morfeusz_1 30.09.06, 23:50 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3654787.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
duch_zenona Re: Łukaszence cegła na łeb spadła 01.10.06, 01:10 Artykuł jest wprawdzie ciekawy, ale prawda jest bardziej smutna. Car Putin ma już kołchoźnika Łukaszenkę na widelcu. Białoruska gospodarka została całkowicie uzależniona od Moskwy i wystarczy, że moskale podwyższą ceny ropy lub nałożą cła na towary z Białorusi a wybuchnie tam kryzys, który zmiecie Łukaszenkę. Stara ruska metoda - tu macie tańszą ropę i gaz, my kupimy wasze towary, tylko z Polską i zachodem się nie trzymajcie. Później zaś gdy już od siebie uzależnią to morda w kubeł i tańcz jak my zagramy. Wkrótce car Putin przypomni kto w tym układzie jest przydupasem. Zbeszta Łukaszenkę a kołchoźnik stuli pysk, zrobi loda i zaszyje się niepyszny w Mińsku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Manka Re: Łukaszence cegła na łeb spadła IP: 62.6.139.* 01.10.06, 05:03 Ja bym wolala zeby Lukaszka strzelil mi "niedzwiadka" Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Łukaszence cegła na łeb spadła 01.10.06, 05:23 Gość portalu: Czarna Manka napisał(a): > Ja bym wolala zeby Lukaszka strzelil mi "niedzwiadka" ----------------------------- Dobre! Ale jeszcze lepiej byłoby, żeby łysy podrzędny baćko strzelił kopytami w kalendarz. Odpowiedz Link Zgłoś
skoropis Re: Łukaszence cegła na łeb spadła 02.10.06, 10:37 Bardzo mi się wczoraj podobała wypowiedź jakiegoś ruskiego sołdata z Gruzji: Teren zajmowany przez wojsko rosyjskie uważany jest za terytorium Rosji (!!!). Nieuzgodnione wejście na teren zajmowany przez to wojsko uznany więc będzie za atak na Rosję. Jak to dobrze, że sobie stąd poszli. Ufff! Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Łukaszence cegła na łeb spadła 03.10.06, 05:43 skoropis napisał: > Bardzo mi się wczoraj podobała wypowiedź jakiegoś ruskiego sołdata z Gruzji: > Teren zajmowany przez wojsko rosyjskie uważany jest za terytorium Rosji (!!!). > Nieuzgodnione wejście na teren zajmowany przez to wojsko uznany więc będzie za > atak na Rosję. > Jak to dobrze, że sobie stąd poszli. Ufff! ---------------------- Bo w Polsce są tak gęste lasy, że ruskie sołdaty i tanki zabłądziły. A że durni, to kilkadziesiąt lat drogi do domu nie mogli znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatso Re: Łukaszence cegła na łeb spadła IP: *.server.ntli.net 03.10.06, 06:08 Wy tam, w Bialymstoku, powinniscie widziec lepiej. Dawac sygnaly do W-wy, ze czas juz zaprzestac biegania na pasku tej czarnej suki z Alabamy. Czas podac reke pomocna bratu-Lukaszce. Taki z niego dyktator jak z koziej dupy traba. Nie morduje, zamyka do pierdla z niechecia, tak jakby go zeby mialy zabolec gdy wsadzi opozycjoniste na 2 tyg do pierdla. A biega kolo tego bialoruskiego interesu niczym owczarek wokolo swego stada owieczek. Pracowity, ciagle go pokazuja w tej jego TV online jak cos otwiera, gani leniow, chrypi bo sie przegadal. Dochodze do wniosku ze przy takim nawale pracy moj Lukaszka wcale nie pije i nie kradnie. Po prostu nie ma czasu na kopulacje i tarzanie sie na bogatych moskiewskich dywanach. W sumie to przyzwoity gosc, w porownaniu z innymi mocnymi ludzmi tego swiata. Dzisiaj jest dobry moment aby mu podac reke, sprobowac przeciagnac na nasza strone. Meldujcie to do Warszawy bo tam przy zlobie w MSZ siedzi jakas kretynka, Fotyga sie nazywa ale sie nic nie fotyguje w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś