ralston 25.03.03, 17:17 Szkoda że tylko przez parę godzin, ale przyjemnie było pooddychać wschodnią atmosferą. Wiosna się nam pięknie po Białymstoku rozlała... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Oszołom z RM Re: Byłem w Białymstoku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 20:31 To wy teżjużmacie wiosnę..a ja myslełem że u wasnadal jest zima Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Byłem w Białymstoku... 25.03.03, 20:36 Oszołom przyjedź kiedyś do Białego. To skopiemy ci tyłek... :) Zamiast pisać bzdur wziałbyś się za robotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom zRM Re: Byłem w Białymstoku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.03, 21:07 Najpierw musiałbyś się dowiedzieć jak ja wyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Byłem w Białymstoku... IP: 192.148.125.* 25.03.03, 21:50 Tez mi tajemnica. Jak moze wygladac gnida...? > Najpierw musiałbyś się dowiedzieć jak ja wyglądam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zastęp Oszołoma Re: Byłem w Białymstoku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.03, 11:03 Gość portalu: o napisał(a): > Tez mi tajemnica. Jak moze wygladac gnida...? > > - Jak może wygladać gdnida? Spójrz w lustro a przekonasz się!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agutka Re: Byłem w Białymstoku... 26.03.03, 12:30 Oszołom, czy ty naprawdę nie rozumiesz, że nikt cię tu nie lubi i nie chce. Nikt nie chce też z tobą rozmawiać, kiedy to zrozumiesz? W Poznaniu chyba mieszka więcej ludzi, czyżby nie było tam nikogo odpowiedniego dla ciebie? Zajmij się czymś chłopie, bo mi cię żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszołom z RM Re: Byłem w Białymstoku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.03, 18:56 Skad ta troska o mnie? marwt sięo siebie..to ze mnie próbująco niektórzy bojkotować...to ich sprawa inną sprawą jest to że niektóre fora są wogóle bardzo rzadko odwiedzane np Toruńskie. A oczywiście sątacy którzy nie chcą rozmawiać ze mną ..no cóż skoro nie mają argumentów by zbić moje tezy lepiej jest gdy milczą niż wypisywać tu trzy po trzy i się ośmieszać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Byłem w Białymstoku... IP: 212.33.74.* 26.03.03, 13:03 ralston napisał: > Szkoda że tylko przez parę godzin, ale przyjemnie było pooddychać wschodnią > atmosferą. Wiosna się nam pięknie po Białymstoku rozlała... Rals kiedy byles ? dlaczego nie uprzedziles ? znalazl by sie jakis chleb i chomik na powitanie!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Byłem w Białymstoku... 26.03.03, 13:50 A bo trochę nieoczekiwanie musiałem wyjechać i szybko wracać niestety. Chleb, to rozumiem, ale o co chodzi temu chomikowi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Byłem w Białymstoku... IP: 212.33.74.* 26.03.03, 18:22 a ogladales ostatni odcinek slynnego serialu Alternatywy 4 ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Byłem w Białymstoku... 26.03.03, 18:25 Oglądałeś. Ale chomika nie pomnę... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Byłem w Białymstoku... 26.03.03, 18:34 Jak delegacja jest witana chlebem i solą okazuje się że w chlebie jest gryzoń... Ale jak nie chcesz chomika to może preferujesz piwo? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Byłem w Białymstoku... 26.03.03, 18:39 alex.4 napisał: > Jak delegacja jest witana chlebem i solą okazuje się że w chlebie jest gryzoń.. > . > Ale jak nie chcesz chomika to może preferujesz piwo? > Pozdr Aaaa - teraz sobie przypominam! :)))) Ale do sympatycznego skądinąd chomika wolę Żubra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Byłem w Białymstoku... 26.03.03, 18:59 ralston napisał: > alex.4 napisał: > > > Jak delegacja jest witana chlebem i solą okazuje się że w chlebie jest > gryzoń.. > > . > > Ale jak nie chcesz chomika to może preferujesz piwo? > > Pozdr > > Aaaa - teraz sobie przypominam! :)))) > Ale do sympatycznego skądinąd chomika wolę Żubra ;) Alex: Wiadomo, z żubra jest więcej mięsa ;)))) PoZdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: Byłem w Białymstoku... IP: 204.17.79.* 26.03.03, 23:26 Ralston, chyba nie musze Ci mowic jak bardzo zazdroszcze Ci tego kilkugodzinnego wypadu do Bialegostoku... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Byłem w Białymstoku... 27.03.03, 08:02 Gość portalu: Oka napisał(a): > Ralston, chyba nie musze Ci mowic jak bardzo zazdroszcze Ci tego > kilkugodzinnego wypadu do Bialegostoku... Nie musisz... Pozdrawiam z Warszawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka1 Re: Nie Byłem w Białymstoku... :( IP: 212.33.74.* 27.03.03, 08:23 Ludzie przyjezdzajcie w takim razie! chleb czeka a i chomika z zubrem sie skombinuje :))) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Nie Byłem w Białymstoku... :( 27.03.03, 17:30 oj trzymamy za słowo! Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś