Dodaj do ulubionych

Depeche MODE Party w Klubie METRO 26.11.06

IP: 212.33.89.* 16.11.06, 09:41
Po rocznej przerwie wraca DM party w Metrze.
Serdecznie zapraszam nie tylko fanów grupy, ale również wszystkich lubiących
pobawić się przy wspaniałej i porywającej muzyce. Każdy znajdzie cos dla
siebie. Imprezę o sprawdzonym poziomie przy muzyce DM (klasyczne kawałki,
wersje live, remixy, covery itd.), a do tego video na dużym ekranie.

Start o godz. 20:00.
Wstęp jak zwykle za darmo.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: IP: 80.50.228.* 16.11.06, 21:05
      A ty nie nazywasz się Tomek?
    • Gość: meg rozczrowana fanka DM IP: *.chello.pl 16.11.06, 23:49
      "Impreza o sprawdzonym poziomie" zaczyna się w niedzielę późnym wieczorem, a co
      z poniedziałkowym porankiem? wystawiacie zwolnienie?
      Dlaczego nie w piątek czy w sobotę? Zawsze to co ambitniejsze jest w porze dla
      nikogo.
      Najlepsze dni jak zwykle zarezerwowane dla małolatów i ich sieczki.
      Szkoda, nawet suerfanka DM rezygnuje.....
      • Gość: klabers Re: rozczrowana fanka DM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.06, 01:40
        Zaraz tam 'sieczka dla małolatów'. To ze sie nie znasz i nie słuchasz nie
        znaczy, ze nic nie warte. W metrze jest róznorodna muzyka, wrzucanie
        wszystkiego do worka z napisem 'sieczka' zalatuje ignorancją. To tak jak o
        rocku powiedzieć, że 'muzyka szarpidrutów'. Już prędzej mozna obśmiać ideę
        słuchania przez całą noc dobrze znanych kawałków jednej kapeli...
      • Gość: JTW Re: rozczrowana fanka DM IP: 195.205.214.* 17.11.06, 11:27
        Przecież nie trzeba być na party do białego rana, ja mam w poniedziałek do
        pracy, ale na dM się wybieram.
      • Gość: dmfan Re: rozczrowana fanka DM IP: *.elpos.net 18.11.06, 16:31
        Przeniesienie imprezy na piątek wiąże się z wprowadzeniem biletów. Mamy zamiar
        tak uczynić, ale nie potrafię odpowiedzieć kiedy to dokłądnie nastąpi. Może
        następna impreza będzie już w piątek.
        • Gość: meg Re: rozczrowana fanka DM IP: *.chello.pl 18.11.06, 18:59
          Płacenie za wejście na dobrą imprezę to rzecz oczywista, to również jakaś
          wstępna selekcja - każdy, kto sięga do kieszeni zaczyna sie zastanawiać nad
          wydatkiem i jego sensem. Nie jestem uczniakiem, którego stać na zawalenie
          poniedziałku, za to stać mnie na bilet, z gwarancją porządnej rozrywki na
          wysokim poziomie. Na ogólnodostępnych imprezach jest nadal za dużo
          przypadkowych osób, które próbuja się gdzieś podziać, zwłaszcza wspomnianych
          małolatów.
          Rozumiem, że wprowadzenie biletów rekompensuje niepewny zysk przy barku, bo nie
          wiadomo czy zbierze się odpowiednia frekwencja, ale może warto spróbować.
          Większość klubów jakie znam (nie mieszkam w B-stoku), czerpie większe zyski z
          faktu swojego indywidualnego charakteru niż próby zadowalania każdego, kto się
          nawinie.
          Jeżeli przeznaczam pieniądze na rozrywkę, to idę do klubu gwarantującego mi to,
          czego szukam, również dbającego o swoją renomę, tam płacę za bilet, barek i
          cokolwiek i przede wszystkim wracam w to miejsce. Jeżeli nie jestem pewna
          udanej imprezy, nie wychodzę z domu. Mój czas jest cenny i znam wartość
          pieniędzy, nie będę się szwędać po mieście.
          Pozdrawiam
          • Gość: dmfan Re: rozczrowana fanka DM IP: *.elpos.net 18.11.06, 20:11
            Bardzo mnie cieszy twoja wypowiedź. Dzieki takim głosom utwierdzamy się w
            przekonaniu, ze imprezę należy robić w piatek lub sobotę z płatnym wstępem.
            Na 19. party widzimy się w piatek :)
            • Gość: meg Re: rozczrowana fanka DM IP: *.chello.pl 18.11.06, 21:26
              :)
              • Gość: dmfan Re: rozczrowana fanka DM IP: *.elpos.net 19.11.06, 09:39
                Mam nadzieję, ze jednak nie zrezygnujesz i pojawisz się w najbliższą niedzielę.
                • Gość: puzon Depczesz Mocz ??to oni jeszcze istnieją?? IP: 213.199.251.* 19.11.06, 10:27
                  :)
                  • Gość: dmfan Re: Depczesz Mocz ??to oni jeszcze istnieją?? IP: *.elpos.net 19.11.06, 12:36
                    ... i mają się b. dobrze.
                    • Gość: fanka Re: Depczesz Mocz ??to oni jeszcze istnieją?? IP: 212.33.89.* 20.11.06, 09:32
                      a właśnie wychodzi ich nowa plyta. :) co prawda składanka największych
                      hiciorów, ale zawsze coś :)
                  • Gość: meg Re: Depczesz Mocz ??to oni jeszcze istnieją?? IP: *.chello.pl 20.11.06, 13:52
                    tak istnieją, pewnie za dwadzieścia parę lat (może nawet za rok) o twojej
                    mandarynie nie będzie nawet wspomnienia.
                    mam nadzieję, że bilet będzie na tyle drogi, żebyś nie znalazł sie na tej
                    imprezie, puzonie. sieć media markt promuje się hasłem odpowiednim dla ciebie,
                    być może bedzie też odpowiednie dla imprezy DM: nie dla idiotów.
                    • Gość: dmfan Re: Depczesz Mocz ??to oni jeszcze istnieją?? IP: 212.33.89.* 21.11.06, 10:49
                      ...niestety ;), wstęp jest bez opłat
                      • Gość: meg Re: Depczesz Mocz ??to oni jeszcze istnieją?? IP: *.chello.pl 21.11.06, 14:28
                        nie szkodzi, po prostu nie przyjadę na weekend ;) nie zginę, mam gdzie się
                        bawić, a jak nie wyjdę z domu, to płytoteka i porządne słuchawki wystarczą :)))

jakieś m-c temu znalazłam się w okolicach metra i widok licealistów próbujących
                        wkręcić się gdziekolwiek, panny z gołymi pępkami (ziąb jak nie wiem co) i
                        kolesie z piwkiem pod pazuchą oraz sceny na pobliskim skwerku skutecznie mnie
                        zniechęciły do imprezowania, im chyba wszystko jedno czy gra dm czy laskowski,
                        tak to jest jak po prostu wypada się gdzieś podziać i nie ma sie żadnej
                        alternatywy.
                        poza tym chyba (??? jeżeli się mylę to proszę o wyprowadzenie z błędu)) nie ma
                        w b-stoku miejsc o szczególnym klimacie odpowiednim dla określonego typu
                        imprez. co mogę zaproponować gościom, którzy chcą spędzić wieczór w klubie
                        jazzowym? gdzie moge się wybrać, żeby posłuchać sprawdzonych kawałków z np. lat
                        80-tych? żadnych mixów, remixów i coverów, tylko oryginalnej muzyki i dj-a,
                        który wie o co chodzi? no i oczywiście odpowiednie wnętrze...
                        każde miejsce, które zanam ma klimat i wnętrza tak uniwersalne, że równie
                        dobrze może w dzień robić za fast-food, wszystko, co jest dla każdego jest w
                        rzeczywistości dla nikogo, szkoda.

• Gość: klabers Re: Depczesz Mocz ??to oni jeszcze istnieją?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.11.06, 16:34
                          nie ma to jak oceniac atmosfere w klubie na podstawie gołych pępków na
                          skwerku... zwapniałaś, nie chce sie imprezować - okej, każdemu sie zdarza, ale
                          zeby zaraz do tego dorabiać ideologię ;]
                          • Gość: meg Re: Depczesz Mocz ??to oni jeszcze istnieją?? IP: *.chello.pl 21.11.06, 18:44
                            to co było na skwerku stało sie zapowiedzią tego, co w środku...niestety.
                            jeszcze mi się nie zdarzyło zwapnieć, ale kto wie, jeżeli nadal w b-stoku
                            będzie tak jak teraz, na szczęście to nie jedyne miasto na ziemi.

a klabers - to chyba za dużo powiedziane jak na wielbiciela darmowej masówy
                        • Gość: JTW depeche mode IP: *.bsk.vectranet.pl 21.11.06, 20:44
                          W sumie to racja, że oceniasz imprezę, której jeszcze nie było i sam klub na
                          podstawie tego, co zdarzyo Ci się zaobserwować przed nim!!! A w latach 80tych
                          także powstawały remixy, te z singli DM to przecież klasyka.
                          • Gość: starydepesz Re: depeche mode IP: *.elpos.net 22.11.06, 09:19
                            Ja z pewnościa się pojawię .
                            • Gość: meg Re: depeche mode IP: *.chello.pl 23.11.06, 11:41
                              W związku z wydarzeniami na Śląsku impreza powinna być odwołana.
                              • Gość: dmfan Re: depeche mode IP: *.elpos.net 23.11.06, 15:39
                                Impreza się odbędzie.
                              • Gość: depeche Re: depeche mode IP: *.bsk.vectranet.pl 23.11.06, 22:10
                                żałoba narodowa jest do soboty, party zaś w niedzilę
                                • Gość: meg Re: depeche mode IP: *.chello.pl 23.11.06, 22:21
                                  wtedy jeszcze o tym nie wiedziałam, w sumie żadna to dla mnie róznica, bo i tak
                                  się nie wybieram.
                                  pozostaje życzyć udanej imprezy
                                  pozdrawiam
                                  • Gość: dmfan Re: depeche mode IP: *.elpos.net 24.11.06, 15:18
                                    imprezy z cyklu dmparty zawsze są udane :)
                                    • Gość: meg Re: depeche mode IP: *.chello.pl 24.11.06, 15:39
                                      kto o tym decyduje? :)
                                      • Gość: klabers Re: depeche mode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 01:14
                                        meg zdecydowala ze imprezy w metrze sa slabe, kto mowi inaczej sie nie zna,
                                        prosze nie protestowac... :]
                                      • Gość: depeche Re: depeche mode IP: *.bsk.vectranet.pl 25.11.06, 17:54
                                        bo meg jest takim superfanem, co nie bedzie z uczniakami na imprezy chodzic

przyjsc, nie przyjsc, ponarzekać warto... ;-))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka