Dodaj do ulubionych

Pielęgniarki kusi kasą

IP: *.csk.pl 04.01.07, 13:18
Witam, a w DSK jak słabo płaci ta bapsztyl na stanowisku Derektora, ciekawy
jestem ile ma syneczek kasy w DSK.
Obserwuj wątek
    • Gość: Pielęgniarka Pielęgniarki!!! IP: 212.182.107.* 07.01.07, 17:49
      Pragnę tylko zwrócić uwagę, że osoby opiekujące się w szpitalach chorymi, to
      PIELĘGNIARKI, takie mają wykształcenie, takie dyplomy, bo takie są w Polsce
      szkoły! Siostry są w zakonach, a obecnie pielęgniarstwo w Polsce jest zawodem
      świeckim.
      Kiedyś na schorowanych ludzi w szpitalach, nawet dość młodych, często
      mówiono "dziadku". Ci, co mogli, obrażali się, że nie są dziadkami osoby tak
      się zwracającej. Podobnie jest z "siostrami". O ile jednak tak mówią do nas
      pacjenci, jest to do przyjęcia. Ale jeśli tak mówią o pielęgniarkach lekarze,
      dyrektor szpitala, czy choćby wykształcony podobno dziennikarz... to wybaczcie,
      mnie to drażni i obraża!!!!! Nie jestem Waszą siostrą!!!!! Mam rodzeństwo, ale
      to jesteście Wy!!!!!!
      Proszę mnie nie wyzywać, Waszą siostrą nie jestem! A mój zawód to PIELĘGNIARKA!
      • Gość: l. Re: Pielęgniarki!!! IP: *.koba.pl 15.01.08, 16:56
        Zgadzam sie z Tobą.Mnie też drażni żeby nie powiedzieć oburza zwracanie sie do
        pielęgniarek per "siostro".
        • Gość: Bilka Re: Pielęgniarki!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.08, 19:22
          To jak mam wołać ??? Pani pielęgniarko ????
          • Gość: pies na baby Wołaj - Piguło podaj kaczkę IP: *.koba.pl 15.01.08, 20:21
            tak właśnie wołaj - one lubią s.eks i jak się do nich mówi pieszczotliwie :
            Piguło Ty moja :)

S.eks w wykonaniu piguł nie jest zły :)
            • Gość: idzikczortu Re: Wołaj - Piguło podaj kaczkę IP: *.sub-75-195-26.myvzw.com 15.01.08, 23:09
              Koles, kichajac kusi kasa kumpelki od kaczek.
              • Gość: fan Pielęgniarki kusi kasą IP: *.koba.pl 16.01.08, 10:39
                Gdzie jest ten artykuł???!!!
          • Gość: B. Re: Pielęgniarki!!! IP: *.koba.pl 16.01.08, 13:21
            Wiesz jestem ciekawa czy do pani w urzędzie zwracasz sie :pani urzędniczko a w
            banku :pani ekonomistko?????A do policjanta mówisz panie policjancie??? Wiem
            wdałam sie w troche niemądrą dyskusję. Ja do pielęgniarki zwracam się po prostu
            PANI (jeśli to "ona" oczywiście) ;)Troche więcej zrozumienia i życzliwości życzę
            przede wszystkim PANOM... 3majcie sie cieplutko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka