partizan79 23.12.06, 12:06 Ty to człowiek z żelaza normalnie. Żeby tak śmieci wyrzucać w krótkiej koszulce pod koniec grudnia... No noo.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obserwer11 Re: Obserwer11 23.12.06, 16:55 ano widzisz drogi sąsiedzie - az jedenaście metrów do śmietnika . Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Obserwer11 25.12.06, 20:11 A jak to się ma do trunków wyskokowych? Wchodzi w reakcję? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Partizan, rzuć fotę 25.12.06, 20:55 to tak bez mojej wręcz zgody tu się kamuflujecie ? tego to jeszcze nie było w bielskim powiecie * szybko mnie tu zaraz na pocztę przyślecie, albo też na Orlę spadnie coś, no wiecie + Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul o11, do twarzy Ci w pastelach, qrde! 25.12.06, 21:56 I z miny roześmianej wnoszę, że święta się udają. Tak trzymaj! Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Partizan, rzuć fotę 25.12.06, 22:11 Obserwerze, Obserwerze, Powiedz dla mnie, tylko szczerze: Czy naprawdę Ci się zdaje, Że jest Papą Mikołajek? :P Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Partizan, rzuć fotę 25.12.06, 22:16 Partizanie, powiedz przecie Kałasznikow jest na świecie Zali mi się zdaje tylko Czy też Ciebie świerzbi ryłko? Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Partizan, rzuć fotę 25.12.06, 22:26 Moje ryłko zmizerniało. Chyba zegnę gałąź w pałąk.. Gdy podejdziesz nazbyt blisko, Puszczę gałąź. HULTAISKO!:P Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Re: Partizan, rzuć fotę 25.12.06, 22:32 A Mikołaj twardo stąpa Poraczkuje, posikuje Obserwera trafi w ząba Partizana sieknie zbójec Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Partizan, rzuć fotę 25.12.06, 22:56 Już Tatusia tutaj głowa, Aby Synka tak wychować, Żeby w życiu miał zasady I nie poszedł w Wujka ślady:P Odpowiedz Link Zgłoś
pawlozsiul Wuj moguczij, wuj dierżawnyj... 25.12.06, 23:24 Wuj zasady a nie Kwasy Za punkt obrał swej konkwisty Z wuja słów więc wielkiej masy Niech wybierze przyszłość listy Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Partizan, rzuć fotę 25.12.06, 22:18 Co do fotki - winien Igła. Wciąż zastawia na mnie sidła. Z lasu więc musiałem zmykać I się szlajam po śmietnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
szarik-102 Re: Partizan, rzuć fotę 25.12.06, 22:28 Partizana wygłodniony Mój posiłek upragniony Wzrok gdy jego tak to zmierzył Kość mum oddał, niech w psa wierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
kristian_wolf Re: Partizan, rzuć fotę 26.12.06, 00:18 wszyskich kochać mam ochotę chociaż gorzej było w sobotę zasępiony i przegrzany bliżej byłem karawany . nie kałasznikow i nie kość mam już namiar kto jest gość Iglos szuka , Iglos chwyta lecz zabawa znakomita partizana ująć chcą przybierając postać psią my tu plnujemy wszyskiego postawiliśmy wilka burego ! Obronimy z Plutycz Plutę i szarików z Bielska sforę aby Roman nasz przyjaciel zrozumiał tą metaforę . kiedy zechce zrobić z nas tych co poszli w ciemny las partizana i kompanów ukraińskich hetmanów . Bój się Boga nasz Bojarze Pawlo czeka co pokaże dyskutować chce już z nim po nim został siwy dym . jak pogodzić wszystkie niki jak podzielić trzy na pięć kiedy trafić w te wyniki ? kazy z nas ma wielką chęć ; Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Z innej beczki 29.12.06, 14:18 Nadal szukasz pomocnika? Jeśli tak, to na czym trzeba się znać, co umieć, za ile mniej więcej, na jakich zasadach i jak to w ogóle wygląda.. Może być na priv. Może nawet lepiej na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Z innej beczki 29.12.06, 21:43 wskocz na pocztę, pocztówkę wysłałem z widokiem Śliwowa Odpowiedz Link Zgłoś
partizan79 Re: Z innej beczki 30.12.06, 13:44 Ale na którą pocztę? Bo na Mickiewicza (głównej) nie ma.. W sumie to chyba już nie trzeba. Poniosło mnie wczoraj. Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Z innej beczki 30.12.06, 17:28 rozumiem ; niektóre konbiety zmienne są * ale tu mało kobiet jest - tylko Alutka Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Dziękuję bardzo 30.12.06, 17:48 zacny obserwerze :( Znaczy mam sobie iść???? Odpowiedz Link Zgłoś
obserwer11 Re: Dziękuję bardzo Baamciu 30.12.06, 20:34 Przecież to jasne Ty tu jesteś bardzo kochana Odpowiedz Link Zgłoś
baam1 Re: Dziękuję bardzo Baamciu 30.12.06, 21:04 ale kobietą to tylko Alutka???? Odpowiedz Link Zgłoś