Dodaj do ulubionych

Tadek - Kandydat - Truskolaski

IP: *.elpos.net 23.09.06, 08:50
jestem załamana weszłam na strone www - jedynego nowego kandydata na
prezydenya i co - totalna olewka. Ta strona do mnie mówi: Kochany wyborco mam
cię glęboko gdzieś, nie muszę się wysilać, starczy że popiera mnie PO, wygram
to wygram nie to nie ....
Obserwuj wątek
    • Gość: wx2 Re: Tadek - Kandydat - Truskolaski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.09.06, 09:08
      witaj olaska_2,
      moze torche oiektywizmu i rozsadku! a dla mnie stronka jest - po prostu -
      noramlana, tzn. uzupelniana sukcesywnie; uwazam ze ten kandydat zwraca sie
      autentycznie ku ludziom i do Internautow; daj mi storne innego kandydata na
      prezydenta naszego miasta, ktora jest lepsza?
      i zazdroszcze ze nie masz wiekszych zmartwien do "zalamywania sie" niz strona
      Truskolaskiego, pozdrawiam
      • Gość: olaska_2 Re: Tadek - Kandydat - Truskolaski IP: *.elpos.net 23.09.06, 09:43
        mam co innego do robienia chciałam tylko poznać kandydata i co? w zakładce
        profram zero, w mediach jakaś debilna animacja tragicznie ubranego goscia i
        jedyne co sukcesywnie uzupełniono to poparcie TUSKA - dla mnie kandydat
        przepadł a miałam nadzieje na nowego nie partyjnego - a jest partyjny amator,
        sorki jak nie bedzie wiecej kandydatów to na wybory nie idę ...
        • Gość: wx2 Re: Tadek - Kandydat - Truskolaski IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 23.09.06, 14:34
          zaraz zaraz...
          "dym nie jest proporcjonalny do ognia" - kolezanko mila albo probujesz robic
          czarny PR, albo - najprawdopodobniej - chcesz zainteresowac witrynka T.T.
          bialostockich Internautow - ot tak przez negacje; trzeba robic to jeszcze
          sprytniej - bo puki co lekko niesmaczne!!
          Pozdrowienia dla sztabu (nie jestem na 100% pewnien ktorego), ale to sa
          dzialania sztabowe - to na 100%.

A jako niezaangazowany w zaden sztab powiem - w ze nawet w porowannu z
          najwiekszymi asami polskiej polityki, ktorzy dostrzegli, ze jest Internet,
          stronka Tadzia jest dobra: duzo prywatnosci odslonil, i technichnicznie ok (te
          flashowe prezentacyjki sa ok, moze kolorystyka tylko srednia..) ja bym bloga
          dodal... ale od tego wiadmo w naszym kraju to Czarniecki fachowiec najalepszy..
          pozdr.
    • Gość: włodek Re: Tadek - Kandydat - Truskolaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.06, 20:19
      myślę, że to nieporozumienie, od kilku godzin zawartośc strony jest zupełnie
      inna w piątek było puuuuuuuuuuuuuuuuusto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka