Dodaj do ulubionych

Telewizja kiepsko wykorzystana

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 10:42
Dlaczego nie zagłosuje na Truskolaskiego?
To dobrze widać na spocie chodzi w butach po Tyszkiewiczu i Kudryckiej ta
sama forma reklamy jaby tylko buśke zmienić ,teraz chodzi w butach po nich,
potem będzie chodził na ich pasku, Teraz nie potrafi zadbac o swoją reklamę
bo musi dac zarobic firmir POSŁA Tyszkiewicza potem nie będzie dbał o miasto
bo będzie musiał dawać zarobic wszystkim innym popierajacym go teraz. NIe mam
na kogo głosować.
Obserwuj wątek
    • Gość: Steff Truskolaski będzie zależny IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.06, 11:19
      Pan Truskolaski nie jest doświadczonym samorządowcem. Gdyby wygrał, byłby
      zależny zupełnie od swoich politycznych mocodawców: Tyszkiewicza i spółki.
      Szkoda, że Truskolaski związał się z PO. Byłby dobrym wiceprezydentem... :)
      • Gość: ja Re: Truskolaski będzie zależny IP: *.csk.pl 09.11.06, 11:30
        nie tylko Tyszkiewicz gra tu swoje melodie. Wielu ludzi myśli że jak zagłosuje
        na Truskolaskiego to coś się zmieni, ale nic bardziej złudnego. Jeżeli wygra
        Truskolaski, to do rządzenia miastem wróci ekipa Tura bo nie przypadkiem w PO
        znalazł się Blecharczyk, Arłukiewicz. Czy myślicie, że wskrzeszenie nieboszczki
        CHRS to przypadek? Każdy kto trzeźwo ocenia sytuację polityczną widzi, iż
        chodzi tu o odebranie głosów Kozłowskiemu a za to Sawicki i CHRS dostanie swój
        cukiereczek.
    • Gość: olin Kwach przez dno buteliki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 11:49
      Kwach przez dno buteliki żali się że wykorzystywana jest TV a gazetka ma zero
      reklam, nawet pchanie na siłe PO wców przynosi efekt mizerny,. Nikt wam nie
      wirzy że jestescie obiektywni! Kwachu przestań pić..

Ps nie jestem z opozycji poprostu wkurza mnie takie "dziennikarstwo"
      • Gość: ula Re: Kwach przez dno buteliki IP: *.elpos.net 09.11.06, 21:15
        mylisz się Kwach chla i pisze jednoczesnie ma w butelce rurę ! widać to po
        tekstach.
    • Gość: asia Hicior wyborow 2006:) IP: 62.77.174.* 09.11.06, 14:19
      polecam ten SPOT (celowo wielkimi literami bo to jest klasa klas!!!) wyborczy
      kandydata na prezydenta Bialegostoku.
      youtube.com/watch?v=gIkR3I-3FTM
      • Gość: yoda Re: Hicior wyborow 2006:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.06, 15:23
        yoda - znamy to Truskolaski
    • Gość: mis_fis tylko Truskolaski szansa na rozwoj miasta!! IP: *.univ-paris1.fr 09.11.06, 16:34
      reszta to swolocz i precz z nimi!! co do tej pory zrobili dobrego?? nic.
    • Gość: oka Re: Telewizja kiepsko wykorzystana IP: *.elpos.net 09.11.06, 18:43
      a co myślałeś? niejaki weteran odwyków kwach chciał pokazeć że jeszcze może i
      pochwalił swoich, pogroxił palcem, a tych co nie lubi nie opisał....
    • Gość: aga Re: Telewizja kiepsko wykorzystana IP: *.elpos.net 09.11.06, 20:11
      Ja tez uwazam, ze tylko Truskolaski, inni juz byli i co zrobili ... widac.
      Kozlowski nawet zaglosowal przeciw Galerii Jagielonia!
      • Gość: ula Re: Telewizja kiepsko wykorzystana IP: *.elpos.net 09.11.06, 21:14
        Truskolaski też już był tylko nazywał się TUR wypchają go ci sami i oni bedą
        dalej ciągać za sznurki- Truskolaski to marionetka - nawet kampanii sobie
        dobrej nie zrobił - pcha go tyzkiewicz i kudrycka i im będzie czapkował i
        viceprezydentami będą klimy i blecharczyki jak to jest teraz za Tura
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka