Gość: olin IP: *.elpos.net 10.12.06, 14:35 Strzałkowski Vice Prezydentem do spraw gospodarszych niech zostanie i będzie wszystko jasne ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kola Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.elpos.net 10.12.06, 21:24 przynajmniej bedzie uczciwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vlad79 Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: 195.177.196.* 11.12.06, 12:46 ^^^^pisuarczycy nie zróbcie pod siebie przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARTM! Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 11.12.06, 14:16 Gość portalu: vlad79 napisał(a): > ^^^^pisuarczycy nie zróbcie pod siebie przypadkiem za późno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.csk.pl 11.12.06, 16:23 Mysle, ze nie kalkuluje mu sie to finansowo. On zarabia znacznie wiecej jako prezes spolki niz jako z-ca prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 16:27 Póki co to redaktorzy-prostytutki z wyborczej i TVN się zesrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pingwin Po Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.bsk.vectranet.pl 11.12.06, 16:28 widać Twoje donosiki im nie wystarczą :) Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 16:34 Że co tam bez sensu pier-dolisz? Jak nie masz co napisać to nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.csk.pl 11.12.06, 16:35 Nie wiem skad sie takie typy biora jak pogromca kojotow. Ale jak to mowia glupich nie sieja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.csk.pl 11.12.06, 16:34 Jak na razie to widze, ze to ty malo nie popuscisz z zawisici, ze ktos ma mozg i samodzielnie go uzywa, a nie wysluguje sie nieudacznikom z PiS-u, ktorzy poniesli porazke w wyborach w miescie. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 16:40 Czy ja dobrze przeczytałem? To chyba ty liżesz rowki. Jak będziesz lizać mój to specjalnie popuszczę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.csk.pl 11.12.06, 16:42 Jestes zerem tak samo jak i twoj pryncypal z PiS a moze z So, a moze z LPR? Dzieki takim jak ty polityka w Polsce siegnela DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 16:46 tra la la lizusko Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 16:48 Czy będzie można liczyć na program "100 kościołów w ciągu 4 lat"? Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 16:51 Możemy liczyć na program do urzędu tylko w białych skarpetkach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.csk.pl 11.12.06, 16:50 Komentarz na poziomie opisanym przeze mnie powyzej, zera czyli DNA. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 16:58 tra la la lizusko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.csk.pl 11.12.06, 16:59 Dyskutuj wiec z kotem prezesa Kaczynskiego. Mysle, ze jestescie na tym samym poziomie intelektualnym. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 17:02 Czyżbyś chciała kotu też wylizać? Uspokój się trochę z tym lizaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gżdacz Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.bsk.vectranet.pl 11.12.06, 18:55 tralala lizusku! lubisz lizanko, lizaki i lizusków! a jakiej techniki używasz kojotku? Odpieprz się od Strzałkowskiego, nie masz o człowieku bladego pojęcia, tak,jak o hitlerze.Jesteś cymbał łamany przez kmiota. Odpowiedz Link Zgłoś
pogromca_kojotow Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 19:13 To wy komuchy lizaliście dupę towarzyszom z Moskwy. Jeszcze do dziś macie od tego żółte zęby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 11.12.06, 20:00 Jesteś konfidentem i pisdowcem-półmózgowcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kropka Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.csk.pl 11.12.06, 20:01 Ty nawet juz zebow nie masz od jedzenia ochlapow po Ruskich, Niemcach i Amerykanach. Zajmij sie pasaniem krow, pewnie lepiej ci to wyjdzie komunistyczny prowokatorze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gżdacz Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.bsk.vectranet.pl 11.12.06, 20:02 Jak rozumiem zaglądasz komuchom w zęby. Albo jesteś dentystą, albo lubisz jak się do ciebie uśmiechają, albo lubisz sobie powąchać żółty ząbek, co??? Och ty świntuszku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_zaskroniec Re: Strzałkowski Vice Prezydentem 11.12.06, 20:35 Dzisiaj drugi raz pękam ze śmiechu. Ten tekst pogromcy kojotów z żółtymi zębami jest super. W mojej klatce mieszka emerytowany sekretarz PZPR i rzeczywiście ma żółte zęby. Właśnie kombinuję jak powstrzymać się od śmiechu przy następnym spotkaniu bo nie chcę starszemu człowiekowi robić obciachu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gżdacz Re: Strzałkowski Vice Prezydentem IP: *.bsk.vectranet.pl 11.12.06, 20:51 I to jest ważny motyw. Interesuje cie sekretarz pzpr z żółtymi zębami. Daję słowo, trzeba bardzo wnikliwie przyglądać się takiemu sekretarzowi, najlepiej z poziomu kolan, na których taki kojot siedzi u dziadka. Zamiast wyszydzać emeryta, kup mu pastę wybielającą do zębów i do innych otworków. Odpowiedz Link Zgłoś