Gość: wojtek IP: 217.97.164.* 05.04.03, 11:00 "Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu. Ale jest to najpiękniej stracony czas." [J. Bester] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gumbas Re: ...o kobietach :) IP: 80.51.244.* 05.04.03, 13:45 "Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu. Ale jest to najpiękniej stracony czas." [J. Bester] Święta prawda!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 14:19 Stwierdzenie te jest takie szowinistyczne. Jakby kobieta była przedmiotem a nie podmiotem... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 15:06 "Kobieta jest to przysmak Bogów, byleby go diabeł nie przyprawił." W. Shakespeare ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
evista Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 15:16 'Mądrość kobiety jest krótsza od jej włosów' (przysł. japońskie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holy-land Re: ...o kobietach :) IP: *.biaman.pl 05.04.03, 17:07 "ale pochwa, oto prawdziwy test rorschacha. kazdy moze w niej ujrzec, co chce, wszystko czego potrzebuje i czego sie boi."(kobieta geografia intymna) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 17:04 Ten watejk jest troche seksistowski... Kobieta są tak samo ludzmi jak meżczyxni... Moze przez wypowiedzi meskie o kobietach bardziej mozna zauważyć strach przedkobietami i to sami chcą oni ukryc i nie widzieć o sobie.... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 05.04.03, 17:29 alex.4 napisał: > Kobieta są tak samo ludzmi jak meżczyxni... Ależ Alex, czy ktoś to kwestionuje?.. moim zdaniem kobieta jest nawet kimś więcej.. to Anioły, które czuwają nad mężczyzną.. dobre duchy.. jakże często natchnienie.. .. od razu muszę dodać, że nie zgadzam się z równouprawnieniem kobiet.. kobietom należy się coś więcej, niż mężczyznom.. i tylko za to, że są kobietami.. :) > Moze przez wypowiedzi meskie o kobietach bardziej mozna zauważyć strach > przedkobietami i to sami chcą oni ukryc i nie widzieć o sobie.... Strach?.. Hmm.. w pewnym sensie.. masz rację.. w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: holy-land Re: ...o kobietach :) IP: *.biaman.pl 05.04.03, 17:42 Gość portalu: wojtek napisał(a): > alex.4 napisał: > > Kobieta są tak samo ludzmi jak meżczyxni... > Ależ Alex, czy ktoś to kwestionuje?.. moim zdaniem kobieta jest nawet kimś > więcej.. to Anioły, które czuwają nad mężczyzną.. dobre duchy.. jakże często > natchnienie.. > .. od razu muszę dodać, że nie zgadzam się z równouprawnieniem kobiet.. > kobietom należy się coś więcej, niż mężczyznom.. i tylko za to, że są > kobietami.. :) > ````````````````````````` hahahahahahahahahahahaahahahah chyba udlawie sie ze smiechu i z tego' szczescia', ze jestem kims wiecej niz np. kolega wojtek, czy kol. alex > > Moze przez wypowiedzi meskie o kobietach bardziej mozna zauważyć strach > > przedkobietami i to sami chcą oni ukryc i nie widzieć o sobie.... > > Strach?.. Hmm.. w pewnym sensie.. masz rację.. > w. -------------------------------------------------- a w jakim? bo ja kobieta-aniol-holy-land bardzo chcialabym wiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 18:11 To jest jak z tragedia grecka. Bohaterkami są przede wszystkim kobiety. Dlatego, ze to męzczyźni pisząc dla mezczyzn pewnych cech nieludzkich (zabijanie niemowlat, zdrady) nie widzieli u siebie. Wszystko przezucali na kobiety... One były antybohaterami, obcymi na podstawie których powstawał wizerunek swojego innego niż obcy. Obecnie podobnie jest z dowcipami o bladynkach. Bohaterki dowcipów reprezentuja wszystko to co złe (a w domysle czym nie są męzczyźni) Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 10:46 a czy nie sądzicie, że skrajna niechęć do kobiet lub mężczyzn (w zależności od płci) jest wynikiem jakichś zaburzeń w relacjach osobistych? Bo w sumie jakie mogą być podstawy nienawiści lub pogardy w stosunku do "wszystkich" osób jednej płci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: saunne Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 10:47 Gość portalu: wojtek napisał(a): > "Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu. Ale jest > to najpiękniej stracony czas." [J. Bester] w drugą stronę jest podobnie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Art Re: ...o kobietach :) IP: *.biaman.pl 06.04.03, 13:48 Jedno jest pewne - bez kobiet ten świat byłby o wiele brzydszy. Wszystkim to może przesada, ale chcę podziękować szczególnie Jednej za to, że jest... :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: ...o kobietach :) 06.04.03, 14:26 Gość portalu: Art napisał(a): > Jedno jest pewne - bez kobiet ten świat byłby o wiele brzydszy. I brudniejszy. Zwłaszcza, że to kobieta musi zazwyczaj stać nad facetem z batem, żeby ten wreszcie zabrał się za sprzątanie. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: ...o kobietach :) 08.04.03, 16:46 Kiedyś (na początku małżeństwa) to właśnie wydawalo mi się najtrudniejsze do zniesienia. W tej chwiliuznałam, że bałagan to mój problem, a ponieważ reszta rodziny nie uważa tego za problem - zatrudnilam panią Basię. Sprząta tak sobie ale przynajmniej nie łamiemy sobie nóg... Pani Basia lubi sprzątać (ja zresztą też) i bardzo się obraża, jeżeli posprzątam przed jej przyjściem. Muszę się gęsto tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 20:51 Właśnie sprzątanie jest zajęciem typowo męskim i naprawde mężczyzna sprzątający, piorący , gotujący wygląda pięknie, a my kobiety , łamiemy przy ty paznokcie niszczy się nam cera włosy przesiakają wonia kuchenną , a tak kiedy zmęczony mężczyzna kończy swą ciężką pracę kobieta świeża , wypoczęta , pachnąca może zająć się umęczonym swym mężczyzną nie??/ czy to nie fajnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:00 Gość portalu: malosi napisał(a): > Właśnie sprzątanie jest zajęciem typowo męskim i naprawde mężczyzna > sprzątający, piorący , gotujący wygląda pięknie, a my kobiety , łamiemy przy ty > > paznokcie niszczy się nam cera włosy przesiakają wonia kuchenną , a tak kiedy > zmęczony mężczyzna kończy swą ciężką pracę kobieta świeża , wypoczęta , > pachnąca może zająć się umęczonym swym mężczyzną nie??/ czy to nie fajnie??? hmm.. wiesz.. podoba mi się to.. szczególnie, że na codzień sprzątam, piorę, jak mam czas to jeszcze gotuję, piekę... więc.. przydała by się teraz "świeża , wypoczęta, pachnąca" kobieta.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:01 no widzisz , to jestes w takim razie idealnym facetem a jakie ciasta pieczesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:05 Gość portalu: malosi napisał(a): > no widzisz , to jestes w takim razie idealnym facetem a jakie ciasta > pieczesz???? najbardziej lubię robić szarlotkę.. sernik.. jakieś ciasto biszkoptowe z kremem.. kruche ciastka.. .. ale jak wezmę przepis do ręki, to zrobię Ci każde :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:09 no to ja poproszę sernik z rodzynkami moczonymi w rumie + poproszę kokosanki + tort czekoladowy z bitą smietaną + lazanie ze szpinakiem i pieczarkami i wiele wiele innych........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:15 Gość portalu: malosi napisał(a): > no to ja poproszę sernik z rodzynkami moczonymi w rumie + poproszę kokosanki + > tort czekoladowy z bitą smietaną + lazanie ze szpinakiem i pieczarkami i wiele > wiele innych........... może być w sobotę ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: ...o kobietach :) IP: *.stclar01.mi.comcast.net 08.04.03, 21:10 Gość portalu: wojtek napisał(a): > hmm.. wiesz.. podoba mi się to.. szczególnie, że na codzień sprzątam, piorę, > jak mam czas to jeszcze gotuję, piekę... więc.. przydała by się teraz "świeża , > > wypoczęta, pachnąca" kobieta.. :)) Sprzatanie,pranie,gotowanie,jeszcze pieczesz,ty jestes prawdziwa perelka .Mysle ,ze po takiej reklamie nie bedziesz mial problemu znalezc ta "swieza,wypoczeta,pachnaca"kobiete,tylko czy ty po tym wszystkim bedziesz mial jeszcze sile nia zajac?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:12 Tylko nie zapomnij o czyms na rozgrzewke bo teraz zimno troche i taka kobieta to moze być troche chłodna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:14 Gość portalu: Pisces napisał(a): > Sprzatanie,pranie,gotowanie,jeszcze pieczesz,ty jestes prawdziwa > perelka .Mysle ,ze po takiej reklamie nie bedziesz mial problemu znalezc > ta "swieza,wypoczeta,pachnaca"kobiete,tylko czy ty po tym wszystkim bedziesz > mial jeszcze sile nia zajac?:))) ... to może nie będę już sobie robił dodatkowej reklamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:17 tak tutaj składasz obietnice a teraz co??? co z tm żarciem hy???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:19 Gość portalu: malosi napisał(a): > tak tutaj składasz obietnice a teraz co??? co z tm żarciem hy???? odpisałem Ci wyżej... a jak się czuje Twoja strona internetowa, nad którą - jak zauważyłem - pracujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re:strona jest także kobietą IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:23 hhaaaa pracuje pracuje i czuje sie coraz lepiej ,juz prawie wszystkiego się dowiedziałam i jak ją zobaczysz ukończoną (jak wszyscy zobaczycie) to szczena ci opadnie WOJTKU!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re:strona jest także kobietą IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:25 To będzie przepiękna , najcudowniejsza , najlepsza strona jakąkiedykolwiek widziałeś hha ;))) pozdrawiam , moze zamieszczę tam twe przepisy .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re:strona jest także kobietą IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:29 Gość portalu: malosi napisał(a): > To będzie przepiękna , najcudowniejsza , najlepsza strona jakąkiedykolwiek > widziałeś hha ;))) pozdrawiam , moze zamieszczę tam twe przepisy .... to zanim podasz nam adrs, to zajrzyj sobie na www.mocnyweb.pl. Jak zrobisz coś równie dobrego, jak strony z tamtego katalogu, to może i opadnie.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: ...o kobietach :) IP: *.stclar01.mi.comcast.net 08.04.03, 21:30 Gość portalu: wojtek napisał(a): > > ... to może nie będę już sobie robił dodatkowej reklamy :))) Wojtek,nie przejmuj sie,troche reklamy nidgy nie zaszkodzi,z wlasnego doswiadczenia dodam ,ze porcja tiramisu pomaga:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:32 Własnie wojtek bedzie miał gratis reklame na mojej stronie w zamiast za przepisy kulinarne;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:35 Gość portalu: malosi napisał(a): > Własnie wojtek bedzie miał gratis reklame na mojej stronie w zamiast za > przepisy kulinarne;))))) .. ja mam swoją stronę (a nawet dwie).. jak dla mnie wystarczy.. :)) ale bardzo dziękuję za zauważenie mojej osoby.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:33 Gość portalu: Pisces napisał(a): > z wlasnego doswiadczenia dodam ,ze porcja tiramisu pomaga:))) ... i oberwę po nosie za te kalorie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pisces Re: ...o kobietach :) IP: *.stclar01.mi.comcast.net 08.04.03, 21:38 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Gość portalu: Pisces napisał(a): > > > z wlasnego doswiadczenia dodam ,ze porcja tiramisu pomaga:))) > > ... i oberwę po nosie za te kalorie :))) Dodaj lampke wina,potem jakis spacerek i bedziesz OK,kalorie sie same spala:)) Zycze powodzenia czy raczej udanego gotowania:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:39 dobra ja sie zegnam a ty wojtku nie gardź reklamą na mojej stronie bo to strona dla pięknych kobiet , i wrazliwych więc bedziesz miał dobrze na prawdę !!! Odpowiedz Link Zgłoś