Dodaj do ulubionych

dużo Was tu niezalogowanych

26.10.06, 11:06
czas to zmienić chyba
Obserwuj wątek
    • ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:09
      A czemuż to?
      • Gość: MARTM! Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 11:14
        mój nick już zajęty!...
        • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:16
          Gość portalu: MARTM! napisał(a):

> mój nick już zajęty!...

poszukamy Ci nowego:)
          • Gość: MARTM! Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 11:20
            nutopia napisała:

> Gość portalu: MARTM! napisał(a):
            >
            > > mój nick już zajęty!...
            >
            > poszukamy Ci nowego:)

czekam więc z niecierpliwością :D
            • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:27
              Gość portalu: MARTM! napisał(a):

> nutopia napisała:
              >
              > > Gość portalu: MARTM! napisał(a):
              > >
              > > > mój nick już zajęty!...
              > >
              > > poszukamy Ci nowego:)
              >
              > czekam więc z niecierpliwością :D

mam: martm_zalogowany
              • martm_zalogowany Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:34
                nutopia napisała:

> Gość portalu: MARTM! napisał(a):
                >
                > > nutopia napisała:
                > >
                > > > Gość portalu: MARTM! napisał(a):
                > > >
                > > > > mój nick już zajęty!...
                > > >
                > > > poszukamy Ci nowego:)
                > >
                > > czekam więc z niecierpliwością :D
                >
                > mam: martm_zalogowany

jestm już w rodzinie ? :D
                • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:38
                  martm_zalogowany napisał:

> > >
                  > > mam: martm_zalogowany
                  >
                  > jestm już w rodzinie ? :D

najmłodszy w rodzinie jak na razie:)
                  • martm_zalogowany Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:39
                    nutopia napisała:

> martm_zalogowany napisał:
                    >
                    > > > >
                    > > > mam: martm_zalogowany
                    > >
                    > > jestm już w rodzinie ? :D
                    >
                    > najmłodszy w rodzinie jak na razie:)

i najgłupszy zarazem :)
                    5 styczeń, czekam na urodzinowe życzenia za 2 miesiące :D
                    • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:41
                      martm_zalogowany napisał:

> nutopia napisała:
                      >
                      > > martm_zalogowany napisał:
                      > >
                      > > > > >
                      > > > > mam: martm_zalogowany
                      > > >
                      > > > jestm już w rodzinie ? :D
                      > >
                      > > najmłodszy w rodzinie jak na razie:)
                      >
                      > i najgłupszy zarazem :)
                      > 5 styczeń, czekam na urodzinowe życzenia za 2 miesiące :D

jak sobie zrobisz wizytówkę (patrz: buźka przy nicku)to wszyscy będziemy
                      pamiętać:)
      • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:17
        ralston napisał:

> A czemuż to?

A temuż.
        • ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:28
          Gdyż albowiem ponieważ?
          • Gość: MARTM! Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 26.10.06, 11:31
            ralston napisał:

> Gdyż albowiem ponieważ?
            to było inaczej: "aczkolwiek, gdyż, ponieważ ?"
          • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:31
            ralston napisał:

> Gdyż albowiem ponieważ?

dlategoź.
            • ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:39
              Azaliż prawda to?
              • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:42
                ralston napisał:

> Azaliż prawda to?

prawdaż.
        • Gość: Ali Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:31
          A wolność?... Wolne związki też do rejestracji...:/
          • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:33
            Gość portalu: Ali napisał(a):

> A wolność?... Wolne związki też do rejestracji...:/

hahaha:) będziemy rejestrować wszystko! a co! z tej wolności to nic dobrego nie
            wynikło:)
            • Gość: Ali Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:34
              Proszę... Nie rób mi tego...:( Rzadko się pojawiam i bydła zasadniczo nie
              robię;)
              • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:35
                Gość portalu: Ali napisał(a):

> Proszę... Nie rób mi tego...:( Rzadko się pojawiam i bydła zasadniczo nie
                > robię;)

w następnym poście podam Ci przykład dlaczego chcę to zrobić
                • Gość: Ali Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.csk.pl 26.10.06, 11:36
                  chcę tego żeby uniknąć takich sytuacji:)
                • Gość: Ali-prawdziwy... Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.06, 11:38
                  No dobra... Faktycznie ta wolność to do d...:( Zwłaszcza że ponieważ zawsze i
                  wciąż...
                  • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:39
                    Gość portalu: Ali-prawdziwy... napisał(a):

> No dobra... Faktycznie ta wolność to do d...:( Zwłaszcza że ponieważ zawsze i
                    > wciąż...

i masz w ten sposób nowy śliczny nick: ali_prawdziwy:)
                    • ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:42
                      A jak komuś nie przeszkadza ali_prawdziwy_lub_nieprawdziwy_niewlasciwe_skreslic?
                      • Gość: lenka Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.ig.uw.edu.pl 26.10.06, 11:44
                        Glupi watek.
                        • ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:45
                          Mamy wolność słowa. Również w zakresie zakładania głupich wątków.
                          A ten wbrew pozorom wcale niegłupi...
                          • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:45
                            ralston napisał:

> Mamy wolność słowa. Również w zakresie zakładania głupich wątków.
                            > A ten wbrew pozorom wcale niegłupi...

właśnież.
                            ;)
                            • ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:46
                              Prawdaż? :)
                          • nutopia Ralson:) 26.10.06, 11:47
                            a pamiętasz jeszcze wątek bezsensowny? Też mówili, że głupi a dobił do 2500
                            wpisów:) Jeszcze się gdzieś plącze na hp
                            • ralston Re: Ralson:) 26.10.06, 11:50
                              Oczywiście że pamiętam. Gdybyż to jeszcze ilość stanowiła o sensowności...
                              P.S.
                              A czemuż to Koleżanka uparcie przekręca mój nick?
                              • nutopia Re: Ralson:) 26.10.06, 11:53
                                ralston napisał:

> Oczywiście że pamiętam. Gdybyż to jeszcze ilość stanowiła o sensowności...
                                > P.S.
                                > A czemuż to Koleżanka uparcie przekręca mój nick?

bo mam astygmatyzm?:)
                                własciwie to nie wiem (ale przepraszam), pamiętam, że w tamtym wątku (jako
                                dryla) też to robiłam:)

• ralston Re: Ralston:) 26.10.06, 11:57
                                  Ha! Trochę strzelałem, bom nie wiedział na pewno, że Dryla i Nutopia to ta sama
                                  osoba. Jak widać błędy mogą nas zdradzać :)
                                  Ale możesz mi mówić Rals. Będzie łatwiej.
                                  • nutopia Re: Ralston:) 26.10.06, 11:59
                                    ralston napisał:

> Ha! Trochę strzelałem, bom nie wiedział na pewno, że Dryla i Nutopia to ta
                                    sama
                                    >
                                    > osoba. Jak widać błędy mogą nas zdradzać :)
                                    > Ale możesz mi mówić Rals. Będzie łatwiej.

chyba Tobie:) bo mnie się Rals kojarzy z takim pieskiem z mini mini - on jakoś
                                    tak podobnie...
                                    • ralston Re: Ralston:) 26.10.06, 12:05
                                      Ratlerek mu chyba. Ale żeby aż taki ten astygmatyzm...
                                      • nutopia Re: Ralston:) 26.10.06, 12:06
                                        ralston napisał:

> Ratlerek mu chyba. Ale żeby aż taki ten astygmatyzm...

:DDDDD
                                        • ralston Re: Ralston:) 26.10.06, 12:07
                                          Udało się! Rozśmieszyłem. No to teraz pora do roboty wracać. Koniec
                                          przyjemności :)
                                          • nutopia Re: Ralston:) 26.10.06, 12:08
                                            ralston napisał:

> Udało się! Rozśmieszyłem. No to teraz pora do roboty wracać. Koniec
                                            > przyjemności :)

to ja idę na pocztę:)
                        • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:45
                          Gość portalu: lenka napisał(a):

> Glupi watek.

głupie IP IP: *.ig.uw.edu.pl
                          • Gość: lenka Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.ig.uw.edu.pl 26.10.06, 11:48
                            No nie wiem, czy takie glupie:) Siedze w czytelni na wydziale i przynajmniej
                            studiuje w jakims normalnym miejscu i na normalnej uczelni. Jak ktos zyje
                            forum, niech sie loguje, jak ktos odwiedza je okazjonalnie, a poczte ma gdzie
                            indziej, to po co mu takie udogodnienia?:)
                            • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:51
                              Gość portalu: lenka napisał(a):

> No nie wiem, czy takie glupie:) Siedze w czytelni na wydziale i przynajmniej
                              > studiuje w jakims normalnym miejscu i na normalnej uczelni. Jak ktos zyje
                              > forum, niech sie loguje, jak ktos odwiedza je okazjonalnie, a poczte ma gdzie
                              > indziej, to po co mu takie udogodnienia?:)

siedzisz w czytelni i śledzisz forum? to rzeczywiście mądre:)
                              • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:53
                                Nie powiem..., lenka troche racjima..., ale mi nie zależy... I tak pozostanę
                                prawdziwy...
                                • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:53
                                  alinumer napisał:

> Nie powiem..., lenka troche racjima..., ale mi nie zależy... I tak pozostanę
                                  > prawdziwy...

ale tylko trochę
                                  witaj Ali:)
                                  • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:55
                                    No i kto tu jest teraz najmłodszy w rodzinie?!... (06.12 :DDD)
                                    • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:57
                                      alinumer napisał:

> No i kto tu jest teraz najmłodszy w rodzinie?!... (06.12 :DDD)

ali ty się nie ciesz:) najmłodszy w rodzinie zawsze zmywa:)))
                                      rób wizytówkę:D
                                      • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:59
                                        W pięknym szerokim świecie nauczyłem się i tego, nie jest zupełnie najgorsza
                                        robota;D
                                        • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:00
                                          alinumer napisał:

> W pięknym szerokim świecie nauczyłem się i tego, nie jest zupełnie najgorsza
                                          > robota;D

A gdzie ten piękny szeroki świat? opowiedz
                                          • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:03
                                            To właściwie było nieporozumienie semantyczne... Może to być wszędzie albo i
                                            nigdzie..., a może i tylko byweać...
                                            • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:04
                                              alinumer napisał:

> To właściwie było nieporozumienie semantyczne... Może to być wszędzie albo i
                                              > nigdzie..., a może i tylko byweać...

taa
                                              premier też się pomylił ...semantycznie:)
                                              • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:06
                                                No właśnie! No właśnie!! Skoroon żyje, to i my możemy!!!!
                                • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:54
                                  a lenka niech się wezmie za czytanie ksiązek jak jest w czytelni a nie siedzi
                                  na forum;)
                                  • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:57
                                    Skoro studiuje, i to nawet na mądrej uczelni, to może jest na tyle zdolna że
                                    uwagę dzieli sobie na kilka książek jednocześnie + niejedno forum... A dlaczego
                                    nie właściwie, przynajmniej skromna jest...
                                    • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:58
                                      alinumer napisał:

> Skoro studiuje, i to nawet na mądrej uczelni, to może jest na tyle zdolna że
                                      > uwagę dzieli sobie na kilka książek jednocześnie + niejedno forum...

ciekawe na jakie jeszcze - towarzyskie?:)
                                      • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:01
                                        Rękami pisze,... oczami czyta..., główka pracuje,... a mikrofonik sexy line
                                        przy gorących wargach?...
                                        • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:05
                                          alinumer napisał:

> Rękami pisze,... oczami czyta..., główka pracuje,... a mikrofonik sexy line
                                          > przy gorących wargach?...

lenka się uczy. i niech tak zostanie
                                          • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:08
                                            A zostanie,... bo przecież człowiek uczy się przez całe życie, chyba że nie
                                            każdy...
                                            • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:08
                                              alinumer napisał:

> A zostanie,... bo przecież człowiek uczy się przez całe życie, chyba że nie
                                              > każdy...

chyba, że nie człowiek:)
                                              • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:10
                                                A wiele elementów nieludzkich szlaja się ostatnio po tym biednym kraju, ale
                                                lenki nie znając - nie podejrzewam.
                                                • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:11
                                                  alinumer napisał:

> A wiele elementów nieludzkich szlaja się ostatnio po tym biednym kraju, ale
                                                  > lenki nie znając - nie podejrzewam.

lenka czyta ale nie odpisuje:)
                                                  idę na tę pocztę w koncu!
                                                  • alinumer Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 12:20
                                                    A ja idę zapracować na ten kiliszej chleba... w końcu...
                      • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:44
                        ralston napisał:

> A jak komuś nie przeszkadza
                        ali_prawdziwy_lub_nieprawdziwy_niewlasciwe_skreslic
                        > ?

skreślam.
                        • ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:45
                          No i zostałem skreślony... :(
                          • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:46
                            ralston napisał:

> No i zostałem skreślony... :(

skądżesz.
                            ;)
                            • ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:47
                              O żesz...
                              • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:48
                                ralston napisał:

> O żesz...
                                >
                                o masz!
                                • ralston Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:51
                                  No wiesz!?
                                  • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 11:52
                                    ralston napisał:

> No wiesz!?
                                    >
                                    no przecież!
                                    • prawdziwy_duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 16:09
                                      a ja postanowiłem sprawdzić czy można się jeszcze bardziej zalogować
                                      • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:09
                                        prawdziwy_duch_zenona napisał:

> a ja postanowiłem sprawdzić czy można się jeszcze bardziej zalogować

i co?:)
                                        • duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:51
                                          "prawdziwego" będę trzymał na ławce rezerwowych.
                                          • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:54
                                            duch_zenona napisał:

> "prawdziwego" będę trzymał na ławce rezerwowych.
                                            >

a hasło ze zenona_śmigło jest nie do odzyskania?
                                            • duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:09
                                              hasło Zenona S. składa się z 8 lub 9 znaków. Pamiętam z mniej więcej z jakich,
                                              ale nie przypominam kolejności. Kiedyś może się pobawię w zgadywanie.
                                              • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:10
                                                duch_zenona napisał:

> hasło Zenona S. składa się z 8 lub 9 znaków. Pamiętam z mniej więcej z jakich,
                                                > ale nie przypominam kolejności. Kiedyś może się pobawię w zgadywanie.
                                                >
                                                przypomnisz sobie:)
                                                • duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:22
                                                  Tylko sam nie wiem pod którym nickiem bym wtedy pisał. Jakiś sondaż wśród
                                                  forumowiczów musiałbym zrobić.

A może pod dwoma? Zenon Śmigło byłby ostro grającym wymiataczem a duch zenona
                                                  kulturalnym facetem.
                                                  • nekroskop88 Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:23
                                                    > a duch zenona
                                                    > kulturalnym facetem.

Za późno. Duch_Zenona już się skompromitował.
                                                  • duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:25
                                                    ty też, nekro
                                                  • nekroskop88 Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:26
                                                    Ale ja mam jeden nick i nie tworzę innych, by mieć nick wymiatający i
                                                    kulturalny. Jest jeden, a to jaki jest zależy od sytuacji.
                                                  • duch_zenona Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:37
                                                    nekroskop88 napisał:

> Ale ja mam jeden nick i nie tworzę innych, by mieć nick wymiatający i
                                                    > kulturalny. Jest jeden, a to jaki jest zależy od sytuacji.
                                                    ----------------------
                                                    Ja też nie tworzę, chociaż przyznam, że ten pomysł zaczyna mi się podobać, bo
                                                    szybko wtedy bym się uporał z niewybednymi atakami na moją osobę. Tylko jak
                                                    sobie przypomnieć hasło?

Co do ciebie, to człowiek zionący nienawiścią do kościoła i jego wyznawców może
                                                    się uważać za kulturalnego tylko w takim zaścianku jak Białystok. W reszcie
                                                    cywilizowanego świata byłby co najmniej ignorowany.

Gdybym ja w pracy powiedział, że np islam to szambo, to bym dostał od bossa
                                                    żółtą kartkę, chociaż nie pracuje ze mną żaden muzułmanin.
                                                  • nekroskop88 Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 20:43
                                                    To mój pogląd. Jesteś człowiekiem żyjącym w innej rzeczywistości, gdzie kościół
                                                    katolicki jest jednym z wielu. Najgorsze co może być to brak konkurencji na
                                                    rynku. Tak jest w przypadku polskiego kk.
                                                  • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 27.10.06, 09:55
                                                    nekroskop88 napisał:

> To mój pogląd. Jesteś człowiekiem żyjącym w innej rzeczywistości, gdzie
                                                    kościół
                                                    >
                                                    > katolicki jest jednym z wielu. Najgorsze co może być to brak konkurencji na
                                                    > rynku. Tak jest w przypadku polskiego kk.
                                                    >
                                                    no wiesz, zawsze można zostać Świadkiem Johowy
                                                    >
                                                  • nutopia Jehowy - tam była lierówka 27.10.06, 09:55
                                                    nutopia napisała:

> nekroskop88 napisał:
                                                    >
                                                    > > To mój pogląd. Jesteś człowiekiem żyjącym w innej rzeczywistości, gdzie
                                                    > kościół
                                                    > >
                                                    > > katolicki jest jednym z wielu. Najgorsze co może być to brak konkurencji
                                                    > na
                                                    > > rynku. Tak jest w przypadku polskiego kk.
                                                    > >
                                                    > no wiesz, zawsze można zostać Świadkiem Johowy
                                                    > >
    • Gość: T-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.tpnet.pl 26.10.06, 19:12
      Mój kamyczek do ogródka. ;-)
      • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:19
        Gość portalu: T-800 napisał(a):

> Mój kamyczek do ogródka. ;-)

o wrócił ten niewierny:)
        • Gość: T-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.tpnet.pl 26.10.06, 19:34
          Cicho, bo się wyda. ;-)
          • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:36

> Cicho, bo się wyda. ;-)

nikomu nie powiem
            • t-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:43
              Thęx!
              • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 19:52
                t-800 napisał:

> Thęx!

widzisz? dopiero jak się zalogowales to wiem, że ty to ty ewentualnie piecyk
                • Gość: T-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.tpnet.pl 26.10.06, 20:49
                  Ryly? ;->
                  • bialostoczanin Re: dużo Was tu niezalogowanych 26.10.06, 23:31
                    dyskoteka gra :)

to mnie zakusiliście że się nawet zabawiłem w utworzenie profilu :) do czego też
                    zachęcam wszystkich :)
                    a login od początku tylko i wyłącznie zalogowany :)
                  • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 27.10.06, 09:56

> Ryly? ;->

ofkors:)
                    • t-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych 28.10.06, 11:51
                      Najs! :-)
                      • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 28.10.06, 11:52
                        t-800 napisał:

> Najs! :-)

ju tink soł?:D
                        • Gość: T-800 Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.tpnet.pl 28.10.06, 13:16
                          Dac rajt!
    • Gość: meg Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.chello.pl 27.10.06, 15:17
      Możnaby się zalogować... tylko po co?
      • Gość: meg Re: dużo Was tu niezalogowanych IP: *.elpos.net 28.10.06, 02:11
        żeby uniknąć takich sytuacji jak ktoś już tu mądrze nadmienił ..
        • nutopia Re: dużo Was tu niezalogowanych 28.10.06, 11:53
          Gość portalu: meg napisał(a):

> żeby uniknąć takich sytuacji jak ktoś już tu mądrze nadmienił ..

;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka