gdzie neznajomośc faktów nie przeszkadza w słusznych interpretacjach. :):):)
                  • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:54
                    nie boj zaby.....i ucaluj Olejniczaka....w oba policzki, tfu!
                    • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:59

oj kotwicz widzę że zżerają cię pragnienia:)
                      • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:19
                        moje to te niespaelnione.....twoje juz sie spelnily......
                        Miller, Onyszkiewicz, Olejniczak, Oleksy, Jaskiernia, Suski w jednym
                        szeregu.....jednym rytmem....karzaca reka ludu.......tfu!
                        • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:27
                          jak wspomniałem twoja wiedza jest równa twojej kulturze osobistej. czyli równa zeru:)
                          Kotwicz w końcu to jka jest. czy jak PIS budował historyczny kompromis wchodząć w koalicję z partia postkomunistyczną jaką jest SO to dobrze czy nie????:):):)
                          • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:29
                            a co mnie obchodzi PiS badz Samoosiejka Samoobrona....PDolu....?
                            do towarzyszy z SLD i SdRP.....na doucznanie z historii najnowszej marsz......
                            • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:33
                              To, że jeśli jesteś taki antykomunistyczny to powinieneś protestować przeciwko tym co zawarli historyczny kompromis czyli przeciw rzadowi PIS. Tego wymagałay konsekwencja:)
                • fiat_lux Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:54
                  kotwicz69 napisał:

> korej, tej co mowi o przynaleznosci i scislym dzialaniu ZOBu z AK, czy tez
                  > wikipedii.....patrz sprawa H.Batuty?
                  > a...nie zapomnij wspomniec pewnego zyda, ufo, itp..........

nie. przyklad twojej hipokryzji. chyba wyrazilem sie jasno, chyba ze jezyka
                  zapominasz zakichany patrioto
                  • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:56
                    wyraz sie jasniej.....bo "jasno" to wyrazasz sie dosc czesto......
                    o jakiej hipokryzji mowa.......kataru jeszcze nie mam....ale czytajac twoje
                    posty moze dopadnie mnie alergia na wszystkie fiuty...nie tylko luxy......;)
                    • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:00

tradycyjna i wrozrcowy przykłąd dobrego wychowania. Wiedza kotwicza tradycyjnie dorównuje jego manierom:)
                      • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:20
                        o jakiej wiedzy mowa doktorku.....bo jeszcze nie zauwazylem aby ktos tu pytal o
                        wiedze, hipokryzja, zolc tak, ale wiedza.....gdzie;)?
                        • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:26

wspomniałem jedynie, że twoja wiedza którą prezentujesz w kolejnych watkach jest równoważna twojej kulturze osobistej. Możesz sie nei zgadzasz z pogladami fiata, ale obrażanie go nie jest przejawem kultury osobistej. Taki sposób prowadzenia przez ciebie dyskusrsu wynika z twoich braków w wiedzy czy wykształceniu.
                          • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:28
                            banany i ryby glosu nie maja......shut up:)!
                            fiat i obrazanie....moze zaczniemy od pierwszego wpisu fiata w tym
                            watku...he...;)?
                            • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:32

fiat zqrócił uwagę na niestosownośc tekstu mcbrode. A ty po raz kolejny pokazałeś że nie potrafisz dyskutować, a jedynie potrafisz obrzucac inwetkywami. od cały ty:)
                              • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:46
                                zwrocil uwage na niestosownosc.....buahahahhahha, dobre PDolu, dobre.....
                                • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:50
                                  twoja wiedza, podobnie jak dobre wychowanie, jest na równie niskim poziomie:)
                      • azp11 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 23.09.06, 20:36
                        Alex4, myślę tak sobie, że Kotwicz śni ci się po nocach. Nawet sygnaturkę mu
                        poświęciłeś; na tym forum to precedens. Nie wiem co o tym sądzić.
                        • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 23.09.06, 20:50
                          poglądy kotwicza też są na tym foruym wyjatkowe, osoba która ma tak sąłbe pojęcie o historii a przy okazji jest zwolennikiem bardzo ekcentrycznych poglądów jest mało. To osoba która w swojej niechęci do sowietów (szkoda, ze nie prezentowanej przed 1989 r.) byłby w stanie dogadywać się z innym zbrodniarzem Hitlerem. Na takich wariatów nalezy zwracać uwagę - z tego powodu
                          • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 25.09.06, 16:18
                            na Lojka, badz Wieczorkiewicza tez.....;)?
                            Suski....skad wiesz co robilem przed 1989?
                            znowu wrozysz z kart, czy z fusow...;)?

ze zbrodniarzami dogadywali sie inni......z Kiszczakiem, Jaruzelskim, z
                            Lesiakiem.....;)
                    • fiat_lux Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:02
                      kotwicz69 napisał:

> wyraz sie jasniej.....bo "jasno" to wyrazasz sie dosc czesto......
                      > o jakiej hipokryzji mowa.......kataru jeszcze nie mam....ale czytajac twoje
                      > posty moze dopadnie mnie alergia na wszystkie fiuty...nie tylko luxy......;)
                      >

mysle ze dokladnie to samo powiedzialby jezus. tak jest. miejsce w niebie masz
                      gwarantowane. szkoda jedynie ze hipokryzji nie widzisz. a moze nie wiesz co to
                      znaczy
                      • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:22
                        to drobnostka....przeciez ty....."oswiecony ateista".....wyznawca Krola Olka
                        Drabiniastego zapewne wytlumaczy zbladzonemu koledze........:)
                        • fiat_lux Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 22:13
                          z pustego to nawet i salomon nie naleje
              • Gość: kiczkis "Swoj swego do swego"... IP: *.telia.com 23.09.06, 18:42
                I... natychmiast antypolskie lajno i kundle lewackie "w prysiudy" poszly...
                • alex.4 Re: "Swoj swego do swego"... 23.09.06, 20:51
                  co za "cudowna" retoryka...
          • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:46
            mcbride jakw idac nie miał nic przeciw Lepperowi kiedy ten był w kolaicji z Kaczyńskimi. W tym miejscu odnowił się syndrom charakterystyczny dla osób jego pokroju. Nie wazne kto kim jest. Jeśli jest z nimi to jest z zasady dobry. I nie wazne jakie miał hasła. Liczą się doraźne sojusze pod które reinterpretuje się historię:)
            • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:50
              no juz was PDoli to nikt nie przebije.......
              z komuchami ramie w ramie....."bohaterowie" Solidarnosci....tfu!
              • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 19:59

O ile wiem pierwszy sojusz z postkomunistami zawarł kaczyński. W 1992 r. Olszewski który stał na czele bardzo mniejszościowego rządu zawarł sojusz z PSL, czyli dawnym ZSL. To zresztą nie uratowało tego skompromitowanego rządu przed upadkiem.
                PO raz pierwszy doszło do zawarcia koalicji pomiędzy ugrupowaniem postkomunistycznym a postsolidarnościowym w tej kadencji sejmu, kiedy PIS zawarł sojusz z postkomunistyczną Samobroną. Nie tylko stworzyli wspólny rząd,a le także zaproponowali SO wspólny start w wyborach. Tak został zawarty wielki kompromis. Więc jesli masz pretensje o układy z komuchami to zgłoś się najpiuerw do Kaczyńśkich. To oni dokonali historycznego kompromisu wchodząc w koalicję z LPR i SO.
                Tyle fakty:)
                • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:25
                  pewien wariat napisal....:
                  "....O ile wiem pierwszy sojusz z postkomunistami zawarł kaczyński..."
                  to malo wiesz.....
                  to z kim dogadywal sie A.M w Moskwie.....a J.K na polecenie Walesy rozmawial z
                  kim?
                  wyzej wymienieni plus "wiecznie" zywy Tadeusz pili wode z kim.....opozycja
                  komunistyczna...;)?
                  pragne przypomniec, ze bylo to dlugo przed 1992.....
                  • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:30
                    Michnik nie budował koalicji z postkomunistami. W 1989 r. rozmowy prowadzili w imieniu Wałęsy Kaczyńskich. Tyle, że nie wymienienie koalicji zbudowanej przez Kaczyńskiego wynikło z jej specyficznego charakteru. gdyby kaczyński i inni nie zaproponowali przejęcie odpowiedzialności nad Polską to nadal zapewne tkwilibyśmy w komunizmie.
                    W kazdym razie pudło kotwicz, bo Wałęsa do rozmów w sparwie koalicji uzywał kaczyńskich:)
                    • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:47
                      a ja myslalem, ze uzywal Kuronia z Lesiakiem, a w Moskie Michnika z
                      Wajda.....zobacz ty, to Kaczynscy dogadywali sie w Magdalence i nikt inny......
                      • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:55
                        Widzę że tekstu w Arcanach nie czytałeś a jedynie co napisało zycei Warszawy. Oj znowu kotwicz brak twojej wiedzy wychodzi na wierzch:)
                        • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 21:00
                          wystarczy to co powiedzial Walesa i Borusewicz, oraz historycy IPNu......
                          • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 21:06

Wałęsa wymienił także kaczyńskich, więc nie rozumiem co miałoby to zmieniać. W każdym arzie pierwszym twórcą kolaicji z postkomunistami byli kaczyńscy
                            • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 21:14
                              Kaczynski oficjalnie zaprzeczyl......
                              Lechu sie ustosunkowal....?
                              nie sadze.....
                              wiadomosci.wp.pl/kat,1342,statp,d2lhZG9tb3NjaURuaWE=,wid,8480237,wiadomosc.html?ticaid=125f5
                              • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 23.09.06, 08:05
                                w gazetach Wałęsa wspomniał o wymienieniu kaczyńskich jako osoby które w jego imieniu negocjowały. Tyle fakty
                • azp11 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 23.09.06, 21:43
                  Alex4 napisał:
                  W 1992 r. Olszewski który stał na czele bardzo mniejszościowego
                  rządu zawarł sojusz z PSL, czyli dawnym ZSL.
            • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:23
              alex.4 napisał:

> mcbride jakw idac nie miał nic przeciw Lepperowi kiedy ten był w kolaicji z
              Kac
              > zyńskimi.

kto to widział? miałeś taki sen?

W tym miejscu odnowił się syndrom charakterystyczny dla osób jego pok
              > roju. Nie wazne kto kim jest. Jeśli jest z nimi to jest z zasady dobry. I nie
              w
              > azne jakie miał hasła. Liczą się doraźne sojusze pod które reinterpretuje się
              h
              > istorię:)
              >

no no
              rozwiń myśl bo zbyt mało jeszcze wiemy reinterpretacji historii
              mów dalej
              • nutopia Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:30
                >makbrajd napisał:
                no no
                > rozwiń myśl bo zbyt mało jeszcze wiemy reinterpretacji historii
                > mów dalej

o jezu makbrajd coś ty zrobił....
                • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:33
                  oj...nie chcesz posłuchać arbitra elegancji, znawcy spraw wszelkich, człowieka
                  o wiedzy i zasługach dla ludzkości powszechnie znanych?
                  nie masz choć iskry nadziei, że choć płomyk jego wielkości Ciebie i nas tu
                  wszystkich zgromadzonych natchnie? ze staniemy się lepsi, mądrzejsi,
                  tolerancyjni i wogóle tacy super, ze aż nie wiem co mam jeszcze dodać bo żadne
                  słowa tego nie są w stanie wyrazić?

niech przemawia!
                  • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:34

mcbride to napisz czy do dziś nie czułeś odrazy do tych co zawarli sojusz z Lepperem? Bo przeciez ktos go do rządu powłała i uczynił wicepremierem...
                    • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:36
                      ja się przed toba cwaniaczku nie będę tłumaczył
                      nie raz pisałem co myślę, o taktyce współpracy z lepperem

a poza tym cokolwiek bym nie napisał i tak zinterepretujesz to, ze jestem
                      funamentalista co chce zamykać w obozie 15latków wszystkich
                      • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:39
                        Nie czułes odrazy moralnej przed "taktyczną" wspólpracą PISu z SO? Jakos nie widziałem abyś zakładał wątki temu poświęcone. Czy nie mierzi cie próba PIS do przekupienia takich person jak Beger czy Hojarska?
                        • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:39
                          napisałem co napisałem
                          trzeba było czytać i spróbować zrozumieć
                          • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:43
                            jakos do tej pory nie zauwazyłem twojego zażenowania osobą Leppera. A przeciez to nie jedyna kompromitująca osoba która związała się z PISem. Od wiceministra Kryżego, przez R. Giertycha (pierwsza osoba która w Polsce potrafiła uaktywnić młode osoby). To w końću Wrzodak jest tym agentem moskwy jak go okreslił Kaczyński? A jeśli tak to po co wschodzić z nim w koalicję:)))))
                            Uśmiecham się bo jestem rozbawiony twoja postawą
                            • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:48
                              alex.4 napisał:

> jakos do tej pory nie zauwazyłem twojego zażenowania osobą Leppera. A
                              przeciez
                              > to nie jedyna kompromitująca osoba która związała się z PISem. Od
                              wiceministra
                              > Kryżego, przez R. Giertycha (pierwsza osoba która w Polsce potrafiła
                              uaktywnić
                              > młode osoby). To w końću Wrzodak jest tym agentem moskwy jak go okreslił
                              Kaczyń
                              > ski? A jeśli tak to po co wschodzić z nim w koalicję:)))))
                              > Uśmiecham się bo jestem rozbawiony twoja postawą
                              >

jesteś klaunem z zawodu? czy dorabiasz sobie wieczorami na forum?
                              • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:52
                                Mcbride do tej poruy nie napisałęś słowa złego o rzadzie PIS. jak został wziety Lepper i Giertych do rządu to nie mozan było zauwazyć abyś miał kaca moralnego.
                                Obecny rząd jest zły. Potrzeba nam liberalmego rzadu (PO), aby Polska się rozwijała. Być może Kaczyński który nie umie współpracować z nikim doprowadzi do wczesniejszych wyborów w których PO wygra i przegoni PIS z rządów
                                • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 21:07
                                  wystarczy, że chór frustratów szceka na codzień jaki to PiS zły i wogóle
                                  jak się Polska wali id ojdzie do rozbiorów
                                  jak Kuczyński życzy Polsce najgorzej by się wszystko rozpadło byle PiS odszedł
                                  od władzy

wisz...jesteście tacy przewidywalni, tacy schematycznii
                                  a co wiecej...
                                  przypominacie Radio Maruja sprzed kilku lat gdy na jej antenie wieszczyli
                                  upadek polski i rozbiory itd....teraz wy to robicie:))
                                  • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 23.09.06, 08:03
                                    Kaczyuński zakiwał się. Przez ostatni rok rządzi PIS. Rezulaty są bardzo mizerne. Jak na razie hasła PIS zostały skompromitowane.
                  • nutopia Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:59
                    makbrajd napisał:

> oj...nie chcesz posłuchać arbitra elegancji, znawcy spraw wszelkich,
                    człowieka
                    > o wiedzy i zasługach dla ludzkości powszechnie znanych?
                    > nie masz choć iskry nadziei, że choć płomyk jego wielkości Ciebie i nas tu
                    > wszystkich zgromadzonych natchnie? ze staniemy się lepsi, mądrzejsi,
                    > tolerancyjni i wogóle tacy super, ze aż nie wiem co mam jeszcze dodać bo
                    żadne
                    > słowa tego nie są w stanie wyrazić?
                    >
                    > niech przemawia!
                    >
                    hmm
                    nie przekonałeś mnie:)
                    • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 21:04
                      no...ja siebie też nie przekonałem...
                      ale chciałem być miły...znaleźć cos pozytywnego
                • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 21:05
                  mysl to on rozwijal niejednokrotnie......;):
                  forum.demokraci.pl/profile.php?id=1014&s=0
              • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:31
                Wystarczy zobaczyć co ty i tobie podobni piszą o tych którzy doprowadzili do końca komunizmu w Polsce:)
                • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:35
                  alex.4 napisał:

> Wystarczy zobaczyć co ty i tobie podobni piszą o tych którzy doprowadzili do
                  ko
                  > ńca komunizmu w Polsce:)
                  >

a z czego ty się wogóle tak cieszysz, że niemal każdy post (niezależnie co
                  piszesz) kończysz uśmiechnietą mordką?
                  to jakiś nowy styl w PD? było coś na szkoleniu partyjnym by się uśmiechać? czy
                  podpatrzyłeś to tak sam z siebie od swego nowego wodza Wojtusia Olejniczaka?
                  • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:41
                    Widze olbrzymie zdenerwowanie w twoich wypowiedziach. Daj na luz. Rozpadłą się PISowi koalicja, nie ma szans na blok, który miał pokonać PO. Teraz wszystko zalezy od tego czy PIS przekupi kilku posłów SO, i Pawlak zgodzi się na role wyznaczoną mu przez PIS. Jest wielkie prawdopodobieństwo, że PO wygra wybory do samporządu. Włądza wymyka się z rąk PISu. To jednak nie powód aby tracić dobre maniery
                    • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:50
                      alex.4 napisał:

> Widze olbrzymie zdenerwowanie w twoich wypowiedziach. Daj na luz. Rozpadłą
                      się
                      > PISowi koalicja, nie ma szans na blok, który miał pokonać PO. Teraz wszystko
                      za
                      > lezy od tego czy PIS przekupi kilku posłów SO, i Pawlak zgodzi się na role
                      wyzn
                      > aczoną mu przez PIS. Jest wielkie prawdopodobieństwo, że PO wygra wybory do
                      sam
                      > porządu. Włądza wymyka się z rąk PISu. To jednak nie powód aby tracić dobre
                      man
                      > iery

buhahahhahahah
                      no teraz sie w końcu usmiałem
                      pomyliły ci się posty;)
                      hahahaha
                      o uśmichniętej mordce odpwoiedziałeś w innym miejscu;)

a o manierach mi nie mów kolego
                      czyż to nie ty nazwaleś swego czasu katolicyzm gó..aną religią?
                      :/
                      • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 20:53
                        iwdzisz pamięc się zawodzi. Bo ja czegoś takiego nie napisałem. Ale czego możan się spodziewąć po PISowskim propagandziście, który do tej pory nie widział nic złego w wicepremierze Lepperze
                        • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 21:05
                          piecyk się zjawi to linka wrzuci
                          • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 21:07
                            to niech wrzuci i wyjdzie że jesteś kłamcą
                            • makbrajd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 21:08
                              jeśli przejezyczłyme się to przykto mi z tego powodu
                              ale starsi forumowicze pamietają twe porównanie religii katolcikiej i jej
                              wyznawców do gówna
                              • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 23.09.06, 08:06
                                czekam na link, a potem na twoje przeprosiny za pomówienie
                                • azp11 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 23.09.06, 21:56
                                  Znowu Alex4 idziesz w zaparte. I na przeprosiny jeszcze czekasz! Masz tupet.
                                  • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 25.09.06, 11:21
                                    Po prostu mam rację
                                    • azp11 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 25.09.06, 22:08
                                      Musiałbyś to powtórzyć z tysiąc razy, żeby stało się to prawdą. Jak na razie
                                      fakty świadczą przeciw tobie. Brak ci odwagi cywilnej.
                                      • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 26.09.06, 09:08
                                        jednak nie jesteś osoba myślącą:)
                                        • azp11 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 26.09.06, 19:27
                                          Znowu zmieniasz temat. Nie masz za grosz odwagi cywilnej.
                        • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 22.09.06, 22:34
                          no zobacz Suski co sie porobilo, twoja umilowana UE tez patrzyla na Andrzeja z
                          uznaniem....:
                          "...UE nieoficjalnie: Lepper to profesjonalista

Komisja Europejska odmówiła komentarzy w sprawie odwołania Andrzeja Leppera z
                          funkcji wicepremiera i ministra rolnictwa. Nieoficjalnie źródła unijne
                          przyznają, że był "pragmatyczny, profesjonalny i grzeczny".

"Komisja Europejska uważa zmiany w polskim rządzie za wewnętrzną sprawę Polski
                          i nie będzie tego komentować" - powiedziała rzeczniczka KE Pia Ahrenkilde
                          Hansen pytana o odwołanie Leppera.

Nieoficjalnie źródła unijne, bliskie komisarz ds. rolnictwa Mariann Fischer
                          Boel, powiedziały - zastrzegając, że nie znają powodów odwołania - że Lepper
                          jako minister rolnictwa broniąc w Brukseli interesów polskich rolników
                          był "pragmatyczny i profesjonalny".

"Jego spotkania z komisarz zawsze były bardzo rzeczowe. Lepper był
                          pragmatyczny, profesjonalny i grzeczny. Zgłaszał bardzo dużo żądań, więcej niż
                          inni ministrowie. Oczywiście nie na wszystko się zgadzaliśmy - na pewne rzeczy
                          tak, na inne nie. Ale szczerze mówiąc - Lepper był profesjonalny" - powiedziały
                          anonimowe źródła w KE.

Dziennikarze zajmujący się tematyka rolną w Unii powiedzieli natomiast, że byli
                          trochę "rozczarowani" Lepperem, spodziewali się bowiem, iż "ubarwi" nudne
                          czasem obrady unijnych ministrów. "W rzeczywistości okazał się mniej
                          kontrowersyjny, niż się spodziewaliśmy" - powiedział brytyjski dziennikarz...."
                          • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 23.09.06, 08:07
                            patrz o Kaczyńskim takiego dobrego zdania nie mają. Zresztą w USA Kaczyński też nie spotkał się z dobrym przyjęciem. Bush praktycznie nie miał dla niego czasu
                            • kotwicz69 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 25.09.06, 16:22
                              Bush=Prezydent......Kaczynski=Premier.....do zwyczaju nalezy, ze premier
                              spotyka sie z wiceprezydentem.........zapytaj Geremka....on juz ci to
                              wytlumaczy......;)
                              • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 26.09.06, 09:09
                                A dla Sarkozy`ego Bush czał miał. Na tym polega róznica pomiędzy Polską Kaczyńskich a Francją
    • kamilar A co jest takiego złego 22.09.06, 20:01
      w koalicji z Lepperem-Saoobroną. Kaczyńscy i PiS, partia moralna, nie widzieli w
      tym nic złego??
      • fiat_lux Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 20:04
        kamilar napisał:

> w koalicji z Lepperem-Saoobroną. Kaczyńscy i PiS, partia moralna, nie widzieli
        > w
        > tym nic złego??

jest zlego w tym to ze makbrajd z pasja nienawidzi wszystkich tych co mu nie na
        reke, jak przykazal sam jego szef jezus
        • alex.4 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 20:12
          PIS zależy na włądzy. Lepper był dobry dokąd głosował za wszystkimi projektami PIS. Teraz PISowcy są sfrustrowani. Nie będzie blokowania listy, być może będą wcześniejsze wybory... dlatego reaguja agresją
      • kotwicz69 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 20:26
        okreslenia "konieczne zlo" nie znasz.....;)?
        • kamilar Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 20:30
          A czemu tylko PiS ma prawo na popełnianie tego "koniecznego zła". Czemu inne
          partie nie mają prawa do takiej koniecznosci??
          • duch_zenona Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 20:47
            Ponieważ każda koalicja z udziałem postkomunistów zblokuje to, co teraz
            najważniejsze dla Polski:

- wprowadzenie rządów prawa, zwalczenie korupcji, rozliczenie afer i złodziejstwa
            - zmniejszenie biurokracji, odchudzenie budżetu.
            - oczyszczenie życia politycznego - lustracja i dekomunizacja.

Nie ma pewności czy PiS znajdzie dostateczne poparcie wśród nowych koalicjantów,
            by wykonać wszystkie te zadania, ale warto dać im szansę.

Jest natomiast PEWNE, że każda koalicja z udziałem postkomunistów blokując te
            zadania pogrąży Polskę zgodnie ze scenariuszem węgierskim.
            • kamilar Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 20:51
              >- wprowadzenie rządów prawa, zwalczenie korupcji, rozliczenie afer i złodziejstwa
              *Tak już ja widzę jak PiS się tym zajmie
              >- zmniejszenie biurokracji, odchudzenie budżetu.
              *Żeby to zrobićto PiS musi odejsc bo zwieksza biurokrację i wydatki.
              >- oczyszczenie życia politycznego - lustracja i dekomunizacja-
              *ludzie mojego pokolenia mają gdzieś gierki piaskowych dziadków. W piaskownicy
              niech się dekomunizuja, my chcemy normalności.

Mam wrażenie, że twoje myślenie o PiS jest myśleniem wybitnie życzeniowym,
              postulaty owszem fajne i słuszne, tylko że PiS ich nie realizuje i nie
              zrealizuje. Ja bym chcial się więcej o zawiszy dowiedzieć i SKOKACH.
              • alex.4 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 20:55
                No i dlaczego szafa lesiaka nie została odtajniona choć o zapowiadał Kaczyńśki. Ciekawy jestem czy uda się powołąć w tym jeszcze sejmie komisje do spraw SKOKów
                • duch_zenona Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 22:28
                  nie oglądaz dziennika alex? Bodajże wczoraj było o Lesiaku.
                  • alex.4 Re: A co jest takiego złego 23.09.06, 13:37
                    Kiedy będzie odtajniona szaf Lesiaka? To jest klucz do zrozumienia tamtej sprawy
              • duch_zenona Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 22:23
                Jestem za ujawnieniem WSZYSTKICH afer. Przecież jak nawet PiS wyjdzie z
                założenia, że afery komunistów mają pierwszeństwo, bo nie wiadomo jak długo
                przetrwa koalicja, to i tak następna ekipa ich rozliczy.

Raz otworzonej puszki z aferami zamknąć się już nie da. Ważne, że PiS chce
                przerwać cichą zmowę między komunistami a częścią opozycji jeszcze z Magdalenki
                - my waszych aferałów nie ruszamy a wy naszych.
                • kamilar Re: A co jest takiego złego 23.09.06, 09:46
                  Wszystko fajne i słuszne, ale w życiu liczą się nie tylko afery. Ważna jest też
                  polityka zagraniczna a to jest klapa, reformy finansów-druga klapa. PiS sprawia
                  wrażenie, jakby żył jedynie aferami.
                  • alex.4 Re: A co jest takiego złego 23.09.06, 13:37

Jesli chodzi o afery PIS też nie ma sukcesów:)
                    A co wiecej zaczynają się pojawiać afery z PIS w roli głównej
                    • kotwicz69 Re: A co jest takiego złego 25.09.06, 16:23
                      tak, tak nawet sondaz on tym byl....buhahahahah;)!
          • kotwicz69 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 20:49
            a kto im broni.....zrobili w 89, 92....sprobuja jeszcze raz.......
            nie wierze, ze tym razem to sie uda.......
            • alex.4 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 20:59
              kotwicz - kto wziął do rzadu Leppera???? Proste pytanie:)
              • kotwicz69 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 21:02
                nie chcial a musial.....znasz....;)?
                • alex.4 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 21:05
                  nie musiał
                  • kotwicz69 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 21:06
                    a szto mial zdzelac.......poprosic PD....;)?
                    • alex.4 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 21:07
                      Nikt nikogo nie zmusza do wzięcia włądzy. jakby liczyły się dla nich pryncypiato koalicji z Lepperem by nie zawarli
                      • kotwicz69 Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 21:15
                        to jakie sa wasze pryncypia, ktore powoduja sojusz z czerwonymi.....?
                        • duch_zenona Re: A co jest takiego złego 22.09.06, 22:33
                          kotwicz69 napisał:

> to jakie sa wasze pryncypia, ktore powoduja sojusz z czerwonymi.....?
                          >
                          -----------------------
                          ich pryncypia są następujące:

- nie dopuścić do rozliczenia afer
                          - nie dopuścić do lustracji i dekomunizacji
                          - odnowić złodziejskie układy z częścią tzw "opozycji" i dalej kraść.
                          • Gość: tidi Re: A co jest takiego złego IP: *.proxy.aol.com 23.09.06, 03:58
                            Stokrotna prawda p. Zenku !
                            Najwyrazniej , w zachowaniu "opozycji" wobec PiS slychac chichot Lenina , ktory
                            smial mawiac : "Glowny wrog jest we wlasnym kraju" .
                            Nasz forumowy "alosza" i jemu podobni ...podjeli ta bezgranicznie ofiarna
                            walke /rewolucyjna/ przeciwko wlasnemu rzadowi , ku szczesciu wszystkich .
                            Szczesc im Marx i Engels !
                            • alex.4 Re: A co jest takiego złego 23.09.06, 08:09
                              Potrzeba Polsce rozliczenia afer. Np. SKOKów.
                              WQidzę że zenuś i tidi stoja na markistowskim stanowisku (stalinowskim), że w miarę budowy socjalizmu opór przeciwników ustroju staje się większy:) oj leniniści:)
                              • Gość: tidi Re: A co jest takiego złego IP: *.proxy.aol.com 23.09.06, 22:02
                                "aloszka" , ty dobrze sie czujesz ?
                                To nie moje ugrupowanie , ktorego jestem sympatykiem wiaze sie z czerwonymi i
                                tworzy front oporu . Wiec jest bezsensem wyzywanie mnie od "leninisty" . A
                                nawet gdybym na to przyzwolil , to jak siebie w tym przypadku nazwiesz ?
                                • alex.4 Re: A co jest takiego złego 25.09.06, 11:25
                                  a skad wiessz z czym się łaczy moje ugrupwoanie. Duch święty ci to powiedział? masz wiedzę w tej materii?
                                  Co wzniejsze, PIS rzadzi zupełnie tak samo jak SLD. Popełnia wszystkie błędy które popełniali tamci. Niczym się od nich nie rózni.
                                  • kotwicz69 Re: A co jest takiego złego 25.09.06, 16:25
                                    Duch Swiety to nie...ale "twoja" strona czemu nie....;):
                                    demokraci.pl/index.php?do=standard&navi=0001,0037tfu!
                                  • duch_zenona Re: A co jest takiego złego 25.09.06, 16:29
                                    alex.4 napisał:

> a skad wiessz z czym się łaczy moje ugrupwoanie. Duch święty ci to powiedział?
                                    > masz wiedzę w tej materii?
                                    > Co wzniejsze, PIS rzadzi zupełnie tak samo jak SLD. Popełnia wszystkie błędy kt
                                    > óre popełniali tamci. Niczym się od nich nie rózni.
                                    --------------------------
                                    To dlaczego wasza partia krytykuje tylko PiS a z SLD tworzy koalicję?

Bo z PiS kraść nie można a z SLD - owszem? A może zależy wam na poparciu Ałganowa?
                                    • alex.4 Re: A co jest takiego złego 26.09.06, 09:10
                                      ja nie jestem członkiem żadnej partii. Start z listy SLD byłby dla mnie taką samą sprawą jak z PIS.
                                      • kotwicz69 Re: A co jest takiego złego 26.09.06, 14:09
                                        wyrzucili cie PDole......;)?
                                        za co.....chyba czarny PR, ktory uprawiasz na tym forum.....:)))))
                                        • alex.4 Re: A co jest takiego złego 26.09.06, 18:43
                                          jesteś dużo głupszy niż myślałem:) ato w twoim przypadku byłą bardzo duża sztuka:)
                                          • kotwicz69 Re: A co jest takiego złego 26.09.06, 18:52
                                            najpierw musialbys myslec, a dla czlonka badz sojusznika Zwiazku Dzialkowcow,
                                            nie wspominajac SLD to dopiero sztuka.....;)
                                          • azp11 Re: A co jest takiego złego 26.09.06, 19:01
                                            Alex4 napisał:
                                            jesteś dużo głupszy niż myślałem:)
                                            • alex.4 Re: A co jest takiego złego 26.09.06, 19:09
                                              azp jak będziesz w końcu napisać coś ciekawego to wtedy napisz. W przeciwnym wypadku szkoda prądu
                                              • azp11 Re: A co jest takiego złego 26.09.06, 19:17
                                                Nie masz Alex4 nikogo, kto pomógłby ci w pisaniu? Przecież to co prezentujesz
                                                na tym forum to analfabetyzm.
    • kamilar A u mnie KAczyński zyskał trochę szacunku 23.09.06, 21:48
      wywalając Leppera z koalicji.
      Machiavellizmowi stanowcze NIE
      • alex.4 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 25.09.06, 11:24
        Ale to włąśnie jest makiawellizm. Otóż na początku roku PIS dominowało w sondażach w w elektoracie wiejskim. Prawie połowa chłopów byłą gotowa na niego głosować. W połowie roku ten trend został odwrócony i ziś w tym elektoracie dominuje SO. PIS wyrzucił leppera, aby odzyskać ten elektorat. To gra o głosy.
        Tym bardziej, że Pozycja PIS słabnie także w wielkich maistach w elektoracie wykształconym (byli w tej kategorii słąbsi od PO ale mieli swój zanczący fragment tortu)
        • kotwicz69 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 25.09.06, 16:32
          "....Tym bardziej, że Pozycja PIS słabnie także w wielkich maistach w
          elektoracie wykształconym...".....skad wiesz.....Duch Swiety cie nawiedzil...;)?
          • duch_zenona powtórzę pytanie. 25.09.06, 16:49
            alex.4 napisał:

> Co wzniejsze, PIS rzadzi zupełnie tak samo jak SLD. Popełnia wszystkie błędy kt
            > óre popełniali tamci. Niczym się od nich nie rózni.
            --------------------------
            To dlaczego wasza partia krytykuje tylko PiS a z SLD tworzy koalicję?

Bo z PiS kraść nie można a z SLD - owszem? A może zależy wam na poparciu Ałganowa?
            • kotwicz69 Re: powtórzę pytanie. 25.09.06, 16:55
              i jeszcze garsc cytatow z "autorytetow" polskiej polityki....:
              "...Jan Maria Rokita (PO)
              W Polsce kwitnie atmosfera agresji i pogardy. Obraża się ludzi. A symbolem tego
              jest Andrzej Lepper, który z przestępcy stał się wicepremierem.

Donald Tusk (PO)
              PiS i Lepper próbują zmonopolizować władzę.

- Gdyby na podstawie fałszywej interpretacji konstytucji miało dojść do
              wyborów, oznacza to kryzys polityczny, jakiego ostatnie 15-lecie nie znało. Nie
              mogę wykluczyć, że my tej decyzji nie zaakceptujemy. Nie mamy możliwości, by
              usunąć prezydenta z urzędu. Trzeba by wypowiedzieć obywatelskie posłuszeństwo.
              - Czyli?
              - Trzy kropki postawcie.

Władysław Frasyniuk (PD)
              Co zrobić z tym szaleństwem? Psychiatra? Czy lepiej wysadzić się w powietrze?
              Ja zaczynam rozumieć terrorystów i zaczynam rozumieć zorganizowaną
              przestępczość.

Marek Edelman (PD)
              ...Jeśli koalicja będzie w dalszym ciągu kształtować kraj to szczerze wierzę,
              że nasza wolność jest zagrożona. ...Prześladowania zaczynają się od drobnych
              spraw: najpierw język, potem pobicia, w końcu morderstwo.
              ...Chcę zwrócić uwagę, że rząd daje wsparcie najbardziej reakcyjnym prądom
              ksenofobii i antysemityzmu.
              ...Radio Maryja powinno zostać zamknięte.

Aleksander Smolar (prezes Fundacji im. Stefana Batorego, Unia Wolności)
              Koncepcja roli PiS-owskiej elity ("zakonu sprawiedliwych") w transformacji
              Polski przypomina bardzo koncepcję partii awangardowej autorstwa Lenina.

Andrzej Celiński (SdPL)
              Pytam panów z IPN: czy wyście się z ch...... łby pozamieniali?!...." ;)
              • cygan37 Re: powtórzę pytanie. 26.09.06, 13:18
                Wiwat Lepper!
                Jest ci on Mężem Opatrznościowym wszystkich Polaków?
                Gwarancją normalności skarlałej polityki elit i warszawskich salonów?
                Jest wyraźnym głosem zdrowego, chłopskiego rozsądku jakiego chłopom polskim
                nigdy nie brakowało czy to u boku Kościuszki czy Drzymale czy Witosowi?
                Wyprowadzi Andrzej Polskę na na prostą z normalnymi z wszystkimi sąsiadami
                układami gdzie Polska jako partner a nie jako parias postrzegany będzie?
                Upodmiotowi upodlonych polskich chłopów i najemników kapitalizmu do roli im
                właściwej - gospodarzy w swoim domu?
                Wskaże w końcu miejsce złodziejom i zdrajcom Ojczyzny właściwe choćby i białe
                kołnierzyki nosili i Oxfordy pokończyli.
                Nie ma dziś w Polsce osoby bardziej właściwej by spełnić to wielkie zadanie,
                dlatego Andrzeju - szczęść Boże, nasze serca przy Tobie!
                Sprawiedliwość zwycięża gdy losy Polski w swe spracowane dłonie biorą ci co
                Zywią y Bronią.
            • kamilar Re: powtórzę pytanie. 26.09.06, 16:44
              duch_zenona napisał:

> Bo z PiS kraść nie można a z SLD - owszem? A może zależy wam na poparciu Ałgano
              > wa?

Jako odpowiedź wkleję tekts: kotwicz69 napisał:

> .....skad wiesz.....Duch Swiety cie nawiedzil...;)
              • duch_zenona Re: powtórzę pytanie. 26.09.06, 16:48
                A zauważyłeś, kamilar taki mały znaczek na końcy zdania? Właśnie taki.

To było pytanie a nie stwierdzenie, aczkolwiek alex nie zaprzeczył.
              • kotwicz69 Re: powtórzę pytanie. 26.09.06, 18:14
                bez pytania o copyrights.....no, no kamilar......;)
                • alex.4 Re: powtórzę pytanie. 27.09.06, 20:01
                  Wszelka korupcja jest zła. Tak SLD jak PIS
            • alex.4 NIe można kraść - czy to SLD czy PIS 27.09.06, 20:01
              To dosyć oczywiste
          • alex.4 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 09:11
            sondaże, socjolodzy. kotwicz zanim zaczniesz się wypowiadać poczuytaj sobie fachowe rzeczy na dany temat, a nie po raz kolejny kompromitujesz sie
            • makbrajd Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 10:38
              jedyne słuszne sondaże to te w gw i na jej zamówienie a jedyni słuszni
              socjolodzy to ci, którzy publikują w GW
              • kotwicz69 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 14:12
                a jedynym slusznym ich interpretorem jest aleksiej IV....;)!
                • alex.4 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 18:43
                  sondaże naukowych ośrodków badawczych, nie zamawiane przez partie polityczne:)
                  • kotwicz69 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 18:49
                    taaaaakm jak ten zamowiony przez Batorego w sprawie korupcji partii
                    politycznych....buhahahahahhah!
                    • alex.4 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 19:08
                      Tak kotwicz, lepiej przeczyć faktom, niż przynać się do porażki. Tak samo uważasz, że sondaż Dziennika (a więc gazety proPISowskiej), który pokazał że 70% Polaków uważa iż PIS nie umie rządzić jest zafałszowany? Albo sondaż CBOS, w którym jedynie co trzeci Polak pozytywnie oceniał Kaczyńskiego a połowa negatywnie?
                      • kotwicz69 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 19:32
                        czyzby sondaz Batorego byl rzetelny....?
                        a skad wiesz , ze Dziennik jest gazeta PiSowska, znowu Duch Swiety palce
                        macza...;)?
                        • alex.4 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 19:36
                          propisowską z nie pisowską. A miałęś kiedyś w rękach Dziennik? Z twojej odpowiedzi jasno wynika, że nie:) PO prostu nie mieszkasz w Polsce więc pewnych rzeczy nie wiesz, które dla Polaków są dosyć oczywiste
                          • kotwicz69 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 19:39
                            szczegolnie gdy sa PDolami i ida do poduszki z GW........;)
                            na dobranoc to chyba szklo kontaktowe zamiast dobranocki.....;)?
                        • alex.4 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 19:40
                          w przypadku batorego to jest to dziwna wiadomość. Tym bardziej, że w internetowych wiadomosciach nie podano bardzo waznej wiadomosci. Wedle przedstawiciela fundacji kilka dni po ukazaniu się tego sondazu to
                          - istniały dwa sondaże
                          - w jednym pytano się o korupcje. W nim większość ankietowanych nie wymieniło zadnej partii jako najbardziej skorumpowanej (przeważały odpowiedzi wszyscy). Nie było konkretnego w nim pyania. W tym sondazu kilka procent osób wskazało dana partię polityczną i PIS był na czele rankingu
                          - w drugim sondazu pytano się o koripcje w Polityce. W tym sondazu najwięcej negatywnych opinii miała SLD, potem SO i PIS.
                          Zapewne news o pomyłce Batoregow ziął się z pomyłki obu sondazy ze soba. Najpierw batory prezdstawił pierwszy sondaż a jakims czasie drugi. I cała zagadka
                          • kotwicz69 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 19:43
                            a moze Smolar i Soros chcieli sie zabawic.......;)?
                            • alex.4 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 19:58
                              Batory nie powinien publikować sondazu bez komentarza. Dopiero kiedy zaczeli komentować sondaż to okazało się, że w sumie nie miał on wiekszej wartości. To był ich wyraźny błąd.
                              • kotwicz69 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 19:59
                                a kto ten sondaz zamowil....;)?
                          • azp11 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 26.09.06, 22:54
                            Napisz nam jeszcze Alex4 o sojuszu Olszewskiego z PSL, bo to ciekawy temat.
            • duch_zenona właśnie sobie poczytałem... 26.09.06, 15:55
              ...jak aleksiej broni sojuszu z czerwonymi:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=49178736&a=49281129
            • azp11 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 27.09.06, 19:56
            • azp11 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 27.09.06, 19:57
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=49080761&a=49307748
              • alex.4 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 27.09.06, 20:00
                Olszewski i PSL
                Najpierw załamały się rozmowy 5: KPN, ZCHN. KLD, PL, PC. Ostatecznie rząd miał poparcie jedynie 3: PL, ZCHN i PC. Wtedy doszło do układu pomiędzy pawlakiem a prawicą. Podpisano koalicje parlamentarną, PSL nie wszedł do rządu, ale zobowiązał się do popierania rządu mniejszościowego. Teraz już wiesz:)
                • azp11 Re: A u mnie KAczyński NIE zyskał trochę szacunku 28.09.06, 20:43
                  I na dobry początek nie zagłosował za rządem Olszewskiego. Niezły sojusznik.
    • Gość: ddd Re: Lepper to prawdziwy europejczyk IP: 212.33.83.* 28.09.06, 10:12
    • zewsi Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 06.10.06, 13:06
      Za onet.pl:

"Jako interesujący określił apel liderów LPR i Samoobrony o powrót do koalicji
      PiS-Samoobrona-LPR szef klubu PiS Marek Kuchciński.
      Jak powiedział, jest to "ważny apel". Dopytywany, czy wobec tego PiS dopuszcza
      powrót Samoobrony do rządu odparł: "jest za wcześnie, musimy się nad tym
      poważnie zastanowić". Podkreślił jednak, że "problem jest w samej osobie
      Andrzeja Leppera".

Kuchciński zaznaczył, że jeśli "w tym apelu jest odwołanie do wspólnego
      programu, to jest to mocny atut".

Jak to życie potrafi zaskakiwać. :-)
      • alex.4 Re: Lepper to prawdziwy europejczyk 06.10.06, 13:19
        Zwolennicy PIS teraz będą twierdzic, że przeciez nic się nie stało i w każdym malzeństwie zdarzają się awantury i rekoczyny:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka