Dodaj do ulubionych

Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy.

22.01.07, 14:58
Czy Osmolski ma szanse na dyrekcję w Mechaniaku łapskim. Ciekawa sprawa, ma
takie długoletnie doświadczenie w oświacie. Tak, może ma trudny charakter, ale
czy u Rafała jest lepszy.

No to kto wygra, przyjmujmy zakłady. A może nie było by tak źle, gdyby pani
Bojczuk jeszcze popracowała z roczek. Chyba bardziej fajna od Maciei? Hę?

Ech zmienia się w naszej łapskiej oświacie, ale chyba nie na lepsze.

Osmolak emerytem? szkoda, naprawdę szkoda.
Obserwuj wątek
    • miejscowy7 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 22.01.07, 22:22
      Osmolski by pasował jak ulał do tej "stajni Augiasza", a Michałowskiego nie
      znam. Może ktoś mógłby przedstawić sylwetkę tego gościa?
      • krzyslapinski Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 30.01.07, 16:03
        No dobra, ale kiedy te wybory u was? A.Osmolski to przecież już emeryt, za rok
        dwa. Za pół. Nieaktualne dane? Czy jak. Car Michał. C A R ;-)
        Car tłłusty pleban, błeeee. Obleśny zbok. Do PIS by pasował jak ulał, jak
        Osmolski albo i lepiej.
        • zachir Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 30.01.07, 18:21
          Jasne, że Osmolski. Choć przez kilka lat był po prostu moim nauczycielem i
          dawał się we znaki ( konflikt osobisty ) to po szkole poznałem go osobiście,
          tylko różnica wieku nie pozwala mi mówić do niego na "TY" choć on sam nie ma
          nic przeciwko i wiecie co ? na prawdę łebski gość . Poważny kandytat na poważne
          stanowisko. Tyle lat doświadczenia w oświacie ... respekcik
          Hmmm... mam nadzieję , że stanowisko go nie zmieni a woda sodowa będzie nadal
          tylko w butelkach .
      • alperkows1970 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 02.02.07, 12:32
        miejscowy7 napisał:

> Osmolski by pasował jak ulał do tej "stajni Augiasza", a Michałowskiego nie
        > znam. Może ktoś mógłby przedstawić sylwetkę tego gościa?

Pasowałby do tej ksywy "Caryca" 100 razy lepiej niż ta porządniacka grzeczna
        Dorota, dzięki niej nie jest to stajnia Augiasza. A on ... chodzi na lekcje jak
        chce, nieciekawy obibok z nadmiernymi ambicjami i straszny bałaganiarz.
      • harakiry1 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 14.02.07, 14:06
        Jeżeli chodzi o samo kandydowanie to moim zdaniem najzdrowszym rozwiązaniem
        będzie osoba niezwiązana w żaden sposób ze szkolnictwem ani z Łapami, to
        wykluczy jakieś matactwa i układy.Oczywiście że obaj panowie zupełnie tutaj nie
        pasują ani Pan Osmolski a tym bardziej Michałowski . To chyba jakieś kpiny aby
        ktoś z w/w postaci próbował zająć tak odpowiedzialne stanowisko w szkole ZSM w
        Łapach. Niestety obaj panowie nie wykazali się ani swą wiedzą ani niczym
        szczególnym aby o nich pisać. Proszę o rozwagę władze Łap jak i samą dyrekcję.
        Chociaż nie pracuję w Łapach problem ten jest mi dobrze znany. Z osobami
        wymienionymi powyżej nie wróżę przyszłości dla ZSM w Łapach.
    • nieodpowiedzialny Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 22.01.07, 22:23
      Kurde nie bylem tam pare lat ale widze ze sie juz tam dobrze do reszty
      poprzewracalo,
      Michalowski??? To NARCYZ, zakochany sam w sobie, dla niego on i jego poglady sa
      najlepsze. Madry facet wiec gdyby mial dobry charakter do pracy z ludzmi to
      krecilby grube banki w przemysle a nie szkolnictwie.
      A caryca?Nie nadaje sie??:)
      ps. Osmolskiego nie poznalem, ale chetnie poczytam.
    • aneta_k10 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 30.01.07, 14:49
      najlepszy, ON
    • klakier72 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 02.02.07, 20:19
      Czegos tu nie rozumiem. czy w tej szkole nie ma innych nauczycieli ,czy co!..
      Ja na przyklad proponowalbym pana KOSINSKIEGO, porzadny gosc i w dodatku madry,
      przy tym mily , przedsiebiorczy, zaradny, lubiany i szanowany przez uczniow za
      wiedze i kulture osobista, lubiany przez kolegow, dobry organizator, moze
      wreszcie po latach upadku i smrodliwych szwindli poprzednikow ta szkola znow
      stalaby sie porzadna , sprawnie dzialajaca placowka oswiatowa , ksztalcaca
      dobrych fachowcow i porzadnych ludzi, a atmosfera wsrod nauczycieli stala sie
      normalna...
      moj post przypomina troche laurke, ale laurki zwykle dostaja dobrzy
      nauczyciele, a pan Kosinski takim wg. mnie jest.
      • pencak Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 03.02.07, 13:42
        > moj post przypomina troche laurke, ale laurki zwykle dostaja dobrzy
        > nauczyciele, a pan Kosinski takim wg. mnie jest.

Dobrzy nauczyciele. To nie ten typ szkoły. I żyje tam jeszcze. Nie "zagryzli"?
        • nieodpowiedzialny Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 04.02.07, 23:04
          no jeszcze lepszy kandydat, jak juz taki masz pomysly to glosuj sandała, albo
          lepiej FOREST bedzie lepszy (red. Marek Kurowski), tych trzech zrobi z tej
          szkoly jeszcze wiekszy kirk niz teraz jest:)
          • klakier72 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 05.02.07, 09:45
            A najlepiej, zeby do konkursu stanal nieodpowiedzialny, bo wg. niego nikt nie
            jest dobry. A p. Kosinskiemu to do piet nie dorosles i nie dorosniesz./" wiesz
            dlaczego dzban glosny, bo wewnatrz jest prozny"/
            • ka136 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 05.02.07, 14:20
              nieodpowiedzialny napisała:

> Kurde nie bylem tam pare lat ale widze ze sie juz tam dobrze do reszty
              > poprzewracalo,
              > Michalowski??? To NARCYZ, zakochany sam w sobie, dla niego on i jego poglady sa
              >
              > najlepsze. Madry facet wiec gdyby mial dobry charakter do pracy z ludzmi to
              > krecilby grube banki w przemysle a nie szkolnictwie.
              > A caryca?Nie nadaje sie??:)
              > ps. Osmolskiego nie poznalem, ale chetnie poczytam.

Znasz tych dwoje to i trzeciego powinieneś znać. A jak znasz to sobie pomyśl,
              kto tam startował w innych wyborach na "kierownika". Kto ukończył kurs na
              stanowiska kierownicze. Kto ma "eksperta", kto jest dyplomowany od jak dawna. Ci
              co spełniają te warunki się nadają. A kto ma jaki charakter?- najlepiej pilnować
              swego i trzymać go na wodzy- innych możesz zostawić w spokoju. Albo sam startuj,
              ale to- o ile wiadomo, za rok dwa. Na pewno nie w tym.
              • nieodpowiedzialny Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 05.02.07, 21:36
                wypowiedzialem sie na temat dwoch z nich, bo mialem z nimi sporo do czynienia w
                ciagu 5 lat nauki, i dalej obstaje przy swoim zdaniu, a Kosinski nie moze
                zorganizowac pracy sali powierzchni 20 m2 to myslisz ze podola w calej szkole?
                koncz wstydu oszczedz.
                • eeetaaam na powirzchni 20 m2 :-) 18.02.07, 17:11
                  nieodpowiedzialny napisała:

> wypowiedzialem sie na temat dwoch z nich, bo mialem z nimi sporo do czynienia w
                  >
                  > ciagu 5 lat nauki, i dalej obstaje przy swoim zdaniu, a Kosinski nie moze
                  > zorganizowac pracy sali powierzchni 20 m2 to myslisz ze podoła w całej szkole?
                  > koncz wstydu oszczedz.

nie ma się czego wstydzić, Kosiniak aż za dobrze panuje nad pracownią i
                  ćwiczeniami, dokumentacja, sprawne urządzenia, wciąż nowe, i nie przepuści jak
                  się nie nauczysz, na pewno dobrze to znasz, o ile przeszedłeś przez jego
                  pracownię, tak jak sugerujesz w swoim poście- uczniowie go nie lubią bo naprawdę
                  wymaga, nie jest to złe, może ktoś zda egzamin zawodowy

panowanie nad pracownią, a zobacz ile jest sprawnych kompów w pracowni 21
                  Michałowskiego, jak fajnie u nas chodzi net, o ile akurat chodzi, a ta pracownia
                  ma służyć całej szkole jako ogólnodostępne centrum multimedialne

kłamię? zamiast przypierdalactwa napisz gdzie tu mówię nieprawdę

pozdro

pisz tak żeby się nie wstydzić
                  • nieodpowiedzialny Re: na powirzchni 20 m2 :-) 18.02.07, 23:09
                    czlowieku ty albo jestes jego rodzina albo ci za to placi!!!!!!!
                    co u niego w sali sie dzieje?on ma sprzet nowy?co ty piep....
                    sprzet u niego to smietnik sprzed 20 lat, uczyc chce pracowni elektrotechniki i
                    elektroniki z mostkami o zasadach dzialania dawno przestrzalych w zsrr,
                    czujniki temperatury w jego wiedzy koncza sie na termoparze i tylko w te swoje
                    radyjka wpatrzony, ze jak nosna wlaczy to liscie na drzewach wiedna.
                    a czy dopilnuje wiedzy?tego co on wie nikt juz sie ani uczyc nie chce ani nie
                    musi. to co trzeba bylo umiec u niego na pracowni swietnie nauczyla nas
                    Bojczukowa na 1 roku technikum, i w dupie mam z jakiej jest partii.
                    Kosiniak, Forest -------->cyrk i tyle. jak sie kiedy bede nudzil to puszcze w
                    siec pare filmikow od nich z zajec.to se w TVN obejrzysz najemniku z forum hehe
                    • gujazyl1 Re: na powirzchni 20 m2 :-) 19.02.07, 08:20
                      Do googledziala - usunąłem Twój post. Jeśli chcesz dalej prowadzić swoje
                      chamskie rozgrywki, próbuj gdzie indziej.
                      pozdrawiam
                      • googledziala Re: na powirzchni 20 m2 :-) 19.02.07, 08:41
                        gujazyl1 napisał:

> Do googledziala - usunąłem Twój post. Jeśli chcesz dalej prowadzić swoje
                        > chamskie rozgrywki, próbuj gdzie indziej.
                        > pozdrawiam

wiesz propozycja zamieszczania filmików z lekcji w www, jest nawet karalna, nie
                        wiem czy to dobrze czy źle, ale może np. troszeńkę troszeńkę chamsko

gujazyl, chłopak "NIEODPOWIEDZIALNY" się trochę zagalopował, nie chodziło mi o
                        żadne rozgrywki, chamskie? mógłbym tu przytoczyć ten MÓJ post- najpierw zapisany
                        w notatniku, imho nie był chamski, jeśli się mylę- przepraszam

a w takim przypadku dobrze znać źródło filmiku po nazwisku, nic w tym chamskiego

wszystkie rezultaty googlowania- robiłem to z kolegą, są zapisane, też imię i
                        nazwisko

nie- jak mówiłem nie mam zamiaru się bawić w "ganianki"

pozdrawiam
                        • gujazyl1 Re: na powirzchni 20 m2 :-) 19.02.07, 08:51
                          Nie chodzi tu o jakieś filmiki, tylko ujawnianie przez Ciebie danych
                          personalnych "nieodpowiedzialnego". On nie jest osobą publiczną i ma prawo do
                          anonimowości.
                          pozdrawiam
                          • googledziala Re: na powirzchni 20 m2 :-) 19.02.07, 12:35
                            Przepraszam, ale coś wspomniałeś o chamstwie z mojej strony google ma każdy, ja
                            zacytowałem tylko googli z natury publiczne wyniki, nie jest to przestępstwem.

Na co zareagowałeś dziwnie błyskawicznie wycinając post.

Natomiast, hm, niezupełnie grzeczne grożenie filmikami, otóż to nie kojarzy się
                            ci z żadnym niebezpieczeństwem, ani z chamstwem, a są w zasadzie prawie pod
                            kodeks karny.

Na końcu tego wątku jest mój post zacytowany dosłownie, sorry nie widzę tam
                            chamstwa, tylko próbę reakcji na coś, co jest wg. mnie co najmniej
                            NIEODPOWIEDZIALNOŚCIĄ.
    • kibic12 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 08.02.07, 21:33
      Osmolski to taki gość, że gdy podczas studiów się odezwał na zajęciach to grupa
      zawsze miała dodatkowe kolokwium. Potrafił będąc BHPowcem w szkole wyszukiwać
      niedociągnięcia swoich kolegów i przełożonych przed inspekcją pracy, przez całą
      swoją karierę szukał tylko jak się nie przepracować a wziąć kasę. Każda
      dyrekcja tej szkoły się go bała - obecna też. Zamiast uczyć przedmiotów
      mechanicznych (skończył białostocką politechnikę) ustawiał się na leciutkie
      przedmiociki typu BHP. Pokończył jakieś kursiki trenerskie i teraz jest wielkim
      specjalistą od w-f.
      Jeżeli ktoś dobrze życzy tej szkole to powinien stawiać na pokoleniową zmianę
      warty. Obecna dyrekcja to czerwono – czarny sojusz (bywsze PZPR i ZCHN)
      zawiązany dla obopólnych korzyści, ustawiony w swym działaniu na robienie
      dobrego wrażenia przed swymi przełożonymi z powiatu, a nie na rzeczywiste dobro
      tej szkoły. Szkoła - jako szkoła techniczna po prostu umiera. Wszystkie
      pracownie przedmiotów zawodowych to karykatury – muzea techniki.
      Potrzebny ktoś nowy, kto nie siedzi w tym chorym układzie, może z zewnątrz
      spoza tego łapskiego grajdołka przesiąkniętego prowincjonalnymi nawykami, ale
      na pewno ktoś młody z marzeniami i wizją o zdrowej szkole technicznej (o ile
      decyzją społeczności lokalnej taka ma w Łapach być).
      • mufka15 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 08.02.07, 21:46
        Może jeszcze jakieś "ciekawostki" ?? Nieźle jesteś zorientowany.
      • radnyzlap Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 15.02.07, 10:24
        osmolski z michałoskim sie gryzo a bedzie dyrektroem ten od dzudo. jusz my
        sprawe obgadali. a jak sie nie óda to dzieci tego od dzudo bendo wuefu uczyć w
        mehaniaku.
        • dyslektyk2 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 17.02.07, 22:36
          Może być, oby wygrał konkurs, ktury organizuje niestety powiat,a nie gmina, a w
          powiecie wienksze zasługi ma Osmólski.
    • dredo1973 będzie GORZEJ :-) 09.02.07, 18:27
      Wszyscy, wszyscy, w/w "kandydaci" są dobrzy i godni szacunku. Ale w ramach tego
      wątku zostaną oblepieni g... i plwociną. No, może się, trochę, mylę.

Jak w polityce PIS i PO- 90% energi na destruction.

10% energi dla... dobra dobra ;-)

Powodzenia- gratulacje dla tych, co lubią otwierać puszeczkę Pandory
      prapolskiego łojenia się nawzajem.
    • mucha232 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 18.02.07, 17:39
      Jestem byłym absolwentem ZSM w Lapach.Przeraziło mnie to co zobaczyłem na
      "Wolnym Łapskim Forum" - Osmolski czy Michałowski?.
      Znam tak się składa obu tych panów i muszę stwierdzić z wielkim żalem że ani
      jeden ani drugi się nie nadaje na dyrektora szkoły. Michałowski nawet nie
      powinien uczyć
      brakuje mu predyspozycji i wiedzy, Osmolski natomiast byłby dobrym ORMO-wcem
      gdybyśmy mieli znowu czasy PRL-u. Powrcając do Michałowskiego bardziej by się
      nadawał na księdza i szkoda że "takie coś" próbuje piąć się wyżej.
      • nieodpowiedzialny Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 18.02.07, 23:09
        z toba sie zgadzam mucha w 100%
        • googledziala Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 19.02.07, 08:30
          Wygooglowałem sobie nazwisko nicka "nieodpowiedzialny". Nie miałem i nie mam
          zamiaru go tu wklejać. No chyba nie jest to sam gujazyl1...

Skoro tak błyskawicznie skasowałeś ten post, skierowany do
          "nieodpowiedzialnego"- może pobawisz się trochę w moderację i trochę przytniesz
          ten wątek. Co ty na to, gujazylu? Moim zdaniem bez szkody a z korzyścią można go
          ciachnąć w całości- twoja wola.

No dobrze, nie będę wymieniał nawet jego imienia- obiecuję. Zawsze jak narobi
          chlewu, można założyć, inne rzeczywiście WOLNE łapskie forum. Gdzie moderacja
          jest bardziej rozsądna.
          • googledziala Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 19.02.07, 08:53
            gujazyl1 napisał:

> Do googledziala - usunąłem Twój post. Jeśli chcesz dalej prowadzić swoje
            > chamskie rozgrywki, próbuj gdzie indziej.
            > pozdrawiam

gujazyl1, co tu było chamskiego?:

treść mojego postu z wyciętymi danymi delikwenta

"Słuchaj ... (nick "Nieodpowiedzialny"), zamieszczanie filmików w sieci, jest
            karalne, nie mówiąc o ocenie, hm, moralnej takiego przedsięwzięcia.

Osobiście uważam, że takie wątki, poświęcone wyborowi dyrekcji w Liceum, czy w
            ZSM powinny być wycięte w całości. No choćby dlatego, że przyjdzie tu taki .....
            Śmiechu to warte i tyle. A od dość dawna wiadomo, że jeśli jakieś wybory, to
            najwyżej w przyszłym roku. Ależ te różne wybory w tym kraju wyzwalają masę
            "nieodpowiedzialności".

Absolutnie nie mam zamiaru tu cię kolego ścigać (choć jeśli będziesz robił takie
            głupoty jak "obiecujesz" to i to niewykluczone). Chodzi mi tylko o to, żebyś
            nieco spuścił z tego tonu, dość trafnie określonego, NIESTETY, tym twoim
            nickiem. Masz maturę, to bądz jednak ODPOWIEDZIALNY Pozdrawiam."

TO WYNIKI Z GOOGLE:"

i tu leci szczegółowo m. in. imie nazwisko komóra etc
            chłopak leci nazwiskami, i JEDNAK trochę mniej kulturalnie pisze swe opinie..
            • gujazyl1 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 19.02.07, 13:24
              googledziala napisał:

> gujazyl1, co tu było chamskiego?

W "poprawionym" tekście nie zauważyłem nic chamskiego.
              Jeszcze raz zwracam uwagę, że ujawnianie cudzych danych personalnych na forum
              jest co najmniej nie w porządku.
              Pozdrawiam i zapraszam częściej.
              • googledziala Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 19.02.07, 13:59
                Co jest w porządku... Danych personalnych w różnych kontekstach jest tu co
                niemiara. Na mój gust za dużo. I nic tu nie było cięte.
                No ale podobno o gustach się nie dyskutuje.
                Dobra rada, ciachnąć to w całości, za w czasu.

Acha pojawił się tu taki motyw że Osmolski, zmienił sobie przedmiot- i że ze
                złych pobudek. Otóż ze zwykłych pobudek, jest w ZSM paru zawodowców, którzy uczą
                innych przedmiotów. Z godzinami jest kłopot. A że wybrał sobie (czy tak na
                pewno) łatwy przedmiot? Każdy ma do tego prawo. Lepiej zauważać pozytywy.
                • nieodpowiedzialny Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 19.02.07, 22:54
                  dla mnie to wy mozecie nawet historie rodzinne pisac, takich uczniow w tej
                  szkole jak ja jest teraz mnostwo, zaprosze wkrotce wszystkich na forum tu to
                  kazdy doda cos od serca, GOOGLEDZIALA, bedziesz mial kogo namierzac!
                  takie sa fakty a nie ploty, boli cie to?a moze to ciebie bezposrednio dotyczy?
                  • googledziala Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 20.02.07, 08:39
                    Jak napisałem, nie mam zamiaru bawić się ani w ganianki, ani "namierzania".
                    Nawet namierzanie to za dużo powiedziane, kwadrans z google i tyle. Plus
                    zapisanie zrzutów na dysku.
                    Interesowało mnie tylko odczucie jak były, dobrze znany w szkole uczeń
                    zareagowałby na podanie swoich danych. Uczeń nieładnie jakby odgrażający się,
                    choć nie tylko o to chodzi, ale o ton krytycyzmu. Pamiętam cię jako osobę,
                    delikatnie no może trochę "podlizującą się", co nie jest naganne. To nieładny
                    kontrast- jakbyś odreagowywał. A jako dobry uczeń powinieneś, mieć i pozytywne
                    spostrzeżenia, może nt. innych osób. Takie są lepsze.
                    Masz nazwisko dość wyjątkowe na Łapy i dobrze znane. Fajnie byłoby żeby, choćby
                    mi, było znane DOBRZE. A przecież ty masz ambicję i teraz chcesz być, dobrze
                    znany w Łapach.

Choć jak wspomniałem, nie zamierzam z tego korzystać. Chyba że wobec wandalizmu.

Chodziło o jedno. Jak sam zareagowałbyś na swoje dane, podane bez żadnych
                    epitetów, ocen twojej osoby, pogróżek- tak jak to zrobiłeś wobec nauczycieli-
                    podobno nieładnie jest udostępniać dane personalne. Chyba też ich dane. Może o
                    przypomnienie słowa odpowiedzialność.

To są niedobre tematy, osoba tak zrównoważona jak pani na emeryturze ha14 z
                    powodu takich klimatów skasowała całe forum z 3000 postów. A wg. mnie szkoła, to
                    obszar delikatniejszy niż Czepe, Wróbel. Zwłaszcza tak trudna jak ZSM.
                    Pamiętam wątek o osobie, która mnie bardzo obchodziła, o dyr.Maciejewskiej.
                    Bardzo podobny do tego, i nieładny. Zresztą nawet raz nie padł tam właściwy typ
                    kandydata który obecnie dyrektoruje w LO- taka korzyść z takich wątków. Mówię,
                    nie chodzi o ganianie czy namierzanie, ale o pozytywne podejście.

(jedną z ciekawszych i zastanawiających rzeczy, była błyskawiczna reakcja
                    gujazyla1, może przydałoby się reagować w innych miejscach, co ty na to gujazylu?)
                    • nieodpowiedzialny Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 20.02.07, 13:47
                      ale tu wogole jest inny temat, ty probujesz zmienic nie zdanie o tamacie a
                      zdanie o sensie istnienia forum.
                    • gujazyl1 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 20.02.07, 14:33
                      googledziala napisał:

> (jedną z ciekawszych i zastanawiających rzeczy, była błyskawiczna reakcja
                      > gujazyla1,

Zaraz tam błyskawiczna... Akurat byłem w pobliżu i tyle.

> może przydałoby się reagować w innych miejscach, co ty na to
                      > gujazylu?)

Może by się i przydało. Zasugeruj coś to zobaczymy.
                      • googledziala Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 20.02.07, 14:56
                        Porada w majlu, zresztą to forum jest mało frekwencyjne- życzę odmiany.
                        Pa.
    • mojsa2 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 21.02.07, 20:06
      Bardzo mnie zainteresowały wypowiedzi paru osób na ramach tego forum. Muszę
      przyznać temat ciekawy , więc postanowiłem się przyłączyć. Oczywiście że
      brakuje tym obu panom kwalifikacji nie tylko do zarządzania w oświacie ale także
      kwalifikacji zawodowych jak sam się przekonałem będąc na kursie Macintosh-a w
      zastępstwie za swego kolegę a organizowanym w ZSM w Łapach. Jestem specjalistą
      do spraw w dziedzinie oprogramowania i tak się złożyło iż miałem możliwość
      obserwacji zajęć prowadzonych przez P. Michałowskiego , cóż obraz godny
      zażenowania niestety, osobiście uczestniczyłem w wielu warsztatach i kursach
      specjalistycznych nie tylko w Polsce. Szkoda że pozwala się ludziom bez
      odpowiednich kwalifikacji robić takie rzeczy. Warto by temu lepiej się
      przyjrzeć. Wię coż można dodać kiedy się słyszy że ktoś taki próbuje brnąć się
      na stołki wysokie.
      • nieodpowiedzialny Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 22.02.07, 20:52
        no to ladnie.mimo tego ze dzis rano bylo tu wiecej postow ciesze sie sie
        zglaszaja sie inni.
        zeby nie bylo ze tylko pawelek wymysla panie gogledziala.
    • muchachacha Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 27.02.07, 18:30
      Dbajcie o poparcie uczniów, chamstwa i nieuctwa.
      Na pewno poprą tych co trzeba.

Uczniowie w tej szkole słyną z zamiłowania do pracy i dobra szkoły.
    • borkoffpawell Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 27.02.07, 19:01
      No tak obiektywnie, ile czynnych komputerów jest w sali 21? To sala
      multimedialna dla wszystkich nauczycieli. Za nasze samorządowa europejskie
      pieniądze sala, na nasz użytek.

Co z tego zostało? I dlaczego?

Zły sprzęt, czy charakter kandydata Michałowskiego- speca od komputerów.
      • nieodpowiedzialny Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 27.02.07, 22:18
        nieodpowiedzialny jest tylko jeden oryginalny. BORKOFFPAWEL to sciema, ale
        ogolnie widze ze tamat sie rozkreca.
      • miejscowy7 Re: Osmolski czy Michałowski? ZSM Łapy. 28.02.07, 07:33
        borkoffpawell napisała:

> No tak obiektywnie, ile czynnych komputerów jest w sali 21? To sala
        > multimedialna dla wszystkich nauczycieli. Za nasze samorządowa europejskie
        > pieniądze sala, na nasz użytek.
        >
        > Co z tego zostało? I dlaczego?
        >
        > Zły sprzęt, czy charakter kandydata Michałowskiego- speca od komputerów

Czy powyższy post wynika z troski o pracownię komputerową, czy ze zwykłej
        niechęci do p. Michałowskiego? Nie znam go i nigdy nie byłem w tej pracowni -
        czy ktoś mógłby obiektywnie naświetlić o co tu chodzi? Czy ta pracownia działa,
        czy nie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka