Dodaj do ulubionych

Forum Siemiatycze - zapraszam

06.04.03, 11:20
Założyłem - na Waszą prośbę - forum Siemiatycze
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11009
Zapraszam do dyskusji i wymiany pogladów. W tej chwili administratorem forum
jest redakcja.bialystok. Aby dokonać wpisu na forum należy się zalogować.

Co do przyszłości tego forum - wszystko zależy od Waszej aktywności.
w.
Obserwuj wątek
    • poziomk Re: Forum Siemiatycze - zapraszam 06.04.03, 13:30
      Jak już napisałem na tamtejszym forum:

Jest mały błąd widoczny na Forum Siemiatycze . Znacznik boldowania widać na
      stronie gł. <b - na górze...
      • alex.4 Re: Forum Siemiatycze - zapraszam 06.04.03, 19:51
        ja nie z Siemiatycz, ale pozdrawim wszystkie osoby ;pochodzące z tego miasta
    • ralston Re: Forum Siemiatycze - zapraszam 06.04.03, 22:36
      Jak na razie wpisów tam niewiele...
    • poziomk Re: Forum Siemiatycze - zapraszam 07.04.03, 11:19
      Forum jest a tu go nie ma :)
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?x=1305668
      • Gość: kacper Re: Forum Siemiatycze - zapraszam IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 15:38
        Możliwość wpisu maja tylko posiadacze konta w Gazecie. A reszta ? Założyłem
        podobne "Łapy" i po 3 tygodniach zostało zamknięte ze wzgl. na malą ilość
        wpisów. To samo bedzie i tutaj. Dlatego ponawiam apel do admina(ów) o
        stworzenie forum poszczególnych miast woj. podlaskiego - ogólnodostępnego.
        • ralston Re: Forum Siemiatycze - zapraszam 07.04.03, 17:48
          Zdaje się, że na Forum o forum admin warszawski odmówił założenia takiego forum
          ogólnodostępnego i zaproponował założenie jako forum prywatnego. Niestety z
          podanymi przez Ciebie ograniczeniami. Ale też z możliwością przeniesienia na
          forum ogólnodostępne o ile będą wpisy. Może trzeba założyć konto, to w końcu
          tylko parę minut - a spora wygoda potem...
          • Gość: kacper Re: Forum Siemiatycze - zapraszam IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 07.04.03, 19:19
            zgoda, moge zalozyc konto, tylko co z reszta potencjalnych dyskutantow? zreszto
            zalozylem forum, ktore po 3 tygodniach zostalo zablokowne bo "bylo zamalo
            wpisow"!? a skad ktos o takim forum mial wiedziec? dlatego rozwiazaniem tego
            problemu byloby likwidacja forow "nie wojewodzkich" i przeniesienie ich jako
            podfora do swoich wojewodztw. ale marzyc mozna, tu nikt z glosem spoleczenstwa
            sie nie liczy...
    • Gość: holender Re: Forum Siemiatycze - zapraszam IP: *.tnt34.rtm1.nld.da.uu.net 09.04.03, 14:51
      redakcja.bialystok napisał:

> Założyłem - na Waszą prośbę - forum Siemiatycze
      > <a href="forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?
      f=11009"target="_
      > blank">forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11009</a>
      > Zapraszam do dyskusji i wymiany pogladów. W tej chwili administratorem forum
      > jest redakcja.bialystok. Aby dokonać wpisu na forum należy się zalogować.
      >
      > Co do przyszłości tego forum - wszystko zależy od Waszej aktywności.
      > w.

Dzięki i za to. Choć nadal nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego Siemiatycz
      nie można było potraktować na równi z innymi miastami, takimi jak np. Bielsk
      Podlaski, Hajnówka czy Rajgród.
      Forum Siemiatycze umieszczono w tak zakonspirowanym miejscu, że nie wróży mu to
      sukcesu. Mało kto je po prostu zauważy.
      Apeluję więc o większą aktywność do osób związanych z Siemiatyczami.

• Gość: wojtek Re: Forum Siemiatycze - zapraszam IP: 217.97.164.* 09.04.03, 20:33
        Gość portalu: holender napisał(a):

> Choć nadal nie jestem w stanie zrozumieć, dlaczego Siemiatycz
        > nie można było potraktować na równi z innymi miastami, takimi jak np. Bielsk
        > Podlaski, Hajnówka czy Rajgród.
        > Forum Siemiatycze umieszczono w tak zakonspirowanym miejscu, że nie wróży mu
        to
        >
        > sukcesu. Mało kto je po prostu zauważy.

Rozmawiałem z Tomkiem, adminem z Wawy. Problem z tym forum nie jest
        odosobniony.. powstaje wiele forów prywatnych miejscowości, które w ferworze
        tworzenia portalu nie zostały - z różnych powodów - uwzględnione.
        Mogę powiedzieć, że Warszawka intensywnie myśli nad tym, aby te fora nie
        zniknęły, aby je "zbliżyć" do forów regionalnych..
        .. wszystko jest więc na dobrej drodze..
        .. najważniejsze, aby to forum "żyło"..
        • Gość: holender Re: Forum Siemiatycze - zapraszam IP: *.tnt33.rtm1.nld.da.uu.net 13.05.03, 16:33
          Straszny tłok na tym forum.
          Serdecznie zapraszam !
          • ralston Re: Forum Siemiatycze - zapraszam 13.05.03, 16:45
            Jest już dwadzieścia wpisów - musisz chyba jednak bardziej zmotywować
            siemiatyczan i sympatyków :)
        • Gość: kacper Re: Forum Siemiatycze - zapraszam IP: *.lapy.sdi.tpnet.pl 13.05.03, 17:51
          > Rozmawiałem z Tomkiem, adminem z Wawy. Problem z tym forum nie jest
          > odosobniony.. powstaje wiele forów prywatnych miejscowości, które w ferworze
          > tworzenia portalu nie zostały - z różnych powodów - uwzględnione.
          > Mogę powiedzieć, że Warszawka intensywnie myśli nad tym, aby te fora nie
          > zniknęły, aby je "zbliżyć" do forów regionalnych..
          > .. wszystko jest więc na dobrej drodze..
          > .. najważniejsze, aby to forum "żyło"..

Nie rozumiem Redakcji, która sprawia wrażenie, że robi wielką łaskę podając na
          swojej stronie jakieś informacje. Przecież łaskę robi ktoś kto to czyta!
          Dlatego stworzenie regionalnego forum składającego się z większych miast
          regionu powinno leżeć w interesie Gazety. Tylko w taki sposób można zwiększyć
          liczbę czytelników (przy odpowiedniej promocji).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka