Gość: sierpien IP: *.csk.pl 09.01.07, 13:22 Prosze o opinie osoby, ktore byly goscmi weselnymi lub organizowaly wlasne wesele lub bankiet w restauracji Capitol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aasia77 Re: Capitol - sala weselna IP: *.koba.pl 16.03.07, 15:38 przyłączam się do prośby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga-bln Re: Capitol - sala weselna IP: *.osiedle.net.pl 22.03.07, 16:55 Witam, organizowalam tam przyjatko z okazji rocznicy slubu rodzicow, bylismy bardzo zadowoleni, jedzonko pieknie podane,smaczne, super obsluga. Miejsce mielismy ladnie odgrodzone od reszty gosci. Zaznaczam jedynie ze to bylo dosc dawno, wiec nie wiem co moglo sie tam zmienic... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Capitol - sala weselna IP: *.euro-net.pl 22.03.07, 19:11 Zależy kiedy impreza Ci się szykuje, bo jak bankiet po południu i w czasie zjazdu zaocznych, to niespecjalnie ciekawie. I zależy, jaka kelnerka będzie, aby nie M. A ugotować i podać potrafią. Odpowiedz Link Zgłoś
mvito Re: Capitol - sala weselna 23.03.07, 06:40 Kwestia tego czy beda czy nie studenci jest do dogadania. Wiele razy na zjezdzie chcac wejsc do lokalu calowalismy klamke bo jest imprezka zamknieta, a to jakies chrzciny, stypa, komunie etc... Michal Odpowiedz Link Zgłoś
hratli Re: Capitol - sala weselna 23.03.07, 07:39 3,5 roku temu urzadzalismy tam wesele. bylismy b. zadowoleni. jedyne ograniczenie to ilosc osob - balu na 100 par :) chyba nie da sie tam zorganizowac. chybaze cos sie zmienilo. "A ja myślę - rzekł ostro rycerz z Garbowa - że całe zło tego świata bierze się z myślenia. Zwłaszcza w wykonaniu ludzi całkiem ku temu nie mających predyspozycji." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: Capitol - sala weselna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.13, 23:37 Byłam tam na weselu.Wszystko było cudnie/wystrój,obsługa,jedzenie/ Odpowiedz Link Zgłoś
departament_dekoracji Wyciągać wątek sprzed 6 i pół roku??? 22.09.13, 00:38 To już chyba wiadomo, kto i w jakim celu:( Odpowiedz Link Zgłoś