Dodaj do ulubionych

Kozlowski i komuna!

05.11.06, 09:50
Może ktoś mi powie, czy to prawda, że Marek Kozłowski, kandydat PiS na
prezydenta Białegostoku, w czasach PRL sprawował wysokie nomenklaturowe
stanowisko wiceprzewodniczącego Wojewódzkiej Federacji Sportu i działał w tej
branży razem z tym komuszkiem Januszem Kochanem. Słyszałem też od kolegi z
PiS, że Kozłowski zostawił w Warszawie żonę i załatwił sobie rozwód
kościelny. Bo jeśli to prawda, to nie będę głosował na takiego "liberała"!!!

Obserwuj wątek
    • Gość: wkoronkiewicz Re: Kozlowski i komuna! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.11.06, 10:23
      oho! zaczyna się.
      za moment się dowiemy, że kolejny kandydat ma platfusa, dziadek służył w
      luftwafe, a babcia nosiła ruskim kwaśne mleko.
      • kamilar Re: Kozlowski i komuna! 05.11.06, 10:34
        Mnie bardzie interesuje to, że Kozłowski apelował o wstrzymanie się od głosu w
        sprawie Galerii Jagielloni a potem nie miał jaj, żeby się PiS-owi przeciwstawić
        i podniósł łapkę na nie.
        Ciekawe, czy jako prezydent będzie miał jaja, żeby się Partii przeciwstawić??
        • Gość: wyborca Re: Kozlowski i komuna! IP: *.bsk.vectranet.pl 05.11.06, 11:32
          A nie razi Was, że ten pan jak był wiceprezydentem odpowiedzialnym za oświatę
          likwidował szkoły i przedszkola, a teraz pokazuje się w spocie wyborczym
          właśnie w przedszkolu? Obłuda pisuarów nie ma granic.
          • Gość: kozioł na nie Re: Kozlowski i komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.06, 15:55
            Oto chodzi, kozioł nie ma jaj i dlatego nie będę na niego głosował, to pupilek
            kaczorów.
          • kamilar Re: Kozlowski i komuna! 05.11.06, 16:01
            Obłuda w ogóle nie zna granic, nie tylko pisuarów
            • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 05.11.06, 16:11
              Gratuluję poziomu dyskusji! Postaram się do tego poziomu dostosować.

Czy to prawda, że Kochanowi strasznie nogi śmierdzą a Truskolaski okrutnie pierdzi?
              • l.markowski Re: Kozlowski i komuna! 05.11.06, 17:11
                duch_zenona napisał:

> Czy to prawda, że Kochanowi strasznie nogi śmierdzą a Truskolaski okrutnie
                pier
                > dzi?
                >
                Mi nic o tym nie wiadomo, ale jeżeli wąchałeś, to widocznie tak jest... ;)
                • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 05.11.06, 18:26
                  dno i wodorosty!

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=50733744&a=51582011
                  • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 10:50
                    No cóż komunistyczna przeszlość Kozłowskiego "antykomunistom" takim jak dyuch zenoina nie porzeszkadza:) zabawne:)
                    • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 15:06
                      alex.4 napisał:

> No cóż komunistyczna przeszlość Kozłowskiego "antykomunistom" takim jak dyuch z
                      > enoina nie porzeszkadza:) zabawne:)
                      ---------------------

to proszę o szczegóły, jakiś link, bo jesteś ostatnią osobą na tym forum której
                      czytelnicy uwierzą.
                      • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 15:07
                        jakoś nie zauwazyłem abyś odcinał się od kandydata którego do tej pory popierałeś...
                        • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 03:59
                          Ja się od Kozłowskiego nie odcinam, bo nie muszę. W przeciwieństwiem od ciebie
                          nie jestem żadnym partyjnym działaczem-komuchem, który udaje kogoś innego a
                          stosuje stare chamskie propagandowe metody z czasów Bieruta i Gomółki.

No to gdzie ten link, kłamco?
                          • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 16:58
                            jakoś cały czas piszesz na tym watku:)
                            a ooiza tym miałęś udowodnić swoją kombatancką przeszłość o której wspominałęś. Kłąmstwo ma krótkie nogi
                            • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 17:14
                              alex.4 napisał:

> jakoś cały czas piszesz na tym watku:)
                              > a ooiza tym miałęś udowodnić swoją kombatancką przeszłość o której wspominałęś.
                              > Kłąmstwo ma krótkie nogi
                              --------------------------
                              Ja nie muszę niczego udawadniać, ponieważ w przeciwieństwie do ciebie nie
                              zamierzam robić w Polsce kariery politycznej.

Poza tym, to trzeba być skończonym durniem, żeby żądać od kogoś, by się przyznał
                              gdzie, kiedy i jakim zomowcom nos zmasakrował czy zęby wybił, skoro mi się to
                              upiekło.

Właśnie udowodniłeś aleksieju, że już większego durnia od ciebie to na tym forum
                              nie ma!
                              • alex.4 Re: zenus i komuna! 07.11.06, 17:30
                                zenuś, o starciach z ZOMO podczas demonstracji wiedzieli uczestnicy tych demontrancji, opozycjoniści. Opisywany przez ciebie wypadek nie miał miejsca. Wymyśliłeś go.
                                • duch_zenona wyszło szydło z parooovy aleksieja!!! 07.11.06, 17:45
                                  alex.4 napisał:

> zenuś, o starciach z ZOMO podczas demonstracji wiedzieli uczestnicy tych demont
                                  > rancji, opozycjoniści. Opisywany przez ciebie wypadek nie miał miejsca. Wymyśli
                                  > łeś go.
                                  ---------------------
                                  POWOLI WYCHODZI SZYDŁO Z WORKA!!!

Tobie komuchu tak naprawdę wcale nie chodzi o mnie! Ty chcesz w podstępny sposób
                                  zanegować, że podczas starć zomowców z demonstrantami, zomowcy tłukli pałami
                                  niewinne kobiety, i ludzi starszych, przewracali wózki z dziećmi!

Świadkowie tych wydarzeń wciąż jeszcze żyją.
                                  • alex.4 Lecz się zenuś psycholu i kłamco 07.11.06, 17:58
                                    Zenuś jesteś strasznie chory:) - zenuś po prostu złapałem się na kłamstwie - stworzyleś barwna historię jak pobiłeś się z zomowcem. Tyle, że nikt o tym nie słyszał. I jakoś w annałach historii brak jest o tym wzmianki. Kłamstwo ma krótkie nózki zenusiu:)
                                    • duch_zenona aleksiej kłamliwy komuch 07.11.06, 20:35
                                      alex.4 napisał:

> Zenuś jesteś strasznie chory:) - zenuś po prostu złapałem się na kłamstwie - st
                                      > worzyleś barwna historię jak pobiłeś się z zomowcem. Tyle, że nikt o tym nie sł
                                      > yszał. I jakoś w annałach historii brak jest o tym wzmianki. Kłamstwo ma krótki
                                      > e nózki zenusiu:)
                                      ------------------------
                                      Złapać to ty może złapałeś, ale swojego boyfrienda (no, wiadomo za co).

Tobie nie chodzi wcale o mnie! Jak każdy komuch chcesz okłamać forumowiczów, bo
                                      ci wstyd, że zomowcy za komuny podczas demonstracji pałowali niewinne kobiety,
                                      starszych ludzi i przewracali wózki dziecięce!
                                      • alex.4 Re: zenus kłamliwy komuch 08.11.06, 16:56
                                        Po rostu złąpałem cię na kłamstwie.
                                        • duch_zenona komuch aleksiej broni ZOMO 08.11.06, 17:11
                                          Złapać to złapałeś swego boyfrienda za ...

Nie możesz przeboleć, że zomowcy pałowali niewinne kobiety a więc twierdzisz, że
                                          żadnych takich wydarzeń nie było:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=51558829&a=51755419
                                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=51558829&a=51743215
                                          • alex.4 Re: komuch aleksiej broni ZOMO 08.11.06, 20:32
                                            zenuś złapałem się na kłamstwie:)
                                            Tyle fakty
        • Gość: ak Re: Kozlowski i komuna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 16:38
          Tu nie jaj trzeba, ale rozumu i przyzwoitości
          • Gość: wyborca Re: Kozlowski i komuna! IP: *.bsk.vectranet.pl 05.11.06, 16:44
            > Tu nie jaj trzeba, ale rozumu i przyzwoitości

No właśnie, a pan k. nie ma ani jednego ani drugiego. Sama lojalność do
            kaczorów to za mało.
      • Gość: re Re: Kozlowski i komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 13:00
        re
    • Gość: robert Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.11.06, 17:09
      Kozłowski to facet który był w Unii Wolności. Niech teraz wszyscy którzy mówią o
      układzie sobie o tym pomyślą.
      • nekroskop88 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 17:25
        Był w UW? A więc słuchajcie mohery, nie wolno wam na niego głosować, bo tak
        mówi pan z koalicji:
        wiadomosci.onet.pl/1428586,11,item.html
        • Gość: idzikczortu Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.dyn.optonline.net 05.11.06, 18:17
          Kimkolwiek sa owi "mohery" (moherowie?), pomiatani z taka wyzszoscia przez, och
          jak bardzo oswieconego "nekroskopa", to jedno jest pewne, iz bijacy rekordy,
          poziom jego wlasnej bufonady umiejscawia go na srodku piedestalu innej grupy -
          matolowiczow.
          • nekroskop88 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 18:21
            > poziom jego wlasnej bufonady umiejscawia go na srodku piedestalu innej grupy
            > matolowiczow.

Nie wiem czy jestem godzien. Nie chcę zajmować ci miejsca.
            • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 18:33
              Nekro ma jakąś obsesję na punkcie LPR i Giertycha. Czyżby jakiś łysy ci
              przyrżnął? A może należysz do lewackiej bojówki czy innych "pretorian"?

Do którego z forumowiczów piszesz, Nekro? Kto się tu zadeklarował, że będzie
              głosował na LPR lub jest ich zwolennikiem?
              • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 19:06
                Czyżbyś zabronił posiadania przez Nekro własnych poglądów, przecież Ty lubisz
                kontrowersyjne posty.
                Czyżbyś uważał, ze tylko Ty masz do takich prawo??

O "lewakach" to można a o moherach już nie??
                • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 19:14
                  frazeologicznie do ciężaru gatunkowego wyrażenia "mohery" bardziej pasowałoby
                  "młode komuszki", nieprawdaż?
                  • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 19:16
                    Nie wiem, co bardziej by pasowało, ale jeżeli mówisz o komunistach to masz
                    rację. Tzw. mohery mentalnie i światopoglądowo tkwią w komunizmie.
                    • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 19:31
                      To dlaczego bojówki lewackie i MW tak się zwalczają?
                      • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 20:40
                        O jakich Ty bojówkach lewackich mówisz, co Ci ta GP do głowy nawpychała.

Właśnie to, obok zawistnego egalitaryzmu, świadczy o mentalnej komunie tych
                        ludzi oraz Twojej. Należy każdego przeciwnika wwalić do jednego worka, kiedyś to
                        byli imperialiści, teraz to są albo bojówki lewackie, albo Zomo, albo Ubecy.

Brzuch mnie boli ze śmiechu, "lewackie bojówki", dobre sobie:)
                        • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 20:48
                          Jako młodzieniec, to kilka razy jako uczestnik "nielegalnych" manifestacji
                          przeważnie 3-go maja starłem się ze zbrojną pałą "postępowej" PZPR zwaną ZOMO.
                          Jednemu zomowcowi przednie zęby wybiłem, innemu nos okropnie przestawiłem. Ja
                          też miałem nos złamany, ale ładnie się zrosło i już po 2 miesiącach śladu nie było.
                          • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 20:53
                            Można nienawidzić komunistów i komuny a przejąć komunistyczne ideały.
                            • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 10:53
                              kamilar napisał:

> Można nienawidzić komunistów i komuny a przejąć komunistyczne ideały.
                              >
                              > a: to bardzo częste zjawisko...
                              >
                              • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 14:56
                                alex.4 napisał:

> kamilar napisał:
                                >
                                > > Można nienawidzić komunistów i komuny a przejąć komunistyczne ideały.
                                > >
                                > > a: to bardzo częste zjawisko...
                                ---------------------

A skąd wiesz? Przecież ty kochasz komunę i komunistów.
                                • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:03
                                  ja nie kocham komunistów. Są oni mi po prostu obojetni. To chyba osoby takie jak ty szczególnie kochają komunistów bo zyć bez nich nie mogą....
                                  • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:35
                                    alex.4 napisał:

> ja nie kocham komunistów. Są oni mi po prostu obojetni. To chyba osoby takie ja
                                    > k ty szczególnie kochają komunistów bo zyć bez nich nie mogą....
                                    --------------------
                                    I dlatego wyjechałem z komunistycznej PRL?

A jak tu kochają komunistów, to poczytaj sobie o działalności senatora Mac Carthy.

Jak już się dokształcisz, to może już takich głupot nie będziesz pisał.
                                    • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 20:32
                                      McCarthy skończył w niesławie... jak powszechnie wiadomo mazur też mieszka w USA. Zresztą zenuś jesteś komunistą mentalnym a nie koniecznie głosisz ideologie komunistyczną. Ty po prostu myslisz tak samo jak komuniści
                                      • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 04:06
                                        alex.4 napisał:

> McCarthy skończył w niesławie... jak powszechnie wiadomo mazur też mieszka w US
                                        > A. Zresztą zenuś jesteś komunistą mentalnym a nie koniecznie głosisz ideologie
                                        > komunistyczną. Ty po prostu myslisz tak samo jak komuniści
                                        ---------------
                                        A konkretnie? Na podstawie jakich KONKRETNYCH moich wypowiedzi twierdzisz, że
                                        "myślę tak samo jak komuniści"???

Ja takich łamańców logicznych jak ty nie muszę robić. Wystarczy, że napiszę
                                        zgodnie z rzecywistością. Ty aleksieju JESTEŚ kłamliwym komuchem udającym
                                        postępowego demokratę.

WSZYSTKIE KOMUCHY TAK ROBIĄ!

Jesteś w koalicyjnej, satelickiej, komuchowskiej partyjce.
                                        • alex.4 duch_zenona homo sovieticus 07.11.06, 10:18
                                          Wierzysz w spiskowe wizje dziejów (podobnie komuniści)
                                          Twoje posty pokazują, że wierzysz że wraz z wzrostyem systemu panującego zaostrza się walka polityczna (trochę przetworzony leninizm)
                                          Masz dwubiegunowy, obraz świata. manichejski (jak komuniści)
                                          niezaleznie od sytuacji wychwalasz aktualna linie partii, mimo że np. zmienia się ona diametralnie (jak komuniści)
                                          Jesteś typowym homo sovieticus
                                          • duch_zenona aleksiej parooova-soviecticus 07.11.06, 15:33
                                            Żałuję aleksieju, że nie jesteś taki biegły w logicznym myśleniu jak znajomości
                                            komunistycznych doktryn.

Nie przejmuj się zbytnio - wszystkie komuchy tak mają.
                                            • alex.4 Re:zenuś parooova-soviecticus 07.11.06, 16:59
                                              zenuś powiedziałem ci kilka arzy i jeszcze raz powtórzę - mnie twój homoseksualizm nie interesesuje. Nie musisz mnie zaczepiać bo nie odpowiem ci. Szanuje twoje homoerotyczne skłonności, ale sam ich nie mam. Szukaj sobie zenus gdzie indziej partnera:)
                                              • duch_zenona aleksiej parooova-soviecticus 07.11.06, 17:18
                                                Ja mam żonę i dzieci. Ty zaś tylko boyfrienda! Cały Białystok o tym wie!

To kiedy weźmiesz ślub ze swoim boyfriendem?
                                                • alex.4 Re:zenus parooova-soviecticus 07.11.06, 17:31
                                                  jesteś bardziej nienormalny niż myslałem.
                                                  • duch_zenona aleksiej parooova-soviecticus 08.11.06, 02:05
                                                    alex.4 napisał:

> jesteś bardziej nienormalny niż myslałem.
                                                    -----------------
                                                    Całe szcęście że wedlug kryteriów obrzydliwej parooovy jestem nienormalny.

Według ciebie to twój boyfriend jest przecież normalny, nieprawdaż?
                                                  • alex.4 Re: zenus parooova-soviecticus 08.11.06, 08:21
                                                    zenuś widzę, że twoja ukrywana homoseksualna natura znowu się odzywa. To zabawne ale jest powszechnie wiadomo, że najbardziej przeciw gejom wypowiadają cię ci geje, którzy nie mogą się pogodzić ze swoją homoseksualna natura. Zenus to twój problem:)
                                                  • duch_zenona aleksiej parooova-soviecticus 08.11.06, 15:16
                                                    Taka to już twoja kłamliwa komuchowsko-pedalska natura aleksieju. Mnie wyzywasz
                                                    od komuchów a sam nim jesteś. Innych wyzywasz od homoseksualistów a sam jesteś
                                                    obrzydliwą parooovą!
                                                  • alex.4 Re: zenus parooova-soviecticus 08.11.06, 16:59
                                                    Ja nikogo nie wyzywam od homoseksualistów, ponieważ mnie nie interesuje czy ktos jest gejem czy nie. wazny jest człowiek, a nie to z kim sypia.
                                                    Po prostu nie ja jeden zwróciłem uwagę, na twoje wyraxne zafascynowanie homoseksualizmem. Styale o nim piszesz. To najwidoczniej ta część twojej duszy której nie akceptujesz...
                                                  • duch_zenona aleksiej lubi parady 08.11.06, 17:20
                                                    Nie pamiętasz aleksieju jak zażarcie broniłeś na tym forum pedalskich parad? Czy
                                                    maszerowałeś w nich służbowo jako komuch czy prywatnie z boyfriendem jako parooova?
                                                  • alex.4 zenuś i homoseksualizm 08.11.06, 20:36
                                                    ktos jest gejem czy nie. wazny jest człowiek, a nie to
                                                    z kim sypia. Gej jest dla mnie normalnym człowiekiem
                                                    Po prostu nie ja jeden zwróciłem uwagę, na twoje wyraźne zafascynowanie homoseksualizmem. Stale o nim piszesz. To najwidoczniej
                                                    ta część twojej duszy której nie akceptujesz... Jesteś po prostu jeszcze jednym ukrytym gejem.
                                                    Nie widzę powodu aby cie dyskryminować z tego powodu. Za to za twoje chamstwo i brak kultury osobistej - tak
                          • Gość: ciekawe Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 20:56
                            W Bialymstoku walczyleś z ZOMO?
                            • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 23:40
                              Gość portalu: ciekawe napisał(a):

> W Bialymstoku walczyleś z ZOMO?
                              -----------
                              a masz porcelanę na przodzie uzębienia? Srebro? Złoto?
                              • alex.4 klamstwo ma krótkie nogi 06.11.06, 10:53
                                i kombatancka przeszłość ducha prysłą jak bańka mydlana:):):)
                                • duch_zenona Re: klamstwo ma krótkie nogi 06.11.06, 15:13
                                  alex.4 napisał:

> i kombatancka przeszłość ducha prysłą jak bańka mydlana:):):)
                                  ------------------
                                  Mam gdzieś kombatanctwo. Tu gdzie jestem nie byłoby mi do niczego potrzebne.

W przciwieństwie do ciebie, mi żadna kariera polityczna nie jest potrzebna. To
                                  takie miernoty jak ty muszą działać w lewicowych partyjkach.
                                  • alex.4 Re: klamstwo ma krótkie nogi 06.11.06, 15:20
                                    oj duchu widzę że nadal marzy ci się być pochowanym na Skałce:) wiec dorabiasz sobie nieprawdziwe wydarzenia do swojej biografii:) kombatanctwo okazało się drobnym kłamstewkiem:)
                                    • duch_zenona Re: klamstwo ma krótkie nogi 07.11.06, 04:09
                                      alex.4 napisał:

> oj duchu widzę że nadal marzy ci się być pochowanym na Skałce:) wiec dorabiasz
                                      > sobie nieprawdziwe wydarzenia do swojej biografii:) kombatanctwo okazało się dr
                                      > obnym kłamstewkiem:)
                                      ---------------
                                      A czym się szprycowałeś, że wizje miałeś i wiesz lepiej ode mnie co MI się marzy???
                                      • alex.4 Re: klamstwo zenusia ma krótkie nogi 07.11.06, 18:01
                                        Zenus to opowiedz jeszvcze jka walczyłęś z sowietami podczas wojny, albo jhak wysadzałeś sowieckie pociągi - historie równie prawdziwe jak twoje starcia z zomowcami:))))
                                        • duch_zenona Re: klamstwo zenusia ma krótkie nogi 07.11.06, 20:39
                                          alex.4 napisał:

> Zenus to opowiedz jeszvcze jka walczyłęś z sowietami podczas wojny, albo jhak w
                                          > ysadzałeś sowieckie pociągi - historie równie prawdziwe jak twoje starcia z zom
                                          > owcami:))))
                                          ---------------------
                                          To napisz co twoje ruskie książki historyczne piszą o zomowcach pałujących za
                                          komuny niewinne kobiety i starszych ludzi.
                                          • alex.4 Re: klamstwo zenusia ma krótkie nogi 08.11.06, 08:22
                                            zenus - nikt nie słyszał o twoim bohaterskim czynie? Przypadek? Po prostu twoja fantazja pomieszała się ci z zreczywiostoscią. A arczej kompleksy, bo nic dla Polski nie zrobiłeś...
                                            • duch_zenona komuch aleksiej idzie w zaparte 08.11.06, 15:25
                                              Tylko ty jeden ty nie chcesz przyjąć do wiadomości, że zomowcy pałowali niewinne
                                              kobiety i starszych ludzi. Okazuje się, że inni też to widzieli:

Mam gdzieś jakieś bohaterstwo. Ważne że mi się upiekło i zomowscy bandyci
                                              przewracający wózki dziecięce dostali nauczkę.

• alex.4 Re: komuch zenus idzie w zaparte 08.11.06, 17:00
                                                zenuś wyszłeś na kłamcę.
                                                • duch_zenona aleksiej lubi parady 08.11.06, 17:29
                                                  to ty udowodniłeś że każda paroova to kłomca i komuch

Nie pamiętasz aleksieju jak zażarcie broniłeś na tym forum pedalskich parad? Czy
                                                  maszerowałeś w nich służbowo jako komuch czy prywatnie z boyfriendem jako parooova?
                                                  • alex.4 Re: aleksiej lubi parady 08.11.06, 20:37
                                                    Dla mnie nie jest ważne czy ktos jest gejem czy nie. wazny jest człowiek, a nie to
                                                    Po prostu nie ja jeden zwróciłem uwagę, na twoje wyraźne zafascynowanie homoseksualizmem. Stale o nim piszesz. To najwidoczniej
                                                    ta część twojej duszy której nie akceptujesz... Jesteś po prostu jeszcze jednym ukrytym gejem.
                                                    Nie widzę powodu aby cie dyskryminować z tego powodu. Za to za twoje chamstwo i brak kultury osobistej - tak
                          • Gość: .................. Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.stnet.pl 05.11.06, 21:23
                            duch zenona : napisał:
                            Jako młodzieniec, to kilka razy jako uczestnik "nielegalnych" manifestacji
                            > przeważnie 3-go maja starłem się ze zbrojną pałą "postępowej" PZPR zwaną ZOMO.
                            > Jednemu zomowcowi przednie zęby wybiłem, innemu nos okropnie przestawiłem. Ja
                            > też miałem nos złamany, ale ładnie się zrosło i już po 2 miesiącach śladu nie
                            bylo.
                            >

nie wiedziałem zes taki kombatant-konfabulant.
                            Gdyby to co piszesz było prawda to pewnie przynajmniej prasa by o tym pisała a
                            nie tylko Twoja wyobraznia.
                            • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 00:01
                              Gość portalu: .................. napisał(a):

> duch zenona : napisał:
                              > Jako młodzieniec, to kilka razy jako uczestnik "nielegalnych" manifestacji
                              > > przeważnie 3-go maja starłem się ze zbrojną pałą "postępowej" PZPR zwaną
                              > ZOMO.
                              > > Jednemu zomowcowi przednie zęby wybiłem, innemu nos okropnie przestawiłem
                              > . Ja
                              > > też miałem nos złamany, ale ładnie się zrosło i już po 2 miesiącach śladu
                              > nie
                              > bylo.
                              > >
                              >
                              > nie wiedziałem zes taki kombatant-konfabulant.
                              > Gdyby to co piszesz było prawda to pewnie przynajmniej prasa by o tym pisała a
                              > nie tylko Twoja wyobraznia.
                              --------------
                              Jaka kurde prasa? Trybuna Ludu? A czy ty człowieku wiesz, że za komuny istniał
                              taki urząd jak Główny Urząd Kontroli Prasy i Widowisk zwany powszechnie cenzurą?

Ówczesna prasa nie pisała jakoś o "dzielnych" naćpanych zomowcach "bohatersko"
                              pałujących niewinne kobiety i staruszków, bo studenci z demonstracji jako
                              sprawniejsi fizycznie im umknęli i wybijali zęby tym zomowcom, którzy
                              nieopatrznie w swym dzikim szale zbyt daleko się zapuścili.

Ludowa milicja aresztawała kobiety, zdziwionych małolatów, kilku pijaczków i
                              starszych ludzi. Z nich też zrobiono tak zwanych "wrogów ludu"
                              • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:13
                                Oprócz oficjalnej prasy było coś takiego jak drugi obieg, jakby duch zenona nie wiedział:):):)
                                • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 04:15
                                  alex.4 napisał:

> Oprócz oficjalnej prasy było coś takiego jak drugi obieg, jakby duch zenona nie
                                  > wiedział:):):)
                                  --------------------
                                  Buuuchacha!!! A co ty komuchowaka paroooovo możesz wiedzieć o drugim obiegu???
                                  Kto by takiemu kapusiowi dał bibułę???

Znasz tylko te publikacje, które esbecja skonfiskowała przez takich kapusiów jak
                                  ty, czyli kropla w morzu!!!
                          • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 23:41
                            Czekaj przejżałem jeszcze raz te posty i wiem o co chodzi. Otóż Nekro należy do
                            lewackich bojówek czyli ZOMO i widziałeś jak bil kobietę:(
                            • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 23:53
                              Chyba już późno.
                            • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 00:19
                              kamilar napisał:

> Czekaj przejżałem jeszcze raz te posty i wiem o co chodzi. Otóż Nekro należy do
                              > lewackich bojówek czyli ZOMO i widziałeś jak bil kobietę:(

---------------
                              nie pij, jak ne umiesz
                              • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:12
                                duchu zenona to podasz kiedy na tych "demonstracjach" dokonywłęś bohaterskich czynów:):):):) czy znowu fantazja omamimia ci pamieć....
                                • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:16
                                  alex.4 napisał:

> duchu zenona to podasz kiedy na tych "demonstracjach" dokonywłęś bohaterskich c
                                  > zynów:):):):) czy znowu fantazja omamimia ci pamieć....
                                  ------------------

A co? Ktoś z twojej rodziny ma przednie uzębienie z porcelany? A może krzywy nos?
                                  • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:19
                                    Duchu zenona konkrety daty. Można psrawdzić czy taka demonstracja rzeczywiscie miała miejsce... Wszystko można sprawdzić:) - widzisz duszku twoje kjłamstewko ma bardzo króciuutkie nóżki:)
                                    • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:42
                                      To starsi Białostoczanie doskonale pamiętają te wydarzenia tylko białostocki
                                      historuk o tym nic nie wie? Do duuupy z takim historykiem!

A jak jest 3-go maja czy stan wojenny po rusku to nawet nie pamiętam.
                                      • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 17:39
                                        Duszku po twoich wyczynasz nie został zaden slad. czyżby były one wytworem jedynie twojej fantazji...
                                        • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 04:28
                                          alex.4 napisał:

> Duszku po twoich wyczynasz nie został zaden slad. czyżby były one wytworem jedy
                                          > nie twojej fantazji...
                                          ----------------
                                          Toś się aleksieju znowu logiką popisał. Gdyby był jakiś slajd jak zomowcowi
                                          paskudnie deformuje kinola lub jak drugiemu usuwam przednie uzębienie, to by
                                          komuchy najpierw moją twarz zdeformowali a potem spędziłbym wiele lat w
                                          kryminale a nie do hameryki wyjechał.

Kiedy wy komuchy nauczycie się myśleć logicznie zamiast tylko kłamać?\

To pytanie jest oczywiście retoryczne.
                                          • alex.4 duch zenona łgarz 07.11.06, 10:23
                                            Znaczy sie, że twoja opowieść jest bajka wymyślona przez ciebie:))))))))
                                            • duch_zenona aleksiej - kłamliwa paroova 07.11.06, 15:36
                                              To znaczy, że nie potrafisz nawet zrozumieć najprostszych i najbardziej
                                              oczywistych rzeczy, durniu.
                                              • alex.4 Zenus przyłapany na kłamstwie 07.11.06, 18:03
                                                a wiec zenuś jak to jest ze twoje "bohaterskie" czyny przez nikogo nie zostały zarejestrowane, opisane, wspomniane... nikt ich nie widział, kolejny zapomniany bohater:):):):):)
                                                • duch_zenona Re: Zenus przyłapany na kłamstwie 08.11.06, 02:11
                                                  alex.4 napisał:

> a wiec zenuś jak to jest ze twoje "bohaterskie" czyny przez nikogo nie zostały
                                                  > zarejestrowane, opisane, wspomniane... nikt ich nie widział, kolejny zapomnian
                                                  > y bohater:):):):):)
                                                  --------------------
                                                  Kiedy wreszcie zrozumiesz imbecylu, że gdybyście wy komuchy coś zarejestrowali,
                                                  to bym poszedł siedzieć.

Strasznie cię wkurza, że mi się upiekło i milicyjne kamery tego nie
                                                  zarejestrowały? To se, bolszewiku z tej złości wybij młotkiem dwa zęby!
                                                  • alex.4 Re: Zenus przyłapany na kłamstwie 08.11.06, 08:23
                                                    Zenuś nie bądz załosny,. O twoim "czynie" nie wie nik - ani włądza, ani ludzie opozycji:) to się anzywa zbrodnai doskonała - nikt o niej się nie dowiedział:) - po prostu zmyslasz, bo nic dla Polski nie zrobiłeś.
                                                  • duch_zenona Re: Zenus przyłapany na kłamstwie 08.11.06, 15:31
                                                    alex.4 napisał:

> Zenuś nie bądz załosny,. O twoim "czynie" nie wie nik - ani włądza, ani ludzie
                                                    > opozycji:) to się anzywa zbrodnai doskonała - nikt o niej się nie dowiedział:)
                                                    > - po prostu zmyslasz, bo nic dla Polski nie zrobiłeś.
                                                    -----------------
                                                    Nie udawaj że coś wiesz o ludziach ówczesnej opozycji, bo nikt z ich by takiemu
                                                    kumuchowskiemu kapusiowi ręki nie podał. Co najwyżej splunął w twarz.

Jak dłogo jeszcze będziesz bronił zomowców?

• alex.4 Re: Zenus przyłapany na kłamstwie 08.11.06, 17:01
                                                    zenuś po prostu zmyusliłeś swój epizod walki z ZOMO. Po prostu jesteś zwykłym kłamcą.
                                                  • duch_zenona Re: Zenus przyłapany na kłamstwie 08.11.06, 17:24
                                                    Nz szczęście inni też widzieli. Chyba twój tatuś był w ZOMO, że ich tak zaciekle
                                                    bronisz i łżesz jak pies?
                                                  • alex.4 Re: Zenus przyłapany na kłamstwie 08.11.06, 20:34
                                                    Zenus nie masz śwaidków. Nikt tego nie pamięta. jesteś po prostu kłąmcą. tak jak fiat lux złapał się na przyananiu się do złodziejstwa tak ja przyłapałem cie na kłamstwie
                                                  • duch_zenona aleksiej kłamliwa komuchowska parooova 11.11.06, 21:52
                                                    Czy ty zboczeńcu nie rozumiesz, że nie podam ci swoich danych osobowych, choćbyś
                                                    nie wiem jak mnie obrażał?

Wystarczy, że wiem, kim ty jesteś Robercie Suski. Ty mnie znać nie musisz, bo
                                                    paroovom nie podaję takich danych.
                                                  • Gość: dk Re: aleksiej kłamliwa komuchowska parooova IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:30
                                                    Nie wiem kim jesteś duchu Zenona ale powiem ci że jesteś zwykłym chamem i skoro
                                                    taki z ciebie "patriota" to dlaczego siedzisz w ameryce a nie tu skrobaczu
                                                    azbestu. ja akurat chodziłem na manifestacje i nigdy żaden się taki incydent o
                                                    jakim piszesz nie wydarzył. twierdzisz inaczej; to proszę o fakty, kiedy to
                                                    było i gdzie wtedy studiowałeś fantasto
                                    • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 06.11.06, 20:00
                                      Nie trzeba sprawdzać. Kto ma trochę pojęcia o tamtych czasach, ten wie, że
                                      trzeci maja był dniem, w którym środowiska opozycyjne uaktywniały się
                                      szczególnie, podobnie zresztą jak ZOMO. Frekfencję nakręcali także tajniacy,
                                      odwalając swoją czarną robotę.
                                      Wiem Alex.4, że dla ciebie opozycja zaczynała się od KO, bo w tej sprawie łatwo
                                      o dokumenty.
                                      • alex.4 duch-zenusia fałszywy konbantant 06.11.06, 20:30
                                        azp na szczeście jest wiele osób które w czasach PRL były naprawdę w opozycji. Nie tacy którzy jak duch_zenusia który teraz wynalazł bohaterski a nikomu nieznany epizod z dziejów opozycji:):):)
                                        • Gość: azp11 Re: duch-zenusia fałszywy konbantant IP: *.elpos.net 06.11.06, 20:36
                                          Skąd wiesz jakim opozycjonistą był Duch_Zenona? Przecież go nie znasz.
                                          • alex.4 Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 07.11.06, 10:19
                                            Jesli zenuś opowiada o wydarzeniach o których nikt nie słyszał tpo jest to dowód, że z jego opowieścią jest coś nie tak. To przecież proste.
                                            • Gość: azp11 Re: duch-zenusia fałszywy konbantant IP: *.elpos.net 07.11.06, 19:58
                                              O czym piszesz? O obchodachd rocznic trzeciomajowych w stanie wojennym?
                                              Przecież to są fakty ogólnie znane.
                                            • duch_zenona Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 02:23
                                              alex.4 napisał:

> Jesli zenuś opowiada o wydarzeniach o których nikt nie słyszał tpo jest to dowó
                                              > d, że z jego opowieścią jest coś nie tak. To przecież proste.
                                              --------------------------
                                              Nikt z prawdziwej ówczesnej opozycji nie podałby żadnych szczegółów.

Nikt nie słyszał? A choćby on:

a takie gumowe ucha jak ty - to dobrze że nie słyszeli!
                                              • alex.4 Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 08:29
                                                zenus tak cie boli, że złąpałem cie na kłamstwie...
                                                • duch_zenona kłamca aleksiej broni ZOMO 08.11.06, 15:48
                                                  alex.4 napisał:

> zenus tak cie boli, że złąpałem cie na kłamstwie...
                                                  ---------------
                                                  ośmieszasz się parooovo:

• alex.4 Re: kłamca zenus broni ZOMO 08.11.06, 17:01
                                                    zenuś - wpadłeś na kłąmstwie. Starcić twarzy nie stracisz, bo nikt cie od dawna na forum nie poważał (ze względu na swoje chamstwo)
                                        • duch_zenona Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 07.11.06, 04:31
                                          alex.4 napisał:

> azp na szczeście jest wiele osób które w czasach PRL były naprawdę w opozycji.
                                          > Nie tacy którzy jak duch_zenusia który teraz wynalazł bohaterski a nikomu niezn
                                          > any epizod z dziejów opozycji:):):)
                                          -----------------
                                          Na szczęście wtedy się nie znaliśmy, to nie mogłeś mnie kapusiu zadenuncjować.

Myślę, że twoi znajomi takiego szczęścia niestety nie mieli.
                                          • alex.4 Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 07.11.06, 10:24
                                            Ale zenuś się zdenerwaował kiedy jego kłamstwo zostało ujawnione:)
                                            • duch_zenona aleksiej - komuchowski kapuś 07.11.06, 15:40
                                              Jestem raczej zdegustowany a nie zdenerwowany. Takie paroovy i esbeckie kapusie
                                              jak ty wzbudzają we mnie pogardę i obrzydzenie.
                                              • alex.4 Re: zenuś - komuchowski kapuś 07.11.06, 17:00

• duch_zenona Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 02:31
                                              alex.4 napisał:

> Ale zenuś się zdenerwaował kiedy jego kłamstwo zostało ujawnione:)
                                              -------------
                                              chyba twoje komuchowskie kłamstwo zostało ujawnieme!

• alex.4 Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 08:24
                                                zenuś nei badz smieszny. wyszłeś na kłąmcę (a fiat lux złąpał sie na tym, że jesteś jeszcze złodziejem) i straciłeś twarz.
                                                • duch_zenona aleksiej komuchowski kłamca 08.11.06, 15:33
                                                  Tobie kłamco komuchu i tak już nikt nie wierzy:

• duch_zenona Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 02:00
                                          alex.4 napisał:

> azp na szczeście jest wiele osób które w czasach PRL były naprawdę w opozycji.
                                          > Nie tacy którzy jak duch_zenusia który teraz wynalazł bohaterski a nikomu niezn
                                          -----------------
                                          Mam gdzieś jakieś tam bohaterstwo. Wiem, że żaden z tych z ludzi tamtej opozycji
                                          ręki by ci nie podał.

Jeżeli nawet ktoś by się ci zwierzył, to by siedział, bo byś go podkablował
                                          komuchowska parooovo!
                                          • alex.4 Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 08:26
                                            duchu widzę ze znowu odzywa się twój ukruty homoseksualizm... ale do rzeczy - niekt z opozycji nie wiedział o twoich czynach. Wymyśliłeś je aby polepszyć swoje ego. Ale dajesz przyklad swoim córkom. A potem się dziwić że dzieci wyrastają na wykolenców. jesli ktoś daje im taki wzór...
                                            • duch_zenona aleksiej komuchowska parooova 08.11.06, 15:37
                                              Ty z bojfriendem i tak nie będziesz mieć dzieci. Poza tym to są córki a ty
                                              przecież wolisz chłopaków, parooovo obrzydliwa.
                                        • duch_zenona Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 02:15
                                          alex.4 napisał:

------------------
                                          Gdyby wam komuchom ten epizod był znany, to bym poszedł siedzieć.

I nie udawaj, że znasz kogoś z ówczesnej prawdziwej opozycji, bo żaden z nich by
                                          ci ręki nie podał a niejeden by ci w twarz splunął!!!!!
                                          • alex.4 Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 08:27
                                            widzisz ja znam ludzi z opozycji tamtejszej. Przeciwieństwie do ciebie, który jeśli kogoś znasz to tylko dlatego, że znała go twoja ciotka. I tym się róznimy:)
                                            • duch_zenona aleksiej obrońca zomowców 08.11.06, 15:39
                                              alex.4 napisał:

> widzisz ja znam ludzi z opozycji tamtejszej. Przeciwieństwie do ciebie, który j
                                              > eśli kogoś znasz to tylko dlatego, że znała go twoja ciotka. I tym się róznimy:
                                              ---------------------
                                              Skąd znasz komuchowski kapusiu ludzi z ówczesnej opozycji? Kilku napluło ci w twarz?
                                        • duch_zenona Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 02:28
                                          alex.4 napisał:

--------------------
                                          Mam gdzieś bohaterstwo. Kogo ty komuchu znasz z ówczesnej opozycji? Kto by z
                                          nich rękę podał?
                                          • alex.4 Re: duch-zenusia fałszywy konbantant 08.11.06, 08:28
                                            zenuś takj bardzo cię boli, że pokazałem jak zmyslasz????????????
                                            • duch_zenona komuch aleksiej broni ZOMO 08.11.06, 15:42
                                              alex.4 napisał:

> zenuś takj bardzo cię boli, że pokazałem jak zmyslasz????????????
                                              ----------------
                                              Pokazałeś, że jesteś komuchowski kłamca:

• alex.4 Re: komuch zenus broni ZOMO 08.11.06, 17:02
                                                zenuś zostałęś przylapany na kłamstwie
                                                • duch_zenona kłamca aleksiej lubi parady 08.11.06, 17:34
                                                  • alex.4 zenuś i homoseksualizm 08.11.06, 20:38
                                                    Dla mnie nie jest ważne czy ktos jest gejem czy nie. wazny jest człowiek, a nie to
                                                  • duch_zenona aleksiej to paroova. . wszyscy już wiedzą. 11.11.06, 21:54

• Gość: ciekawe Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:47
                                        Do azp11. 3 Maja był rzeczywiście dniem aktywizacji środowisk opozycyjnych, ale
                                        z tego co mi utkwiło w pamięci, jak też jest zapisane w znanych mi dokumentach
                                        (a trochę ich przejrzałem) nie znany jest przypadek pobicia w Białymstoku
                                        kogokolwiek przez ZOMO akurat w dniu 3 Maja. Kolegia i owszem.
                                        Chyba że umknął mi jakiś epizod, ale jeśli tak to z nazwiska a nie w "duchowej"
                                        atmosferze.
                                        Piszę to z pewną przykrością, bo wbrew temu co zainsynuował mi duch,że to
                                        akurat mnie mógł on swoimi rzekomymi bohaterskimi wyczynami przyprawić
                                        szczęki porcelanowej czy jakiejkolwiek innej , byłem dokładnie po stronie
                                        obecnie właściwej czyli wówczas przeciwko ZOMO. Dla historycznej prawdy nie
                                        lubię tolerować sytuacji kiedy im dalej od wojny tym więcej bohaterów.
                                        Piszę te słowa dla Ciebie azp a nie dla ducha bo walka z neoduchami jest bez
                                        sensu.
                                        • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 07.11.06, 22:38
                                          Gdyby poturbowany przez zomowca delikwent złożył oficjalną skarę, to w aktach
                                          mogłoby się coś zachować. Ze zwykłego pałowania zomowcy raportów jak sądzę nie
                                          sporządzali. Ponadto należy brać pod uwagę, że nie wszystkie materiały się
                                          zachowały, jak też i to że nie do wszystkich jest łatwy dostęp. Jeżeli chodzi o
                                          tzw. drugi obieg, to niestety poważniejsze wydarzenia uchodziły uwadze tych
                                          wydawnictw.
                                          Parę takich brutalnych akcji widziałem, jednak dzisiaj nie wszystko potrafię
                                          dokładnie umiejscowić w czasie.
                                        • Gość: ja tam bylem Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: 195.170.221.* 08.11.06, 00:42
                                          dziwne rzeczy piszecie. doskonale pamietam jak w jednej z rozrob 3 maja
                                          porzadnie dostalo sie zomowcom, ze nawet gazety cos o kilku rannych zomowcach
                                          wspomnialy. plotki mowila ze bylo ich kilkunastu. sam widzialem kilku
                                          zakrwawionych zomowcow prowadzonych przez kolegow. ktory to byl dokladnie rok
                                          nie pamietam
                                          • siwy68 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 08.11.06, 10:08
                                            Ja też jako dziecko pamiętam 3 maja i pobitych zakrwawionych zomowców.
              • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 21:08
                Ja się deklarowałem.
                • Gość: tidi Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.proxy.aol.com 05.11.06, 21:57
                  kamilar napisaL :
                  > Mozna nienawidzic komunistow i komuny
                  a przejac komunistyczne idealy .<

Az prosi sie zeby cie po bialostocku zapytac : ty durny , czy pijany ?
                  • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 22:00
                    Gdy brakuje argumentów to się ludzi obraża.

Zawisty egalitaryzm, nienawisc do liberalizmu, czy to również nie cechuje
                    naszych antykomunistów jak i dawnych komunistów??
                  • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 22:00
                    Tidi, to do mnie?
                    • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 22:16
                      A co ty wiesz kamilar o tamtych czasach? Podaj mi twoje pierd...lone źródła
                      historyczne, które opisują jak wyszkolony bandyta w kasku goni wymachując pałą
                      młodą studentkę taranujac i przewracając wózek dziecięcy po drodze wraz z matką,
                      żeby sobie skrócić drogę.

Czy widziałeś narkotycznie dziki wzrok takiego zomowca i czy twoje mądre księgi
                      odpowiadają na proste pytanie - czym ich wtedy przed akcją szprycowano?

Napisz jeszcze coś bardzo lewicowo-liberalno-naukowo "wzniosłego". Chętnie się
                      pośmieję. Najlepiej o jakichś wzniosłych lewicowych ideałach.
                      • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 22:29
                        Czy widziałeś gestapowca walacego główka dziecka o bruk, bądź strzelajacego w
                        plecy bezbronnej kobiety?? Przestań mi wiec chrzanić o prawicowych ideałach.

Na popupilsm niskiego lotu, odpowiadam takim samym poziomem.
                        • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 22:42
                          A co w tym poście Ducha było prawicowym ideałem?
                          • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 22:42
                            A gdzie w moim poscie bylo coś o ideałach lewicowych???
                        • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 23:04
                          kamilar napisał:

> Czy widziałeś gestapowca walacego główka dziecka o bruk, bądź strzelajacego w
                          > plecy bezbronnej kobiety?? Przestań mi wiec chrzanić o prawicowych ideałach.
                          >
                          > Na popupilsm niskiego lotu, odpowiadam takim samym poziomem.
                          -------------------
                          Ja nie widziałem gestapowca walacego główka dziecka o bruk, bądź strzelajacego w
                          plecy bezbronnej kobiety. TY TEŻ. Za to JA WIDZIAłEM błędny, narkotyczny wzrok
                          dzikich zomowców pałujących niewinne kobiety, które znalazły się w okolicy
                          przypadkowo i wcale nie brały udziału w żadnym "nielegalnym" pochodzie.
                          Przestraszyły się biedne zadymy i też zaczęły uciekać. Zomowców jakaś dziwna
                          energia i agresja rozpierała. "Bohatersko" pałowali niewinne kobiety.

TY TEGO NIE MOGŁEŚ WIDZIEC !!!

W podręcznikach do historii też tego nie przeczytasz.
                          • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 23:08
                            A tak w ogóle to mnie to zastanawia co to ma do rzeczy, te Twoje wynurzenia??
                            P.S. W XX wieku stosowano coś takiego jak nagrania na taśmy.
                            • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 23:15
                              Kamilar napisał:
                              P.S. W XX wieku stosowano coś takiego jak nagrania na taśmy.
                        • kotwicz69 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 03:58
                          wow, gestapowiec jako prawicowy "ideal"...to cos nowego.....
                          a widziales gestapowca razem z komuchami w akcji........?
                          a przeciez tak ladnie wspolpracowali.....strona 29:
                          www.ipn.gov.pl/biuletyn3-4_62-63.pdf
                      • Gość: tidi Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.proxy.aol.com 05.11.06, 22:36
                        kamilar napisal :
                        >Gdy brakuje argumentow to sie obraza ludzi .<

Utuczyl cie "alus" swoimi chorymi osadami , a ty z radoscia powielasz je .
                        Jeszcze dorzuc cos o PD , o ktorej to alus z zacietrzewieniem pisal jako o
                        prawicy . Az koncu "wierchowka" PD przyznala , ze sojusz z SLD , to jest
                        laczenie sie "lewicowych sil" . Komunizmu szukaj wie tam .
                        • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 22:48
                          No comments.
                          Niech bedzie, że Twoje osądy są zdrowe.
                      • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 22:42
                        Polecam coś o metodologii historii, o źródle, o tym czym jest fakt
                        historiozoficzny.
                        Pech że najlepsi polscy metodolodzy pisali w felernych czasach, ale jako
                        czlowiek inteligentny oddzielisz ziarno od plew.
                        Wtedy nie bedziesz zadawał głupich pytań i otwierał wyważonycg drzwi
                        • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 22:44
                          A naoczne relacje to są słabe źródla?
                          • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 22:46
                            Nikt nie łże tak jak naoczny świadek, powiedzenie historyków. Najlepsze sa
                            dokumenty, akta, wspomniania też sa dobre, ale odtwarzanie faktow histoprycznych
                            na podstawie wspomnień jest ryzykowne, przykładem moze być opis spotkania
                            Pilsudskiego z Wojciechowskim na moscie. Dwie relacje naocznych świadkow, obie
                            diametralnie różne.

Wszystko zależy od tego, na jakie pytania chcesz odpowiedzieć.
                            • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 22:50
                              To o czym pisze Duch, też nieraz widziałem. Nie ma powodu, aby dopatrywać się
                              tam łgarstwa.
                              • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 22:53
                                A czy ja mowie, ze to łgarstwo, czy ja twierdzę, że ZOMO było fajne??
                                Czy ja gdzies mowilem, że system władzy w PRL byl fajny??

Ciekawią mnie jednak relacje górników z lat 90-tych, jak jeździli na protesty do
                                Warszawy, czy Oni też widzieli szał w oczach policjantów???
                                • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 22:57
                                  ZA tymi górnikami to inna bajka.
                                  • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 22:58
                                    miało być z
                        • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 23:14
                          kamilar napisał:

> Polecam coś o metodologii historii, o źródle, o tym czym jest fakt
                          > historiozoficzny.
                          > Pech że najlepsi polscy metodolodzy pisali w felernych czasach, ale jako
                          > czlowiek inteligentny oddzielisz ziarno od plew.
                          > Wtedy nie bedziesz zadawał głupich pytań i otwierał wyważonycg drzwi
                          ------------
                          a do dooopy z twoją metodologią historyczną, kamilar. Gooovniany z ciebie
                          naukowiec, jeżeli nie chcesz przyjąć do wiadomości naocznych relacji ŚWIADKA I
                          UCZESTNIKA tamtych wydarzeń, czyli mnie.

Będę powtarzał więc do bólu:

WIDZIAłEM błędny, narkotyczny wzrok dzikich zomowców pałujących niewinne
                          kobiety, które znalazły się w okolicy przypadkowo i wcale nie brały udziału w
                          żadnym "nielegalnym" pochodzie.

Przestraszyły się biedne zadymy i też zaczęły uciekać. Zomowców jakaś dziwna
                          energia i agresja rozpierała. "Bohatersko" pałowali niewinne kobiety.

TY TEGO NIE MOGŁEŚ WIDZIEC !!!

W podręcznikach do historii też tego nie przeczytasz.
                          • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 23:17
                            Dziękuję w Twoich ustach to dla mnie komplement:)

Co do twojej relacji to obiecuję, że gdy bede pisał pracę nt. "Wrażenia ludzi
                            gonionych przez ZOMO, oraz ocena spojrzenia ZOMOWCA przez osobę pałowaną" to
                            wezmę je pod uwagę a nawet zrobię z nich motymprzewodni pracy.
                            • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 23:25
                              W każdym rtazie nie ograniczaj się do nagrań i dokumentów.
                              • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 05.11.06, 23:32
                                Jak mowiłem, wszystko zalezy, o czym będę pisał. Jeżeli chce się zajac
                                mentalnością, duchowością epoki, nastrojami, osobistymi losami to wspomnienia,
                                listy, pamietniki są dobrymi źródłami.
                                Jezeli chce sie zająć decyzjami na szczeblu władzy, polityką, gospodarką, to
                                najlepsze będą dokumenty, stenogramy itd.

Jezeli idzie o wspomnienia to dowodem na to, że ludzie moga klamać, bo mają
                                powody niech bedzie pamiętnik Jaruzelskiego.
                                • Gość: azp11 Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.elpos.net 05.11.06, 23:50
                                  Zrobisz jak zechcesz.
                                • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 00:09
                                  ty kamilar nie zajmuj się jakąś tam merytorycznością. Ty się zajmij Prawdą.
                                  Setki świadków tamtych wydarzeń jeszcze żyje! Trzeba tylko chcieć, umieć z
                                  ludźmi rozmawiać, przełamywać bariery, umieć szukać.
                                  • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:01
                                    uświadamianie przez Kamilara ducha zenona czy azp wydaje się byc podobne do dialogu z głuchym. Do zenusia nic nie dociera...
                                    • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:23
                                      alex.4 napisał:

> uświadamianie przez Kamilara ducha zenona czy azp wydaje się byc podobne do dia
                                      > logu z głuchym. Do zenusia nic nie dociera...
                                      -------------------------
                                      To goovniany z ciebie historyk, jeżeli nie słyszałeś o obchodach rocznic 3-go
                                      maja w latach stanu wojennego i niewinnie pałowanych kobietach i starszych ludziach.

To ty jesteś dziwnie głuchy i będziesz szedł w zaparte. Przecież wielu członków
                                      tamtej PZPR to twoi koledzy z koalicji.
                                      • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:24
                                        chyba twojej koalicji:)
                                        • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 15:37
                                          alex.4 napisał:

> chyba twojej koalicji:)
                                          --------------------
                                          Czyżby republikanie weszli w koalicję z twoją PeDecją czy jak tam się teraz
                                          nazywacie?
                                          • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 17:40
                                            Duszku czyżbyś pomylił sprawy polskie z amerykańskimi...? A tak na marginesie to repuyblikanie dostaną strasznie w dupę w wyborach...
                                            • kotwicz69 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 03:30
                                              taaak, a Kerry zostanie prezydentem.....:)
                                              Suski, to ile miejsc utraca republikanie....;)?
                                              krysztalowa kula, fusy, a moze cos innego..........
                                            • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 04:43
                                              alex.4 napisał:

> Duszku czyżbyś pomylił sprawy polskie z amerykańskimi...? A tak na marginesie t
                                              > o repuyblikanie dostaną strasznie w dupę w wyborach...
                                              ----------------
                                              Ty ciemniaku żałosny!!!

Gooovno wiesz o USA! Tu ludzie mają kręgosłup i żaden kłamliwy pajac jak ty tego
                                              nie zmieni! W większości stanów wyniki wyborów są znane już od dawna. Tak
                                              naprawdę, to walka wyborcza będzie toczyła się tylko w KILKU stanach!

Prawdopodobnie wygrają tam demokraci, ale takie komuszki jak ty i tak za twego
                                              życia nie będą mieli tu szans.

A może spróbuj aleksieju zrobić karierę polityczną u łysego baćki? Twoja
                                              kłamliwie-komuchowska wersja historii Polski też by się mu zapewnie spodobała.
                                              • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 10:20
                                                Zenus ale zdenerwowała się przeewidywana klęska twojej partii czyli republikanów. Republikanie wedlke spondaży przegrywaja nawet tam gdzie zwykle wygrywali.:)
                                                • kotwicz69 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 15:31
                                                  wedlug sondazy twoim prezydentem powinien byc Tusk, a gabinet cieni powinien
                                                  rzadzic Polska......
                                                  no to jak, ile miejsc utraca republikanie alus, ile....?
                                                • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 15:44
                                                  Twoja ignorancja na temat USA mnie przeraża. Jeszcze bardziej przeraża mnie twój
                                                  debilizm, że wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia.
                                                  • alex.4 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 17:45
                                                    widze że panowie bardzo są przejęci zbliżającą się porażka republikanów:):):)
                                                  • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 17:59
                                                    alex.4 napisał:

> widze że panowie bardzo są przejęci zbliżającą się porażka republikanów:):):)
                                                    -------------------

Tak się przestraszyliśmy, że najbliższym samolotem lecimy zbierać kartoszku w
                                                    kołchozie łysego baćki.
                                                  • kotwicz69 Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 18:04
                                                    prawie tak bardzo, jak wtedy gdy mowiles o wejsciu demokraci.pl do Sejmu....;)
                                                  • alex.4 Demokraci wygrali 08.11.06, 08:31
                                                    Demokraci zwycięzyli w Izbie Reprezentantów:)
                                                  • kotwicz69 Re: Demokraci wygrali 08.11.06, 14:37
                                                    i co z tego.....;)?
                                                  • alex.4 Re: Demokraci wygrali 08.11.06, 17:03
                                                    nic. Po prostu jeszcze wczoraj pisałęś ze tak się nie stanie...
                                                  • kotwicz69 Re: Demokraci wygrali 08.11.06, 18:28
                                                    wygrali w Izbie Reprezentantow, o Senat jeszcze trwa boj.......
                                                    skoro tak pisalem, to mozesz przytoczyc te wypowiedz.......judaszu.....:)?
                                  • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 06.11.06, 18:22
                                    Duchu, czy nie jesteś jedna z tych osób, które podważały, wnioski zawarte w
                                    "Jedawbnym", czy ksiażce Emanuela Ringelbluma opartych na zeznaniach świadków??
                                    Zwróć uwagę, że mieszkańcy Jedwabnego twierdzili co innego a zupełnie innaczej
                                    mówili Żydzi, któ¶zy przeżyli pogrom.
                                    To świadczy o tym, że ktoś łże jak bura suka, dlatego jest potrzebna krytyka
                                    źródła wewnetrzna i zewnetrzna.
                                    Twoja relacja nie przechodzi krytyki zewnetrznej, dlatego nie traktuję jej poważnie.
                                    • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 05:03
                                      kamilar napisał:

> Duchu, czy nie jesteś jedna z tych osób, które podważały, wnioski zawarte w
                                      > "Jedawbnym", czy ksiażce Emanuela Ringelbluma opartych na zeznaniach świadków??
                                      > Zwróć uwagę, że mieszkańcy Jedwabnego twierdzili co innego a zupełnie innaczej
                                      > mówili Żydzi, któ¶zy przeżyli pogrom.
                                      > To świadczy o tym, że ktoś łże jak bura suka, dlatego jest potrzebna krytyka
                                      > źródła wewnetrzna i zewnetrzna.
                                      > Twoja relacja nie przechodzi krytyki zewnetrznej, dlatego nie traktuję jej powa
                                      > żnie.
                                      ------------
                                      Po pierwsze, kamilar to wyskoczyłeś z tym Jedwabnem jak Filip z komopi. Nie
                                      interesuje mnie ten temat i raczej o jakimś tam Emanuelu nic nie przypominam,
                                      aczkolwiek jest minimalna szansa, że mogę nie pamiętać.

Po drugie. Jak tam coś "podobno" na mnie wygrzebałeś, to załóż osobny wątek i do
                                      dyskusji się głupio nie wpier--alaj!

I tak inteligentni forumowicze wiedzą już jaka jest między nami różnica. Ty
                                      musiałeś się długo prosić, żebym coś tam podlinkował.

Ja natomiast oświadczam - przeżyłem już kilka twoich krucjat na mnie i
                                      następnych też się NIE BOJĘ. Najwyżej znowu coś tam nowego tak od niechcenia
                                      podlinkuję i tak do bólu - aż nauczę cię myśleć i oduczę cię chorej agresji!!!
                                      • alex.4 Zenuś - kolejna kompromitacja 07.11.06, 10:22
                                        Post zenusia jest po prostu śliczny. Im mniej wie, tym bardziej jest hardy. Zenus lubi się wypowiadać o historii a nazwisko Ringelbluma jest mu obce. Żałosne
                                        • duch_zenona przestań nazywać mnie zdrobniale, parooovo 07.11.06, 15:59
                                          alex.4 napisał:

> Post zenusia jest po prostu śliczny. Im mniej wie, tym bardziej jest hardy. Zen
                                          > us lubi się wypowiadać o historii a nazwisko Ringelbluma jest mu obce. Żałosne
                                          -----------------
                                          Widzę, że już nawet przyswoiłeś pedalski sposób wypowiedzi. Lubisz zdrobnienia,
                                          parooovo?

Wiedz jednak, że jakiś pedał mówi do mnie zdrobniale, to wzbudza to we mnie
                                          obrzydzenie.

Co do Ringelbluma to rzeczywiście takie nazwisko jest mi obce, bo to dla mnie
                                          żadna rodzina.
                                          • alex.4 Re: przestań nazywać mnie zdrobniale, parooovo 07.11.06, 17:34
                                            Zenuś odczep się ode mnie. Serdelku nie obchodzą mnie twoje paranoje. Widzę, że tylko kiedy złąpie cię na kłamstwie czy nieuctwie to zaczynasz wypisywać bzdury aby to ukryć:) Myslisz, że nikt nie widzi twojej paranoi?????
                                            • duch_zenona [...] 07.11.06, 17:56
                                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                                            • duch_zenona Re: przestań nazywać mnie zdrobniale, parooovo 07.11.06, 20:46
                                              Coś ci się pomyliło paroovo. Ty nie mnie złapałeś na kłamstwie ale swojego
                                              boyfrienda za...
                                              • alex.4 Re: przestań nazywać mnie zdrobniale, parooovo 08.11.06, 08:29
                                                zenuś widzę, że twoja ukrywana homoseksualna natura znowu się odzywa. To zabawne ale jest powszechnie wiadomo, że najbardziej przeciw gejom wypowiadają cię ci geje, którzy nie mogą się pogodzić ze swoją homoseksualna natura. Zenus to twój problem:)
                                                • duch_zenona Re: przestań nazywać mnie zdrobniale, parooovo 08.11.06, 16:00
                                                  Twoja gejowska natura już dawno wyszła. To dlatego tak zażarcie zawsze broniłeś
                                                  na tym forum pedalskich parad i marszów.
                                                  • alex.4 Re: przestań nazywać mnie zdrobniale, parooovo 08.11.06, 20:38
                                      • kamilar Re: Kozłowski był w Unii Wolności 07.11.06, 10:49
                                        To się nazywa paranoja. Przeważnie to się leczy. A krucjatę zacząłeś Ty waląc mi
                                        jakimiś głupimi tekstami o ZOMOWCACH, zupełnie nie na temat. I próbując mnie
                                        pouczać o zasadach metodologii historii. Więc posłużyłem się przykładem, który
                                        nawet osoba tak odporna na wiedzę, powinna zrozumieć.
                                        Jak zwykłe, kiedy trafiasz na niewygodne argumenty, wymijasz się od faktów,
                                        śmiesznymi oskarżeniami paranoika.
                                  • Gość: koz Re: Kozłowski był w Unii Wolności IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 14:17
                                    sorry, ale już śmać mi się chce z duch_zenona. Zajmij się duchu lepiej pracą,
                                    bo przecież "w USA ceni się ludzi, którzy się na czymś znają"- a nie leniwców,
                                    pseudo historyków, świeźych bohaterów dawnych wojen...
                                    • duch_zenona Re: Kozłowski był w Unii Wolności 08.11.06, 16:11
                                      Gość portalu: koz napisał(a):

> sorry, ale już śmać mi się chce z duch_zenona. Zajmij się duchu lepiej pracą,
                                      > bo przecież "w USA ceni się ludzi, którzy się na czymś znają"- a nie leniwców,
                                      > pseudo historyków, świeźych bohaterów dawnych wojen...
                                      ---------------------
                                      Ależ ja właśnie jestem w pracy, tylko się trochę nudzę. Nie pękaj więc (ze złości).
    • Gość: lolek Re: Kozlowski i komuna! IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 05.11.06, 22:54
      nie popieram PO, ale ze wszystkich poważnych kandydatów tylko Truskolaski jest
      nieumoczony. Szkoda tylko, że łomżyniak.
      • kamilar Re: Kozlowski i komuna! 05.11.06, 23:04
        Może dzięki temu łatwiej bedzie sie z dumny grodem nad Narwią dogadać:)

P.S. Kononowicz też czysty, nawet doswiadczenie ma, w urzędzie pracował,
        sprzątał znaczy się;)
      • Gość: bogart Re: Kozlowski i komuna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 23:33
        Łomżyniak z Tykocina. A włosy wyrosły mu na Podhalu. A2, Duchom Przodków,
        zwrócić uwagę ośmielę się, iż to Tata Kandydata K. był apolegetom systemu,
        którego pomiotem ZOMO było.O! A3, doczesne prochy Jego (Taty) spoczywają we
        mieście, którego oswobodzenie z rąk polskich najeźdźców obchodzono niedawno.
        • kamilar Re: Kozlowski i komuna! 05.11.06, 23:37
          Nie doszukujmy się dziadków w "Wermachcie". Przecież chrzest zmywa z nas grzechy
          przodków:)
        • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 00:41
          Gość portalu: bogart napisał(a):

> Łomżyniak z Tykocina. A włosy wyrosły mu na Podhalu. A2, Duchom Przodków,
          > zwrócić uwagę ośmielę się, iż to Tata Kandydata K. był apolegetom systemu,
          > którego pomiotem ZOMO było.O! A3, doczesne prochy Jego (Taty) spoczywają we
          > mieście, którego oswobodzenie z rąk polskich najeźdźców obchodzono niedawno.
          ----------------
          Muszę przyznać, że bardzo kulturalnie wymiotujesz. Nie zmienia to jednak faktu,
          że niemiłosiernie cuchniesz kłamliwymi rzygowinami, wzrok masz przekrwiony i
          trzeba się od ciebie trzymać z daleka.
          • Gość: tidi Re: Kozlowski i komuna! IP: *.proxy.aol.com 06.11.06, 03:14
            Trzeba p.Zenku ..., trzeba . "kamilar" lubi czytanki . To go stawia nad
            innymi . W esbeckich czytankach wysupla cos ...co by bylo na remis . Tam to
            znajdzie .
            Wierze Panu , bo to byla normalka . Sila przeciw haslom .
            • Gość: castro Re: Kozlowski i komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 10:00
              Dlaczego się kłócicie?! Bardziej mnie interesuje, że Kozłowski odebrał
              oczyszczalnię ścieków w Hryniewiczach, która nie działała i dalej nie działa.
              Podpisał nawet protokół odpioru robót. Miasto straciło na tym prawie 5 mln zł.
              A co na to chłopcy od Ziobry. Nic!!! Chociaż od roku lezy zawiadomienie NIK w
              prokuraturze o mozliwości popełnienia przestępstwa. To dopiero skandal, a nie
              ojciec moskiewski komunista.
              • wyborca123 Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 10:12
                > ... a nie ojciec moskiewski komunista.

A dlaczego nie. Dziadek z wehrmachtu był dobry, żeby pogrążyć konkurenta, a jak
                odgrzebują ojca komucha to żle?
                • Gość: castro Re: Kozlowski i komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 11:38
                  Bo dzieci nie odpowiadają, za czyny swoich ojców, czy dziadków. Chociaż z
                  drugiej strony, to śmieszne, że Kozłowski ukrywa ten okres życia, kiedy
                  mieszkał w Warszawie. Ani słowa o tym z jakiej rodziny pochodzi.Dlaczego
                  przyjechał do Białegostoku? Ta amnezja jest szczególnie zadziwiająca, bo chodzi
                  o pisuarów. Na ulotkach nawet każdy sikun z pisi chwali się albo wymyśla
                  dziadków i pradziadków z AK albo NSZ.
                  • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 15:01
                    ale wy komuszki macie bujną wyobraźnie! To chyba tak po ruskiej wódce z bazaru.

Machnijcie sobie jeszcze ze dwa stakańczyki, to może jeszcze jakąś bajeczkę
                    wymyślicie.
                    • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 15:02
                      duchu problem polega na tym, że najbardziej komunistyczn ą mentalnośc mają ludzie zwiazani z PIS. To zresztą widać także po tobie
                      • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 15:27
                        alex.4 napisał:

> duchu problem polega na tym, że najbardziej komunistyczn ą mentalnośc mają ludz
                        > ie zwiazani z PIS. To zresztą widać także po tobie
                        --------------
                        Tylko, że ja wcale nie jestem związany z PiS!

Ty za to tak jesteś związany z komunistycznymi układami, że musisz się ośmieszać
                        i wmawiać ludziom takie głupoty, że komuchy to wcale nie komuchy, ale PiS to
                        komuchy.
                        • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 17:43
                          Duchu nie masz pojęcia co się dzieje w Polsce więc wypisujesz takie kosmiczne maile:):):)
                          Najbardziej komunistyczną partią w Polsce jest PIS. To oni treaktuja państwo jak partyujny folwark. na tym polegał komunizm na utożsamieniu pańśtwa z interesem partyjnym.
                          • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 08.11.06, 02:41
                            alex.4 napisał:

> Duchu nie masz pojęcia co się dzieje w Polsce więc wypisujesz takie kosmiczne m
                            > aile:):):)
                            > Najbardziej komunistyczną partią w Polsce jest PIS. To oni treaktuja państwo ja
                            > k partyujny folwark. na tym polegał komunizm na utożsamieniu pańśtwa z interese
                            > m partyjnym.
                            -----------

Tak tak, oszczerco - a wy komuchy to zapewne jesteście najmniej
                            komunistyczni?!?!?!?!
                            • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! 08.11.06, 08:32
                              Zenuś jesteś Amerykaninem. Nie mieszkasz w Polsce, nie wiesz co sie w NASZYM kraju dzieje...
                        • Gość: castro Re: Kozlowski i komuna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 21:38
                          Duchu, zachowujesz się jak Rudnicki albo młody Kamiński, czyli dwójka
                          lachociagów Putry. Poproś tych dwoch chłopaczków, żeby zamieścili na stronie
                          ineternetowej Kozła, albo tutaj niech wkleją, normalny życiorys swojego
                          kandydata. I będzie po sprawie. A tak, to wychodzi, że Kozłowski urodził się w
                          1989 roku. Niech ujawnią, do jakich organizacji należał, jakie stanowiska,
                          gdzie urodził się itd. A podlaski PiS uważa, że - jak powiada ich klasyk Jacek
                          Kurski - ciemny lud wszystko kupi.
                  • Gość: koszykarz Re: Kozlowski i komuna! IP: *.koba.pl 06.11.06, 21:30
                    Pan Kozłowski jest graczem dużego formatu.Działacz sportowy.Wielki mówca,każdy
                    temat jest mu znany,lecz w niczym nie pomoże.W ostatnich latach pupilek
                    kleru.Facet po przejściach najwięcej zawdzięcza dla Pana G.H.który go ściągnął
                    do Białegostoku.Nie ma dużego zdrowia jeżeli będzie miał problemy to jest
                    pierwszy w kolejce do szpitala,Sladem naszych wybitnych polityków.
              • kamilar Re: Kozlowski i komuna! 06.11.06, 18:23
                To chyba Sawicki:)
              • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 05:21
                Gość portalu: castro napisał(a):

> Dlaczego się kłócicie?! Bardziej mnie interesuje, że Kozłowski odebrał
                > oczyszczalnię ścieków w Hryniewiczach, która nie działała i dalej nie działa.
                > Podpisał nawet protokół odpioru robót. Miasto straciło na tym prawie 5 mln zł.
                > A co na to chłopcy od Ziobry. Nic!!! Chociaż od roku lezy zawiadomienie NIK w
                > prokuraturze o mozliwości popełnienia przestępstwa. To dopiero skandal, a nie
                > ojciec moskiewski komunista.
                ------------
                Jaki skandal? To normalka, że komuchy kłamią. A Franek i Gienek twierdzą, że
                Kochan wspólnie z Truskolaskim okradli Białystok na 1,8 mln złotych.

Udowodnisz, że oni nie okradli? A może udowodnisz debilu że nie ma żadnego
                Franka i Gienka? Życzę powodzenia!

Nie demoralizujcie forum, kłamliwe komuchy! Nie róbcie bagna!
                • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 10:26
                  duchu między twoimi pomówieniami a złożeniem zawiadomienia przez NIK jets dosyć radyklana różnica. Na tym przykłądzie najlepiej widać, że ś jest homo sovieticus...
      • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 05:11
        Gość portalu: lolek napisał(a):

> nie popieram PO, ale ze wszystkich poważnych kandydatów tylko Truskolaski jest
        > nieumoczony. Szkoda tylko, że łomżyniak.
        ---------------------
        To się zdecyduj człowieku czy popierasz PO czy też nie, bo sądząc po twojej
        lotności intelektualnej i tak jest mała szansa że z tym prostym dylematem
        uporasz się do wyborów.

I nie pisz mi tu, że Truskolaski jest bezpartyjny a Maryśka Rokita czy Konstanty
        Miodowicz to krasnoludki.
        • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 05:29
          aaaleksssiejuuu!

gdzie te linki na twe prymitywne i chamskie oszczerstwa, które jako zalogowany i
          niezalogowany napisałeś o Kozłowskim?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JA CZEKAM KŁAMLIWY KOMUCHU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: castro Re: Kozlowski i komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:00
            Duchu, wy pisuary jesteście nieprzemakalni. Zyjecie w Matriksie. Nawet komuch
            jest dla dobry o ile to wasz komuch. Kozłowski jest i pozostanie dla ciebie the
            best, pomino tego, że jako wiceprezydent był nieudacznikiem, ciagnie się za nim
            wiele niewyjasnionych spraw np. Hryniewicze, pomimo że dalej bierze kasę od
            Tura jako wiceszef MOSP, bo w żadnej normalnej pracy by sie sprawdził.
            Przemawia przez zawiść i kompleksy. Przezb takich jak wy Białystok jest uważany
            za najwieksze zadupie w Polsce. Dlatego nie życzę wam powodzenia.
            • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 10:28
              Przecież w tym rządzie jest zatrześienie komunistów - a mimo to zwolennicy "antykomunizmu" z tym się bez problemowo godzą:) oni zyją w zupełnym matriksie...
              • Gość: castro Re: Kozlowski i komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 10:42
                Na przykład nowy minister budownictwa Aumiller czy Jasiński od skarbu. A już
                najbardziej zdegenerowaną formacja postkomunistyczną jest Samooobrona. Jednak
                Pisuary tego nien widzą. Jest to typowa moralność Kalego.
                • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 12:38
                  SO to małe piwo przy Jasińskim (inwigilował w Urzędzie Miejskim pracownikó tegoż urzedu) czy Kryże (skazywał w procesach politycznych)...
                  W PZPR byli Aumiller (do końca), Lepper (do końca), Jasiński. Giolowska jest zarejestrowana jako TW a Kalata była w SLD
                  • duch_zenona aleksiej - kłamca 07.11.06, 16:03
                    Ty tu paroooovo nie zmieniaj tematu, tylko WRESZCIE podaj link na swe prymitywne
                    kłamstwa i oszczerstwa o Kozłowskim, które napisałeś pod swoim nickiem i jako
                    niezalogowany. O PZPR, O Moskwie, itd.!

CZEKAM!!!
                    • alex.4 Re: zenus - kłamca 07.11.06, 17:02
                      weź leki serdelku zenusiu:) - wszyscy wiedzą że nie pisuje pod innymi nickami niż zalogowany. Twoja paranoja wyglada na powaznie zchorzenie
                      • duch_zenona Re: zenus - kłamca 07.11.06, 17:28
                        alex.4 napisał:

> wszyscy wiedzą że nie pisuje pod innymi nickami niż zalogowany.
                        -------------

ty tu parooovo dowcipami nie rzucaj, tylko dawaj te linki na swoje oszczerstwa.

• alex.4 Re: zenus - kłamca, weź lekarstwo bo fiksujesz... 07.11.06, 17:46

• duch_zenona a ty oślepłeś od ruskiej wódki z bazaru . 08.11.06, 16:19
                            • alex.4 Re: a ty oślepłeś od ruskiej wódki z bazaru . 08.11.06, 17:03
                              ja nie pije wódki. Widzę po raz kolejny swoje przywary próbujesz przypisać mnie.
                        • Gość: Castro Re: zenus - kłamca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:28
                          Zeno jest ewidentym paranoikiem. Każdy, kto nie powiela jego obłąkanej ideologi
                          jest śmiertelnym wrogiem. Zenuś, jak my jesteśmy praoovy, to ty jesteś
                          lachociąg tych dwóch kaczkowatych karłów. I dalej broń swojego idola
                          Kozłowskiego, którego pewnie nigdy w życiu nie widziałeś.
                          Pewnie też nie uwierzysz, ale ten koleś jest rozwodnikiem, zostawił w młodości
                          kobietę w Warszawie i zwiał do Białegostoku. Laska dostała lekkiego świra, ale
                          dzięki temu twój idol dostał koscielne unieważnienie ślubu.
                          Ale nie będę tobie paranoiku niczego udowadniał. Walnij sobie kolejną setę
                          propagandy z pisuaru i przegryź to moherem. A jak chcesz dowodów to sam sobie
                          poszukaj. Spytaj swoich koli z PiS, dlaczgo nie opublikują pełnego życiorysu
                          Kozłowskiego. Skrywają nawet, gdzie ten pajac się urodził. Bez pozdrowień.
                          • duch_zenona Re: zenus - kłamca 08.11.06, 02:57
                            Gość portalu: Castro napisał(a):

> Zeno jest ewidentym paranoikiem. Każdy, kto nie powiela jego obłąkanej ideologi
                            >
                            > jest śmiertelnym wrogiem. Zenuś, jak my jesteśmy praoovy, to ty jesteś
                            > lachociąg tych dwóch kaczkowatych karłów. I dalej broń swojego idola
                            > Kozłowskiego, którego pewnie nigdy w życiu nie widziałeś.
                            > Pewnie też nie uwierzysz, ale ten koleś jest rozwodnikiem, zostawił w młodości
                            > kobietę w Warszawie i zwiał do Białegostoku. Laska dostała lekkiego świra, ale
                            > dzięki temu twój idol dostał koscielne unieważnienie ślubu.
                            > Ale nie będę tobie paranoiku niczego udowadniał. Walnij sobie kolejną setę
                            > propagandy z pisuaru i przegryź to moherem. A jak chcesz dowodów to sam sobie
                            > poszukaj. Spytaj swoich koli z PiS, dlaczgo nie opublikują pełnego życiorysu
                            > Kozłowskiego. Skrywają nawet, gdzie ten pajac się urodził. Bez pozdrowień.
                            ---------------
                            To wy komuszki robiliście loda moskalom. Niejaki Castro (Fidel) to podobno nawet
                            się przy tym oblizywał, gdy na Kubie był głód a Lońka Breżniew obiecał mu kilka
                            statków z amerykanską przenicą i polskimi ziemniakami.

Poza tym mitomanie dam ci dobrą radę. Zgłoś się do muskularnie uszatej
                            aczkolwiek lekko zmodyfikowanej genetycznie kreatury, niejakiego Urbana, podziel
                            się za swoimi fantazjami. On to chętnie opublikuje i wreszcie będziesz miał
                            upragniony link.
                            • alex.4 Re: zenus - kłamca 08.11.06, 08:30
                              A zenuś znów o seksie oralnym wśród gejów...
                              • duch_zenona Re: zenus - kłamca 08.11.06, 16:04
                                A pamiętasz paroovo jak zażarcie broniłeś gejów na tym forum i ich pedalskich
                                parad? Uczestniczysz w nich służbowo jako komuch czy prywatnie wraz z
                                boyfriendem jako parooova?
                                • alex.4 Re: zenus - kłamca 08.11.06, 17:05
                                  Ja jestem tolerancyjnym i nie przeszkadzają mi homoseksualiści. włąśnie dlatego, że są mi oni najzupelniej obojetni - jestem innej orientacji niż oni. Dlatego moge bronić ich praw, bo widzę w nich ludzi a nie zagrozenie dla wlasnej płciowoości, tak jak jest to z toba.
                                  Najbardziej przeciw gejom protestuja osoby które mają homoseskaulne skłonności,a le nie godzą siez tym,. Niektórzy nawet zakładają rodziny, mają dwie córki...
                            • Gość: markotny Re: zenus - kłamca IP: *.chello.pl 08.11.06, 12:54
                              a ile nieruchomosci ma w B-stoku i okolcach urban i jego bialostocka
                              opozycjonistka?
                  • kotwicz69 Re: Kozlowski i komuna! 07.11.06, 17:28
                    alex, przypomnij kto byl autorem ponizszej dedykacji Kiszczakowi....:
                    "...Panie Czesławie, może ta dedykacja Pana skompromituje w tzw. pewnych
                    kręgach (mnie w innych), ale pragnę oświadczyć, że jestem pełen podziwu dla
                    Pana osobiście i roli jaką Pan odegrał w naszej «pokojowej rewolucji».
                    Jacek Kuroń 11 czerwca 1990...."?

a tu fragment zyciorysu, jakze skrzetnie zamilczanego innego "bohatera opozycji
                    antykomunistycznej".....:
                    "..... O tej kooperacji między elitą twórczą a totalitaryzmem tak mówi
                    Geremka "kolega po fachu", też historyk (tylko antykomunistyczny), prof. T.
                    Strzembosz: "Bardzo istotny jest problem postaw ludzi pióra, nauki, mass
                    mediów, którzy kolaborując z tym specyficznym systemem okupacyjnym lat 1945-
                    1989, określanym jako PRL, wyrządzali szczególne szkody (...) Promowano wtedy
                    karierowiczostwo, służalstwo, zaś karano niezależność myślenia, patriotyzm,
                    tożsamość narodową. Pedagogika kłamstwa, schizofreniczny rozziew między wzorem
                    człowieka lansowanym przez literaturę i mass media a wzorem rzeczywiście
                    akceptowanym i popieranym przez władze, stanowiły jeden z najboleśniejszych
                    aktów niesprawiedliwości społecznej (...) Do PZPR wstępuje magister, doktor,
                    profesor, pisarz, człowiek dojrzały, zorientowany w świecie. Fakt, że tacy
                    ludzie, należący do elity, wspierali ten system, jest jednym z powodów
                    zachwiania równowagi moralnej społeczeństwa, swoistego zatrucia". Polonijny
                    dziennikarz, Z. Koreywo, ujął to mniej akademicko i trochę krócej: „Trzeba było
                    być nie lada świnią, by zgodzić się na piastowanie choćby podrzędnej funkcji w
                    aparacie partyjnym PZPR-u". B. Geremek był sekretarzem Oddziałowej Organizacji
                    Partyjnej PZPR Uniwersytetu Warszawskiego....."

i slowo o jedynym, prawdziwym "katoliku", wiecznie zywym Mazowieckim....:
                    "...co robił Mazowiecki, gdy A. D. 1968 partia wszczęła nagonkę przeciwko
                    Żydom? Posłował i wyrażał swoje uznanie dla „kierowniczej roli PZPR". 22 lipca
                    1969 (był to czas, kiedy z Polski uciekała masa Żydów) partia przywiesza
                    Mazowieckiemu Krzyż Oficerski Orderu Odrodzenia Polski (nagrodzono wtedy
                    orderami także B. Piaseckiego, J. Turowicza, S. Stommę, obu Morawskich i
                    in.). „Kisiel"', komentując ów fakt, zauważył, że kryterium przyznawania było
                    proste: „stopniowanie wazeliny, czyli lizusostwa....."

to dopiero male piwo alex, no nie......;)?
                    • Gość: gość Re: Kozlowski i komuna! IP: *.wasilkow.net 07.11.06, 17:44
                      ....no..no..no Kotwicz69...
                      wlazłem między wódkę a zakąskę ,ale ciekawy materiał przedstawiłeś.Niby nie
                      nowina a cieszy ;)
                  • duch_zenona Re: Kozlowski i komuna! 08.11.06, 03:03
                    Lubię jak komuszki udają że to inni są komuchami a nie oni. Najlepsze jest to,
                    że codziennie muszą patrzeć na ten znienawidzony komuchowski pysk w lustrze.
                    • alex.4 Re: Kozlowski i komuna! Zenuś znowu o sobie 08.11.06, 08:31
                      duch_zenona napisał:

> Lubię jak komuszki udają że to inni są komuchami a nie oni. Najlepsze jest to,
                      > że codziennie muszą patrzeć na ten znienawidzony komuchowski pysk w lustrze.

a: zenuś znowu piszesz o sobie?:)
                      • duch_zenona aleksiej lubi parady 08.11.06, 16:07
                        • alex.4 Re: aleksiej lubi parady 08.11.06, 17:06
                          Ja jestem tolerancyjnym i nie przeszkadzają mi homoseksualiści. włąśnie dlatego, że są mi oni najzupelniej obojetni - jestem innej
                          orientacji niż oni. Dlatego moge bronić ich praw, bo widzę w nich ludzi a nie zagrozenie dla wlasnej płciowoości, tak jak jest to
                          z toba.
                          Najbardziej przeciw gejom protestuja osoby które mają homoseskaulne skłonności,a le nie godzą siez tym,. Niektórzy nawet
                          zakładają rodziny, mają dwie córki...
    • Gość: Basenik Re: Kozlowski i komuna! IP: 212.33.89.* 08.11.06, 09:34
      Nie mam nic przeciwko temu, że Marek Kozłowski korzystał z dobrodziejstw
      komuny. Jednak, czy jets prawda, że ten dyżurny Radia Maryja jest rozwodnikiem?
      No i jego słynna hala Włókniarza, którą jako wqiceprezydent budował i za która
      odpowiadał, a obecnie jest ruiną - jak sam Włókoniarz... Po co nam ogrzebany i
      zimny kartofel
      • sobert_ruski_konfident Re: Kozlowski i komuna! 08.11.06, 09:52
        a czy powiedziales alex swemu kochasiowi cala prawde o swojej przeszlosci?
        • Gość: wszechpolak Re: Kozlowski i komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 15:55
          Niestety, ale to prawda, że Kozlowski uciekl do B+stoku od pierwszej zony.
          Wszyscy o tym wiedza, a najwiecej Kochan, ktory razem z Kozlem dzyialal w
          branzy sportowej w latach 80.
          • duch_zenona kłamstwo czerwonej hieny 11.11.06, 22:00
            Gość portalu: wszechpolak napisał(a):

> Niestety, ale to prawda, że Kozlowski uciekl do B+stoku od pierwszej zony.
            > Wszyscy o tym wiedza, a najwiecej Kochan, ktory razem z Kozlem dzyialal w
            > branzy sportowej w latach 80.
            ----------------------
            Ty jesteś komuchem a nie jesteś z MW, skoro zadajesz się z komuchami typu Kochan.

Nie macie czerwone hieny żadnych hamulców moralnych. Wymyślacie podłe kłamstwa,
            żeby oczernić człowieka.

Gdyby to była prawda, to szmatławce typu NIE czy Racjonalista by dawno o tym
            napisały!!!
    • Gość: Napisał Wybierzcie Kononowicza ! IP: 89.242.2.* 11.11.06, 21:26
      KONONOWICZ to wbrew pozorom BARDZO DOBRY KANDYDAT. Przypomnijcie sobie jak
      wyglądał LEPPER,jak startował i jaki ma obecnie IMAGE !!! K O N O N O W I C Z
      jest lepszy niż większość polityków w tym kraju, bo jest PRAWDZIWY. Problem
      stanowi to że szuka pracy, jest schorowany, a jacyś debile robią z tego jaja.
      www.youtube.com/watch?v=LmxYcF4siYg
      • duch_zenona czerwone hieny - zostawcie biednego człowieka 11.11.06, 22:01

Nie macie za grosz przyzwoitości! Ośmieszacie siebie i Białystok. Miślicie, że
        prości uczciwi ludzie są na tyle głupi, że dadzą się zmanipulować komuchom i
        rozbijecie głosy prawicy?

Ile jeszcze swych propagandowych wątków o nim założycie?

Myślę, że już jutro wyborcy wam "podziękują".
        • alex.4 Re: czerwone hieny - zostawcie biednego człowieka 17.11.06, 20:13
          duch_zenona napisał:

>
          > Nie macie za grosz przyzwoitości! Ośmieszacie siebie i Białystok. Miślicie, że
          > prości uczciwi ludzie są na tyle głupi, że dadzą się zmanipulować komuchom i
          > rozbijecie głosy prawicy?
          >
          > Ile jeszcze swych propagandowych wątków o nim założycie?
          >
          > Myślę, że już jutro wyborcy wam "podziękują".

a: podziękowali. Truskolaski wygrał pewnie wybory:)
    • Gość: dk Re: Kozlowski i komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 16:35
      No i co z tego? Studia też skończył w PRL. Tak samo jak Truskolaski. Stuknijcie
      się w te swoje puste baniaki albo idźcie na strony erotyczne, bo dla takich
      prymitywów jak duch zenona ("bohater" walczący z zomo i wybijający zomowcom
      zęby- ciekawe jak się przebił przez osłonę na hełmie i ciekawe dlaczego nigdy
      nie słyszałem o takim herosie choć powinienem był usłyszeć bo ja akurat w paru
      manifestacjach uczestniczyłem) to jest jedyne właściwe miejsce. Wyzywanie ludzi
      od parów to świadczy wystarczająco o poziomie tego "amerykanina". jak taki
      jesteś patriota to wracaj
      • Gość: castro Re: Kozlowski i komuna! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:08
        Niech Zenek zabierze swojego Koziołka wraz ze szwadronem moherów do Stanów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka