Gość: redtatar IP: *.mexico.one.pl 16.03.03, 22:27 Swietna akcja -razem przeciw imperializmowi i faszyzmowi Pokazalismu ze w Bia;ymstoku niema miejsca dla pogrobowcow endecji . Podlasie przeciwko wojnie Nie dla uleglej polityce rzadu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: POLAK Re: Demonstracja przeciw wojnie w Iraku IP: 81.15.236.* 17.03.03, 00:11 TAK TO JEST JAK SIE UTSZYMUJE WE WŁANTM KRAJU ZA PIENIĄDZE PODATNIKÓW MNIEJSZOŚCI NARODOWE W TYM PRZYPADKU BIAŁORUSIMÓW O ŻYDOWSKIEJ MĘTALNOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanislaw Re: Demonstracja przeciw wojnie w Iraku IP: *.dip.t-dialin.net 17.03.03, 00:20 Gość portalu: POLAK napisał(a): > TAK TO JEST JAK SIE UTSZYMUJE WE WŁANTM KRAJU ZA PIENIĄDZE > PODATNIKÓW MNIEJSZOŚCI NARODOWE W TYM PRZYPADKU BIAŁORUSIMÓW O > ŻYDOWSKIEJ MĘTALNOŚCI. Cwicz dalej POLAKU - jezyk polski:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Demonstracja przeciw wojnie w Iraku IP: *.dial.van1.sprint-canada.net 17.03.03, 00:38 Nie wiedzialem ze Bialorusini maja zydowska mentalnosc. Od niektorych Polakow tu na forum mozna sie duzo nauczyc. Uwazam jednak, ze lepiej miec zydowska mentalnosc niz nie miec jej wcale, lub wtorowac czyjejs, wlazac zarazem temu komus nieproszenie do tylka. To jest dopiero mentalnosc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juda Re: Demonstracja przeciw wojnie w Iraku IP: *.grajewo.net 17.03.03, 01:33 Gość portalu: POLAK napisał(a): > TAK TO JEST JAK SIE UTSZYMUJE WE WŁANTM KRAJU ZA PIENIĄDZE > PODATNIKÓW MNIEJSZOŚCI NARODOWE W TYM PRZYPADKU BIAŁORUSIMÓW O > ŻYDOWSKIEJ MĘTALNOŚCI. No proszę a ja myślałem, że jak większość moich, ziomali mam mentalność zakompleksionego kacapa. O ile mi wiadomo w manifestacji brali udział głównie anarchiści i lewacy. Generalnie jestem daleki od sympatyzowania z ich poglądami, jednak w kwestii wojny w Iraku jako pacyfista całkowicie popieram taką formę protestu. W sumie żałuję, że mnie tam nie było. Wspomniał Polak o podatkach. Drogi Panie, ja też je płacę i jak Pan nie chcesz, by z pańskich utrzymywano mniejszości, tak ja nie chcę, by z moich np. kupowano rakiety. A tak na marginesie, czy te duże litery miały jakoś, nie wiem, uwznioślić pańską wypowiedz czy to tylko kompleks małego przyrodzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
zdrowy_rozsadek Re: Demonstracja przeciw wojnie w Iraku 17.03.03, 02:02 Dlaczego nikt nie pamieta o bezpieczenstwie jakie daje Wam ten "zandarm swiata", dlaczego nikt nie pamieta o zagazowanych przez Saddama Kurdach... dlaczego myslicie kategoriami "biednych Irakijczykow" podczas gdy USA broni swiat przed tyranem. Caly czas mowi sie o politycznym rozwiazaniu problemu - problem Iraku drązyl ONZ od 12 lat. W koncu podstawa pokoju na swiecie okazala swoja bezsilnosc wobec dyktatury. Wole konkretne dzialania niz dac kolejna szanse Saddamowi. Gość portalu: redtatar napisał(a): > Swietna akcja -razem przeciw imperializmowi i faszyzmowi > Pokazalismu ze w Bia;ymstoku niema miejsca dla pogrobowcow endecji . > Podlasie przeciwko wojnie > Nie dla uleglej polityce rzadu polskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kacper Re: Demonstracja przeciw wojnie w Iraku IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 17.03.03, 09:57 zdrowy_rozsadek napisał: > Dlaczego nikt nie pamieta o bezpieczenstwie jakie daje Wam ten "zandarm > swiata", dlaczego nikt nie pamieta o zagazowanych przez Saddama Kurdach... > dlaczego myslicie kategoriami "biednych Irakijczykow" podczas gdy USA broni > swiat przed tyranem. > Caly czas mowi sie o politycznym rozwiazaniu problemu - problem Iraku drązyl > ONZ od 12 lat. W koncu podstawa pokoju na swiecie okazala swoja bezsilnosc > wobec dyktatury. > Wole konkretne dzialania niz dac kolejna szanse Saddamowi. Jeszcze ten żandarm nikogo nie ochronił prócz siebie i Izraela. A, w tej wojnie nie chodzi o pokój, tylko o ropę i bezpieczeństwo Izraela w "pokojowym" programie wyniszczenia palestyńczyków. Czemu ten strażnik nie interweniuje w Korei. Przecież tam są jawne groźby dla świata. Broń jądrowa jest znacznie gorsza niż spadające samoloty, czy wąglik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nemezis Re: Demonstracja przeciw wojnie w Iraku IP: *.osiedle.net.pl 17.03.03, 10:57 Zawsze chodzę na antyfaszystowskie manifestacje organizowane w naszym mieście, byłam i na tej. Jetsem przeciwko faszyzmowi, przeciwko wojnie, tej w Iraku i każdej innej i zawsze będę i jak najbardziej popieram takie akcje chociaż wiem że one, za przeproszeniem, gówno co zmienią, ale cieszy mnie to że przynajmniej jest jeszcze grupka ludzi w naszym mieście i kraju która ma odwage przeciwstawić się temu wszystkiemu chociażby poprzez demonstrację. O artykule powiem tyle mogliscie sie troszke bardziej wyśilić bo jest troche za krótki no ale dobrze żw wogóle sie pojawił. Najbardziej zaniepokoił mnie ostatni akapit, że w stosunku do nazioli którzy oczywiście przyszli żeby komuś wpierdolić (na szczęście im sie nie udało) nie zostaną wyciągniete żadne konsekwencje!!! a w stosunku do organizatora tak bo obrzucił budynek PRL-u jajkami!!! przepraszam bardzo ale coś tu chyba jest nie tak, ważniejszy jest budynek czy ludzkie życie??, jestem ciekawa co by było gdyby to właśnie naziole obrzucili jakiś budynek jajkami?? zapewne nie zostały by wyciągniete w stosunku do nich żadne konsekwencje!!!Co sie dzieje w naszym mieście, jak widać ktoś ewidentnie broni faszystów, może to o tym przydałoby się napisać artykuł....Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osa irak IP: 212.244.128.* 17.03.03, 13:32 skinheadzi nikogo nie zaatakowali tylko krzyczeli i spierdalali na wlasne oczy tom widzial Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro Re: Demonstracja przeciw wojnie w Iraku IP: *.tkb.net.pl 17.03.03, 16:40 do organizatorów "demonstracji" !!!! jak sami macie nasrane we łbach to wasza sprawa, ale zostawcie w spokoju młodych ludzi,nie ciągajcie ich ze sobą po zadymach i nie róbcie im wody z mózgu. demonstracja przeciw wojnie W KOMINIARKACH???????? WAS TRZEBA UŚPIĆ. poproscie starszych niech wam opowiedzą coś o hipisach. może jeden dureń z drugim wyciągnie jakieś wnioski Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Demonstracja przeciw wojnie w Iraku 17.03.03, 17:27 Zaskakujace jest jak tzw ruch pokojowy dał się wciągnąc w maliny. Jeżeli ktoś jest przeciwko wojnie z Saddanmem, to jest za torturami, mordami politycznymi, stosowaniem broni chemicznej przeciwko niewinnym cywilom, ludobójstwu. Ciekawe dalczego Ci miłujacy pokój nie są przeciwko wojnom w Liberii czy Wybrzeżu Kości Słoniowej, przeciwko etnicznemu czuszczeniu Tybetu czy Czeczeni, wojnie w Sudanie. Za ruchem pokojowym stoja gospodarcze interesy Francji, która dogada się z kazdfym nawet jeżeli ma krew na rękach. A moze ruch pokojowy jest przeciwko tej wojnie bo Saddam był zagrożeniem dla Izraela. Francuskie antysemickie i antyamerykańskie kompleksy. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś