uliczka1 01.12.06, 21:27 Czy może dojeżdża ktoś z was na studia do Olecka, bo ja niedługo podejmuję tam studia i z połączeniami autobusowymi jest tragicznie:( Chętnie bym się z kimś dogadała... Jestem ze Stawisk. Proszę pisać na ulagasiewska@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dean84 Re: DOJAZDY NA STUDIA DO OLECKA 05.12.06, 17:02 czyzby Wszechnica Mazurska ;) niestety nie znam nikogo kto by jezdził, moze inni Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika Re: DOJAZDY NA STUDIA DO OLECKA 22.12.06, 21:02 a co z warszawą? nie powiodło Ci sie ? Nie dałaś rady? o ile wiem- masz tylko licencjat, i to chyba zaocznie..a tak sie zawsze obnosiłaś...tak wszystkich krytykowałaś, a sama za wysoko jednak nie wylądowałas. Odpowiedz Link Zgłoś
dean84 Re: DOJAZDY NA STUDIA DO OLECKA 02.01.07, 23:45 odnosze dziwne wrazenie ze sie panie znaja:p wciele sie w role moderatora polowego, prosze o spokoj ps panie moze z anglistyki? Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika Re: DOJAZDY NA STUDIA DO OLECKA 04.01.07, 12:35 pani uliczka1 jest z pedagogiki ( tzn taki ma licencjat) ale jakie kontynuuje mgr....? nie wiem, nie mam już kontaktu. na szczęście !!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika Re: DOJAZDY NA STUDIA DO OLECKA 07.01.07, 16:26 no i co Ula, czemu milczysz? Przecież zawsze tak gardziłaś ludźmi studiującymi w mieści in,niż Warszawa...?Zawsze tak dumnie opowiadałas, jak to super jest w wielkim mieście, a jednak wyladowałaś w Stawiskach znowu. Warto było tak bardzi się wynościć? Niektórzy ludzie są tacy zabawni! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wedrowny_grajek Re: DOJAZDY NA STUDIA DO OLECKA 07.01.07, 18:18 Ekhm nie jestem moderatorką, ale chciałabym prosić, aby zaprzestano personalnych wycieczek wobec tej forumki. Na tym forum nie obrażamy się, nie wyzywamy tylko spijamy sobie z dzióbków;] Jak moja skromna odezwa nie poskutkuje to zawołam Bystrzynkę;) Pozdrawiam koleżankę. Proszę wrzucić na luz:) Odpowiedz Link Zgłoś
bystrzynka.popiolek Re: DOJAZDY NA STUDIA DO OLECKA 07.01.07, 18:55 Grajka ma rację. Uprasza się koleżankę o zaprzestanie. Poza tym radość z niepowodzenia Uli jest bardziej niż niesmaczna, a przy okazji przezabawna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mimarika Re: DOJAZDY NA STUDIA DO OLECKA 08.01.07, 07:54 lubię zabawne sytuacje:)) Odpowiedz Link Zgłoś