Dodaj do ulubionych

...o kobietach :)

IP: 217.97.164.* 05.04.03, 11:00
"Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu. Ale jest
to najpiękniej stracony czas." [J. Bester]
Obserwuj wątek
    • Gość: gumbas Re: ...o kobietach :) IP: 80.51.244.* 05.04.03, 13:45
      "Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu. Ale jest
      to najpiękniej stracony czas." [J. Bester]

Święta prawda!!!!!
      • alex.4 Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 14:19
        Stwierdzenie te jest takie szowinistyczne. Jakby kobieta była przedmiotem a nie
        podmiotem...
        pozdr
    • aureliano.83 Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 15:06
      "Kobieta jest to przysmak Bogów, byleby go diabeł nie przyprawił."
      W. Shakespeare

;)))))
    • evista Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 15:16
      'Mądrość kobiety jest krótsza od jej włosów' (przysł. japońskie)
      • Gość: holy-land Re: ...o kobietach :) IP: *.biaman.pl 05.04.03, 17:07
        "ale pochwa, oto prawdziwy test rorschacha. kazdy moze w niej ujrzec, co chce,
        wszystko czego potrzebuje i czego sie boi."(kobieta geografia intymna)
    • alex.4 Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 17:04
      Ten watejk jest troche seksistowski...
      Kobieta są tak samo ludzmi jak meżczyxni...
      Moze przez wypowiedzi meskie o kobietach bardziej mozna zauważyć strach
      przedkobietami i to sami chcą oni ukryc i nie widzieć o sobie....
      Pozdr
      • Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 05.04.03, 17:29
        alex.4 napisał:
        > Kobieta są tak samo ludzmi jak meżczyxni...
        Ależ Alex, czy ktoś to kwestionuje?.. moim zdaniem kobieta jest nawet kimś
        więcej.. to Anioły, które czuwają nad mężczyzną.. dobre duchy.. jakże często
        natchnienie..
        .. od razu muszę dodać, że nie zgadzam się z równouprawnieniem kobiet..
        kobietom należy się coś więcej, niż mężczyznom.. i tylko za to, że są
        kobietami.. :)

> Moze przez wypowiedzi meskie o kobietach bardziej mozna zauważyć strach
        > przedkobietami i to sami chcą oni ukryc i nie widzieć o sobie....

Strach?.. Hmm.. w pewnym sensie.. masz rację..
        w.
        • Gość: holy-land Re: ...o kobietach :) IP: *.biaman.pl 05.04.03, 17:42
          Gość portalu: wojtek napisał(a):

> alex.4 napisał:
          > > Kobieta są tak samo ludzmi jak meżczyxni...
          > Ależ Alex, czy ktoś to kwestionuje?.. moim zdaniem kobieta jest nawet kimś
          > więcej.. to Anioły, które czuwają nad mężczyzną.. dobre duchy.. jakże często
          > natchnienie..
          > .. od razu muszę dodać, że nie zgadzam się z równouprawnieniem kobiet..
          > kobietom należy się coś więcej, niż mężczyznom.. i tylko za to, że są
          > kobietami.. :)
          > `````````````````````````
          hahahahahahahahahahahaahahahah
          chyba udlawie sie ze smiechu i z tego' szczescia', ze jestem kims wiecej niz
          np. kolega wojtek, czy kol. alex

> > Moze przez wypowiedzi meskie o kobietach bardziej mozna zauważyć strach
          > > przedkobietami i to sami chcą oni ukryc i nie widzieć o sobie....
          >
          > Strach?.. Hmm.. w pewnym sensie.. masz rację..
          > w.
          --------------------------------------------------
          a w jakim? bo ja kobieta-aniol-holy-land bardzo chcialabym wiedziec.

• alex.4 Re: ...o kobietach :) 05.04.03, 18:11
            To jest jak z tragedia grecka. Bohaterkami są przede wszystkim kobiety.
            Dlatego, ze to męzczyźni pisząc dla mezczyzn pewnych cech nieludzkich
            (zabijanie niemowlat, zdrady) nie widzieli u siebie. Wszystko przezucali na
            kobiety... One były antybohaterami, obcymi na podstawie których powstawał
            wizerunek swojego innego niż obcy.
            Obecnie podobnie jest z dowcipami o bladynkach. Bohaterki dowcipów reprezentuja
            wszystko to co złe (a w domysle czym nie są męzczyźni)
            Pozdr
            • Gość: saunne Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 10:46
              a czy nie sądzicie, że skrajna niechęć do kobiet lub mężczyzn (w zależności od
              płci) jest wynikiem jakichś zaburzeń w relacjach osobistych? Bo w sumie jakie
              mogą być podstawy nienawiści lub pogardy w stosunku do "wszystkich" osób jednej
              płci?
    • Gość: saunne Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 06.04.03, 10:47

> "Istotną wadą kobiet jest to, iż tracimy przez nie zbyt wiele czasu. Ale jest
      > to najpiękniej stracony czas." [J. Bester]

w drugą stronę jest podobnie :)))
      • Gość: Art Re: ...o kobietach :) IP: *.biaman.pl 06.04.03, 13:48
        Jedno jest pewne - bez kobiet ten świat byłby o wiele brzydszy.
        Wszystkim to może przesada, ale chcę podziękować szczególnie Jednej za to, że
        jest... :)
        • freewolf Re: ...o kobietach :) 06.04.03, 14:26
          Gość portalu: Art napisał(a):

> Jedno jest pewne - bez kobiet ten świat byłby o wiele brzydszy.

I brudniejszy. Zwłaszcza, że to kobieta musi zazwyczaj stać nad facetem z
          batem, żeby ten wreszcie zabrał się za sprzątanie. :))
          • habitus Re: ...o kobietach :) 08.04.03, 16:46
            Kiedyś (na początku małżeństwa) to właśnie wydawalo mi się najtrudniejsze do
            zniesienia. W tej chwiliuznałam, że bałagan to mój problem, a ponieważ reszta
            rodziny nie uważa tego za problem - zatrudnilam panią Basię. Sprząta tak sobie
            ale przynajmniej nie łamiemy sobie nóg... Pani Basia lubi sprzątać (ja zresztą
            też) i bardzo się obraża, jeżeli posprzątam przed jej przyjściem. Muszę się
            gęsto tłumaczyć.
          • Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 20:51
            Właśnie sprzątanie jest zajęciem typowo męskim i naprawde mężczyzna
            sprzątający, piorący , gotujący wygląda pięknie, a my kobiety , łamiemy przy ty
            paznokcie niszczy się nam cera włosy przesiakają wonia kuchenną , a tak kiedy
            zmęczony mężczyzna kończy swą ciężką pracę kobieta świeża , wypoczęta ,
            pachnąca może zająć się umęczonym swym mężczyzną nie??/ czy to nie fajnie???
            • Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:00
              Gość portalu: malosi napisał(a):

> Właśnie sprzątanie jest zajęciem typowo męskim i naprawde mężczyzna
              > sprzątający, piorący , gotujący wygląda pięknie, a my kobiety , łamiemy przy
              ty
              >
              > paznokcie niszczy się nam cera włosy przesiakają wonia kuchenną , a tak kiedy
              > zmęczony mężczyzna kończy swą ciężką pracę kobieta świeża , wypoczęta ,
              > pachnąca może zająć się umęczonym swym mężczyzną nie??/ czy to nie fajnie???

hmm.. wiesz.. podoba mi się to.. szczególnie, że na codzień sprzątam, piorę,
              jak mam czas to jeszcze gotuję, piekę... więc.. przydała by się teraz "świeża ,
              wypoczęta, pachnąca" kobieta.. :))
              • Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:01
                no widzisz , to jestes w takim razie idealnym facetem a jakie ciasta
                pieczesz????
                • Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:05

> no widzisz , to jestes w takim razie idealnym facetem a jakie ciasta
                  > pieczesz????
                  najbardziej lubię robić szarlotkę.. sernik.. jakieś ciasto biszkoptowe z
                  kremem.. kruche ciastka..
                  .. ale jak wezmę przepis do ręki, to zrobię Ci każde :)
                  • Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:09
                    no to ja poproszę sernik z rodzynkami moczonymi w rumie + poproszę kokosanki +
                    tort czekoladowy z bitą smietaną + lazanie ze szpinakiem i pieczarkami i wiele
                    wiele innych...........
                    • Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:15

> no to ja poproszę sernik z rodzynkami moczonymi w rumie + poproszę kokosanki
                      +
                      > tort czekoladowy z bitą smietaną + lazanie ze szpinakiem i pieczarkami i
                      wiele
                      > wiele innych...........

może być w sobotę ? :)
              • Gość: Pisces Re: ...o kobietach :) IP: *.stclar01.mi.comcast.net 08.04.03, 21:10

> hmm.. wiesz.. podoba mi się to.. szczególnie, że na codzień sprzątam, piorę,
                > jak mam czas to jeszcze gotuję, piekę... więc.. przydała by się
                teraz "świeża ,
                >
                > wypoczęta, pachnąca" kobieta.. :))

Sprzatanie,pranie,gotowanie,jeszcze pieczesz,ty jestes prawdziwa
                perelka .Mysle ,ze po takiej reklamie nie bedziesz mial problemu znalezc
                ta "swieza,wypoczeta,pachnaca"kobiete,tylko czy ty po tym wszystkim bedziesz
                mial jeszcze sile nia zajac?:)))
                • Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:12
                  Tylko nie zapomnij o czyms na rozgrzewke bo teraz zimno troche i taka kobieta
                  to moze być troche chłodna
                • Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:14
                  Gość portalu: Pisces napisał(a):

> Sprzatanie,pranie,gotowanie,jeszcze pieczesz,ty jestes prawdziwa
                  > perelka .Mysle ,ze po takiej reklamie nie bedziesz mial problemu znalezc
                  > ta "swieza,wypoczeta,pachnaca"kobiete,tylko czy ty po tym wszystkim bedziesz
                  > mial jeszcze sile nia zajac?:)))

... to może nie będę już sobie robił dodatkowej reklamy :)))
                  • Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:17
                    tak tutaj składasz obietnice a teraz co??? co z tm żarciem hy????
                    • Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:19

> tak tutaj składasz obietnice a teraz co??? co z tm żarciem hy????

odpisałem Ci wyżej... a jak się czuje Twoja strona internetowa, nad którą - jak
                      zauważyłem - pracujesz?
                      • Gość: malosi Re:strona jest także kobietą IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:23
                        hhaaaa pracuje pracuje i czuje sie coraz lepiej ,juz prawie wszystkiego się
                        dowiedziałam i jak ją zobaczysz ukończoną (jak wszyscy zobaczycie) to szczena
                        ci opadnie WOJTKU!!!!!!
                        • Gość: malosi Re:strona jest także kobietą IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:25
                          To będzie przepiękna , najcudowniejsza , najlepsza strona jakąkiedykolwiek
                          widziałeś hha ;))) pozdrawiam , moze zamieszczę tam twe przepisy ....
                          • Gość: wojtek Re:strona jest także kobietą IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:29

> To będzie przepiękna , najcudowniejsza , najlepsza strona jakąkiedykolwiek
                            > widziałeś hha ;))) pozdrawiam , moze zamieszczę tam twe przepisy ....

to zanim podasz nam adrs, to zajrzyj sobie na www.mocnyweb.pl. Jak
                            zrobisz coś równie dobrego, jak strony z tamtego katalogu, to może i
                            opadnie.. :))
                  • Gość: Pisces Re: ...o kobietach :) IP: *.stclar01.mi.comcast.net 08.04.03, 21:30
                    >
                    > ... to może nie będę już sobie robił dodatkowej reklamy :)))

Wojtek,nie przejmuj sie,troche reklamy nidgy nie zaszkodzi,z wlasnego
                    doswiadczenia dodam ,ze porcja tiramisu pomaga:)))
                    • Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:32
                      Własnie wojtek bedzie miał gratis reklame na mojej stronie w zamiast za
                      przepisy kulinarne;)))))
                      • Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:35

> Własnie wojtek bedzie miał gratis reklame na mojej stronie w zamiast za
                        > przepisy kulinarne;)))))

.. ja mam swoją stronę (a nawet dwie).. jak dla mnie wystarczy.. :))
                        ale bardzo dziękuję za zauważenie mojej osoby..
                    • Gość: wojtek Re: ...o kobietach :) IP: 217.97.164.* 08.04.03, 21:33
                      Gość portalu: Pisces napisał(a):

> z wlasnego doswiadczenia dodam ,ze porcja tiramisu pomaga:)))

... i oberwę po nosie za te kalorie :)))
                      • Gość: Pisces Re: ...o kobietach :) IP: *.stclar01.mi.comcast.net 08.04.03, 21:38

> Gość portalu: Pisces napisał(a):
                        >
                        > > z wlasnego doswiadczenia dodam ,ze porcja tiramisu pomaga:)))
                        >
                        > ... i oberwę po nosie za te kalorie :)))

Dodaj lampke wina,potem jakis spacerek i bedziesz OK,kalorie sie same spala:))
                        Zycze powodzenia czy raczej udanego gotowania:))
                      • Gość: malosi Re: ...o kobietach :) IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.03, 21:39
                        dobra ja sie zegnam a ty wojtku nie gardź reklamą na mojej stronie bo to strona
                        dla pięknych kobiet , i wrazliwych więc bedziesz miał dobrze na prawdę !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka